◄ مراقب سرمایههای خود در ترکیه باشید!/
«سلیمی» عضو هیئترئیسه مجلس گفت: «مراقب سرمایههای خود باشید، سقوط سنگین ارزش لیر ترکیه در برابر دلار به دلیل بدهی خارجی بیش از ۵۰۰ میلیارد دلاری. خریداران خانه در ترکیه اگر همین امروز فروشنده باشند باید ۳۵ درصد مالیات بر عایدی سرمایه بدهند. این غیر از ۴ نوع مالیات دیگر است».
👈گزارش روز
✅تکلیف مالایطاق!
«حسین انصاریراد» فعال اصلاحطلب در گفتوگو با روزنامه آرمان، درباره چگونگی احیای امید و اعتماد مردم اظهار داشت: «سیاستها باید اصلاح شود. مسئله جنگ با آمریکا و غرب محصولش محرومیت ایران از بسیاری از مزایای اقتصادی، فرهنگی و سیاسی است که یک نمونه آن تحریمهاست. اینکه ایران بتواند آمریکا و غرب را شکست بدهد، به عوامل زیادی وابسته است. یک تکلیف مالایطاق است. تکلیف مالایطاق یعنی تکلیفی که قابل انجام نیست و به سرانجام نمیرسد. هزینهای که صرف آن میشود چندین برابر نتیجه و دستاوردی است که میتواند داشته باشد». پیگیری اینگونه شعارهای بیحاصل در 8 ساله دولت تدبير واميد به جد دنبال شد؛ اما نتیجه اجرای این سیاست خوشبینانه و سادهلوحانه، هماینک پیش روی ماست. بااینحال، متأسفانه هنوز از افکار اين جماعت، باور "نمیتوانیم" و "خودکمبینی" رخت برنبسته است!
👈گزارههای خبری:
گره زدن اقتصاد کشور به غرب، خطاي محاسباتي برخی از سياسيوني است كه به تولید داخل و شعار «ما میتوانیم» باور ندارند. ترك فعل برخي مجريان دولتهای گذشته حاصل همين تفكر بود. سال 1394 اوج وعدههای برجامي رئیسجمهوری است كه تكرار هر بند آن خود دليل محكمي بر شکست سیاست ناباوران تكيه بر داخل است: «والله بدانید که با رفع تحریمها شما هم منتفع خواهید شد و نیازی نیست نگران باشید. (20/07/1394)، ... تا سرمایه بیاید، مشکل محیطزیست حل شود، اشتغال، صنعت و آب خوردن مردم حل شود!(17/03/1394)، آنهایی که روی این کلمات توافق افتخارآمیز نظر دارند، بدانند که نخواهم گذاشت به امید این ملت ضربه بزنند (شهریور94). محمدباقر نوبخت معاون رئیسجمهور و سخنگوی دولت نيز همان زمان اعلام كرد: «در صورت توافق در مذاکرات، 100 میلیارد دلار به منابع اقتصاد کشور تزریق میشود». (9 خردادماه 94) و اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهور اظهار داشت: «دولت میتواند در دوران پساتحریم با برنامهریزی جدی، انبوهی از سرمایه را وارد کشور کند» (9 آبان ماه 94).
👈نكته پاياني:
ماهوي بودن اختلاف آمريكا با جمهوری اسلامی ايران، قائم به شخص نبودن رفع اختلافات و اصلاح نشدن نگاه استعمارگرايانه آمریکا از قبل از انقلاب تا به الآن که شاهد ایرانی پرقدرت در منطقه هستیم، با خروج و شكست برجام بدفرجام توسط آمريكا مبتني بر نگاه خوشبینانه دولت سابق به مذاکره با کدخدا، ديوار بیاعتمادی به آمريكا را بلندتر از گذشته كرده است. اين نكته ناب امام راحل (ره)، مهر اثباتی بر ثبات رویه دشمنی این کشور با ملت بزرگ ایران، از گذشته تا به امروز است که میفرماید: «به فرض که آمریکا یک طرح صددرصد اسلامی – انسانی بدهد. باور نمیکنیم که آنها به نفع صلح و منافع ما گامی بردارند. اگر آمریکا و اسرائیل "لا اله الله" بگویند ما قبول نداریم چراکه آنها میخواهند سر ما کلاه بگذارند، آنها که صحبت از صلح میکنند، میخواهند منطقه را به جنگ بکشانند».
✍️#حسين_عباسيان
✅حرف روز
👈سمفونی یأس و ضرورت جهاد تبیین!
اهمیت و جایگاه راهبردی تبیین یک مفهوم یا یک پدیده سیاسی و اقتصادی را میتوان به دو طریق نمایاند؛ تبیین ایجابی و دیگری تبیین سلبی.
✅در اهمیت ایجابی مفهوم «جهاد تبیین»، همین چند روز پیش بود که رهبر معظم انقلاب در دیدار با جوانان و دانشجویان، آن را ضرورتی حیاتی و رسالت جوانان امروز ذکر کردند؛ چراکه دشمنان از طریق پادزهر تبیین که فتنهگری و وارونه نمایی واقعیات انقلاب و دستاوردهای چهلساله نظام اسلامی است، درصدد واردکردن مردم ایران به زمین جنگ پنهانی هستند به نام جنگ تغییر شناخت و ادراک جامعه که با قلب پرحجم واقعیات انجام میشود؛ اما شاید بپرسید خُب اگر جنگ دشمن هست، چرا فقط بخشی از مردم آن را باور میکنند؟! تحقیقاً هوشمندی دشمن در همین امر نهفته است. آنها زمینههای پذیرش این موضوع را واقعیات برساختهای از نابسامان بودن وضعیت اقتصاد، معیشت و رهاشدگی امور حکومتی در زمانه دولت گذشته قرار دادهاند که مردم با تمام وجود آن را درک میکنند و امروز با رأی به دولت سیزدهم بیصبرانه به دنبال گشایش هستند. دولت سیزدهم انصافاً دغدغهمندی خود را در همین کمتر از سه ماه از آغاز به کارش با اغتنام فرصت، حتی تعطیلات آخر هفته برای سفرهای استانی، کار مجدانه در واردات بیش از 100 میلیون دز واکسن کرونا بهاندازه چند برابر کل ماههای درگیری با این بلیه در زمانه دولت دوازدهم و کلید زدن کلان پروژههای مسکن و ایجاد اشتغال، به اثبات رسانده و امیدهایی را در بدنه جامعه خسته از وعدههای توخالی گذشتگان شکل داده است.
✅اما در این میان، کار برخی از رسانههای مجیزگوی دولت مدعی اصلاح و اعتدال بهجایی رسیده است که امروز در کمتر از 100 روز از عمر دولت سیزدهم با بیانصافی در نقد، مطالبه کار هشتساله را در کمتر از سه ماه از دولت دارند! و با بزرگنمایی و سیاهنمایی مشکلات امروز که تا دیروز مهر سکوت بر لب داشتند، اهمیت سلبی مسئله تبیین را بیشتر در منظر مردم، مسئولان دولت و رسانههای ارزشی جلوه میدهند. بهعبارتدیگر، مثلاً روزنامه شرق به قلم سردبیرش در حالی روح امید و اعتماد مردم به دولت و باور به توانمندی آن در رفع تحریمها و مشکلات را نشانه گرفتهاند که درگذشته مردم را فراموش کرده بودند. چکیده یادداشت «پشت پا به ایدئولوژی؟» این روزنامه به قلم سردبیر آن این است که مردم قرار نیست در این دولت هم کاری برای شما انجام شود! این موضوع، اهمیت تبیین و جهاد امیدآفرینی را بار دیگر در میان انبوه مشکلات و طراحیهای دشمنان نشان داد. بهراستی نان ایجاد یأس و زدودن اعتماد مردم از دولت و نظام در تنور چه کسانی پختوپز میشود؟! و چرا تلاشهای امیدوارکننده دیده نمیشود؟!
✍️#فتحالله_پریشان
✅الیاس حضرتی: رئیسی قصد تهراننشینی ندارد!
مدیرمسئول روزنامه اصلاحطلب اعتماد به بهانه سفر اخیر آیتالله رئیسی به منطقه زلزلهزده اندیکا و در تمجید از سفرهای استانی رئیسجمهور، نوشت: «سفر از پیش اعلامنشده رئیسی به مناطق زلزلهزده اندیکا، از آن نظر اهمیت دارد که قطعاً در سرعت گرفتن امر بازسازی و کمک به مردم و عشایر منطقه برای جبران خسارتهای وارده تأثیر بسیار خواهد داشت. سفر آقای رئیسی نشان داد که وی هیچگاه قصد تهراننشینی ندارد و سراسر کشور را عرصه کار و فعالیت خود میداند. ناگفته پیدا است که با چنین سفرهایی وزیران و مدیران دولت نیز تشویق میشوند در مشکلات ریزودرشت، خود به سراسر کشور سفر کنند و همین سفرها بسیاری از گرههای توسعه و پیشرفت و البته مشکلات مردم و صاحبان صنعت و کشاورزی را خواهد گشود. همینکه کشاورز خوزستانی دیروز با رئیسجمهوری روبهرو شده و با او از مشکلات خود گفته است درواقع به اصل و اساس مدیریت انقلابی و مردمی رسیدهایم. همچنان که مطبوعات گاه قلم به انتقاد میگشایند، باید در اینگونه موارد قلم به تحسین بگشایند و از رئیسجمهوری به خاطر چنین سفری قدردانی کنند». این عبارات ناشی از وجدان سالم و نگاه ملی و نه حزبی و جناحی این چهره رسانهای در حالی است که با روی کار آمدن دولت مردمی رئیسی، جریان اصلاحات به انحاء مختلف سعی نموده است تا سیاستهای وی همچون تعامل بیشازپیش با مردم و حضور در میان آنان را پوپولیستی و مردم فریبانه توصیف کند و همچنان بر تداوم این سیاست رسانهای مخرب ادامه میدهد.
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 جزئیات حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت رسانی و هک تابلو های تبلیغاتی از زبان سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
هدایت شده از راهبرد
حمله سایبری اخیر از کجا آب می خورد!
روزنامه صهیونیستی هاآرتص در گزارشی از اهداف جدید نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی برای دشوار کردن و یا مختل کردن زندگی مردم ایران پرده می دارد.
هاآرتص در این مطلب نوشت: حمله سایبری اخیر به پمپ بنزین های ایران نشان از استراتژی جدید اسرائیل برای مهار برنامه هسته ای ایران دارد: دشوار ساختن زندگی روزمره ایرانیان.
حتی اگر اسرائیل عامل این حمله سایبری که در روز سهشنبه دهها هزار راننده ایرانی را آزار داد، نبود، این حمله با آخرین استراتژی نهادهای امنیتی تل آویو علیه برنامه هستهای ایران همراه است که آن، بهره برداری از سبک زندگی طبقه متوسط ایران است.
مقامات امنیتی اسرائیل اخیراً هدف خود را متوجه افکار عمومی ایران یا حداقل طبقه متوسط شهری تحصیلکرده کرده اند چراکه آنها را نقطه ضعف تهران می دانند. اسرائیل بر این باور است که این گروه تحمل آسیب به کیفیت زندگی خود را آنچنان ندارد.
یک منبع دیپلماتیک اخیرا تأیید کرد که مقامات اسرائیلی تصمیم گرفتهاند از ویژگی «تزفونبونی» (اصطلاحی عبری و منفی برای ساکنان شمال تلآویو که ثروتمند و لوس تلقی می شوند) طبقه متوسط شهری پرجمعیت ایران استفاده کنند.
وی گفت که مقامات اسرائیلی دریافته اند که طیف شهرنشین تحصیلکرده از بیان مواضع خود نمی ترسند و زمانی که آرامش نسبی زندگی خود را تهدید می کنند، ساکت نمی نشینند.
یک مقام ارشد اسرائیلی اخیراً گفت که مشکلات روزانه برای تهران مسئله آفرین شده است و حمله سایبری روز سهشنبه که بر ۴۳۰۰ پمپ بنزین در سراسر کشور تأثیر گذاشت، آخرین نمونه ی آن است
♦لایحه رتبهبندی معلمان ظرف ۴۵ روز آینده نهایی میشود
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:
🔹شورای اسلامی از موافقت دولت با تخصیص ۲۵ هزار میلیارد تومان جهت رتبهبندی معلمان خبر داد.
🔹به احتمال قوی تا آخر هفته آتی لایحه رتبهبندی معلمان در مجلس نهایی میشود و سپس یک هفته در شورای نگهبان خواهد بود و پس از ابلاغ نیز مدتی تهیه آییننامه آن از سوی دولت به طول خواهد انجامید. اما در ظرف ۴۵ روز آینده نهایی خواهد شد.
🎥 معاون اجرايى رئیس جمهور: سفرهای سرزده از تشریفات کاذب جلوگیری میکند
🔹سفرهای سرزده واسطهها و حجابها را بر میدارد. مردم بدون واسطه، بدون مانع با رئیسجمهور صحبت میکنند و رئیسجمهور بسیار راحت با مردم ارتباط برقرار میکند و به اصل مشکلات پی میبرد.
♦️مراسم صبحگاه بورسی در باب همایون
🔹از مدیران ۳۰ هلدینگ، صندوق سرمایه گذاری بزرگ و حقوقی های بزرگ بازار سرمایه دعوت شده تا فردا با حضور در نشستی که سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس شورای عالی بورس آن را اداره می کند ،با اجرایی طرحی فوری به نجات بازار سرمایه بپردازند.
🔹این نشست ساعت ۶ صبح فردا یعنی ۳ ساعت قبل از شروع بازار در ساختمان معروف به باب همایون برگزار می شود و قرار است در آن طرح کوتاه مدتی برای متعادل سازی بازار سرمایه به تصویب برسد.
◄ ماحصل سیاستهای دولت روحانی در حوزه پدافند غیرعامل/
«سردار جلالی» در تشریح دلایل وقوع حمله سایبری به سامانه سوخت کشور و اقدامات مشابه دشمن در این حوزه به کارشکنیهای دولت سابق در زمینه پیشبرد اهداف سازمان پدافند غیرعامل اشاره کرد. رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: «دولت قبل با ما در زمینه شبکه ملی اطلاعات همراهی نمیکرد و برداشت سیاسی داشت. رهبری با حضور سازمان پدافند غیرعامل در شورای عالی فضای مجازی موافقت کردند ولی دولت همکاریهای لازم را نکرد».
👈امیرعبدالهیان: نسبت به نیت آمریکاییها تردید جدی داریم!
وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگو با روزنامه ایران به تشریح اهم سیاستهای خارجی دولت سیزدهم بخصوص در حوزه برجام پرداخته است. دکتر امیرعبدالهیان در این گفتگو گفته است: «ما در راستای منافع مشترک ایران و چین از ظرفیت این کشور بهعنوان یک قدرت اقتصادی نوظهور در بهره خواهیم گرفت و از روسیه هم بهعنوان یک همسایه استفاده خواهیم کرد، اما سرنوشت مردم و کشور را به برجام و هیچ کشوری بهطور مطلق گره نمیزنیم. منافع مشترک مبنای مناسبات است. ازنظر اقتصادی در بهترین شرایط که برجام مدت کوتاهی بهطور ناقص کار کرد، با در نظر گرفتن فروش نفت و مشتقات نفتی به اروپا، کل حجم تبادل تجاری ما با کشورهای این حوزه کمتر از ۵ میلیارد دلار شد. این در حالی است که در همان زمان حجم تبادل تجاری ما با امارات ۱۸ میلیارد دلار و با عراق بالغبر ۱۴ میلیارد دلار بود. تا الآن برجام نتایجی برای تحقق منافع اقتصادی ما نداشته است. اگر برای بازگشت به برجام ارادهای جدی در امریکا وجود داشته باشد، اصلاً نیازی به اینهمه مذاکره وجود ندارد. کافی است از همین فردا یک فرمان اجرایی از سوی رئیسجمهور امریکا صادر شود و آنها اعلام کنند به نقطهای که ترامپ از آن خارج شد، برمیگردند. آقای بایدن یک ژست ضد ترامپ گرفته است، اما وقتی میخواهد درباره ایران صحبت کند، همان پرونده تحریمی ایشان را زیر بغل دارد. ازاینرو ما نسبت به نیت آمریکاییها تردید جدی داریم».