📸 تصاویری از بدرقه رسمی آیت اله رئیسی در فرودگاه مسکو
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
🔴اهمیت رابطه ایران و روسیه
مذاکره درسیاست خارجی ایران جایگاه خاص خود را دارد،مذاکره و رابطه در سایه احترام متقابل برای رفع اختلافات و مشکلات بین کشورها،گسترش و تقویت روابط اقتصادی،سیاسی،امنیتی و...البته بدون وابستگی و عدم تسلیم شدن دربرابرخواسته های نامشروع کشورهاست
❇️ اهمیت رابطه ایران و روسیه وسفر رئیس جمهورکشوربه روسیه
✅مبنای روابط دوکشور براساس ایران مستقل و روسیه مقتدرتنظیم میشود و بحث وابستگی مطرح نیست
✅سفری راهبردی ومهم باتوجه به انتقال قدرت درایران وتغییر رئیسجمهور،این سفر فصل جدیدی در روابط دوکشور است
✅فعال کردن ظرفیتهای مغفول مانده بالقوه۲کشوربرای توسعه همکاری
✅تقویت همکاریهای مشترک منطقهای و بینالمللی
✅این سفرو رایزنیهاموثردرپیشبرد مذاکرات وین
✅توسعه روابط تجاری وبازرگانی برای خنثی سازی تحریمها
✅تقویت وهمکاری مسائل امنیتی منطقه دراین سفراستراتژیکی وراهبردی
☸مشورت بابزرگان مجرب وکارآزموده در حوزه دیپلماسی وروابط بین الملل درآستانه سفر،درگفتگوها ورایزنیها بسیارموثروراهگشاخواهدبود
☸خشم وعصبانیت غربیها ازاین سفروتوسعه روابط دوکشورنقش آفرین درمسائل منطقه ای وبین المللی
✍غلامرضایی
✅گزارش روز
🔰داستان فاضلی و ماشین تخریب اصلاحطلبان
این روزها جریان اصلاحات با همدستی برخی مسئولین دولت سابق سخت مشغول خودنمایی برای جلبتوجه افکار عمومی با موضوعات گوناگون است که در صدر آنها «تخریب دولت رئیسی» قرار دارد. آخرین نمونه از این تخریبهای غیرمنصفانه مربوط به سیاه نمایی از وضعیت شغلی یک استاد دانشگاه به نام محمد فاضلی و مقصر جلوه دادن دولت در این موضوع بود.
👈گزارههای خبري:
1️⃣عبدالناصر همتی، رئیس سابق بانک مرکزی در توئیتی دراینباره نوشت: «تسویه اساتید از دانشگاهها به دلایل سیاسی میتواند نشانه تصمیم برای در هم ریختن ساختار نیروی انسانی کشور باشد».
2️⃣- «هادی خانیکی» فعال سیاسی اصلاحطلب و مشاور رئیسجمهور دولت اصلاحات نیز گفته است: «من بابت این اتفاق متأسفم و این را بهعنوان یک زنگ خطر یا علامت بالینی میدانم که نشان میدهد یک بیماری جدید در حوزه بوروکراتیک و حوزه سیاسی و حوزه اجرائی دانشگاهی در حال اتفاق است. این یک هشدار و فاجعه است که باید جلوی آن را گرفت، وگرنه هزینههای سنگینتری برای محیطهای علمی و پژوهشی خواهد داشت».
3️⃣- حسامالدین آشنا مشاور حسن روحانی در امور رسانه هم با گرفتن ژست دلسوزانه نسبت به دانشجو و دانشگاه و با هدف ایجاد دوقطبی میان دانشگاه با شخص رئیسجمهور، نوشت: «آیا انصاف و عقلانیت انقلابی اقتضا میکند دانشجویان عزیز دانشگاه شهید بهشتی از دانشور نوآور و دغدغهمندی چون دکتر محمد فاضلی محروم شوند. آیا مکاتبه انجمنهای معتبر علمی کشور با رئیس محترم جمهور و مکاتبه دفتر ایشان با وزیر محترم علوم نباید موردتوجه بیشتر قرار بگیرد؟».
4️⃣- امیر ناظمی، معاون سابق وزیر ارتباطات در اینستاگرام با انتقاد از این اقدام نوشته است: «اگر در این دوره، وزارت علوم یک سیاست داشته باشد، نامش "سیاست اخراج" است و وزیر علوم هم در بهترین حالت دربانی است که راه خروج را نشان میدهد. پیامد سیاست اخراج، "پادگانی سازی دانشگاه" است، تا کسی مبادا فکر کند، مبادا سخن بگوید».
👈گزارههای تحلیلی:
انتقاد اصلاحطلبان و حامیان دولت قبل از دولت رئیسی با طرح موضوع اخراج استاد جامعهشناسی دانشگاه شهید بهشتی در حالی مطرح میشود که: اولاً مسئولانی فعلی دانشگاه شهید بهشتی عمدتاً از افرادی هستند که در دولت روحانی منتصب شدهاند؛ ثانیاً اصلاً بحث اخراج مطرح نبوده و در دانشگاه تهران و دانشگاههای دیگر نيز این اتفاق بر اساس آئیننامههای استخدامی دانشگاهها رخ میدهد. دكتر فاضلی در همین زمینه و برای تنویر افکار عمومی از بازی رسانهای جریان اصلاحات، گفته است: «من چنین ادراکی ندارم که دولت سیزدهم و یا وزیر علوم به دنبال این مسئله باشند که بخواهند فاضلی از دانشگاه اخراج شود. من از شهریور سکوت کرده بودم و به دنبال ایجاد غائله سیاسی درباره پرونده خودم نبودم. میدانم که بروز چنین وضعیتی برای دولت آقای رئیسی که با مشکلات زیادی درگیر است، درست نیست». وي در اين گفتگو اشاره میکند كه دو بار هم در سالهای ۱۳۹۲ و ۱۳۹۶ در دولت قبل، هیئت جذب دانشگاه، رأی منفی به درخواست من دادهاند. علت عدم پذیرش تبدیل عضویت این استاد دانشگاه از پیمانی به رسمی از سوی هیئت اجرایی جذب دانشگاه، به دلیل عدم حضور منظم وی در دانشگاه و برخی تخلفات اداری مثل فعالیت در یک پست رسمی در وزارت نیرو بدون اطلاع دانشگاه بوده است که در توضیح دانشگاه شهید بهشتی از آن با عنوان «عدم انجام تکالیف مقرر در مواد ۲۱، ۲۲ و ۱۱۴ آئیننامه استخدامی اعضای هیئتعلمی» نام برده شده است.
🔰نکته پایانی:
جریان اصلاحطلب براي زير سؤال بردن اقدامات تحولي دولت سيزدهم حاضر به هرگونه نقد غیرمنصفانه است و در ميان آنها عدهای نيز هستند که نقد را با انتقام اشتباه میگیرند و هر مسئلهای را دستاویزی برای زدن اركان دولت و اقدامات آن قرار میدهند كه این نوع رفتارهای منفعت طلبانه سیاسی جاي تأسف و تأمل دارد.
✍️#حسين_عباسيان
✅جهاد تبیین
چند سال قبل رهبر انقلاب فرمودند: امروز در راس نیازهای دنیای اسلام ، نیازهای جمهوری اسلامی ست و در راس نیازهای جمهوری اسلامی، نیاز به #تبیین و #روشنگری است بر روی #مبانی
فرمودند که البته این کار سختی ست چون نباید فقط کلیات را بگوییم ، باید مصداق بگوییم ، تطبیق هم بدهیم
وقتی این کار را میکنید به شما لگد میزنند ، از بعضی امتیازها شما را محروم میکنند ... اما من از بعضی شماها #خواهش میکنم این کار را بکنید.
ما که ادعا داریم از تو به یک اشاره از ما به سر دویدن باعث خجالت است که رهبری خواهش کردند از ما و ما اما انگار نه انگار.
چندی بعد کلیپی از ایشان منتشر شد که چند جانباز دور آقا هستند و یکیشان از رو ویلچر گفت: اکر حکم جهاد دهید ما هنوز آماده ایم و در خط مقدم ، آقا جواب دادند من خیلی وقت است حکم جهاد دادم و خودم دارم از چپ و راست شمشیر میزنم
ما اما فقط شعار میدهیم وای اگر خامنهای حکم جهادم دهد ...
حکم جهاد ازین واضحتر؟
در بیانیه گام دوم، ایشان فرمودند اولین و مهترین جهاد ، تبیین است و شکستن حربهی تبلیغاتی دشمن .
روز اربعین خطاب به جوانان و دانشجویان حکم جهاد تبیین دادند
و در روز میلاد حضرت زینب سلام الله علیها باز از نقش تبیین و روشنگری ایشان فرمودند و توصیه به این امر نکردند
میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها هم به تبیین اهمیت تبیین پرداختند و در آخر دعا کردند :
پروردگارا ما را از سربازان #جهاد_عظیم روزگار که جهاد تبیین است قرار بده
هم خواهش کردند
هم حکم جهاد دادند
هم آن را تبیین کردند و مصداق آوردند
خودشان هم از چپ و راست در حال شمشیر زدن هستند و بار کمکاری مارا به دوش میکشند
حجت بر همهی ما تمام است
خدایا ما را شرمندهی ولی نکن ...
✍#مرتضی_سلطانی
رئیسی: از همکاری راهبردی با ترکیه استقبال میکنیم
🔹رئیسجمهور در گفتوگوی تلفنی با اردوغان: ایران به رابطه و همکاری با ترکیه نگاه بلندمدت و همهجانبه دارد. از برنامهریزی برای همکاری راهبردی با ترکیه استقبال میکنیم.
🔸اردوغان: ترکیه فهرستی از همکاریهای اقتصادی مختلف را برای تقویت و تحکیم روابط با ایران آماده کرده و من علاقه دارم به تهران سفر کنم. امیدوارم که دستاورد سفر شما به روسیه بهزودی نمایان شود.
📣 آمریکاییها مکررا برای مذاکره درخواست دارند
🔺️ حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص احتمال برگزاری نشستی با حضور وزرای خارجه ایران و ۱+۴ گفت: فعلا مذاکرات را در سطح کارشناسان ارشد و مدیران کل سیاسی و معاونان وزرا تنظیم کردیم و امیدواریم در همین سطح وارد پروسه اجرا شویم و نیاز به دیدارهای سطح بالاتری وجود نداشته باشد، اما متناسب با پیشرفت مذاکرات راجعبه هرگونه اقدام دیگری تصمیمگیری خواهد شد.
🔺️ اگر دقت کرده باشید، سعی میکنیم موضوع مذاکرات وین را در صدر اخبار قرار ندهیم، زیرا آن چیزی که برای ما مهم است، این است که، زمانی مردم عزیز در جریان دقیقتر مسائل قرار گیرند که در میز مذاکرات اتفاق خوبی رخ داده باشد و امیدوارم به آن نقطه نزدیک بشویم.
🔺️ آمریکاییها مکررا برای مذاکره درخواست دارند، اما ما هنوز در این نقطه به جمعبندیهای خود نرسیدیم.
🌴مردم اوکراین قربانیان زیاده خواهی های ناتو
🔹قدرت گرفتن روسیه و چین، آمریکا را به اتخاذ تصمیماتی واداشته است. نگاه داشتن روسیه و چین در نزدیکی مرزهای خود، تحریم ها، حمایت های نظامی و حقوقی و گاهی انقلاب های رنگی و حتی نظامی در همسایگان این دو کشور از اقدامات آمریکا است.
🔺تمرکز و سرمایه گذاری آمریکا در تایوان برای مهار چین و اوکراین برای مهار روسیه از اقدامات آمریکا است.
🔹 رویکرد غرب استفاده از همه ظرفیت ها برای دست یابی به منافع می باشد. غرب در این مسیر همه چیز را قربانی می کند. ناتو با پیشوازی آمریکا در صدد جذب اوکراین به ناتو است. ده سال است که تبعات این تصمیم دامن مردم اوکراین را گرفته است. احساس ناامنی، ترس از جنگ روسیه و غرب، مشکلات اقتصادی، عدم ثبات دولت ها از پیامدهای این تصمیم می باشد. شعله ور کردن نزاع و ارسال تجهیزات نظامی به اوکراین و توصیه به مسافرت نکردن اتباع به اوکراین در روزهای اخیر به خاطر توهم ترس از حمله روسیه جدیدترین سناریوهای ناتو است.قربانی این تصمیمات بیش از همه مردم اوکراین خواهند بود.
#اوکراین
#موسی_سلیمانی
🔰بازی غرب در وین؛ از خرید زمان تا امتیازدهی سوخته
«نور نیوز» رسانه نزدیک به شورای عالی امنیت ملی کشورمان در تحلیلی از مذاکرات وین نوشت: «مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ در وین در حالی ادامه دارد که طرف غربی همراه با حضور در مذاکرات بر تداوم نمایشهای تکراری و غیرسازنده خود اصرار دارد. این رویکرد غربیها چند هدف را دنبال میکند: نخست؛ تقلا برای کارآمد نشان دادن سیاست «فشار و مذاکره». دوم؛ شرطیسازی جامعه و اقتصاد ایران نسبت به مذاکره با غرب برای افزایش فشار داخلی بر دولت و تیم مذاکرهکننده. سوم؛ اختلافافکنی میان ایران و ضلع شرقی مذاکرات با توجه به حمایت روسیه و چین از لغو تحریمها، راستیآزمایی و موضوع تضامین، بهویژه پس از سفر رئیسی به مسکو. چهارم؛ تقلا برای فروش امتیازات سوخته به ایران در مذاکرات مانند بدهی کره جنوبی به ایران؛ حال آنکه بدهی کره جنوبی بیش از ۷ میلیارد دلار است و موظف به پرداخت تمام بدهی خویش است. بر این اساس؛ میتوان گفت که غرب هرچند همچنان مدعی جدی بودن در مذاکرات و پایبندی به تعهدات برجامیاش است؛ اما همچنان در برخی توهمات زیادهخواهانه و غیراصولی گذشته باقی مانده است».