فرزین: با توافقات اخیر وضعیت ارزی بهتر میشود
رئیس کل بانک مرکزی:
🔹با گشایشی که در جریان توافقات انجام شده در سفر به امارات برای تسهیل مبادلات تجاری دو کشور با استفاده از ارز درهم به وجود آمد.
🔹همچنین گشایش جدیدی که در عراق به وجود میآید، حتماً عملکرد بازار نیما و بازار مبادله ارز در روزهای پس از سال جدید را بهتر خواهید دید.
41.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
حجم کلیپ زیاده، ولی مطمئن باش پشیمون نمیشی 🙋♂
🔵 تا حالا با امام زمان معامله کردی ؟
👈🏻 با ارسال این پست برای دیگران، به آقا حضرت ولی عصر عج خدمت میکنید و موجب خشنودی حضرت می شوید.
⭕️ دوستانه با رئیس جمهور
🔹 آقای رئیسی!
به خوبی می دانید که اکثریت کسانی که به شما رای داده اند افرادی مومن و انقلابی اند که در چهار دهه گذشته همه سختیها ( از دشواریهای جنگ و جهاد تا سختی معیشت و شنیدن طعنه و خوردن زخم زبان و....) را به خاطر اسلام و اجرای احکام آن به جان خریده و به فرمان امامشان با هیچ مسئولی عقد اخوت نبسته اند و ملاکشان برای دوستی یا مخالفت با مسئولین، پایبندی آنها به دیانت و اطاعت از ولایت فقیه است و برای اجرایی شدن احکام خدا و حفظ حرمت شریعت حاضر به قبول هر سختی و مرارتی هستند اما مرگ را به دیدن بی حرمتی علنی به احکام خدا، آن هم در کشور امام زمان ترجیح داده و می دهند!
🔹 در یک سال و نیمی که از ریاست جمهوری شما گذشته ،شاهد تحقق بسیاری از آرزوها و مطالبات جریانات اسلام ستیز و ضدانقلاب بوده ایم! مطالباتی که خاتمی و روحانی جرات پاسخگویی به آنها را نداشتند :
▪️ورود زنان به استادیومها
▪️عادی شدن برهنگی و کشف حجاب در کشور
▪️برپایی رسمی کنسرت و رقص و..در دانشگاهها
▪️تبدیل شدن کیش و قشم و سواحل شمال و جنوب کشور به آنتالیا و پاتایا و ....
▪️صدور مجوز جهت اجرای دهها کنسرت در ماه رمضان
▪️استفاده ابزاری از زنان بی حجاب و برهنه در تبلیغات تجاری
▪️مخالفت علنی و گستاخانه برخی بازیگران و اهالی سینما با اسلام و نظام و....
🔹 بدون شک می دانیم که شخص شما با این موارد مخالفید اما ترکیب و بافت دولت سیزدهم و انفعال جدی حاکم بر آن به گونه ای است که این حجم انبوه قانون شکنی و زیرپا گذاشتن احکام شرع ، به صورت پی در پی در ۱۸ ماه گذشته رخ داده و از شما و همکارانتان جز تماشا و سکوت واکنش و اقدامی دیده نشده است!
🔹کسی منکر زحمات و اقدامات عمرانی و خدماتی دولت شما نیست ( که اگر هست ، دشمن است ) اما ادامه این روند هم حامیان اصلی شما را مایوس و دلخون خواهد کرد و هم مانع به ثمر نشستن اقدامات شما در حوزه معیشت و اقتصاد خواهد شد ( جهش دوبرابری نرخ ارز ۲۷ هزار تومانی اسفند ۱۴۰۰، در اسفند ١۴٠١ و یا تبدیل پرداخت حقوق فرهنگیان به آخرین بحران سال ۱۴۰۱ و ...).
🔹 سید عزیز!
آمارها نشان می دهد:
کمتر از نیم درصد مردم ایران اهل رفتن به کنسرت هستند،
همان گونه که تعداد افراد بی حجاب به ۵ درصد از جمعیت کشور هم نمی رسد،
و حضور در استادیومها مطالبه ۲ درصد از زنان کشور هم نیست!
و این یعنی دولت شما عملا درخدمت پاسخ گویی به مطالبات اقلیتی محدود ( و البته «مترف» و بیگانه فرهنگ اسلامی و ایرانی ) قرار گرفته و منافع و هوسهای این عده معدود را بر منافع اکثریت مطلق جامعه و مطالبات حامیان اصلی نظام و انقلاب اسلامی ترجیح داده است!
🔹 به فرمایش قرآن هنگامی که اراده معدودی «مترف» بر جامعه حاکم شود آن جامعه به سوی نیستی و نابودی حرکت خواهد کرد( وإذا أردنا أن نهلك قرية أمرنا مترفيها ففسقوا فيها فحق عليها القول فدمرنها تدميرا ) و متاسفانه سیاست دولت شما تحقق شهوات و خواسته های مترفین جامعه به قیمت نادیده گرفتن قانون و مطالبات شرعی و قانونی میلیونها ایرانی مومن و صاحبان اصلی انقلاب و مملکت بوده است !
🔹 رئیس جمهور محترم!
شما در ۱۸ ماه گذشته حتی در حد چند جمله ،جامعه را به رعایت حجاب و حرمت ماه رمضان و جدی گرفتن احکام شرعی دعوت نکرده و از رفتارهای خلاف شرع و اخلاق اقلیت متجاهر به فسق برائت نجسته اید !(حال آن که شما قبل از آن که فردی سیاسی باشید یک روحانی هستید و موظف به تبلیغ و ترویج دیانت !) حال آن که در مورد ریز ترین مباحث اقتصادی و عمرانی و ....به صراحت ابراز نظر کرده و دستور داده اید.
به نظر شما برداشت جامعه از این خط مشی شما چیست؟
مگر شما در مراسم تحلیف سوگند نخوردید که پاسدار اسلام و مذهب جعفری باشید؟ آیا در ۱۸ ماه گذشته به این سوگند وفادار بوده اید؟
راستی چرا رجایی در مدت کوتاه مسئولیتش ( کمتر از ۱۸ ماه ) توانست الگوی معنویت و دیانت شود؟
❇️ آقای رئیس جمهور!
موفقیت شما دعای امت مسلمان ایران است و شکست شما تلخکامی این مردم را به دنبال خواهد داشت!
و به همین دلیل حق ندارید باعث ناامیدی ایران اسلامی باشید!
❇️ قبل از شما امثال هاشمی و احمدی نژاد، اطاعت از ولی فقیه و سوگند خود درباره پاسداری از اسلام را فراموش کردند و دیدید که سرانجام شان چه شد!
❇️ اگر در سال ۱۴۰۱ دستورات صریح رهبر انقلاب در خصوص قانونمندی فضای ولنگار مجازی و لزوم ورود دولت و حاکمیت در اجرای شریعت را جدی گرفته و انجام داده بودید اوضاع کشور و مردم بسیار بهتر از امروز بود!
⭕️ و ما علینا الا البلاغ المبین
✍ محمد صادق کوشکی
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
🔷برابر شنیده ها و پس از اعتراض گسترده رسانههای جبهه انقلاب، #رحمان_رضایی فعلا از کادر فنی تیم ملی کنار گذاشته شد!
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 در حلقه فرشتگان
🔹لحظاتی ماندگار و دیدهنشده از مراسم جشن تکلیف دختران در حضور رهبر انقلاب
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
دلایل گرایش امارات به سمت ایران چیست؟
علت گرایش کشور امارات به سمت جمهوری اسلامی ایران را باید در ۳ سطح داخلی امارات، منطقهای و بینالمللی جستجو کرد:
سطح داخلی امارات:
مخالفت و انتقاد امیرنشینهای دبی، شارجه و راسالخیمه از سیاستهای بنزاید(ولیعهد ابوظبی) زیرا محمدبنزاید برخلاف پدرش بیشترین تمرکزش بر اقتصاد نفتی، بلندپروازیهای نظامی و سیاسی است.
مشارکت ابوظبی در ائتلاف علیه یمن و رویکرد تنشزا علیه تهران باعث اختلاف بین امیرنشینهای هفت گانه شده است.
محمدبنراشد آل مکتوم (حاکم دبی) مخالف سیاستهای بنزاید و دخالت در امور داخلی دیگر کشورها است.
یکی از مولفههای تنشِ داخلی امارات، روابط با تهران بود. حجم معاملات ایران و امارات در سال ۲۰۱۷ میلادی ۱۳ میلیارد دلار بود که ۹۰ درصد از طریق دبی انجام میشد. شرکتهای فعال ایرانی در امارات به دلیل تبعیت ابوظبی از تحریمهای آمریکا، مجبور به ترک امارات و رفتن به سوی عمان، قطر و ترکیه شدند که این باعث تنش بین دبی و ابوظبی شده است.
مسئولین اماراتی به این نتیجه رسیدند که هرگونه شیطنت علیه ایران، اقتصاد امارات را ویران میکند و خواستار حل بحران شدند.
سطح منطقهای:
نگرانی و هراس امارات از راهبرد تهاجمی انصارالله یمن در بهرهگیری از پهپادها، موشکهای کروز، ایجاد اختلال در رادارها و دستیابی به اهدافشان در داخل عربستان و نگرانی امارات از اینکه این استراتژی یمن، علیه امارات هم به کار گرفته شود.
امارات در مقایسه با عربستان در برابر حملات یمن از سطح آسیبپذیری بالاتری برخوردار است.
از نظر امارات انصارالله یمن بازوی تهران قلمداد میشود و فرماندهان انصارالله، تبعیت پذیری زیادی از تهران دارند.
در تحلیل اماراتیها، درصورت جنگ بین ایران و آمریکا، ناامنی در منطقه به خصوص در کشورهای متحد آمریکا از جمله امارات خواهد شد.
افزایش تنش و جنگ در منطقه خلیج فارس به ضرر امارات میشود. با بسته شدن احتمالی تنگهی هرمز امکان صادرات نفت امارات به صفر میرسد که باعث خسارات سنگینی برای امارات خواهد بود.
از نظر اماراتیها گرایش به سمت ایران و مذاکره با تهران باعث بیطرف نگهداشتن امارات در درگیری منطقه میشود.
سطح بینالمللی:
در تحلیل مقامات اماراتی در زمان ترامپ، فرجام تهران و واشنگتن جنگ است. با سرنگونی پهپاد پیشرفته گلوبال هاوک، نهتنها جنگ نشد، بلکه به دلیل سرنگون نشدن هواپیمای ۵۵ سرنشین، ترامپ از ایران تشکر کرد. عدم توانایی آمریکا در مقابل ایران موجب ناامیدی امارات از آمریکا شد. اصرار رئیس جمهور آمریکا بر گفتگو و عدمتمایل به جنگ با ایران، باعث شد مقامات اماراتی به تدریج به سمت ایران قوی متمایل شوند.
بعد از توقف نفتکش انگلیسی استیناایمپرو، مقامات انگلیسی گفتند: پیامد سختی برای ایران دارد. اما در ادامه مخالف برخورد نظامی با ایران شدند. مقامات آمریکا گفتند: کشتیهای انگلیسی مربوط به خود انگلستان است و آمریکا مسئول امنیت تردد کشتیهای سایر کشورها نیست. پیام آمریکا به امارات این بود که آمریکا برای مهمترین متحدش اقدامی نمیکند چه رسد به کشورهای عربی که در اولویت دوم آمریکا قرار دارند. در ادامه حتی عربستان هم نفتکش ایران را آزاد کرد.
ناکامی آمریکا در ائتلاف بینالمللی دریایی و عدم موفقیت پمپئو در بهکارگیری فرانسه، ژاپن و کره جنوبی برای حفاظت از کشتیهای آمریکایی در خلیج فارس، از دلایل تغییر سیاست امارات به سمت ایران است.
نزدیک شدن عربستان، بزرگ کشورهای عربی به سمت ایران و اینکه دوام، استمرار و ماندگاری خود را در تکیه بر قدرت جمهوری اسلامی ایران می دیدند، باعث گرایش امارات به سمت ایران شد.
نتیجه
یکی از راههای منزوی کردن و اخراج آمریکا از منطقه، متحد کردن کشورهای منطقه با خودمان است، که این فرصت در حال شکلگیری است.
کشور ایران می تواند برای خنثیسازی تحریم های آمریکا با کشور امارات در حوزه های تجارت، خدمات مهندسی و فنی ،انرژی های تجدیدپذیر و صنایع پتروشیمی همکاری داشته باشد.
مقامات ایرانی میتوانند برای ایجاد امنیت اقتصادی در کشورمان علاوه بر اینکه اقتصاد ایران را در اقتصاد امارات تثبیت کنند، از تجارب امارات در زمینه گردشگری، سرمایهگذاری در حوزه های مختلف اقتصادی، برقراری سیستم تهاتر و تبادل، برقراری توافقنامه های امنیتی و بهبود زیرساخت های صادرات محصولات کشاورزی استفاده کنند.
رسول جوکار
کانال مکتب سلیمانی
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
یکی از خبرهای پر تکرار این روزها افزایش حقوق کارگران است نظر دولت دراین زمینه چیست؟
جمعبندی در خصوص میزان افزایش حقوق کارگران در سال آینده حدود ۲۴ درصد خواهد بود.
اخبار بدست آمده در خصوص افزایش دستمزد کارگری این است که با توجه به انتظاری که از سال گذشته و با افزایش ۵۷ درصدی ایجاد شده، ۳ نماینده کارگری در شورای عالی کار زیر بار عددهایی مثل، ۲۰ درصد، ۲۴ درصد نمیروند.
این در حالیست که امکان اینکه با رأیگیری و بدون اجماع، همین عددها تصویب شود، وجود دارد و بر همین اساس نیز قرار است در جلسه روز یکشنبه حدود همین ۲۴ درصد با مقداری افزایش و کاهش تصویب شود.
در این خصوص گفته میشود که افزایش حقوق 57 درصدی سال گذشته برای متوازن کردن و جبران عقب ماندگی کف دستمزد در بخش کارگری بود؛ حالا که کف دستمزد کارگری و کارمندی نزدیک به هم شده است، و آن عقب ماندگی جبران شده، افزایش حقوق در این دو بخش باید متوازن و متناسب انجام شود.
در کارمندی، افزایش 20 درصدی در بودجه 1402 در نظر گرفته شده. مهمتر از درصد افزایش حداقل مزد کارگران که مطابق گمانهزنیها بین ۲۰ الی ۲۴ درصد خواهد بود، رفع تبعیض تاریخی میان کارگران و کارمندان است.
نمایندگان دولت در شورای عالی کار باید تلاش کنند که در شرایط مساوی، کف مزد کارگران با حداقل حقوق کارمندان تفاوتی نداشته باشد. در صورت افزایش 24 درصدی حداقل دستمزد کارگری، برای نخستین بار، کف حقوق کارگران از کارمندان پیشی خواهد گرفت.
نکته دیگری که نمایندگان کارگری میگویند این است که افزایش حداقل دستمزد باید متناسب با تورم باشد. پاسخ این است که اگرچه مطابق ماده ۴۱ قانون کار، تورم یکی از معیارهای تعیین حداقل مزد کارگران است، باید توجه داشت که بخش قابل توجهی از تورم سالجاری ناشی از حذف ارز ترجیحی بود که پیشتر با افزایش ۷ الی ۹ برابری یارانه نقدی پوشش داده شد. افزایش حقوق منطقی باید متناسب با تورم ناشی از سایر عوامل باشد.
اگر در افزایش حداقل دستمزد، تناسب معقول در نظر گرفته نشود، هزینههای تولید افزایش مییابد و متعاقب آن افزایش تورم ایجاد میشود که بیشترین اثر منفی آن بر کاهش قدرت خرید همین قشر کارگر و قشر ضعیف خواهد بود
کانال مکتب سلیمانی
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
یک استدلال مطرح می شود که اول باید مشکل اقتصادی را حل کرد بعد حجاب آیا این استدلال درست است؟
برخی می گویند که اول مشکل اقتصاد و معیشت را حل کنید تا بتوانید مشکل حجاب را هم حل کنید.
قطعاً حل مشکل اقتصادی، جزو اولویت هاست و در حوزه های مختلف می تواند تأثیرگذار باشد. اما یک کشور، هزار مسأله و موضوع دارد؛ نمی توان به بهانه نقص یا اختلال در یک حوزه، هزار حوزه دیگر را به حال خود رها کرد. نمی توان گفت: چون مشکل اقتصادی داریم، بنابراین، بهداشت، کشاورزی، آموزش و پرورش و مسائل فرهنگی را تعطیل می کنیم!
مسئولین حوزه فرهنگ کشور، مسئولین بخش اقتصادی و تأمین معیشت مردم نیستند. هر کدام از مسئولین باید وظایف خود را انجام دهند.
بخش قابل توجهی از معضلات حجاب در جامعه ما مربوط به قشر ثروتمند و مرفه جامعه است.
بخش قابل توجهی از کسانی که نسبت به حجاب پایبند هستند، از نظر اقتصادی جزو قشر متوسط و متوسط به پایین جامعه هستند.
مردم یمن سال هاست که در شرایط سخت جنگ و تحریم روزگار می گذرانند. اما حجاب زنان و دختران یمنی، زبانزد است.
اوایل انقلاب و در زمان دفاع مقدس، از نظر اقتصادی فشار زیادی را تحمل کردیم، اما آن دوران یکی از پاک ترین دوران تاریخ انقلاب از نظر فرهنگی محسوب می شود.
چندین دهه است که همیشه مشکلات اقتصادی داشته ایم و حل ریشهای مسائل اقتصاد، در عرض یک سال و دوسال صورت نمی گیرد.
اگر قرار بود موضوع حجاب را به مسائل اقتصادی گره بزنیم، از همان اول انقلاب تا الآن، نباید لزوم رعایت حجاب، از سوی امام ره و مقام معظم رهبری مطرح می شد و باید بر همان بستر ضد فرهنگی و در محیط فاسد دوران پهلوی زندگی می کردیم!
کانال مکتب سلیمانی
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه شد که بنسلمان به فکر بازسازی سفارت آتشگرفتهاش در ایران افتاد؟
کانال مکتب سلیمانی
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تمسخر سرود سلام فرمانده و کنایه به الهام چرخنده توسط محمود شهریاری در اجرایی در فروشگاه رفاه!
❌این مردک محمود شهریاری که تا دیروز آموزش ساخت کوکتلمولوتف میداد هرشب تو شعب رفاه داره به بهانه قرعهکشی بالا تا پایین نظام رو مسخره میکنه
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
📢 بیانات حضرت آیتالله خامنهای درباره افول آمریکا و تغییر نظم کنونی جهان، مهمترین جمله رهبر انقلاب در سال ۱۴۰۱ از نگاه کاربران شد
👈🏻 آمریکا ذره ذره آب میشود، خودتان را برای نظم جدید جهان آماده کنید
🔺 کاربران رسانه KHAMENEI.IR جملهی حضرت آیتالله خامنهای در دیدار دانش آموزان در آستانه سیزدهم آبانماه، درباره افول آمریکا و تغییر نظم کنونی جهان را به عنوان مهمترین جملهی رهبر انقلاب در سال ۱۴۰۱ انتخاب کردند.
🔹 بیشاز شصت و یک هزار کاربر از ۲۳ تا ۲۹ اسفندماه با شرکت در نظرسنجی انتخاب مهمترین جمله سال ۱۴۰۱، به ترتیب سه جملهی زیر را به عنوان مهمترین و بهیادماندنیترین جملات رهبر انقلاب در سالی که گذشت، برگزیدند.
🔸 ۱. آمریکا ذره ذره آب میشود، خودتان را برای نظم جدید جهان آماده کنید
🔸 ۲. کسانی را که حجاب کامل ندارند نباید به بیدینی و ضدانقلابی متهم کرد
🔸 ۳. هرگز شهادت شهید سلیمانی را فراموش نخواهیم کرد؛ حرفی زدیم پای آن ایستادهایم
https://khl.ink/f/52236