هدایت شده از معیار
✅ سوال های وارده در کانال های ثامن
👌 سوال سوم:
❌ اهداف جریان تحریف چیست؟ راهکار های عملی برای مقابله با این جریان کدام است؟ آیا توجه دارید گرانی، بیکاری و رکود اقتصادی زمینه پذیرش تبلیغات جریان تحریف را افزایش داده است؟
👈 پاسخ
🔻جریان تحریف واقعیات تلخ جامعه را ضریب می دهد و آنها را بزرگنمایی می کند. بیکاری، گرانی، ضعف تدبیر و مشکلات موجود واقعیتهای غیرقابل انکاری هستند.
اما جریان تحریف در سه حوزه مشخص تمرکز می کند:
🔸 الف) ریشه مشکلات موجود؛
جریان تحریف چنین القا می کند که اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی مانند استقلال و حاکمیت دین در جامعه، ریشه اصلی مشکلات فعلی است، چرا که این آرمانها در عرصه بینالملل برای ایران دشمن تراشی کرده است. در حوزه مدیریت نیز تلاش زیادی دارند که سیستم نظام اسلامی را فاسد جلوه دهد که باعث مشکلات فعلی شده است. در حوزههای مصداقی سیاستهای منطقهای ایران را عامل مشکلات معرفی میکنند، مانند حضور ایران در سوریه یا کمک به عراق برای مبارزه با داعش و کمک به لبنان و فلسطین در مبارزه با اسرائیل
🔹 ب) روش حل مشکلات؛
متناسب با القائات پیش گفته، جریان تحریف برای راه حل مشکلات موجود آدرس های غلط ارائه میکند. این جریان در یک بیان کلی، مذاکره و سازش یا بهتر بگوییم کرنش مقابل آمریکا را راه حل برون رفت از مشکلات فعلی القا میکند، در حالی که کشورهای زیادی در این مسیر قرار گرفتند، اما با مشکلاتی به مراتب بدتر مواجه شدند، مصر و لیبی دو نمونه روشن از کرنش مقابل آمریکا هستند؛ اولی در اوج مشکلات اقتصادی به ورطه فلاکت افتاده و دومی گرفتار جنگ های داخلی و خطر تجزیه می باشد. بی تردید اگر ملت ایران مسیر سازش و تسلیم مقابل آمریکا را در پیش بگیرد، سرنوشتی به مراتب بدتر از لیبی در انتظار آن خواهد بود.
🔸ج) توانمندی و قدرت نظام اسلامی؛
سومین حوزه ای که جریان تحریف بر آن می دمد توان و قدرت جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با مشکلات و دشمنانش است. در حوزه قدرت دفاعی تا چندی پیش ایران را مقابل دشمنانش ضعیف جلوه میدادند، اما اکنون با نمایش قدرت و اقتدار ایران به تناقضگویی افتادند و قدرت موشکی و نظامی ایران را تهدیدی علیه امنیت جهانی ! تبلیغ میکنند.
🔺 البته بیشترین تمرکز را در ضعف مدیریت حل مشکلات اقتصادی دارند که زمینه این امر را ضعف تدبیر دولت ایجاد کرده است.
در نهایت باید گفت ایستادگی مقابل تبلیغات جریان تحریف و صبر فعال مقابل مشکلات ( یعنی روشنگری برای عامه و مطالبه گری از مسئولان) و افزایش سطح آگاهی های مردم برای انتخاب درست مجریان و قانونگذاران، ملت ایران را از این برهه حساس نیز با سرافرازی عبور خواهد داد.
نظام اسلامی توان پالایش مدیران کم توان و ناسالم را دارد، اما این امر را با اراده جمعی ملت انجام میدهد که لازمه آن انتخاب های صحیح مردم است. ان شاء الله
@habib49
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
پیشنهاد امیریفر به احمدینژاد: راه توبه باز است
امیریفر در رابطه با اینکه با توجه به عضویت احمدینژاد در مجمع تشخیص مصلحت نظام، این قبیل اقدامات باعث اخراج وی از مجمع نمیشود، تصریح کرد: خیر به این صورت نیست. برخی معتقدند یکی از دلایلی که احمدینژاد اپوزیسیون شده و با رسانهها مصاحبه میکند، این است که نظام را مجبور کند، او را از مجمع اخراج کنند و بعد کاملا به طرف اپوزیسیون برود؛ شاید هم بدش نیاید که از مجمع تشخیص مصلحت اخراج شود و به همین دلیل این کارها را میکند. به هر حال احمدینژاد در دور اول خدماتی داشته است اما بنده هم بابت این اقدامات او متاسفم، شاید احمدینژاد هم اصلاح شود چرا که راه توبه باز است و دوست داریم که بیاید و به نظام خدمت کند.
@qodsiyan313
دفاع قاطع مشاور لاریجانی از ریاست جمهوری چهره نظامی
منصور حقیقتپور گفت: حضور یکی از نظامیان خوشنام در انتخابات ریاستجمهوری نه تنها اشکال ندارد، بلکه خیلی هم خوب است. با وارد شدن به نیمه دوم سال ۱۳۹۹، بحثها درباره انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ نیز داغتر میشود. یکی از مواردی که در چند وقت اخیر به کرات در این باره مطرح شده، حضور احتمالی چهرههای نظامی در انتخابات سیزدهمین دوره ریاستجمهوری است که مثل هر موضوع دیگری موافقان و مخالفانی دارد. منصور حقیقتپور، فعال سیاسی اصولگرا در اینباره اظهار داشت: این روزها در محافل سیاسی درباره گزینههای نظامی برای حضور در انتخابات حرفهای زیادی رد و بدل میشود. به نظر من، حضور یکی از نظامیان خوشنام در انتخابات ریاستجمهوری نه تنها اشکال ندارد، بلکه خیلی هم خوب است. به عنوان مثال چهرهای که به تازگی برای حضور در انتخابات اعلام آمادگی کرده، از دانشگاه وارد فضای نظامی شد و در این چند مدت خدمات زیادی هم داشت، میتواند لباس نظامی را از تن خارج کرده و خودش را در معرض رای مردم قرار بدهد.
@qodsiyan313
انتقاد سید حسن خمینی از حذف نام فرماندهان و مدیران جنگ از تاریخ دفاع مقدس !!
مضحکه است که قصه جنگ را بگوییم و نگوییم فرمانده جنگ آقای هاشمی بود و نگوییم نخست وزیرش چه کسی بوده است، بنیاد شهیدش را چه کسی اداره کرده است و تنها به گروهی خاص بسنده کنیم. هیچ لزومی ندارد اگر الان من با شما بد هستم گذشته هم بد بوده باشیم. ممکن است با کسی رفیق بوده ایم، اما بعدا روابطمان را به هم زده ایم. این منافات ندارد با اینکه وقتی می خواهیم قصه اش را نقل کنیم، درست نقل کنیم. یکی گفته بود ضد انقلاب خوب، ضد انقلاب مرده است، ظاهرا در دید برخی انقلابی خوب هم انقلابی مرده است!
@qodsiyan313
هدایت شده از معیار
✅ یادداشت/
🔷مخاطرات مناقشه قرهباغ
🔻با توجه به اوجگیری درگیریهای نظامی میان آذربایجان و ارمنستان، توجه به نکات زیر اهمیت و ضرورت دارد:
☑️1ـ مناقشه بر سر قرهباغ بیش از 29سال است که میان دو جمهوری آذربایجان و ارمنستان در جریان است و از سال 1994 که میان این دو کشور آتشبس برقرار شد، در تمام این مدت سیاست مبنایی جمهوری اسلامی ایران حمایت از مذاکرات مستقیم جمهوری آذربایجان و ارمنستان و اعلام آمادگی برای میانجیگری بوده است. در رویدادهای اخیر نیز مسیر دیپلماسی ایران بر همین اساس فعالیت کرده است. به دلایل مشخص ایران به معنای واقعی کلمه از حل مسالمتآمیز مناقشه قرهباغ و رعایت تمامیت ارضی کشورها در منطقه نفع میبرد، از اینرو بر خلاف بسیاری از بازیگران داخلی و فرامنطقهای، در پی آن است تا مناقشه در فرآیند مذاکره و حل و فصل قرار گیرد؛ چرا که وجود یک کانون ناامنی در نزدیکی مرزهای شمالی ایران، شرایط مساعدی را برای دخالتهای رقبا و دشمنان ایران اسلامی فراهم میکند.
☑️ 2ـ گروه مینسک (آمریکا، روسیه، فرانسه) سه دهه است که نتوانستهاند یا نخواستهاند این مشکل را حل کنند و ناکارآمدی خود را نشان دادهاند و ضرورتی بر تداوم محوریت این گروه در مدیریت بحران نیست. برخلاف برخی کشورها از جمله سران گروه مینسک که از مناقشه قرهباغ استفاده ابزاری میکنند، سیاست اصولی ایران حل این مناقشه بر اساس قواعد حقوق بینالملل و احترام به تمامیت ارضی کشورهاست؛ جمهوری اسلامی برخلاف دیگر بازیگران، به دنبال اداره ابزاری و مدیریت بحران قرهباغ نیست.
☑️ 3ـ رژیم صهیونیستی با ایجاد یک رقابت کاذب و هدفمند میان آذربایجان و ارمنستان برای افزایش نفوذ در هر دو طرف منازعه برای این رژیم جعلی و فروش تسلیحات، بالاترین نقش را در ایجاد درگیری و دامن زدن به آن با هدف بیثباتسازی در مرزهای ایران دارد.
☑️ 4ـ طی روزهای گذشته برخی گروههای قومگرا، اخبار جعلی و هدفمند که گفته میشود ترانزیت کامیونهای حامل تسلیحات نظامی روسیه از مسیر ایران به ارمنستان است، به صورت گسترده در فضای مجازی منتشر کردهاند که هدف آن القای حمایت ایران از ارمنستان با هدف تحریک هموطنان آذری زبان است که چنین خبرهای جعلی کاملاً کذب و بیاساس است.
🔺نکته راهبردی: هیچ راهحلی غیر از مذاکره و توافق میان آذربایجان و ارمنستان برای خاتمه دادن به این بحران 29 ساله وجود ندارد و به طور قطع تداوم جنگ نه تنها مشکلی را حل نخواهد کرد بلکه به وخامت وضعیت کمک میکند. پیشنهاد میشود در یک ترکیب ۳+۳ (ایران، روسیه، ترکیه به عنوان سه همسایه قفقاز با سه کشور قفقازی آذربایجان، ارمنستان و گرجستان) مسیر آتشبس فوری، شروع مذاکرات و سازوکارهای رسیدن به توافق طراحی شود.
❇️(نویسنده: عزیز غضنفری)
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از فهمیده گام دوم
🔻رسانه مکتوبات عقیدتی و سیاسی دانش آموزان شهرستان قدس🔺
پیوستن به ما:
@bsj_students_qods
انتقال تروریستها از سوریه به قرهباغ
«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران در واکنش به پرسش خبرنگاری در مورد امکان انتقال جنگجویان از سوریه به قرهباغ برای نبرد به نفع یکی از طرفهای مناقشه گفت: «ما این اطلاعات معتبر را در اختیار داریم. این اطلاعات در رسانههای خبری و نیز در شبکههای اجتماعی منتشر شده است و برای بیانیهای که در وزارت خارجه روسیه در این مورد منتشر کردیم، اطلاعات کافی در اختیار داریم که بر اساس واقعیتهای موجود است.» برخی رسانههای روسیه در روزهای اخیر مدعی شدهاند که جمهوری آذربایجان، شماری از جنگجویان در سوریه (گروه های تروریستی حاضر در سوریه) را با کمک ترکیه به این کشور منتقل کرده و این افراد در زد و خوردهای مسلحانه در قره باغ شرکت میکنند. وزارت خارجه روسیه در بیانیهای در این باره افزود: «بر اساس اطلاعات موجود، در منطقه مناقشه قره باغ ستیزهجویانی از سوریه و لیبی برای شرکت در اقدامات نظامی منتقل میشوند.»
🔴 #پرسپولیس| رمز پیروزی همین است ‼️
🔻 ای اف سیرک ناجوانمردانه با دینارهای سعودی و نفوذ در AFC خیانت کرد
🔹 رفتار آل کثیر را تحریف کرد
🔹 آل کثیر را تحریم کرد
🔹پرسپولیس را با بستن پنجره تهدید کرد
🔹 آخر بازی هم با اخراج پهلوانی پرسپولیس شد ۱۰ نفره
🔻ولی پرسپولیس ناامید نشد و نترسید! ؛ استقامت کرد و همراه با بازیکنان و مربیان ایرانی با غیرت ملی تا دقیقه ۱۲۰ جنگید و نهایتا پرسپولیس شد: " قهرمان غرب آسیا "
🔻 آری؛ رمز پیروزی و قهرمانی همین است:
🔹استقامت
🔹 تکیه بر ظرفیت های داخلی
🔹حرکت و جنگیدن
🔹نترسیدن از تحریم و تهدید و تحریف
🔹امید به پیروزی و شکست حریف
@qodsiyan313
هدایت شده از معیار
✅سوالات وارده در کانال های ثامن
👌سوال چهارم
❌ چرا مجلس در تراز مجلس انقلابی برخورد نمی کند؟
👈 پاسخ
🔻الف) مجلس با قریب به ۲۹۰ نماینده برآیند نظرات و عملکردهای متفاوتی است و برخی رسانه های خاص قبل از تشکیل مجلس جدید از هیچ تخریبی علیه آن فروگذار نکردند، لذا طبیعی است از هر اظهارنظری از سوی هر نمایندهای، بهانه ای برای تخریب مجلس جدید استفاده نمایند.
🔹ب) از آنجا که نمایندگان مجلس از فرآیندهای حزبی بالا نیامده و بیشتر بر اساس سابقه و شخصیت خود و البته تایید جریانهای سیاسی به کرسی مجلس رسیدند، ممکن است افرادی پیدا شوند که چندان از اولویتهای اکثریت انقلابی مجلس پیروی نکنند.
🔸ج) برعکس تبلیغات منفی، مجلس در ۱۰۰ روز اول خود اقدامات اساسی مانند طرح مالیات بر خانههای خالی، طرح حمایت معیشتی مردم، طرح قیر رایگان برای توسعه مناطق محروم، مقابله با انحصار طلبی حقوقی ها در بورس، طرح خرید تضمینی گندم و مهمتر از همه افزایش نظارتهای میدانی را در دستور کار قرار داده است.
🔺 د) یکی از اهرمهای مجلس استیضاح وزرای کمتحرک است، اما شرایط حقوقی کابینه به گونه ای است که با برکناری یک یا دو وزیر، کل کابینه از اعتبار ساقط می شود . عقل سلیم حکم می کند در کمتر از یک سال عمر باقی مانده دولت، بیثباتی و مجادلات بیحاصل برای رای اعتماد مجدد به وزرا، بر جامعه تحمیل نشود، ضمن آنکه از منظر بودجهای هم تا پایان سال جاری مجلس نمیتواند تغییر چندانی در موضوعات اعتباری دولت ایجاد نماید.
🔴 خلاصه آنکه هر چند میتوان انتظار بیشتری از مجلس جدید داشت، اما اتهام غیر انقلابی بودن آن، بیشتر ناشی از فضاسازی های رسانهای علیه مجلس است.
@habib49
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
اصلاحطلبان دعوای کاذب راه میاندازند تا از پاسخگویی فرار کنند/ روحانی باید تا پایان بدرقه شود
عباس سلیمینمین، مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران در گفتوگو با فارس، با اشاره به پیشنهاد عباس عبدی مبنی بر لزوم استعفای رئیسجمهور اظهار داشت: اینکه جناب عبدی چنین چیزی را مطرح میکند تحت تاثیر نیروهای تندرو است چون قطعا عقلانیت حکم میکند که دولت آقای روحانی را تا پایان راهش بدرقه کنیم و این بهترین گزینه در مورد آقای روحانی است چون هر نوع اقدام خارج از چارچوب میتواند تبعات نامطلوبی به بار آورد و شرایط جامعه را حادتر از این چیزی که هست بکند.
مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران افزود: طبیعی است کسانی که دولت آقای روحانی را روی کار آوردهاند، ناگزیر به پاسخگویی خواهند بود ولی اگر دعوای کاذب راه بیفتد این مسائل کاملا در هم میآمیزد و گم میشود. و این مطلوب کسانی است که برای رای دادن به روحانی دعوت کردهاند.
@qodsiyan313
بیاعتمادی مردم صفوف رای را خالی نگه میدارد
صادق زیباکلام، فعال سياسي اصلاح طلب در روزنامه آرمان ملي نوشت: خالي بودن صفوف انتخابات، هم به دليل بياعتمادي مردم به تاثير رايشان و هم بياعتمادي به جريان اصلاحات است... اين مردم فعلا حاضر نيستند که پاي صندوق راي بيايند. بايد همه را در بياعتباري و سست شدن جايگاه صندوق راي مقصر دانست. همچنان که ما ديديم که در تهران سرليست اصلاحطلبان، هفتادهزار راي هم نياورد. معتقدم آن 24ميليوني را که در انتخابات 96 شرکت کردند به هيچ وسيلهاي نميتوان پاي صندوق راي آورد، زيرا متاسفانه به بينتيجه و کم اثربودن راي ايمان پيدا کردهاند.
هيچ تغيير، تحول، پيشرفت و گام مثبتي بعد از انتخابات 96 صورت نگرفت. نهتنها هيچ تغيير مثبتي در نتيجه انتخابات صورت نگرفت که حتي در نتيجه انتخابات مجلس دهم که مردم آن شور و اشتياق را در سال 94 نشان دادند نيز، هيچ اتفاق مثبتي رخ نداد. ما شاهد هستيم، در مجلس يازدهم که اصلاحطلبان نيز در آن حضور نداشتند هم تغيير مثبتي به نفع مردم تا اينجاي کار صورت نگرفته است. همه سياستها، با وجود تشکيل مجلس يازدهم در حال ادامه پيدا کردن است.
عملکرد دولت باعث شده که جايگاه صندوق راي در ميان مردم زير سوال برود و اين به هيچ وجه تحول مثبتي نيست. اين را نيز بايد گفت که اصلاحطلبان نيز اعتبار خود را از دست داده است و اينکه در آينده چه اتفاقي رخ بدهد را نميدانم. اينکه آقاي موسويخوئينيها يا ساير افراد دعوت کنند، هيچ آبي براي صندوق راي گرم نخواهد شد. ما ديديم، زماني که آقاي خوئينيها دعوت کردند، هيچ بازخوردي در سطح جامعه و حتي در بين اصلاحطلبان بهوجود نيامد.
@qodsiyan313
شروط اصلاح طلبان برای لاریجانی چیست؟
صبح نو: هیات امنای اصلاحات وارد مصادیق شده و شروطی را برای لاریجانی به میان آورده اند؛ از جمله حضور ظریف به عنوان معاون اول یا وزیر خارجه که راه اصلاح طلبان در سیاست خارجی تداوم یابد. اعلام این موضوع پس از نهایی شدن میتواند تضمینی برای این توافق باشد. در این توافق سهم اصلاحطلبان در کابینه بعد تضمین و مشخص میشود و فراتر از افراد درباره صندلیهای کابینه بحث میشود تا در صورت توافق برنامه پیش برود. این اقدام از آن رو صورت میگیرد که اصلاح طلبان مانند دولت روحانی با موضوعی مثل اختیارات کم جهانگیری مواجه نشوند.
مذاکرات به شکلهای مختلف میان طرفها در جریان است و در این میان هر دو سمت برای یکدیگر شروطی دارند. خبر آماده شدن علی لاریجانی برای نامزدی را در همین چهارچوب میتوان تحلیل کرد.
@qodsiyan313