سیدحسین نقوی حسینی، فعال سیاسی اصولگرا در گفتگو با نامه نیوز درباره آرایش شخصیت های اصولگرا برای انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 گفت:
بعد از اتفافاتی که برای آقای فتاح پیش آمد، آقایان رئیسی، سعید جلیلی و قالیباف به ترتیب اولویت، گزینه اول تا سوم نامزدی اصولگرایان برای نامزدی در صحنه انتخابات ریاست جمهوری 1400 هستند.
وی با اشاره به مقبولیت ابراهیم رئیسی نزد مردم و توانمندی او در ساماندهی قوه قضائیه افزود: دوره گذشته انتخابات ریاست جمهوری نیز ایشان قریب به 16 میلیون رأی کسب کرد. با در نظر گرفتن این مولفه ها، نهایتا تصمیم اصولگرایان به حمایت از آقای رئیسی ختم می شود. اگر آقای رئیسی بیایند هیچ یک از شخصیت های اصولگرا در صحنه نمی مانند چون همه اصولگرایان روی آقای رئیسی اجماع دارند.
این فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه اگر آقای رئیسی نامزد انتخابات ریاست جمهوری شود، آقای جلیلی نمی آید، افزود: البته آیت الله رئیسی منصوب رهبر معظم انقلاب در ریاست قوه قضائیه هستند و حتما باید اجازه رهبر انقلاب را برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری داشته باشند.
وی درباره چرایی قرار گرفتن قالیباف در اولویت سوم اصولگرایان اظهار کرد: او رئیس قوه مقننه است و جایگاه مهمی در اختیار دارد، اصولگرایان ترجیح می دهند آقای قالیباف ریاست مجلس را ادامه دهد و کسی غیر از آقای قالیباف در مسند ریاست جمهوری قرار بگیرد اما تمایل خود آقای قالیباف نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری است.
@qodsiyan313
هدایت شده از معیار
✅چرا جنگ قرهباغ پایانی ندارد؟
🔻قرهباغ همچنان یکی از کانونهای مهم بحران در منطقه قفقاز است. درگیریهای روزهای اخیر در قرهباغ سومین درگیری مهم از زمان توافقنامه آتشبس بیشکک در سال ۱۳۷۳ تاکنون است. درگیریهای فروردین ۱۳۹۵ و تیر ۱۳۹۹ دو درگیری شدید دیگر در این زمینه است.
🔸یکی از علل مهمی که در کنار سایر علل داخلی، منطقهای و بینالمللی باعث میشود هر از چند گاهی شاهد تبادل آتش در این منطقه باشیم دقیقاً در توافقنامه آتشبس بیشکک نهفته است. همچنان که از نامش پیداست چیزی که به جنگ چند ساله ارمنستان و آذربایجان از سال ۱۳۶۷ تا ۱۳۷۳ پایان داد نه پیمان صلح بلکه توافق آتشبس بوده است که بیش از ۲۶ سال قرهباغ را در حالت نه صلح و نه جنگ نگه داشته است.
🔺در روابط بینالملل شرایطی که بر قرهباغ حاکم است را نبرد منجمد مینامند، به این معنا که یک درگیری مسلحانه فعال به پایان رسیده اما هیچ چهارچوب سیاسی یا حقوقی و یا قراردادی که دارای ضمانت اجرایی قوی باشد، درگیری و جنگ و اشغالگری را برطرف نکرده است. تجربه تاریخ رپابط بینالملل چند قرن اخیر نشان داده است مناطق و موضوعاتی هم که وضعیت نبرد منجمد بر آنها حاکم باشد، همواره از استعداد بالایی برای شعلهور شدن زبانههای جنگ و خشونت برخوردار بوده است.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از بصیرت
نسخه مطالعه وب-شماره256.pdf
5.33M
نشریه الکترونیکی خط حزب الله
🔔 شمارهی جدید نشریهی خط حزبالله منتشر شد:
🔶 اطلاعنگاشت | برنامهریزی جریان تحریف برای دادن آدرس غلط بهعنوان راه حل مشکلات کشور؛ راه حل همینجاست
🔻کلام امام | خداوند ما را از شر خودمان نجات بدهد
🔰 حزب الله این است | جوان مؤمن انقلابی مأیوس نباید بشود
🔷 اصول عدالتخواهی/ برای کسانی که از ما حرف شنوی دارند
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
هدایت شده از معیار
✅ عکس نوشت/
❌موضوع: چرا مرگ بر آمریکا؟!
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🔴 کرونای ترامپ و انتخابات آمریکا‼️
🔻 #زمانـه| ترامپ کرونا گرفت؛ حالا تکلیف آمریکا و انتخابات چه خواهد شد:
1️⃣ در قانون اساسی آمریکا وقتی یک رییس جمهور از انجام وظائف خود ناتوان شود و قدرت تصمیم گیری و اداره کشور نداشته باشد ، معاون اول او کفیل ریاست جمهوری خواهد شد و این امر در گذشته نیز مسبوق به سابقه بوده است. برای مثال در دوره ریگان ، زمانی که وی عمل جراحی کرد معاونش جرج بوش پدر کفیل شد، یا در دوره بوش پسر ۲ بار دیک چنی وظایف رییس جمهور را برعهده گرفت.
2️⃣ انتخابات آمریکا پابرجاخواهد بود چرا که یک دولت حتی یک روز بیش از موعد مقرر نمی تواند بر مسند قدرت باقی بماند و اگر رییس جمهور فوت کند یا اتفاقی برایش رخ دهد معاون او تا پایان دوره، مسئولیت های وی را عهده دار خواهد بود.
3️⃣ حداقل ترامپ ۲ هفته در قرنطینه باقی می ماند و برنامه انتخاباتی او تحت الشعاع قرار خواهد گرفت و سفرهای انتخاباتی اش تعطیل می شوند و مناظره ۱۵ اکتبر با جو بایدن نیز به احتمال زیاد لغو می شود.
4️⃣ ناتوانی در کنترل ویروس کرونا توسط دولت که حتی به رئیس جمهور هم سرایت کرده ، اتفاق خوبی برای جمهوری خواهان نخواهد بود زیرا ترامپ و حامیانش به کرات اصول بهداشتی را رعایت نکرده و معمولا ماسک به همراه نداشتند.
5️⃣ در مورد تاثیر ابتلای رییس جمهور به کووید ۱۹ و نتایج انتخابات نمی توان زود قضاوت کرد چرا که ممکن است سوپرایز اکتبر ترامپ واکسن کرونا باشد و او خود برای سوپرمن بازی هایش از این واکسن استفاده کند تا از آن بهره تبلیغاتی ببرد. البته ممکن است عکس این قضیه هم صادق باشد.
🖌 #تقوی_نیا
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🇮🇷 #مهم : در کانال #زمانـه به میزبانی بیش از ۶۰۰ #ادمین محترم کانال های سیاسی مفتخریم.
*از بغداد تا قره باغ*
١) پارسال همین روزها در بغداد راهپیمایی و شورش و تخریب و ... برپا بود آن هم به بهانه اعتراض به بیکاری و فساد دولت عراق و ناکارآمدی حکومت! امسال همان مشکلات هست اما بغداد آرام است و خبری از معترضان نیست! ظاهرا اصل مشکل، وجود یک نخست وزیر مستقل و باهویت (عادل عبدالمهدی) بود که جایش را به یک چهره آمریکا پسند (مصطفی کاظمی) داد و به قول عراقیها: خلص!
٢) اقدام ناجا در برخورد قانونی و قاطع با اشرار و اوباش رشت جای تقدیر دارد اما چرا قوه قضائیه در اجرای حکم شرعی این افراد تعلل میکند؟ مگر در فقه شیعه حکم افرادی که در جامعه وحشت و ترس ایجاد میکنند، «قطع ید و رجل، من خلاف» نیست؟
٣) آیا وزارت امور خارجه در برابر اصابت مکرر خمپاره و ... به مناطق مسکونی ایران که در مجاورت رود ارس قرار دارد، احساس مسئولیت میکند؟ اگر پاسخ مثبت است پس چرا این حملات افزایش یافته؟ آیا این مشکل هم باید به دست نیروهای «تفنگ بدست» حل و فصل بشود؟
۴) به نظر میرسد روحانی و حامیان اصلاح طلبش از به راه افتادن بحرانی مانند وقایع آبان ٩٨ استقبال میکنند! چون:
▪️در چنين شورشهایی به جای روحانی و حامیانش، اصل نظام و مقدسات آن هدف لعنت و خشم قرار میگیرد و فشار از روی دولت برداشته میشود.
▪️تنور انتخاباتی اصلاحات برای سال ١۴٠٠ با آتش این شورشها گرم خواهد شد و اصلاح طلبان مانند «یک موجود خاص» از زخمهای ایجاد شده بر پیکر جامعه بهره خواهند برد.
۵) اگر آنهایی که در تبریز به نام دفاع از جمهوری آذربایجان علیه ج.ا.ا شعار داده و به نیروی انتظامی حمله کردند را به جنگ قره باغ اعزام میکردند، آن وقت معلوم میشد « مرد» این میدان کیست؟ چون از ادا و اطوار این جماعت معلوم است که هنوز به جبهه نرسیده خود را تسلیم ارامنه خواهند کرد!
✍حسن خراسانی
@qodsiyan313
هدایت شده از معیار
✅ سوال های وارده در کانال های ثامن
👌 سوال سوم:
❌ اهداف جریان تحریف چیست؟ راهکار های عملی برای مقابله با این جریان کدام است؟ آیا توجه دارید گرانی، بیکاری و رکود اقتصادی زمینه پذیرش تبلیغات جریان تحریف را افزایش داده است؟
👈 پاسخ
🔻جریان تحریف واقعیات تلخ جامعه را ضریب می دهد و آنها را بزرگنمایی می کند. بیکاری، گرانی، ضعف تدبیر و مشکلات موجود واقعیتهای غیرقابل انکاری هستند.
اما جریان تحریف در سه حوزه مشخص تمرکز می کند:
🔸 الف) ریشه مشکلات موجود؛
جریان تحریف چنین القا می کند که اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی مانند استقلال و حاکمیت دین در جامعه، ریشه اصلی مشکلات فعلی است، چرا که این آرمانها در عرصه بینالملل برای ایران دشمن تراشی کرده است. در حوزه مدیریت نیز تلاش زیادی دارند که سیستم نظام اسلامی را فاسد جلوه دهد که باعث مشکلات فعلی شده است. در حوزههای مصداقی سیاستهای منطقهای ایران را عامل مشکلات معرفی میکنند، مانند حضور ایران در سوریه یا کمک به عراق برای مبارزه با داعش و کمک به لبنان و فلسطین در مبارزه با اسرائیل
🔹 ب) روش حل مشکلات؛
متناسب با القائات پیش گفته، جریان تحریف برای راه حل مشکلات موجود آدرس های غلط ارائه میکند. این جریان در یک بیان کلی، مذاکره و سازش یا بهتر بگوییم کرنش مقابل آمریکا را راه حل برون رفت از مشکلات فعلی القا میکند، در حالی که کشورهای زیادی در این مسیر قرار گرفتند، اما با مشکلاتی به مراتب بدتر مواجه شدند، مصر و لیبی دو نمونه روشن از کرنش مقابل آمریکا هستند؛ اولی در اوج مشکلات اقتصادی به ورطه فلاکت افتاده و دومی گرفتار جنگ های داخلی و خطر تجزیه می باشد. بی تردید اگر ملت ایران مسیر سازش و تسلیم مقابل آمریکا را در پیش بگیرد، سرنوشتی به مراتب بدتر از لیبی در انتظار آن خواهد بود.
🔸ج) توانمندی و قدرت نظام اسلامی؛
سومین حوزه ای که جریان تحریف بر آن می دمد توان و قدرت جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با مشکلات و دشمنانش است. در حوزه قدرت دفاعی تا چندی پیش ایران را مقابل دشمنانش ضعیف جلوه میدادند، اما اکنون با نمایش قدرت و اقتدار ایران به تناقضگویی افتادند و قدرت موشکی و نظامی ایران را تهدیدی علیه امنیت جهانی ! تبلیغ میکنند.
🔺 البته بیشترین تمرکز را در ضعف مدیریت حل مشکلات اقتصادی دارند که زمینه این امر را ضعف تدبیر دولت ایجاد کرده است.
در نهایت باید گفت ایستادگی مقابل تبلیغات جریان تحریف و صبر فعال مقابل مشکلات ( یعنی روشنگری برای عامه و مطالبه گری از مسئولان) و افزایش سطح آگاهی های مردم برای انتخاب درست مجریان و قانونگذاران، ملت ایران را از این برهه حساس نیز با سرافرازی عبور خواهد داد.
نظام اسلامی توان پالایش مدیران کم توان و ناسالم را دارد، اما این امر را با اراده جمعی ملت انجام میدهد که لازمه آن انتخاب های صحیح مردم است. ان شاء الله
@habib49
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
پیشنهاد امیریفر به احمدینژاد: راه توبه باز است
امیریفر در رابطه با اینکه با توجه به عضویت احمدینژاد در مجمع تشخیص مصلحت نظام، این قبیل اقدامات باعث اخراج وی از مجمع نمیشود، تصریح کرد: خیر به این صورت نیست. برخی معتقدند یکی از دلایلی که احمدینژاد اپوزیسیون شده و با رسانهها مصاحبه میکند، این است که نظام را مجبور کند، او را از مجمع اخراج کنند و بعد کاملا به طرف اپوزیسیون برود؛ شاید هم بدش نیاید که از مجمع تشخیص مصلحت اخراج شود و به همین دلیل این کارها را میکند. به هر حال احمدینژاد در دور اول خدماتی داشته است اما بنده هم بابت این اقدامات او متاسفم، شاید احمدینژاد هم اصلاح شود چرا که راه توبه باز است و دوست داریم که بیاید و به نظام خدمت کند.
@qodsiyan313
دفاع قاطع مشاور لاریجانی از ریاست جمهوری چهره نظامی
منصور حقیقتپور گفت: حضور یکی از نظامیان خوشنام در انتخابات ریاستجمهوری نه تنها اشکال ندارد، بلکه خیلی هم خوب است. با وارد شدن به نیمه دوم سال ۱۳۹۹، بحثها درباره انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ نیز داغتر میشود. یکی از مواردی که در چند وقت اخیر به کرات در این باره مطرح شده، حضور احتمالی چهرههای نظامی در انتخابات سیزدهمین دوره ریاستجمهوری است که مثل هر موضوع دیگری موافقان و مخالفانی دارد. منصور حقیقتپور، فعال سیاسی اصولگرا در اینباره اظهار داشت: این روزها در محافل سیاسی درباره گزینههای نظامی برای حضور در انتخابات حرفهای زیادی رد و بدل میشود. به نظر من، حضور یکی از نظامیان خوشنام در انتخابات ریاستجمهوری نه تنها اشکال ندارد، بلکه خیلی هم خوب است. به عنوان مثال چهرهای که به تازگی برای حضور در انتخابات اعلام آمادگی کرده، از دانشگاه وارد فضای نظامی شد و در این چند مدت خدمات زیادی هم داشت، میتواند لباس نظامی را از تن خارج کرده و خودش را در معرض رای مردم قرار بدهد.
@qodsiyan313
انتقاد سید حسن خمینی از حذف نام فرماندهان و مدیران جنگ از تاریخ دفاع مقدس !!
مضحکه است که قصه جنگ را بگوییم و نگوییم فرمانده جنگ آقای هاشمی بود و نگوییم نخست وزیرش چه کسی بوده است، بنیاد شهیدش را چه کسی اداره کرده است و تنها به گروهی خاص بسنده کنیم. هیچ لزومی ندارد اگر الان من با شما بد هستم گذشته هم بد بوده باشیم. ممکن است با کسی رفیق بوده ایم، اما بعدا روابطمان را به هم زده ایم. این منافات ندارد با اینکه وقتی می خواهیم قصه اش را نقل کنیم، درست نقل کنیم. یکی گفته بود ضد انقلاب خوب، ضد انقلاب مرده است، ظاهرا در دید برخی انقلابی خوب هم انقلابی مرده است!
@qodsiyan313
هدایت شده از معیار
✅ یادداشت/
🔷مخاطرات مناقشه قرهباغ
🔻با توجه به اوجگیری درگیریهای نظامی میان آذربایجان و ارمنستان، توجه به نکات زیر اهمیت و ضرورت دارد:
☑️1ـ مناقشه بر سر قرهباغ بیش از 29سال است که میان دو جمهوری آذربایجان و ارمنستان در جریان است و از سال 1994 که میان این دو کشور آتشبس برقرار شد، در تمام این مدت سیاست مبنایی جمهوری اسلامی ایران حمایت از مذاکرات مستقیم جمهوری آذربایجان و ارمنستان و اعلام آمادگی برای میانجیگری بوده است. در رویدادهای اخیر نیز مسیر دیپلماسی ایران بر همین اساس فعالیت کرده است. به دلایل مشخص ایران به معنای واقعی کلمه از حل مسالمتآمیز مناقشه قرهباغ و رعایت تمامیت ارضی کشورها در منطقه نفع میبرد، از اینرو بر خلاف بسیاری از بازیگران داخلی و فرامنطقهای، در پی آن است تا مناقشه در فرآیند مذاکره و حل و فصل قرار گیرد؛ چرا که وجود یک کانون ناامنی در نزدیکی مرزهای شمالی ایران، شرایط مساعدی را برای دخالتهای رقبا و دشمنان ایران اسلامی فراهم میکند.
☑️ 2ـ گروه مینسک (آمریکا، روسیه، فرانسه) سه دهه است که نتوانستهاند یا نخواستهاند این مشکل را حل کنند و ناکارآمدی خود را نشان دادهاند و ضرورتی بر تداوم محوریت این گروه در مدیریت بحران نیست. برخلاف برخی کشورها از جمله سران گروه مینسک که از مناقشه قرهباغ استفاده ابزاری میکنند، سیاست اصولی ایران حل این مناقشه بر اساس قواعد حقوق بینالملل و احترام به تمامیت ارضی کشورهاست؛ جمهوری اسلامی برخلاف دیگر بازیگران، به دنبال اداره ابزاری و مدیریت بحران قرهباغ نیست.
☑️ 3ـ رژیم صهیونیستی با ایجاد یک رقابت کاذب و هدفمند میان آذربایجان و ارمنستان برای افزایش نفوذ در هر دو طرف منازعه برای این رژیم جعلی و فروش تسلیحات، بالاترین نقش را در ایجاد درگیری و دامن زدن به آن با هدف بیثباتسازی در مرزهای ایران دارد.
☑️ 4ـ طی روزهای گذشته برخی گروههای قومگرا، اخبار جعلی و هدفمند که گفته میشود ترانزیت کامیونهای حامل تسلیحات نظامی روسیه از مسیر ایران به ارمنستان است، به صورت گسترده در فضای مجازی منتشر کردهاند که هدف آن القای حمایت ایران از ارمنستان با هدف تحریک هموطنان آذری زبان است که چنین خبرهای جعلی کاملاً کذب و بیاساس است.
🔺نکته راهبردی: هیچ راهحلی غیر از مذاکره و توافق میان آذربایجان و ارمنستان برای خاتمه دادن به این بحران 29 ساله وجود ندارد و به طور قطع تداوم جنگ نه تنها مشکلی را حل نخواهد کرد بلکه به وخامت وضعیت کمک میکند. پیشنهاد میشود در یک ترکیب ۳+۳ (ایران، روسیه، ترکیه به عنوان سه همسایه قفقاز با سه کشور قفقازی آذربایجان، ارمنستان و گرجستان) مسیر آتشبس فوری، شروع مذاکرات و سازوکارهای رسیدن به توافق طراحی شود.
❇️(نویسنده: عزیز غضنفری)
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از فهمیده گام دوم
🔻رسانه مکتوبات عقیدتی و سیاسی دانش آموزان شهرستان قدس🔺
پیوستن به ما:
@bsj_students_qods