🔺آمادگی نیروی هوایی ارتش برای دفاع از امنیت آسمان کشور
فرمانده نیروی هوایی ارتش:
🔹جنگندههای نیروی هوایی در دوران دفاع مقدس از مناطق حساس و اقتصادی کشورمان دفاع کرده اند،خلبانان نیروی هوایی ارتش آماده هستند که راه شهدای این نیروی را ادامه دهند و از امنیت آسمانهای کشور دفاع کنند.
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پهپادهای ایرانی دروغ نتانیاهو را برملا کردند
🔹المیادین تصاویر پهپادهای ایرانی از کشتی صهیونیستها را منتشر کرد. این تصاویر نشان میدهد کشتی از درون منفجر شده و چیزی از خارج به آن اصابت نکرده است.
🔸پیشتر صهیونیستها مدعی اصابت دو موشک به کشتی شده بودند و نتانیاهو آن را به ایران منتسب کرده بود.
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
⭕️ نیروی امنیتی تا رئیس جمهور نظامی
🔹اغلب مخالفین نامزدی نظامیان در انتخابات ریاست جمهوری، کسانی اند که خودشان «سوابق اساسی امنیتی» دارند و روزگاری فواید استفاده از «دست بند قپانی» برای متهمین امنیتی را آنالیز می کرده اند!
🔹خوب است کسانی که با وظایف معاونت «ویژه» وزارت، « آشنا» هستند برای افزایش «اطلاعات» مردم، در این باره هم، دو خطی توئیت کنند.
🔹 «سردار حسین دهقان» نظامی نیست چون از خودمان است اما باقر قالیباف نظامی است چون از ما نیست. ( از بیانات یک مقام امنیتی سابق و سیاستمدار اصلاحطلب فعلی)
🔹آیا می دانید بسیاری از اصلاح طلبان بدنام دهه های ٨٠ و ٩٠، سربازان گمنام دهه شصت بوده اند؟
🔹من سرهنگ نیستم(چون امنیتی هستم!)
✳️ درود و رحمت خدا بر سربازان گمنامی که شرافت و آبروی «سربازی» امام زمان را تا لحظه آخر حفظ کرده و از آن به عنوان «سرمایه آخرت» بهره بردند، گمنام اما خوشنام ماندند و گمنامی خود را خرج کسب جاه و مقام نکردند.
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
👇⭐اشرافیگری و غرق شدن در لذات دنیا آفت انقلابیگری ودر دام شیطان بزرگ(آمریکا) افتادن است.
[سوره الزخرف (43): آيات 36 تا 37]
وَ مَنْ يَعْشُ عَنْ ذِكْرِ الرَّحْمنِ نُقَيِّضْ لَهُ شَيْطاناً فَهُوَ لَهُ قَرِينٌ (36) وَ إِنَّهُمْ لَيَصُدُّونَهُمْ عَنِ السَّبِيلِ وَ يَحْسَبُونَ أَنَّهُمْ مُهْتَدُونَ (37)
و هر كه از ياد خداى رحمن روى گردان شود شيطانى بر او مىگماريم كه همراه و دمساز وى گردد.
و آنها (شياطين) مردم را از راه (حقّ) باز مىدارند ولى گمان مىكنند كه هدايت يافتهاند.
پيامها:
1- سلطه شيطان در اثر اعمال خود ماست. «وَ مَنْ يَعْشُ ... نُقَيِّضْ»
2- دل يا جاى رحمن است يا شيطان. «وَ مَنْ يَعْشُ عَنْ ذِكْرِ الرَّحْمنِ نُقَيِّضْ لَهُ شَيْطاناً»
3- كيفر روى گردانى از سرچشمه رحمت، بندگى شيطان سلطهگر است. «فَهُوَ لَهُ قَرِينٌ»
4- تلاش شيطان براى بازداشتن انسان از راه حقّ جدّى است. «إِنَّهُمْ لَيَصُدُّونَهُمْ»
5- بدتر از انحراف عملى، انحراف فكرى است. «يَحْسَبُونَ أَنَّهُمْ مُهْتَدُونَ»
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
🗳جلالیزاده: ظریف در وزارت خارجه هم موفق نبود
🔴جلال جلالیزاده، عضو حزب اتحاد ملت گفت:ظریف هیچ سابقه اصلاحطلبی ندارد، او حتی در وزارت خارجه هم موفق نبوده است. به نظر من همین بلد بودن زبان انگلیسی و زندگی در امریکا برای او سابقه و موجب توجه مردم به او شده است
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
مواضع و رفتارهای سیاسی عزت الله ضرغامی رئیس سابق صدا و سیما نشان می دهد که او برخلاف بسیاری از کاندیداهای دیگر قصد نقد و اعتراض جدی به محمود احمدی نژاد را نه تنها ندارد بلکه تلاش می کند که هوادران وی را نیز به خود جلب کند. برخی از فعالین سیاسی نیز معتقدند که روابط شخصی ضرغامی با محمود احمدی نژاد نیز خوب و نزدیک است و محمود احمدی نژاد نیز تاکنون برخلاف دیگر چهره های سیاسی، تعرض علنی با او نداشته است. به اعتقاد فعالین سیاسی با توجه به اینکه تایید صلاحیت محمود احمدی نژاد امری غیرمحتمل به نظر می رسد، حمایت اجباری احمدی نژاد از برخی از چهره های نزدیک به خود نیز محتمل به نظر می رسد و ضرغامی می تواند یکی از آن گزینه های احتمالی باشد.
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
* آغاز دوباره جلسات انتخاباتی خاتمی و روحانی؟!
در چند سال اخیر حمایت خاتمی از روحانی و همچنین فهرست های مشترک انتخاباتی این دو چهره اصلی ائتلاف اصلاحات و اعتدال، سبب شده که میزان هماهنگی و همسویی خاتمی و روحانی در پشت پرده همواره مورد توجه رسانه ها باشد. با نزدیک شدن به ایام انتخابات 1400 گرچه جریان اصلاحات برای حفظ اندک آبروی باقی مانده خود در افکار عمومی تلاش دارد کارنامه خود را از دولت تدبیر جدا کند ولی همچنان احتمال توافق پشت پرده خاتمی و روحانی برای انتخابات 1400 وجود دارد. برخی از فعالین سیاسی معتقدند خاتمی و روحانی به نوعی شرکای غیرقابل تفکیک از هم شده و باید در رسانه ها دیر یا زود منتظر اخباری از دیدار این دو چهره با موضوع انتخابات بود. این فعالین معتقدند که خاتمی و روحانی به هماهنگی با یکدیگر در انتخابات آتی ریاست جمهوری نیاز دارند و عملا نمی توانند جدا از سرنوشت سیاسی یکدیگر فعالیت انتخاباتی داشته باشند.
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
* عقب افنادگی عجیب ظریف از رئیسی در نظرسنجی ها +جزئیات
میانگین نظرسنجی های متعدد در ماه های اخیر نشان می دهد که فاصله میزان محبوبیت آیت الله رئیسی با ظریف افزایش بسیار قابل توجهی داشته است. در آخرین نظرسنجی صورت گرفته شده یکی از مجموعه ها میزان محبوبیت آیت الله رئیسی 21 درصد و محمد جواد ظریف 4.4 درصد بوده است
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
در گام اول باید به سمت کسی برویم که از میان نیروهای درون جبهه دوم خرداد برآمده است و این سه شاخصه اعتمادسازی با رهبری، اجماعسازی با نخبگان سیاسی و همراهسازی مردم را دارد. هر کس با داشتن این سه شاخصه رأی بالاتری بیاورد مورد حمایت جبهه دوم خرداد خواهد بود
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
▼حرف روز
گامبهگام در بیراهه!
برخی بر این تصورند که آقای احمدینژاد همچنان یک نیروی انقلابی و پیرو خط امام و رهبری است و صادقانه میخواهد به اسلام، انقلاب و مردم خدمت کند. این گروه فکر میکنند تنها کسی که میتواند به رهبری عزیزمان برای حل مشکلات کشور کمک کرده، امور را اصلاح کند، احمدینژاد است. در نقد ادعای فوق به سه نکته اشاره میشود:
نکات تحلیلی: 1- رهبر معظم انقلاب طی نامهای به رئیسجمهور سابق، از ایشان خواستند معاون اولی اسفندیار رحیم مشایی را منتفی کند. ایشان با اکراه این کار را کرد، اما از همان زمآنهم با کنایهها به مخالفان مشایی، ازجمله رهبری نقد داشت و عملاً در هیئت دولت هم اختیاراتی فراتر از معاون اولی به این یار غار خود داد. 2- در سال 1395 رهبر معظم انقلاب در یک دیدار خصوصی از ایشان خواستند از ورود به انتخابات ریاستجمهوری سال 1396 صرفنظر کرده و این انصراف را اعلام کند. وقتی احمدینژاد به سفرهای انتخاباتی خود به استانها ادامه داد، معظمله در ابتدای درس خارج خود در همان سال، با توجه به اینکه اخباری از آن جلسه انتشار یافته بود، آشکارا بیان فرمودند که به ایشان گفته شد آمدن شما برای انتخابات به مصلحت نیست؛ اما احمدینژاد با نامنویسی برای انتخابات، عیار ولایتمداری خود را نشان داد! 3- احمدینژاد در مصاحبههای با شبکه «الجدید لبنان» که ضد«مقاومت» و بهویژه «حزبالله لبنان» است، مصاحبهای کرد و در این مصاحبه تلاش میکند مردم سوریه را همان کسانی معرفی کند که در این سالها با دولت سوریه جنگیدهاند؛ درحالیکه حضور نیروهای ایرانی و حزبالله در سوریه به دعوت دولت قانونی سوریه، آنهم برای خنثیسازی و شکست بزرگترین توطئه علیه جهان اسلام انجام شد؛ ولی احمدینژاد در این مصاحبه از این حضور با عنوان «دخالت» یاد میکند!
نکته راهبردی: بدون تردید یکی از دلایل حرکت احمدینژاد در مسیر نادرست، جریان پیچیده نفوذ است. مصداق این موضوع را با توشهای از سردار دلها به پایان میبرم. در جلسهای کنار سردار سلیمانی نشستم، ایشان از دغدغههایش نسبت به مسائل داخلی کشور و ازجمله جریان نفوذ گفت... بهاختصار و اشاره بگویم که جملهای قریب به این مضمون گفت: «باید به جد نگران باشیم، وقتیکه میبینیم یک پیرزن (همسر دکتر فاطمی) که خود و فرزندانش وصل به سرویس جاسوسی انگلیس هستند، حالا تا اندرونی نهاد ریاست جمهوری کشورمان نفوذ کرده و به اسناد و مدارک دسترسی پیدا میکنند!». (نویسنده: یدالله جوانی)
▼گزارش روز
خواب جدید آمریکا برای افغانستان
طرح مذاکرات صلحی که ترامپ برای افغانستان چیده بود، اکنون توسط دولت بایدن با چالشهای جدیدی مواجه شده است و دولت آمریکا اعلام کرده که بههیچوجه به مذاکرات و توافقات قبلی دولت آمریکا پایبند نخواهد بود.
گزارههای خبری: 1- طبق مذاکراتی که دولت قبلی آمریکا با طالبان صورت داده بود، نیروهای آمریکایی باید تا ۱۱ اردیبهشت بهمرور از افغانستان خارج شوند. اکنون دولت آمریکا اعلام کرده که به این توافق پایبند نیست و قصد ندارد نیروهای آمریکایی را از این کشور خارج کند. در مقابل طالبان نیز اعلام کرده چنانچه دولت آمریکا به تعهدات خود پایبند نباشد، به توافق پایبند نخواهد بود. 2- با توجه به این فعلوانفعالات اکنون دولت آمریکا مترصد تغییر رویه توافق صورت گرفته از خروج نیروهای آمریکایی به تشکیل یک دولت فراگیر است. بر همین مبنا آمریکاییها اخیراً طرح تشکیل دولت مشارکتی را مطرح کردهاند؛ دولتی که در صورت تشکیل با چالشهای مختلفی مواجه خواهد بود. همچنین بر اساس پیشنهادهای ارائهشده، طالبان بههیچوجه چنین دولتی را به رسمیت نخواهد شناخت و خواستار امارت اسلامی است. در مقابل دولت افغانستان نیز طرح طالبان برای تشکیل امارت اسلامی را نخواهد پذیرفت.
گزاره راهبردی: آمریکاییها برای فرار از توافق صورت داده با طالبان و برای باقی ماندن در افغانستان طرح تشکیل دولت مشارکتی را ارائه نمودهاند که دو هدف از این پیشنهاد دنبال میشود: الف) تنش و نوک پیکان حمله طالبان را به سمت دولت افغانستان نشانه رود؛ ب) از تنش به وجود آمده در جهت منافع خود استفاده کند. سناریو بدین گونه خواهد بود که آمریکا با طرح تشکیل دولت مشارکتی جنگ بینابینی خود با طالبان را به جنگ درونی طالبان با دولت داخلی تبدیل خواهد کرد و از سوی دیگر برای جلوگیری از خروج طالبان از توافقنامه صلح و در امان ماندن از اقدامات عملیاتی این گروه، تنها راه باقیمانده را ایجاد یک دولت مشارکتی ناهمگن مطرح میکند؛ دولتی که درنهایت از یکسو با چالشی همچون عدم تجانس روبرو است و از سوی دیگر با چالشهای داخلی متعدد دستوپنجه نرم خواهد کرد. بر همین مبنا این امر منجر به وقوع موارد امنیتی در داخل افغانستان خواهد شد و همین خلأ امنیتی، توجیهات حضور آمریکا را فراهم خواهد کرد. (نویسنده: محمدرضا فرهادی)
عزم ایران برای عضویت دائمی در اوراسیا
وزیر نیروی کشورمان گفت: «اتحادیه اقتصادی اوراسیا هر سال یک رویداد بزرگ تجاری برگزار میکند که بر اساس برنامهریزیهای انجامشده نخستین نمایشگاه اوراسیا در تاریخ ۲۸ الی ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ در تهران برگزار میشود». رضا اردکانیان با اعلام این خبر، افزود: «برگزاری این نمایشگاه فرصت بسیار خوبی را برای تجار و تولیدکنندگان ایرانی و کشورهای همسایه و بهویژه اعضای اتحادیه اقتصادی اوراسیا فراهم میکند. وی تصریح کرد: «ما درصدد هستیم که ارتباط اتاقهای بازرگانی در استانهای مختلف ایران را با شرکای خود در کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا فراهم کرده و توسعه دهیم». وی افزود: «قطعاً برگزاری این رویدادها عزم ایران برای استفاده از توافقنامه تجاری ترجیحی ایران با اوراسیا را جزم میکند. دولت مصمم است که این عضویت را به شکل دائمی درآورد و بتوانیم در یک ارتباط پردامنه اقتصادی با کشورهای عضو اوراسیا قرار بگیریم». اردکانیان بیان کرد: «پس از عضویت ایران در اتحادیه اقتصادی اوراسیا، تماسهای منظمی بین بانکهای مرکزی دو کشور برای استفاده از سایر ارزها بهغیراز دلار برقرار شده و این تحول به معنای کاهش وابستگی دلار در تجارت بین دو کشور است