حجتالاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری :
"صلح" و "جنگ" برخلاف ارزشهای مطلقی چون "حق طلبی" و "دفاع" اموری نسبی هستند. یعنی حسب شرایط میتوانند عقلی و ارزشمند یا نابخردانه و ضدارزش باشند.
اما اینکه وسط کارزار فشار حداکثری ترامپ یک مقام ارشد اجرایی حرفی بزند که معنای کرنش بدهد (شما بخوانید صلح) حداقل به سه دلیل مهم، اشتباهی راهبردی است.
اول: اینکه نشانه اختلال در دستگاه محاسباتی مسئولان ما است.
دوم: تشویق به ادامه فشار حداکثری است.
سوم: برجام به عنوان نمادی از صلحطلبی طرف ایرانی، امروز به کما رفته است. "من جرب المجرب حلت به الندامه
اما مهم تر از همه اینها خطر تفاسیر غلط از تاریخ اسلام و مبانی شیعه به عنوان عقبه تئوریک انقلاب است.چطور می شود برای مطامع سیاسی روزی پیام کربلا را مذاکره خواند و روزی دیگر صلح حسنی را به غلط مصادره کرد؟ آقایان اگر در سیاستورزی مشکل دارید، لااقل به ایمان این ملت رحم کنید.
@qodsiyan313
رحیمپور ازغدی: امثال حسن روحانی را فاقد روحانیت و اهل معنا میدانم
تعجبی نیست اگر غرب باوران در وقت پاسخگویی، دین و دنیای مردم را قربانی کنند. من امثال قاسم سلیمانی را واجد روحانیت و اهل معنا میدانم و امثال حسن روحانی را فاقد آن. مردم دارند تاوان توهم و وعدههای چند سیاستمدار با ضریب هوشی پائین را میدهند که معلوم شد نه تنها مفهوم عزت و اقتدار ملی را نمیدانند بلکه سیاست بین الملل هم نمیدانند. پایان معامله با شیطان و اعتماد به وعدههای او، به تعبیر قرآن، فحشای سیاسی و... میشود. الشیطان یعدکم الفقرو یامرکم بالفحشا، شیطان با ارعاب و تهدید و سپس وعده اقتصادی، ضعیفان را وادار به فحشا می کند. وضع مردم، در اقتصاد برجامی بد است. اما خوب شد که همه، همه ماجرا را با چشم خود دیدند. در پایان هشت سال مدیریت آرمان ستیزان، وقتی برای معلق زدن و طلبکار شدن نمانده، ضمن آنکه دیگر کسی هم پشت سرشان نمانده و با تخیلات و دروغ هایشان تنها مانده اند. در سالهای حاکمیت این ورژن از روحانیت، درجه اعتماد به لباس روحانیت به طرز بی سابقهای تنزل یافت. اقتصاد برجامی و دیپلماسی ترس، در کنار دزدیهای بیسابقهای که این سالها از بیت المال شد، ضربات سنگینی به دین و دنیای مردم زد
@qodsiyan313
ترسوها را چه به صلح
جناب روحانی! ترسوها را چه به صلح؛ کار آدم های ترسو تسلیم است نه مبارزه و صلح و مذاکره. وی در ادامه خطاب به رییس جمهور تاکید کرد: به شما پیشنهاد می کنم در چند ماه باقی مانده عمر این دولت، زبان در کام کشید و به کنجی بنشینید تا ملت از شر زبان شما آسوده شوند. تکرار کلام نسنجیده و اشتباهاتتان از عقلانیت به دور است.
@qodsiyan313
نقوی حسینی :
راساس صبحت هایی که شده، آقایان رئیسی و قالیباف در جایگاه های کنونی خودشان ادامه کار می دهند و احتمالا وارد انتخابات ریاست جمهوری نمی شوند.
وی با اشاره عدم نامزدی قالیباف و رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری افزود: آقای جلیلی در سال ۹۲ نامزد انتخابات ریاست جمهوری شود و ۴ میلیون رأی کسب کرد بنابراین او نسبت به سایرین موقعیت بهتری دارد که نامزد نهایی اصولگرایان شود. ضمن آنکه اغلب جریانات سیاسی اصولگرا نیز موافق آقای جلیلی هستند یا حداقل مخالفتی درباره او ندارند. این نماینده ادوار مجلس با بیان اینکه علی لاریجانی یک رجل سیاسی است، اظهار کرد: او در زمان ریاست مجلس نشان داد که منافع ملی کشور را در عرصه بین المللی خوب میشناسد و با مسائل و موضوعات داخلی آشناست. با این اوصاف، او اگر بتواند توافق اصلاح طلبان و مستقلین را در حمایت از خود به دست بیاورد و پایگاه اصلی رأی را مدیریت کند، قطعا جدیترین رقیب آقای جلیلی در صحنه انتخابات ۱۴۰۰ خواهد بود. نقوی درباره سایر شخصیتهای مدعی کاندیداتوری در انتخابات ۱۴۰۰ گفت: سایر اسامی که مطرح میشوند موقعیت اجتماعی و سیاسی خوبی برای رقابت ندارند. مگر اینکه یک نامزد جوان خواه اصولگرا یا اصلاح طلب بتواند مثل احمدی نژاد در سال ۱۳۸۴ معجزه کند و معادلات صحنه را به نفع خود تغییر دهد.
@qodsiyan313
تحلیلگر سیاسی اصولگرا با انتقاد از سفر خانوادگی جمعی از نمایندگان به مشهد گفت: باید دقت و توجه زیادی به این مساله داشته باشیم چراکه بسیار مهم است و انحرافات هم از همین موارد آغاز میشود که مثلاً هزینه سفر خانوادهشان پرداخت شود و بعد بهتدریج اقدام به استفادههای دیگر کنند، در واقع آغاز انحراف از اینجاست و باید روی اینها حساس بود.
@qodsiyan313
کاسبی ادامه دارد؛ از نماینده سلفیبگیر تا مشاور هاشمی
«احمد مازنی» نماینده سلفیبگیر مجلس دهم میگوید: «آقای شجریان در عصر ما مثل حافظ و سعدی در عصر خودشان بود. اتفاقی که در کشور ما برای استاد شجریان افتاده، هم از سوی دولت، هم وزارت فرهنگ و ارشاد و هم از سوی صدا و سیما انتظارات را برآورده نکرد؛ چرا که نه در شأن ایشان بود و نه در شأن ملت ایران. حداقل یک روز عزای عمومی اعلام میشد.» «رجایی» مشاور سابق مرحوم هاشمی نیز گفته است: «اگر اجازه داده میشد تشییع شجریان برگزار شود، یک مراسم با شکوه پس از سه تشییع امام، آیتالله هاشمی و شهید قاسم سلیمانی بود و میتوانستیم آن را تشییع چهارم بنامیم. همه به شکلی نمکپرورده صدای ایشان هستند و سالها با صدای آقای شجریان افطار کردهاند و کمتر صدایی همچون صدای آقای شجریان همزاد و قرین لحظههای معنوی مردم بوده است.» این همه تعریف و تمجید از مرحوم شجریان نه به دلیل زنده نگه داشتن یاد این خواننده ایرانی، بلکه خاصیت سیاست باز این است که در هر شرایطی و در هر اتفاقی، ماهی گیر است؛ وگرنه اگر این عده دلسوزی برای شجریان داشتند، در زمان بستری شدن او در بیمارستان سری به وی میزدند یا موقعی که شجریان در سال ۱۳۸۸ از فتنه حمایت کرد، او را نصیحت میکردند که راه و منش دشمنان سرزمینش را نرود و علاقهمندانش در کشور را از خود ناامید نسازد یا به جای فشار بر صدا و سیما برای پخش ربنای شجریان، به خود وی تذکر و ارشاد میدادند که یکی از عوامل عاقبت بخیریشان همین دعای ربناست که در دل مردم نشسته است و اجازه دهد تا این دعا با صدای او در رسانه ملی پخش شود
@qodsiyan313
سوال 16.pdf
141.8K
✅سوالات وارده در کانال ثامن
💢سوال شانزدهم
❌ دلیل سکوت رهبری در برابر این همه فشاری که به مردم تحمیل میشود چیست؟
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
✅ یادداشت/
🛑 صلح تحمیلی مقدمه تأمین منافع آمریکا
🔻رئیس جمهور کشورمان در روزهای گذشته همزمان با ایام شهادت حضرت امام حسنمجتبی (ع) دوگانه دیگری از جنگ و صلح را در کشور بیان کرد تا ناتوانیهای مدیریتی دولت را در حل مشکلات کشور به نبود رابطه با آمریکا گره بزند. روحانی گفت: «امام مجتبی (ع) به ما میآموزد مرد جنگ باشیم به روز جنگ و مرد صلح باشیم به روز صلح. اگر در روز صلح جنگ کردیم و اگر در جنگ صلح کردیم هر دو خطا و اشتباه است. به موقع باید بایستیم و بجنگیم و به موقع هم باید صلح کنیم.»
🔹گزارههای خبری:
۱ـ مدتی است که رسانههای حامی دولت به ستاد انتخاباتی «جو بایدن» در ایران تبدیل شدهاند، کارهای کشور را رها کردهاند و امید واهی میدهند که با آمدن جو بایدن میتوانند شرایط را تغییر دهند؛ روزنامههای شرق، سازندگی، آفتاب یزد و آرمان ملی چنان به تحولات ستاد انتخاباتی بایدن میپردازند که اینگونه توجه، تنها از طرفداران متعصب حزب دموکرات در ایالات متحده بر میآید.
🔸 ۲ـ اصلاحطلبان حتی به این فکر هستند که اگر بایدن رأی بیاورد چه امتیازی به او بدهند. روزنامه آرمان به نقل از عبدالرضا فرجیراد مینویسد: «باید توجه کرد که اگر بایدن برنده انتخابات شود، احتمال دارد که در خصوص موشکهای ایران و مبادله تسلیحات با ایران شرط و شروطی بگذارند.
🔹 ۳ـ در ماههای گذشته بسیاری از تئوریپردازان اصلاحطلب مانند حجاریان، تاجزاده، عبدالله ناصری و... از احتمال شورش جامعه سخن گفتهاند و همزمانی این تئوریها و درخواست مذاکره و صلح برای آمریکا حکایت از آن دارد که برخی از جریانها از دوگانه ترامپ و بایدن به دنبال صلح تحمیلی علیه جمهوری اسلامی هستند. این در حالی است که جمهوری اسلامی در مقطع صلح امام حسن (ع) نیست و اگر میبینیم فشارهای دشمن بیشتر میشود به خاطر خائنانی است که مانند یاران امام حسن (ع) در حال خیانت به کشور هستند. حضرت امام خمینی (ره) تصویر خائنانه این جریانها را به خوبی نشان داده است: «امام حسن (ع) آنقدر گرفتاری که از این دوستان و اصحابش داشت از دیگران نداشت. اصحابی که توجه نداشتند که امام زمانشان روی چه نقشه دارد عمل میکند، با خیالهای کوچکشان، با افکار ناقصشان در مقابلش میایستادند و غارتش کردند و اذیتش کردند، وـ عرض میکنم کهـ شکستش دادند، معاهده با دشمنش کردند و هزار جور بساط درست کردند. (صحیفه امام، ج ۹، ص ۳۰)
🔺نکته راهبردی: «وندی شرمن» سرپرست تیم مذاکرهکننده هستهای در دولت اوباما، صراحتاً اعلام کرد: «کاری که برجام با برنامه هستهای ایران کرد، جنگ هم نمیتوانست انجام دهد.» واقعیت تلخ امروز کشورمان این است که اگر دولت به جای شرطیسازی اقتصاد به جنگ و صلح، آن را به مقاومت عادت میداد، آمریکا در هیچ نقشهای علیه ایران موفق نمیشد.
🔳نویسنده: فرهاد مهدوی
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
⛔ *اما و اگرهای استیضاح رئیس جمهور*
📝 یعقوب ربیعی
🔰 با حرکت رسانهای ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دوباره بحث استیضاح رئیسجمهور داغ شد. به چند دلیل این استیضاح را به صلاح نمی دانم.
1️⃣ - اولا برخی ها استیضاح را با رای به عدم کفایت سیاسی اشتباه گرفته اند که باید گفت استیضاح به معنای رای به عدم کفایت سیاسی نیست.
2️⃣ - ثانیا کنار رفتن روحانی به معنای کنار رفتن دولت روحانی نیست. بلکه دولت او با حضور معاون اول تا انتخابات بعد پابرجا میماند. فقط همین نظم نیمبند هم از بین خواهد رفت.
3️⃣- گیریم که رای به عدم کفایت سیاسی روحانی داده شد پلن و طرح استیضاح کنندگان برای فردای بدون روحانی چیست؟ استیضاحکنندگان نگاه سلبی خوبی دارند ولی نمی توانند پاسخ ایجابی برای پساروحانی داشته باشند.
4️⃣- "میخواستم، نگذاشتند" مطمئن باشید این دو کلمه روایت مظلومانه روحانی در طول تاریخ خواهد بود. معتقدم او باید بابت ناتوانی هایش تا آخر بایستد و فردا نگوید که "خواستم و نگذاشتند."
5️⃣ - کسانی که موافق برکناری روحانی هستند به این سئوال نمی توانند پاسخ دهند که برکناری او چگونه و براساس چه مکانیسمی به کم شدن التهابات فعلی خصوصا گرانی ها و تورم کمک می کند؟
6️⃣- سئوال دیگر اینکه افراد #آشنایی که جای جلاد و شهید را در انتخابات قبل عوض کردند و آیت الله رئیسی را ترور شخصیت نمودند، از روحانی یک قهرمان نخواهند ساخت؟
7️⃣- معتقدم جامعه باید به الزامات مردمسالاری پایبند باشد و مردمسالاری شیر بی یال و دم و اشکم نیست. مطمئن باشید این نکته به بلوغ سیاسی جامعه ما در آینده کمک خواهد کرد.
8️⃣- سئوال و نکته آخر اینکه آیا دشمن خارجی و ضدانقلاب داخلی و خارجی در التهابات پدید آمده ساکت خواهند بود؟ ساده لوحی است اگر جوابمان بله باشد.
@qodsiyan313
نقش دولت در اقتصاد.pdf
407.9K
🌀 یادداشت/
🔰نسخه pdf
❇️موضوع: حمایت هوشمند؛ الگویی پویا برای نقش دولت در اقتصاد
✍️ به قلم : سیدیاسر جبرائیلی
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
سوال 18.pdf
93.1K
✅سوالات وارده در کانال ثامن
💢سوال هجدهم
❌ مسئولین کجای #ایستادگی و #مقاومت ایستاده اند؟
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
صدای انقلاب ۱81.mp3
5.85M
#صدای_انقلاب شماره 181
📒آیا استیضاح رئیس جمهور در این مقطع گره گشاست یا بر گره های کشور می افزاید؟
🎧 سردار یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه در این خصوص پاسخ می دهد
#استیضاح
#رئیس_جمهور
#اقتصاد
#مجلس
@qodsiyan313