👈تخریب برای دستیابی مجدد به قدرت!
«حسینعلی حاجی دلیگانی» عضو هیئترئیسه مجلس در واکنش به تخریب مجلس یازدهم توسط برخی از افراد وابسته به جریان اصلاحات، اظهار داشت: «وقتیکه مشاهده میکنند مجلس در یک مسیر درستی حرکت میکند، هدفشان از این تخریبها و هجمهها علیه مجلس این است که نقش ترمز را برای ادامه حرکت و فعالیتهای مجلس، ایفا کنند. هدف دیگر این جریانات از تخریب مجلس فعلی، انتخابات مجلس آینده و برگشت به قدرت است. میخواهند هم مجلس یازدهم و هم دولت سیزدهم را در جهت خدمترسانی به مردم ناکارآمد نشان دهند تا در آینده بهجایگاه موردنظرشان برسند؛ اما وقتی مردم نوع فعالیت و تلاش مجلس یازدهم و دولت سیزدهم را مشاهده میکنند اقبالشان نسبت به جریان انقلابی نهتنها کاهش نمییابد، بلکه بیشتر هم خواهد شد. وی افزود: «در سال دوم کارآمدی مجلس بیشتر از سال اول خواهد بود و برخی اقدامات مجلس به ثمر خواهد نشست». عضو هیئترئیسه مجلس در پایان درباره تفاوتهای دولت سیزدهم با دولتهای یازدهم و دوازدهم، خاطرنشان کرد: «مهمترین تفاوت اخلاص در کار است و به نظر میرسد نیتشان خدمت است و در این جهت نسبت به دولت گذشته صادقانهتر رفتار میکنند. یکی از اشکالات دولتهای یازدهم و دوازدهم عدم تصمیمگیری بهموقع و دیرهنگام بود. خود آقای روحانی هیچگاه در رفع اختلافات و تصمیمگیری درباره مسائلی که پیش میآمد و نیاز به تصمیمگیری داشت اصلاً ورود نمیکرد، ولی از محسنات آقای رئیسی این است که زود به اینگونه مسائل ورود پیدا میکند».
👈پیشنهاد مجلس بهجای ارز ۴۲۰۰ تومانی/
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در بخش خبری ساعت 21 رسانه ملی با اذعان به ضعفهای نظارتی دولت در مدیریت واردات و توزیع کالاهای اساسی با ارز ترجیحی، گفت: «اگر ارز ۴۲۰۰ تومانی حذف شود، کالاهای اساسی (بهجز گندم و دارو) با نرخ نیمایی وارد خواهد شد. به دولت پیشنهاد دادیم که در صورت حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، به دهکهای کمدرآمد کارت اعتباری بدهد».
👈افغانستان؛ مقصد جدید نفت ایران/
رئیس اتاق تجارت و سرمایهگذاری طالبان با درخواست خرید نفت کشورمان، گفته است: «افغانستان آماده خرید نفت از ایران است و امیدواریم ایران در این مورد مساعدت لازم را داشته باشد».
👈 تلاش عربستان برای خارج شدن از باتلاق یمن/
فرمانده دولت مستعفی یمن، علت شکستهای پیدرپی ائتلاف سعودی در یمن را اینگونه تعبیر کرد که: «سعودیها ما را رها کردهاند». عربستان در حال خارج کردن تجهیزات دفاعی و باقیمانده نیروهای خود بوده و موضع خود را بهصورت نامفهومی [درباره جنگ مأرب] تغییر داده است. شبکه بلقیس در گزارشی دلیل این مواضع عربستان را فشارهای ناشی از پرونده یمن در جامعه بینالملل و جنگ پنهان در داخل رژیم سعودی دانست.
حرف روز
👈از سردرگمي تا تخريبگري!
حمايت اصلاحطلبان از دولت آقاي روحاني کافي بود تا پس از آشکار شدن ضعفها و ناکاميهاي ايشان، زمان روگرداني مردم از دولت و حاميان آن فرا رسد و دود آن به چشم اصلاحطلبان رود! نتيجه اين حمايت را ميتوان در رقابتهاي انتخاباتي خردادماه مشاهده نمود که ديگر شعارهاي آنان خريداري نداشت و نامزدهايي که تلاش کردند تا با بالا بردن پرچم اصلاحطلبي براي خود رأی جمع کنند، شکست سنگيني را تجربه کردند! درحالیکه انتظار ميرفت تا ناکامي انتخابات رياست جمهوري سيزدهم، درسي براي بازانديشي و اقدامي براي ساماندهي به اردوگاه اصلاحطلبان باشد، اما ظاهراً اوضاع خرابتر از آن است که اقدام درخوري در ماههاي گذشته از بزرگان اين جريان سرزده باشد. حداکثر اقدام صورت گرفته انتقاداتي گذرا بود که در قالب چند يادداشت و گفتگو در همان هفتههاي اوليه پس از شکست نمايان شد که البته خيلي زود موج ایجادشده فروکش کرد و تداوم نيافت! اين روزها ميتوان سايه سنگين تشتت و سردرگمي و بيانگيزگي و نااميدي را بر سر اين اردوگاه مشاهده نمود که حتي فرصت همانديشي را از بزرگان اين جريان گرفته است و آنان را به اين نتيجه رسانده است که دست زدن به هر تغييري ميتواند به فروپاشي کامل اين اردوگاه و تشتت و تفرق و چندپارچگي بينجامد؛ لذا تلاش دارند تا با وقت تلف کردن زمان بخرند و اين عمل جراحي را تا آنجا که ممکن است به تعويق بيندازند!
👈براي دوران گذار ظاهراً آنچه تدبير شده است، زير ذرهبين گذاشتن دولت، مجلس و دستگاه قضايي است که در اختيار جريان انقلابي قرار گرفته است. آنان تلاش دارند تا با فريب افکارعمومي، وضع موجود را حاصل يکپارچگي قدرت و حاکميت جريان انقلابي معرفي کرده و در صف مطالبهگران اجتماعي قرار گيرند و ژست حاميان ملت و منتقدين وضع موجود را بگيرند! در اين رويکرد، بزرگنمايي خطاهاي مجلس و دولت مستقر به مهمترین حربه اين جريان بدل شده است و روزي نيست که خبري در تخريب آنان توسط رسانههای اصلاحطلب درج نشود! در خطي ديگر تلاش دارند تا برخي خطوط کلي مورد علاقه خود را به دولت منتخب مردم حقنه کنند و اجازه بازنگري و عبور از آن سياست را ندهند! بهعنوان نمونه بر تداوم برجام تأکید داشته و با تخريب سياستهاي متفاوت دولت سيزدهم، تلاش دارند تا دستگاه ديپلماسي را به حضور بر پاي ميز مذاکره با الگوي ظريف – روحاني وادار نمایند!
👈نکته پایانی:
جريان انقلابي بايد در قبال اين سناريو هوشيار باشد و اجازه ندهد که اولاً، نزد افکارعمومي مسئول وضع موجودي شود که حاصل تحويل مخروبهاي است که دولت پيشين به يادگار گذاشته است. ثانیاً، هوشيار بوده و از خطاهاي کوچک و بزرگي که ميتوان مورد سوءاستفاده اصلاحطلبان گردد، پرهيز کند!
✍️#مهدی_سعیدی
✅گزارش روز
یک قلم از خسارت اصلاحطلبان به مردم!
مجلس شورای اسلامی هفته گذشته پرونده بیژن زنگنه، وزیر سابق نفت در ماجرای تشویش اذهان عمومی درباره بنزین پتروشیمیها و واردات یک میلیارد لیتر بنزین غیرمجاز به کشور را به قوه قضاییه ارسال کرد.
👈گزارههای خبری:
1️⃣- یکی از اقدامات اصلاحطلبان در سالهای گذشته قرارداد موسوم به کرسنت بوده است که به خاطر ویژهخواری یک گروه فاسد، هم آبروی بینالمللی ایران در خطر قرار گرفته و هم منابع ارزی کشور.
2️⃣- قرارداد کرسنت قراردادی برای فروش روزانه 15 میلیون مترمکعب از گاز ترش میدان سلمان است که در سال ۱۳۸۱ و در زمان وزارت بیژن نامدار زنگنه در دولت هفتم اصلاحطلبان مابین شرکت کرسنت پترولیوم و شرکت ملی نفت ایران منعقد گردید. بر اساس مفاد این قرارداد، مقرر شده بود که از سال ۲۰۰۵ با احداث خط لوله در خلیجفارس، گاز فرآوری نشده میدان سلمان در اختیار شرکت اماراتی قرار گیرد؛ اما پس از انتشار و بررسی مفاد قرارداد کرسنت، این توافقنامه از جنبههای مختلفی ازجمله شیوه قیمتگذاری و شیوه عقد قرارداد و الحاقیهها، مورد انتقاد بسیاری از کارشناسان داخلی قرار گرفت. در این راستا دستگاههای نظارتی سه قوه کشور یعنی سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و وزارت اطلاعات هر یک بهصورت جداگانه گزارشهای مفصلی درباره تضییع منافع ایران در قرارداد کرسنت منتشر کردند. حجم ایرادات کارشناسی در جریان انعقاد قرارداد کرسنت و تضییع منافع ملی در حدی بود که در آذرماه سال 1381 حسن روحانی بهعنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی با ارسال نامهای به سیدمحمد خاتمی، رئیسجمهور وقت با اشاره به انعقاد قرارداد کرسنت و ایرادات آن، نسبت به عملکرد بیژن زنگنه، وزیر نفت اعتراض کرده و این اقدام وزارت نفت را خارج از چارچوب قانون عنوان میکند.
3️⃣- با گذشت سالها از این پرونده، اکنون خبرگزاری رویترز خبری مبنی بر جریمه ایران در پرونده کرسنت منتشر کرده که طبق آن، شرکت اماراتی «دانا گاز» (شرکت مادر کرسنت پترولیوم) اعلام کرده است دیوان داوری بینالمللی، شرکت ملی نفت ایران را به علت اختلاف بر سر تأمین گاز با شرکت دانا گاز به پرداخت جریمه 607.5 میلیون دلاری معادل ۱۸ هزار میلیارد تومان محکوم کرده است.
4️⃣-ابوالفضل ابوترابی نماینده مجلس میگوید: «قوه قضاییه باید سریعاً بررسی پرونده مسئولان رشوهگیرنده در پرونده کرسنت را در دستور کار قرار دهند. در پرونده کرسنت اتهامات بسیار سنگینی مطرح است؛ اما متأسفانه این پرونده در قوه قضائیه خاک میخورد. اگر قوه قضائیه این پرونده را بررسی و احکام آن را صادر میکرد، امثال زنگنه و معاونانش نمیتوانستند در جمهوری اسلامی مسئولیت بگیرند».
👈گزاره تحلیلی:
داور بینالمللی دیوان لاهه با دولتهای نهم و دهم چندین بار مبادله اسناد انجام داد و پذیرفته بود که در این قرارداد فساد وجود داشته است و در صورت اثبات کامل این موضوع بهخودیخود این قرارداد ملغی میشد؛ اما با انتصاب مجدد زنگنه به وزارت نفت در دولت روحانی، ورق به نفع کرسنت برگشت و آنها ایران را محکوم کردند. اکنون دولت سیزدهم باید استراتژی دولت نهم و دهم را دنبال کند تا موفق شود بخشی از محکومیت پرونده کرسنت را ملغی کند. بهعبارتدیگر با آغاز محاکمه زنگنه و تیم وی توسط قوهقضاییه میتوان روند پرونده را به نفع ایران برگرداند. پیگیری تخلفات بیژن زنگنه در ماجرای کرسنت از دو جهت برای کشور حائز اهمیت است: اولاً متخلفان در انعقاد این قرارداد پرضرر به سزای کار خود میرسند؛ ثانیاً کشور را از مهلکه محکومیت احتمالی 10 میلیارد دلاری در بخش دوم پرونده کرسنت نجات میدهد.
✍️#فرهاد_کوچک_زاده
👈ضربهای که حجاب استایلها به حجاب میزنند!
مدیرعامل انجمن تولیدکنندگان محصولات حجاب و عفاف از دغدغههایش برای حجاب کشور گفته و اینکه: «باید در دسترسی بانوان محجبه به فروشگاههای در شأن و در منزلت این بانوان تسهیلگری کنیم». اسدالله سلیمانی معتقد است: «حجاب یعنی پوشیدگی، حجاب یعنی ایجاد جاذبه نکردن و پوشیدگی کامل بهاستثنای دست و صورت. وقتی ما این حجاب را هزار مدل تزئین میکنیم و نگین و گل میزنیم و نامش را حجاب میگذاریم این اصلاً حجاب نیست. حجاباستایلها و مدل پوششهایی را که آنها ترویج میدهند از مانتوهای کوتاه و جلوباز و بدترین نوع پوشش مخربتر میدانم. تخریبی که حجاباستایلها برای پوشش و حجاب داشتهاند بسیار بیشتر از کالاهای مبتذل است. ما حجاب لاکچری نداریم. استفاده از هزار رنگ برای این حجاب آنهم با استفاده از مدلهای آرایشکرده و خاص اثر بسیار مخربی بر مفهوم حجاب در جامعه دارد. تولید کردن چادر هم یک کار تجاری است و این یک واقعیت است، اما این کار تجاری باید بر اساس معیارها و چارچوبهایی تعیینشده باشد. چادر نماد بانوی ایرانی است و باید به کالای فرهنگی تبدیل شود. درمان ماجرای گرانی چادر این است که چادر به کالای فرهنگی تبدیل شود و مالیات، بیمه و مسائلی که روی بحث چادر سربار شده برداشته شود و واردات آن با ارز دولتی صورت گیرد».
◄ رکورددار سرعت کاهش نرخ باروری در غرب آسیا!/ دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور اعلام کرد: «امروز نرخ باروری کشور (میانگین تعداد فرزندان یک زن) به حدود 1.6 فرزند به ازای هر زن رسیده است. پایینترین نرخ باروری امروز در تمام منطقه غرب آسیا، شمال آفریقا و منطقه معروف به MENA به نام ایران ثبت شده است رکورد سرعت کاهش نرخ باروری هم در سه دهه گذشته به نام ایران ثبت شده است و این در حالی است که در سال ۶۵ نرخ باروری 6.5 فرزند به ازای هر زن بود».
اطلاعیه وزارت نفت درباره اختلال سامانه سوخت| مردم با قیمت آزاد سوختگیری کنند!
🔹️وزارت نفت در اطلاعیهای اعلام کرده که سوختگیری در جایگاههای عرضه برقرار است و مردم میتوانند با قیمت بنزین آزاد سوختگیری کنند!
اطلاعیه رسمی اداره کل روابط عمومی وزارت نفت به شرح زیر است:
🔹️«در پی مشکل فنی ایجاد شده در سامانه کارت هوشمند سوخت، از دقایقی پیش استفاده از کارت سوخت در جایگاههای عرضه سراسر کشور دچار وقفه شده است؛ اما طبق اطلاعات به دست آمده شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران هماکنون سوختگیری در جایگاههای عرضه با مشکلی ندارد و باوجود خارج شدن سامانه هوشمند سوخت از مدار، مردم میتوانند با قیمت آزاد سوختگیری کنند.
🔹️کارشناسان شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در حال بررسی مشکل فنی ایجاد شده و رفع آن هستند و این اطمینان به هموطنان عزیز داده میشود که هیچ مشکلی برای سهمیه سوخت هموطنان ایجاد نخواهد شد.»
♦️واکنش نوبخت به نامه خزانه خالی؛ اگر خالی بوده این سه ماه چه طور حقوق دادید؟!
🔹رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: در دولت قبل تصمیم گرفته شد تا طرحهای عمرانی اولویتدار که تا پایان عمر دولت دوازدهم قابل اتمام هستند را هرچه زودتر به سرانجام برسانیم تا طرحهای نیمه تمام کمتری باقی بمانند
🔹مقرر شده بود پس از تایید اولویت طرحها از سوی دستگاه مربوطه و با توافق رییس جمهور، از محل این ردیف، بودجه لازم تخصیص یابد. در همین راستا در چهار ماهه اول امسال قریب به ۶۴ هزار میلیارد تومان برای طرحهای عمرانی هزینه شد
🔹با توجه به اینکه موجودی این ردیف اوایل مرداد ماه به اتمام رسیده بود، از همین روی آقای رییس جمهور در پاسخ به درخواست تخصیص بودجه برای تکمیل و بهرهبرداری از پروژه آبیک، مرقوم فرمودند که موجودی این ردیف به پایان رسیده است
🔹خزانه ورودی مستمر دارد و هر روز در آن مبالغی تجمیع میشود. این بدان معناست که خزانه هیچوقت خالی نمیشود. حتی اگر چنین ادعای محالی صحت داشت؛ پس چطور طی سه ماه گذشته حقوقها از سوی دولت جدید پرداخت شده است؟ /
🔰 راهبردهای مقابله با عملیات روانی دشمن در زمینه اخلال در جایگاه های سوخت
۱) اطلاع رسانی به موقع اخبار و تصمیمات مسئولین کشور« با استفاده از منابع رسمی، جهت جلوگیری از مراجعه مردم برای دریافت خبر به کانالهای معاند.»
۲) اطمینان دادن به مردم درخصوص کافی بودن ذخایر بنزین و از برقراری مجدد سامانه سهمیه به محض رفع مشکلات پیش آمده در وزارت نفت با نمایش روال عادی سوخت رسانی در سطح کشور.
۳) هشداردهی و شفافسازی در مقابله با شایعات و اطمینان بخشی به مردم درخصوص عدم افزایش قیمت بنزین.
۴) تلاش در راستای حفظ آرامش و مقابله با جریانات معاند یا ناآگاه همراستا با بروز ناامنی و اغتشاش.
۵) اهتمام در انتشار اخبار امیدبخش در راستای ایجاد آرامش و امنیت در سطح جامعه و خودداری از انتشار اخبار مأیوس کننده.
۶) افزایش تاب آوری اجتماعی با رویکرد طنز و نشر انتقادات کنترل شده.
۷) انتشار به موقع و انبوه اخبار همسو با مطالبات مردم به صورت جدی یا طنز برای اعتماد سازی نسبت به رسانههای خودی.
۸) پاسخدهی به اخبار و شایعات منتشر شده جهت تنویر افکار عمومی با ارایه مستندات تصویری.
💢سخنگوی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی: ۴۰ درصد از جایگاههای سوخت به مدار بازگشتند
🔸«فاطمه کاهی» با اشاره به اختلال ایجاد شده در سامانه سوخت، گفت: «۴۰ درصد از این جایگاهها با قطع دستی سامانه هوشمند سوخت به مدار بازگشتهاند.»
🔸او با رد شایعه افزایش قیمت بنزین، افزود: «در تلاشیم تا مشکل فنی سامانه هوشمند سوخت هر چه سریعتر رفع شود تا امکان دریافت بنزین به نرخ یارانهای نیز امکان پذیر باشد.»
در هفته پدافند غیرعامل و همزمان با نشست خبری سردار جلالی، رییس این سازمان؛ و سخنان او در مورد مقابله با حملات سایبری، و در آستانه سالگرد وقایع بنزینیِ آبان ۹۸، کارتهای سوخت از دسترس خارج و برخی تابلوهای شهری هک و شعارهای سیاسی با محور "بنزین" روی آن درج شد.
▪️هکرهایی که چندماه قبل سامانه های راه آهن و وزارت راه و شهرسازی را هک کرده بودند، روی بیلبوردها شماره تلفن 64411 را ثبت کرده بودند.
▪️در هک امروز هم همین شماره روی دستگاه های سوخت نوشته شده بود تا هکرها ثابت کنند این هک ها زنجیره ای و در امتداد هم است.
▪️بیلبوردهای شهری اصفهان هم هک شده بود و امروز پیامهایی مرتبط با هک شبکه سوخت روی آنها ثبت شده بود.
این هشداری جدیست به همه وزارتخانه ها و سازمانهایی که همچنان با سهل انگاری به موضوع امنیت سایبری نگاه می کنند!
*👈سلام علیکم دوستان*
*عملیات روانی علیه مردم با بنزین*
*👈چندیست* کشورهای پر طمطراق اروپایی(انگل لیس. آلمان. وو) درگیر معضلی بنام *بنزين* هستندو تقریبا مورد تمسخر مردم قرار گرفتند اما این استعمارگران، آیا در مقابل این تحقیر، آرام نشستند و بدون سناریو بودند؟! *هرگز*
*👈یادمان هست* ارسال بنزین به ونزوئلا را
-یادمان هست ارسال سوخت و بنزین به لبنان را
*و یادمان هست* فشار روانی غربی ها و عمله و نوکرهای بی جیره و مواجب داخلی آنها را که گفتند:
«ایران از ونزوئلا پول نگرفته و اظهار نگرانی کردند که تحریم ها در حال فروپاشی هست».
*اظهار داشتند:* «ایران بنزین را مجانی به لبنان داده است و پول ملت را به عربها دادندو..
*👈این قبیل* جوسازیها را فراموش نکرديم
*👈اما* بعد از معضلات بنزین در کشورهای ذکر شده، *عوامل نفوذی غرب* و «خودِ غرب»، این آرامش ملت را بر نتافته و شروع کردند به عملیات روانی علیه مردم،
-ابتدا باشایع کردن افزایش قیمت (بصورت ناگهانی چون زمان دولت لیبرال قبل) به موضوع دامن زدند که آقای رئیسی آنرا با سخنانی منتفی کردند.
-مجددا قیمت بنزین را تا چندین برابر نرخ موجود اعلام کردند و به آن دامن زدند تا آرامش مردم را به هم زنند، که باز هم از سوی دولت افزایش قیمت بنزین منتفی اعلام شد..
*حال* که وضعیت آرام هست و دولت قصد افزایش قیمت را ندارد، به یکباره سیستمهای الکترونیکی توزیع بنزین مورد تخریب سراسری قرار می گیرد؟! و التهاب در جامعه بوجود آورده و قطعا بازار شایعات قوت خواهد گرفت و *هدف، برهم زدن آسایش ملت است*
*👈آیا میتوان* این اختلال را یک امر عادی دانست؟ قطعا ساده اندیشی خواهد بود اگر چنین تصور نمائیم! دشمنان آرامش و آسودگی ملت را بر نخواهند تافت. و همیشه دنبال بی هویت کردن و تخریب این ملت هستند و سالیان متمادی بر این ملت سیطره داشتند و دارای نفوذی های فعال خصوصا در صنعت نفت بوده،
*👈آیا* در این مقطع برایشان تخریب سیستم، کار سخت و دشواری خواهد بود؟!! هرگز، و.. .
*👈ضرورییست* که حضرات مسئول در سیستمهای اطلاعاتی، بدین موضوع از منظر امنیتی و خرابکاری نگاه کرده و با عوامل دست اندر کار بصورت جدی و دقیق برخورد نمایند.
*👈مسئله نفوذ،* مسئله ی جدی این مملکت است و خیالمان نباید راحت باشد که با رفتن تیم روحانی، مسئله جاسوسی و نفوذ پایان یافته است! .
*👈امید است* پیگیری از سوی مسئولین امر در اسرع وقت صورت پذیرد.
*👈همه مسئولیت داریم،* در حفظ آرامش مشارکت نموده و حتی الامکان با مسئولین مربوطه و هموطنان عزیزمان، همکاری نماییم، ان شاالله دشمن، مانند همیشه، «*به سختی*»، پشیمان خواهند شد!.
*۴/آبان ماه/ ۱۴۰۰*
🌴◀️راهبرد آمریکا پس از خروج از افغانستان
✅شکست مفتضحانه آمریکا و خروج خفت بار از افغانستان گمانه زنی ها را برای راهبرد احتمالی آمریکا در افغانستان تشدید کرده است،
هرچند برخی شیفتگان آمریکا، شکست هیمنه آمریکا را باور ندارند و خروج آمریکا را تاکتیکی می دانند؛ ولی به اذعان خیلی از ناظران سیاسی و نظامی شکست آمریکا از گروهی دمپایی به پا و موتور سوار مسلم است.
✅دشمنی آمریکا با مسلمانان دیرینه و هویتی است. آمریکا به هیچ وجه استقلال سیاسی مسلمانان را برنمی تابد. شکست نظامی و سیاسی آمریکا به معنای کنار گذاشتن مسئله افغانستان از روی میز دیپلماسی شیطان بزرگ و خالی کردن میدان به نفع چین، ایران و روسیه نیست.
✅از راهبردهای آمریکا به طور مشخص در این مقطع در افغانستان، «بیثباتی سازنده» است؛ بدین معنا که وضعیت در افغانستان به گونهای شکل بگیرد و پیش رود که از سویی منجر به بازگشت بیدردسر و کمهزینه آمریکا به افغانستان شود. از سوی دیگر حضورش در کشورهای دیگر منطقه مانند عراق و سوریه را توجیه کند. برای تحقق این هدف، آمریکا چند اقدام مهم را در دستور کار دارد:
1⃣.آمریکا برخی از رهیافتها و سیاستهای منطقهای خود را از طریق بازیگران نیابتی پیگیری خواهد کرد. گروههای جهادی سلفی دست آموز آمریکا به ویژه داعش بخشی از پروژه آمریکا در افغانستان هستند.
2⃣. ایجاد درگیریهای داخلی در افغانستان و به ویژه راهاندازی جنگهای مذهبی با تأکید بر جنگ سنی ـ شیعی.
3⃣. درگیرکردن کشورهای همسایه افغانستان، به ویژه ایران، روسیه و چین در درگیریهای داخلی افغانستان
4⃣.نزدیککردن رژیم صهیونیستی به کشورهای عرب و مسلمان منطقه به منظور تسلط اطلاعاتی و نظامی به دولت ها و مردم جهت جلوگیری از حرکات مشابه افغانستان.
✅راهبرد جمهوری اسلامی ایران در مقابل این دسیسه استکبار، وحدت در مقاومت است.
وحدت و اتحاد در مقاومت به معنای استقلال فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و نظامی کشورهای جهان اسلام از استکبار جهانی است.
امام خمینی ره طرح مقاومت و استقلال را ارائه دادند. امام خمینی ره با انقلاب اسلامی ایران به همگان ثابت کرد می توان مستقل از شرق و غرب هویت ملی _ اسلامی داشت.
در حاضر با ثابت شدن پیروزی های گروه های کوچک اسلامی در مقابله با آمریکا، بهترین فرصت برای تحقق وحدت مقاومت در کشورهای جهان اسلام بلکه سرتاسر جهان است.
استقلال، ثبات، آرامش و دور شدن افغانستان از هرج و مرج. حضور همه اقوام در دولت افغانستان، آزادی های مشروع، وحدت میان سنی و شیعه، تامین امنیت داخلی، اجازه ندادن به دخالت دیگر کشورها در افغانستان، حسن همجواری از مطالبات و برنامه های جمهوری اسلامی ایران در افغانستان است که در راستای راهبرد وحدت در مقاومت قرار می گیرد.
✍ #موسی_سلیمانی
♦حمله سایبری از یک کشور خارجی بود
دبیر شورای عالی فضای مجازی:
🔹حمله سایبری به جایگاههای سوخترسانی توسط یک کشور خارجی انجام شده است.
🔹با تمهیداتی که از قبل از لحاظ امنیتی در نظر گرفته شده بود، به هیچ وجه به اطلاعات سهمیه مردم لطمهای وارد نشده و فقط در نظام خدمترسانی اختلال ایجاد شده است
🌴◀️الزامات حق #جامعیت_اسلام
◀️مقام معظم رهبری در دیدار میهمانان کنفرانس اسلامی و جمعی از مسئولان نظام، "جامعیت اسلام" را یکی از مسائلی دانستند که باید حق آن ادا شود.
ایشان در این دیدار با استناد به آیات بین قرآن کریم، ثابت کردند عرصهی فعّالیّت دین اسلام، تمام گسترهی زندگی بشر است.
در ادامه ایشان الزاماتی برای اداء این حق مطرح کردند.
1⃣.شناخت دسیسه های قدرت های سیاسی و مادی
"قدرتهای سیاسی و مادی از گذشته اصرار دارند که اسلام را نه یک دین جامع و دارای برنامه برای همه شئون زندگی بشر، بلکه منحصر در عمل فردی و عقیده قلبی معرفی، و با تئوریزه کردن آن از زبان نویسندگان و روشنفکران، اینگونه القاء کنند که اسلام در مسائل مهمی مانند «تمدنسازی و مدیریت جامعه»، «اقتصاد و تقسیم قدرت و ثروت»، «جنگ و صلح»، «سیاست داخلی و خارجی»، «اقامه عدل و مقابله با ظلم و اشرار» نه مرجع فکری است و نه راهنمای عملی."
2⃣. شناسایی و شناساندن عرصه های زندگی اسلام
"تلاش کنیم نظر اسلام را دربارهی خودش که به کدام عرصه از عرصههای زندگی اهتمام میورزد، در آنها نظر دارد، اقدام دارد...تبیین کنیم".
از نظر مقام معظم رهبری در این مرحله شناخت نظر دشمنان و مخالفان جامعیت اسلام و پاسخ به شبهات آنان لازم است.
"کسی که اهل قرآن است و با قرآن و احکام قرآن آشنا است، میفهمد که اسلامی که قرآن معرّفی میکند، این است. اسلامی که قرآن معیّن میکند و معرّفی میکند، اسلامی است که در تمام شئون زندگی دخالت دارد، رأی دارد، نظر دارد، مطالبه دارد. خب، این را بایستی دانست و در مقابل افرادی که در این زمینه تلاش میکنند تا این حقیقت روشن را انکار کنند، بایستی پاسخگویی کرد"
3⃣.تبیین و ترویج جامعیت اسلام
رهبر انقلاب با تأکید بر اینکه متون اسلامی صریحاً چنین برداشتی_ برداشت فردی_ از اسلام را نفی میکند، ادای حق اسلام را در گرو تبیین و ترویج این واقعیت مهم برشمردند.
4⃣.تحقق جامعیت اسلام
"تلاش کنیم نظر اسلام را دربارهی خودش که به کدام عرصه از عرصههای زندگی اهتمام میورزد، در آنها نظر دارد، اقدام دارد، تبیین کنیم، ترویج کنیم، بیان کنیم؛ اوّلقدم این است، بعد هم سعی کنیم [این مطلب] تحقّق پیدا کند."
5⃣. حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی
"نکتهی بعدی این است که یکی از هدفهای نظام جمهوری اسلامی که ما تعریف کردیم، عبارت است از ایجاد تمدّن نوین اسلامی؛ یعنی یکی از اهداف نظام جمهوری اسلامی و اهداف انقلاب اسلامی، ایجاد تمدّن نوین اسلامی است: تمدّن اسلامی با نگاه به ظرفیّتهای امروز و حقایق و واقعیّات امروز. این کار جز با اتّحاد شیعه و سنّی امکانپذیر نیست."
✍ #موسی_سلیمانی
#جامعیت_اسلام
👈«غنا»؛ صدرنشین کشورهای سرمایهگذار در ایران 1400
جدیدترین آمار منتشرشده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) نشان میدهد که در ششماهه نخست امسال، ۱۱۳ مورد سرمایهگذاری خارجی به ارزش بیش از دو میلیارد و ۶۱۴ میلیون دلار در کل کشور تصویب شده که ازلحاظ تعداد ۸۸ درصد و ازنظر ارزش ۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است. طبق این آمارها، ۷۴ مورد از کل طرحها معادل با 85 درصد و با حجم سرمایهگذاری دو میلیارد و ۲۲۷ میلیون دلار، در بخش صنعت، معدن و تجارت بوده است. بررسی فهرست کشورهای سرمایهگذار در ایران نشان میدهد که غنا با یک میلیارد و 680 میلیون دلار در صدر بیشترین رقم سرمایهگذاری قرار دارد. بعدازآن نیز کشورهای امارات با ۳۶۸، افغانستان با ۲۰۸، هلند با ۷۹ و ترکیه با ۳۷ میلیون دلار ردههای بعدی را به خود اختصاص دادهاند. آمارها نشان میدهد که در 6 ماهه امسال استان سیستان و بلوچستان هدف 81 درصد سرمایهگذاری خارجی مصوب در بخش صنعت، معدن و تجارت قرار گرفته و از این منظر در صدر استانهای کشور از منظر سرمایهگذاری خارجی مصوب قرار دارد.
👈محرمانهای که مجلس امکان تغییرش را ندارد!/
«مصباحیمقدم» عضو مجمع تشخیص گفت: «محرمانگی اموال مقامات مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده است. با توجه به ۱۰ ساله بودن اعتبار مصوبات مجمع تشخیص، مجلس تا سال ۱۴۰۴ علیالقاعده امکان اصلاح قانون رسیدگی به اموال مقامات را ندارد».
👈 نمایندگان رانتخوار در وزارت نفت!/
«امیرآبادی فراهانی» نائبرئیس مجلس گفت: «آقای زنگنه (وزیر سابق نفت) در دو دوره مسئولیتش در دولتهای آقایان خاتمی و روحانی، ۶۰ نفر از نمایندگان مجلس را در وزارت نفت استخدام کرد. یکی از نمایندگان در قرارداد نفتی با خارجیها، از این قرارداد ایراد گرفت و با من شروع به دعوا کرد و پسازاینکه در دوره بعدی مجلس رأی نیاورد، بلافاصله هیئتمدیره یکی از شرکتهای نفتی شد». فهرست اسامی این نمایندگان توسط برخی خبرگزاریهای داخلی، منتشر شده است.
👈تبلیغ خروج ارز از کشور، ممنوع!/
در پی تبلیغات بنگاههای خرید ملک در خارج از کشور در برخی از رسانههای صوت و تصویر فراگیر، ساترا با ارسال تذکر کتبی، ممنوعیت نمایش تبلیغاتی که مشوق خروج سرمایه انسانی، فکری و مالی از کشور باشد را به رسانههای متخلف ابلاغ کرد. پیشازاین ساترا پیشنویس دستورالعمل تبلیغاتیاش را جهت نظرخواهی عمومی روی سایت خود منتشر کرده بود. پس ازنظرخواهی از متخصصان و جمعبندی نظرات، این دستورالعمل نهایی و به رسانههای صوت و تصویر فراگیر ابلاغ خواهد شد.
حرف روز
✅فراز و نشیب بازار سرمایه
👈بازار بورس تهران بعد از یک دوره کوتاه صعود در تیر و اوایل مرداد، وارد فاز جدیدی از نزول شده است. اگرچه جبران زیان سهامداران و بهبود وضعیت بورس از وعدههای دولت منتخب بوده؛ اما روند خروج پول از این بازار همچنان ادامه دارد و باوجود شرایط بنیادین مناسب بازار سرمایه، آینده دلار، انتظارات تورمی و گزارش مناسب شرکتها، همچنان بازار دچار کرختی و عدم تعادل است!
نکات تحلیلی:
1️⃣بورس تهران از حیث قوانین معاملاتی بهشدت نیازمند اصلاح است. شرایط فعلی دست حقوقیها، صندوقها، بازارگردانها و سهامداران بزرگ را باز گذاشته تا در سایه ضعف قوانین، به ایجاد صفهای کاذب فروش یا خرید بپردازند و یا اینکه از طریق عملیاتهای کد به کد یا نوسان گیری، منافع حداکثری خود را تأمین و سرمایه سهامداران خرد را به یغما ببرند؛ امری که در تابلوی سهام برخی شرکتها بهویژه در گروه خودرویی و پالایشی کاملاً مشهود است. مصیبت بیشتر آنجا است که صندوقهای بازارگردان و صندوق توسعه بازار نیز به وظیفه ذاتی خود در رونق دادن به معاملات و جلوگیری از ایجاد صفهای سنگین عمل نمیکنند.
2️⃣برای تحلیل درست وضعیت کنونی بورس، ابهامات بنیادین در اقتصاد مثل تعیین تکلیف ارز ترجیحی، وضعیت کسری بودجه امسال و گمانهزنیها در خصوص نرخهای دستوری در بازار را نیز نباید نادیده گرفت. ضمن اینکه تغییر در مدیریت سازمان بورس نیز مزید علت شده و جهتگیری کارشناسی و منطقی لازم بر سازمان تثبیت نشده است
3️⃣بیاعتمادی متأثر از ریزش سال ۹۹ به این راحتی از بازار دل بر نمیکند؛ سهامداران همچنان ترجیح میدهند با ریسکپذیری کمتر، در مقاومتها بیشتر نقد شوند و نگاه کوتاهمدت سرمایهگذاری را دنبال کنند که این موضوع سبب میشود تا بازار برای برگشت به حالت تعادل، چند ماهی زمان ببرد. 4- عرضه زیاد اوراق دولتی در بازار نیز مزید علت شده تا معاملات سهام شرکتها از رونق خارج شوند؛ رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نیز در این خصوص از دولت گلایه کردهاند.
👈نکته پایانی:
امروزه بورس جزئی از زندگی مردم شده است و با احتساب سهام عدالت، قریب به ۵۰ میلیون سهامدار در کشور وجود دارد. لذا هرگونه فراز و نشیب در این بازار، مستقیماً بر وجهه نظام و اعتماد مردم به کارگزاران دولت تأثیرگذار است. دولت میبایست از طریق اصلاح قوانین بازار سرمایه و نظارت بر ارکان آن، شرایطی را فراهم کند تا قطار بورس بر ریل اصلی خود قرار گیرد که در این صورت منافع اقتصادی زیادی را متوجه دولت و مردم خواهد نمود.
✍️#علی_محمدی
فریدون عباسی: جریانات غربگرای داخلی FATF را بزرگ میکنند
عضو کمیسیون انرژی مجلس در خصوص FATF گفت: «FATF حدود 41 بند دارد که 39 مورد آن در جمهوری اسلامی اجرایی میشود که بر اساس آن ما میتوانیم از مزایای شفاف بودن مبادلات بانکی استفاده کنیم تا قاچاق مواد مخدر و پولشوئی و اختلاس در سیستم بانکی کشور انجام نشود. در بحث FATF فقط دو مورد محل اختلاف است، آنهم در تعریف تروریسم است، کشورهایی که برای عضویت ایران در FATF بر جمهوری اسلامی فشار وارد میکنند سپاه را تروریسم معرفی کردهاند، با این اوصاف اگر عضویت در FATF را بپذیریم طبق تروریسمی که آنها تعریف میکنند نیروی نظامی کشور باید حسابش را ببندد و حقوق پرسنل را نپردازد. ازنظر ما حزبالله لبنان و انصارالله یمن جزو جبهه مقاومت هستند اما اتحادیه FATF به اینها تروریسم میگوید و در مقابل رژیم صهیونیستی را یک کشور مثبت تلقی میکند درصورتیکه بیشترین ترورها را رژیم صهیونیستی انجام داده است. بیشترین قاچاقهای مواد مخدر که در دنیا صورت میگیرد توسط آمریکاییها و اروپاییها انجام میشود اما میبینیم که این کشورها راحت تبادلات مالی خود را انجام میدهند اما یک کشوری مانند ایران که میخواهد استقلال خودش را حفظ کند و برداشت دیگری از تروریسم دارد را تحتفشار قرار میدهند. ایران باید شفاف به مردم بگوید که ملاحظاتی که برابر FATF دارد به چه علت است. اتحادیه FATF میخواهد با زورگویی تعاریف خودش را به ما دیکته کند تا ایران دست از اهداف انقلاب و نظام خود بردارد. پذیرفتن FATF مشکلی از کشور حل نمیکند.