▼گزارش روز
ابعاد نهان جنگ غزه
«بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در نشست خبری مشترک با نخستوزیر این رژیم گفت: «اهداف ما از جنگ کنونی، برقراری آرامش، تقویت نیروهای میانهرو در منطقه و به چالش کشیدن ظرفیت راهبردی حماس است و به همین منظور به حملات علیه حماس ادامه میدهیم». این گزاره وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بسیار مهم است؛ زیرا همانگونه که مطرح کرده است، این جنگ بیش از آنکه در پاسخ به مسائل اخیر و مسجدالاقصی باشد، در پاسخ به یک سری از مسائل و در ابعادی فراتر از مسائل فلسطین است.
گزارههای خبری: 1- در کنار موضع وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، «مراف میکائیل»، رئیس حزب کار رژیم صهیونیستی در توییتی نوشت: «ما اینک در نقطهای هستیم که حماس تاکنون این اندازه قدرتمند و خطرناک نبوده است. ارتش اسرائیل به نقطه بنبست رسیده و هیچ تعریف جامع و راهبردی برای برونرفت از عملیات غزه وجود ندارد». این موضعگیری نشان از قدرت حماس در ابعاد مختلف نظامی و حتی سیاسی دارد. 2- در راهبرد امنیتی رژیم صهیونیستی، سه تهدید اصلی تعریف شده است: الف) حماس که بهعنوان تهدیدی درونی (درون سرزمینهای اشغالی) مطرح شده است؛ ب) حزبالله که بهعنوان تهدیدی بیرونی و در جبههای شمالی و شرقی رژیم مطرح است؛ ج) ایران که رژیم صهیونیستی بهعنوان تهدیدی فراتر از تهدیدهای دیگر برای خود متصور کرده است. همانگونه که مشاهده میشود، اکنون صهیونیستها به تهدید نزدیک یعنی حماس مشغول هستند. این بحث کاملاً در مواضع مقامات این رژیم مشاهده میشود و بهگونهای متوجه شدهاند که قدرت حماس در درون سرزمینهای اشغالی بهمراتب بالاتر از مسائلی است که به آن فکر میکنند.
گزارههای تحلیلی: با توجه به چالشهای کنونی رژیم صهیونیستی در ابعاد سیاسی و نظامی و عدم مقابله با تهدیدهای کنونی، این رژیم تصمیم به حملات کنونی علیه حماس گرفته است. در سخنان مقامات صهیونیست دو مؤلفه بیش از همه مشهود است و باید به آن پرداخته شود. اول؛ قدرت حماس. رونمایی حماس از دستاوردهای نظامیاش در جنگ کنونی بسیار برای صهیونیستها غافلگیرکننده بوده است. این رژیم معتقد است که چنانچه حماس در درون سرزمین اشغالی قدرتنمایی کند، هرگونه مقابله و عکسالعمل در برابر آن مشکل خواهد بود. به همین منظور تمام توان خود را برای مقابله با حماس به کار گرفته است. دوم؛ تقویت نیروهای میانهرو. این گزاره در سخنان وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مشهود است. حال با توجه به این مسئله باید به این دو نکته پرداخته شود که منظور گانتس از نیروهای میانهرو در منطقه چه کسانی هستند؟ و هدف از تقویت نیروهای میانهرو چیست؟ بهاحتمالزیاد آن چیزی که گانتس از آن بهعنوان نیروهای میانهرو یاد کرده، در منطقه برخی کشورهای عربی همچون امارات است. برخی رسانهها خبری تاکنون خبر از دست داشتن امارات و کمک این کشور به رژیم صهیونیستی در درگیریهای کنونی در فلسطین اشغالی دادهاند تا جایی که از پیشنهاد دولت امارات به طرح حمله زمینی به رژیم صهیونیستی نیز سخن به میان آمده است. هدف از تقویت نیروهای میانهرو نیز کاملاً مشهود و معلوم است؛ رژیم به دنبال یک توازن قوای منطقهای بر اساس سیادت رژیم اسرائیل و سپس همپیمانان منطقهای آن است. (نویسنده: محمدرضا فرهادی
تلآویو، سران و فرماندهان حماس را رسماً به ترور تهدید کرد
فرمانده نیروهای جنوبی ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد احتمال دارد «محمد الضیف» فرمانده کل شاخه نظامی حماس و «یحیی السنوار» رئیس دفتر سیاسی حماس در غزه را ترور کنند.
@Maktabsoleimani313
افشاگری بی سابقه یکی از رهبران حزب جمهوریخواه درباره استیضاح ترامپ
لیز چنی، دختر دیک چنی (معاون اول جورج بوش پسر) و نماینده جمهوری خواه آمریکا:
در زمان ریاست جمهوری ترامپ، برخی از نمایندگان جمهوری خواه کنگره به دلیل ترس از جان خود و تهدیدهای مکرر به مرگ به استیضاح رییس جمهور پیشین رای منفی دادند.
اگر به روند استیضاح نگاه کنیم، نمایندگان زیادی از حزب جمهوری خواه بودند که با سیاستها و تصمیمات استراتژیک ترامپ مخالفت داشتند، ولی زمانی که موضوع استیضاح به صورت جدی مطرح شد بسیاری از آنان از موضع خود عقب نشینی کردند. بعدها چند نماینده به من گفتند که از ترس جان خود و به دلایل امنیتی از این تصمیم خود منصرف شدند.
@Maktabsoleimani313
نشست بی نتیجه شورای امنیت سازمان ملل درباره فلسطین
نشست مجازی شورای امنیت سازمان ملل درباره موج جدید توحش رژیم صهیونیستی علیه مردم بی دفاع غزه بدون رسیدن به هیچ نتیجه مشخصی به پایان رسید.
این سومین نشست شورای امنیت درباره موضوع فلسطین طی یک هفته اخیر بود که به پیشنهاد چین، تونس و نروژ تشکیل شد.
پیش تر نماینده چین از کارشکنی آمریکا در جلوگیری از صدور بیانیه شورای امنیت انتقاد کرده بود.
@Maktabsoleimani313
انتخابات، لیلة القدر نظام است
این عبارت که انتخابات، لیله القدر نظام است، یکی از بیانات حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی است. از آن جا که نظام جمهوری اسلامی، یک نظام مردمی است و مردم حقیقتا و به دور از حقه های رایج دموکراسی در دنیا، مستقیما در سرنوشت خود مؤثرند، تعبیر لیله القدری برای انتخابات، تعبیری بسیار به جا و حکیمانه است. ویژگی لیله القدر که با عظمت ترین شب سال است! این است که مؤمنان، با دعا و ....، به درگاه خدا روی می آورند و سرنوشت یک سال آنان در این شب مهم رقم می خورد. در انتخابات نیز، سر نوشت یک ملت آن هم نه برای یک سال، بلکه برای 4 سال رقم می خورد، بنابر این دو مناسبت مذکور، از این جهت که تعیین سرنوشت را رقم می زنند، به هم شبیه اند. بیان این نکته حائز اهمیت است که جمهوری اسلامی با توجه به شرایطی که بر آن حاکم است و دشمنان زیادی چشم طمع دارند تا قدرت و اقتدار آن را بشکنند و ثروت های آن را همچون دوران طاغوت چپاول کنند، این زمینه برای این نظام چندان فراهم نیست تا پس از روی کار آمدن جریان ضعیف در انتخابات، بتواند بلافاصله انتخابات دیگری برگزار کند و جریانی قوی تر را حاکم کند، بنابر این باید نهایت دقت در انتخاب فرد اصلح و جریان فکری سیاسی قوی، صورت پذیرد و سرنوشت یک کشور برای 4 سال در نظر گرفته شود.
✍️ارشدی
@Maktabsoleimani313
استراتژی ایجاد نا امنی مداوم در غرب آسیا برای حفظ منابع استکبار جهان
ایالات متحده با شعار هایی نظیر ایجاد امنیت، دموکراسی و پیشرفت و رعایت حقوق بشر در غرب آسیا حضور یافته و در کشور هایی مانند افغانستان، عراق و سوریه با شعار های متعدد نظامی نیز دارد اما حوادث اتفاق افتاده در این کشور ها از جمله واقعه تروریستی سنگدلانه در به شهادت رساندن تعداد کثیری از دختران دانش آموز مدرسه سید الشهداء کابل بیش از پیش نشان داد که هدف آمریکا از حضور در منطقه علیرغم ادعای آن ها ایجاد نا امنی توسط خودشان و یا اذناب آن ها مانند گروه های تکفیری است و به تبع نا امنی ها ضمن از بین بردن زیر ساخت ها به سرقت منابع ملی کشور های این منطقه ژئوپولوتیک مبادرت می کنند. با توجه به تغییرات در وضعیت میدانی به نفع خط مقاومت و افزایش هزینه های استکبار جهانی آمریکا اخبار ضد و نقیضی مبنی بر کاهش یا ترک نیرو ها و نظامیان خود از کشور های منطقه مطرح می کند ولی مسلم است این اتفاق زمانی نهایی خواهد شد که اهداف جبهه مقاومت که در سایه رشادت ها و خون سردار شهید سلیمانی پیشرفت های زیادی را حاصل نمود و نقشه های آمریکا را ابتر گذاشته تا حصول به صورت مجدانه پیگیری و تقویت گردد.
✍️هل اتایی
@Maktabsoleimani313
مقتدی صدر: کشورهای عربی فورا روابط خود را با اسرائیل لغو کنند
مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق:
از حکام کشورهای عربی که روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی کردهاند میخواهم تا فورا روابط خود را لغو و سفرای این رژیم را اخراج کنند.
کمترین کاری که این حکام عرب برای فشار بر اسرائیل باید انجام دهند، کاهش سطح نمایندگیها و تحریم اقتصادی است.
@Maktabsoleimani313
آغاز بررسی صلاحیت ۴۰ داوطلب در شورای نگهبان
اولین جلسه بررسی صلاحیت ۴۰ داوطلب کاندیدای ریاست جمهوری از صبح امروز با حضور همه اعضا، در شورای نگهبان آغاز شده است.
@Maktabsoleimani313
دفاع در برابر تجاوز حق مسلم فلسطینیها است
تختروانچی، نماینده دائم ایران در سازمان ملل: فلسطینیها تحت اشغال و محاصره غیرقانونی رژیم اسرائیل قرار داشته و از حق ذاتی دفاع مشروع برخوردار هستند.
شورای امنیت مسئولیت خود را جدی گرفته و رژیم اسرائیل را وادار کند به ماجراجویی نظامی خود در منطقه، به ویژه خونریزی و جنایاتش علیه فلسطینیها پایان دهد.
@Maktabsoleimani313
خطیبزاده: توافق اولیه در وین وجود ندارد
گفتوگوها در وین ادامه دارد و منتظر این هستیم اگر لازم شد نشست کمیسیون مشترک این هفته برگزار شود.
هیچ توافقی صورت نمیگیرد مگر اینکه درباره همه چیز توافق صورت گرفته باشد.
آنچه در وین است، ادامه گفتوگوهای فنی در سه کارگروه هستهای، رفع تحریمها و ترتیبات اجرایی است.
@Maktabsoleimani313
تصویری از بمباران غزه توسط صهیونیستها
شب گذشته جنگندههای صهیونیستی حدود ۷۰ حمله هوایی به نوار غزه انجام دادند.
@Maktabsoleimani313