در سالگرد اغتشاشات اپوزیسیون و جمهوری اسلامی در چه وضعیتی قرار دارند؟
نقش برآب شدن تمام نقشههای دشمن/ وقتی ایران قوی بر قله موفقیت قدم میزند و ضدانقلاب در زبالهدان تاریخ، دست و پا
شهریورماه سال گذشته و به بهانه فوت مهسا امینی اپوزیسیون جمهوری اسلامی با حمایت کشورهای غربی سعی در سرنگونی جمهوری اسلامی ایران داشت. پس از سه ماه ایجاد آشوب در شهرها، بهشهادترساندن نیروهای مدافع امنیت و ایجاد رعب و وحشت در بین مردم با حضور بیسابقه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن سال گذشته، غائله مهسا امینی نیز به پایان رسید. حالا پس از یک سال از روزهای تلخ سال گذشته، از بررسی وضعیت ضدانقلاب با جمهوری اسلامی نکات قابل توجهی به دست میآید.
پس از فوت مهسا امینی هستههای مختلف ضد نظام که توسط سرویسهای جاسوسی ایجاد و تجهیز شده بودند؛ فعال شدند تا در عرصههای مختلف نظام اسلامی را تحت فشار قرار دهند.
اتلاف وقت با ائتلاف اراذل
سلبریتیها مهمترین بازیگران اغتشاش سال گذشته بودند و کشورهای غربی حساب ویژهای بر روی اعتبار اجتماعی آنها بازکرده بودند. در همین زمان فوتبالیستی مانند علی کریمی که بیسوادیاش شهره عام و خاص است به مهمترین چهره اینستاگرامی اغتشاشات تبدیل شد. در کنار او بازیگران درجه دو و سهای مانند گلشیفته فراهانی و نازنین بنیادی توسط رسانههای ضدایرانی حمایت شدند تا از آنان در این جنگ رسانهای بهره ببرند.
حامد اسماعیلیون نویسنده گمنامی که بهواسطه فوت همسر و دخترش در حادثه هواپیمای اوکراینی از خون آنان برای رسیدن به شهرت استفاده کرد نیز دیگر عنصر خارجنشین بود که به تحریک مردم میپرداخت.
در کنار اینها، رضا پهلوی، مریم رجوی و مصی علینژاد نیز دشمنان همیشگی مردم ایران بودند که در پاییز سال گذشته به فعالیت پرداختند.
نبود یک رهبر مقتدر در بین گروههای ضد نظام باعث شده است که هرکدام ار این چهرهها توهم رهبری ضدانقلاب را داشته باشند و به همین دلیل در بلوای سال گذشته تلاش شد تا با همه اختلافنظرها، ائتلافی بین این افراد شکل بگیرد و منشور همبستگی امضا شود.
قبل از امضای منشور ادعایی توسط براندازان، یک روز پیش از حماسه مردم ایران در ۲۲ بهمن، چهرههای اپوزیسیون خارجنشین، نشستی برای همبستگی در دانشگاه «جرج تاون» برگزار کردند. قرار بود در این نشست، ۸ نفر از چهرههای برانداز حاضر شوند که این افراد عبارت بودند از: حامد اسماعیلیون، مصی علینژاد، شیرین عبادی، علی کریمی، گلشیفته فراهانی، عبدالله مهتدی و نازنین بنیادی.
دعوا، سهم خواهی و اختلاف میان براندازان به حدی شدید بود که از همان ابتدا، ۴ نفر از ۸ نفر، یعنی نصف آنها حتی برای حفظ ظاهر هم که شده، در نشست همبستگی حاضر نشدند. در نشست دانشگاه جرج تاون فقط رضا پهلوی، نازنین بنیادی، حامد اسماعیلیون و مصی علینژاد، حضور یافتند.
🔺️کانال مکتب سلیمانی
┈┈••✾•🌿🌺•✾••┈┈
.پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
❌خبر فوری
دستگیری عامل تکفیری وابسته به داعش در شهرستان قدس
با رصد و اقدامات فنی اطلاعاتی سازمان اطلاعات سپاه شهرستان قدس، عامل تکفیری که دارای سوابق ویژه نظامی در خارج از کشور بوده طی فرآیندهای پیچیده اطلاعاتی پاسداران گمنام امام زمان(عج) در سپاه شهرستان قدس شناسایی و دستگیر شد.
این فرد دوره های تخصصی آموزش نظامی را در کشور پاکستان گذرانده و در پوشش اتباع وارد کشور شده و فعالیت هایی در زمینه قاچاق انسان نیز داشته است.
#امنیت_اتفاقی_نیست
#سپاه_شهرقدس
🔸دعای فرج
إِلٰهِى عَظُمَ الْبَلاءُ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ، وَضاقَتِ الْأَرْضُ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ، وَأَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكىٰ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ .اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ أُولِى الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ، وَعَرَّفْتَنا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَرِيباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ .يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِىُّ، يَا عَلِىُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيانِى فَإِنَّكُما كافِيانِ، وَانْصُرانِى فَإِنَّكُما ناصِرانِ .يَا مَوْلانا يَا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، أَدْرِكْنِى أَدْرِكْنِى أَدْرِكْنِى، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِينَ.
#سلام_امام_زمانم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
🇮🇷
#در_مکتب_امام_خمینی(ره)
میخواهند شکست شما به دست خودتان باشد
🔺آنهایی که از شما شکست خوردند آرام نمینشینند. آنها درصدد این هستند که جبران کنند شکست خودشان را، و شکست خودشان را بخواهند جبران کنند، به حسب آن طوری که وضع آنها و سیره آنهاست، به دست خود شما میخواهند جبران کنند. میخواهند شکست شما به دست خودتان باشد، و این امر بسیار مهم است و باید بسیار رویش دقت بشود. مردم را در کارخانهها، در کشاورزی وادار کنند به اینکه- با ایادی خودشان، وادار کنند به اینکه- سستی کنند در امر کشاورزی که در رأس امور یک کشور امثال کشور ماست، و آنهایی که در کارخانهها کار میکنند وادار کنند به کمکاری، و کارهای دیگر، از آنجا نقطه شکست ما شروع میشود.
🔺صحیفه امام؛ ج18؛ ص281 | جماران؛ 13 دی 1362
🔖 #لبیک_یا_خامنه_ای
🔖 #در_مکتب_امام
🇮🇷 #مهارتورم #رشد_تولید
🖇 #روشنگری #ثامن
•••👇👇👇•••
🆔کانال مکتب سلیمانی
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
🇮🇷
📌سفر پر امید
🔹سفر رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران به نیویورک برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل، برای بار دوم نگاه دوست و دشمن را به خود جلب کرده است.
اپوزسیون و کشورهای غربی سال گذشته ماجرای فوت خانم امینی را بهانه کرده و با تمام توان از اغتشاش گران حمایت کردند.
سفر سال گذشته برای رئیس جمهور آن گونه که باید خاطره خوشی نداشت.
🔹سفر امسال متفاوت از سال قبل است. رئیس جمهور با دست برتر در میدان و دیپلماسی امسال در نیویورک حضور خواهد یافت.
کاهش تنش در پرونده هسته ای، عضویت در گروه بریکس و شانگهای، حل پرونده پول های بلوکه شده، گسترش ارتباطات با کشورهای همسایه، دستیابی ایران به تجهیزات نظامی بازدارنده و تهاجمی و فائق شدن بر اغتشاشات دست رئیس جمهور را در این سفر پر کرده است
🔹این سفر برای طرفداران جمهوری اسلامی مایه شعف و امید و برای غربگرایان و مخالفان دولت سیزدهم، مایه غیض و دلتنگی خواهد شد.
"إِن تَمْسَسْكُمْ حَسَنَةٌ تَسُؤْهُمْ وَإِن تُصِبْكُمْ سَيِّئَةٌ يَفْرَحُوا بِهَا وَإِن تَصْبِرُوا وَتَتَّقُوا لَا يَضُرُّكُمْ كَيْدُهُمْ شَيْئًا إِنَّ اللَّهَ بِمَا يَعْمَلُونَ مُحِيطٌ
ﺍﮔﺮ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺧﻴﺮ ﻭ ﺧﻮﺷﻲ [ ﻭ ﭘﻴﺮﻭﺯﻱ ﻭ ﻏﻨﻴﻤﺖ ] ﺭﺳﺪ ، ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺪﺣﺎﻝ [ ﻭ ﺩﻟﺘﻨﮓ ] ﻣﻰ ﻛﻨﺪ ، ﻭ ﺍﮔﺮ ﺑﺪﻱ ﻭ ﻧﺎﺧﻮﺷﻲ [ ﻭ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﺗﻠﺨﻲ ] ﺭﺳﺪ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺁﻥ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﻣﻰ ﺷﻮﻧﺪ ; ﻭ ﺍﮔﺮ ﺷﻜﻴﺒﺎﻳﻲ ﻭﺭﺯﻳﺪ ﻭ ﭘﺮﻫﻴﺰﻛﺎﺭﻱ ﻛﻨﻴﺪ ، ﻧﻴﺮﻧﮕﺸﺎﻥ ﻫﻴﭻ ﺯﻳﺎﻧﻲ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻧﻤﻰ ﺭﺳﺎﻧﺪ ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﺍﻧﺠﺎم ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ ، ﺍﺣﺎﻃﻪ ﺩﺍﺭﺩ .( آل عمران،١٢٠)
🔹غربگرایان به خاطر محقق نشدن پیش بینی هايشان از لحظه اول سفر، به دنبال به حاشیه کشاندن این سفر خواهند بود. این گروه در این مسیر به جای پرداختن به ثمرات حضور رئیس جمهور در نیویورک، حاشیه ها را برجسته خواهند کرد، تا شاید این سفر را تحت الشعاع قرار داده و این سفر را بی ارزش جلوه دهند و عقده های خودشان را تسکین دهند.
🔺دعای علاقمندان به جمهوری اسلامی بدرقه راه رئیس جمهور محترم است.
إِنَّ الَّذِي فَرَضَ عَلَيْكَ الْقُرْآنَ لَرَادُّكَ إِلَىٰ مَعَادٍ
✍ موسی_سلیمانی
🔖 #لبیک_یا_خامنه_ای
🔖 #دولتسیزدهم
🇮🇷 #مهارتورم #رشد_تولید
🖇 #روشنگری #ثامن
•••👇👇👇•••
🆔 کانال مکتب سلیمانی
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
چرا مردم به غائله١۴٠١ نپیوستند؟ (مهم)
دکتر عبدالله_گنجی
غائله ۱۴۰۱ اگرچه به بهانه فوت حزنانگیز مرحومه مهسا امینی شروع شد، اما همه زر و زور و تزویر ذیل پرچم او خیمه زد تا شاید از این تحریک عواطف ، کلاهی برای خود بدوزد. بهرغم آن حجم از اقدامات رسانهای و تبلیغ و هزینه از ۸۸ میلیون ایرانی در همه پنج ماه حدود ۴۰۰ هزارنفر (با تکراریها) به میدان آمدند و طبیعی بود که برای انقلاب چنین عددی ره به جایی نخواهد برد. وقتی از طرف امثال ما سؤال میشود که چرا مردم نپیوستند، پاسخ داده میشود که شما مردم را میکشتید، زندانی میکردید. ترسیدند و نیامدند. اگر آن حرکت انقلاب و براندازی بود، مگر براندازان توقع دارند حکومت برایشان فرش قرمز پهن کند و بگوید بفرمایید انقلاب کنید؟! خشونت از نظر علمی جزئی از روند انقلابهای کلاسیک در علم سیاست است و جریان انقلابکننده توقع گل و بلبل از حاکمیت مستقر ندارد. البته این پاسخ بیشتر شبیه طنز تلخ است.
اما اینکه چرا مردمی که بخش زیادی از آنان معترض اقتصادی – معیشتی وضع موجود هستند به میدان نیامدند باید درست فهمیده شود. خصوصاً جریان مؤمن به انقلاب اسلامی اگر در فهم علت دچار انحراف شود در ادامه و در فهم معلول نیز دچار اشتباه خواهد شد. ممکن است گفته شود اقدامات امنیتی-انتظامی مانع حضور شد. این حرف نیز باطل است. حرکت انقلابی مانند موجی است که با چنین امکانات و اقداماتی قابل کنترل نیست. این روش نیز بیتأثیر نبود، اما میتوان بهعنوان دلیل حداقلی به آن استناد کرد. اما عمده دلایلی را که باعث شد مردم نپیوندند، میتوان اینگونه خلاصه کرد:
۱- مردمی که مشکل اقتصادی دارند احساس نکردند شعارها و رفتار در راستای حل مسئله آنان است. احساس نکردند پیوستن به این جماعت زندگی آنان را به سامان میرساند و حاضر به کولی دادن به اهداف دیگران نشدند
۲.پیوستگی کمنظیر اپوزیسیون با غرب و ورود شخصیتهای غربی به موضوع حس بیگانهستیزی ایرانیان را زنده کرد و مردم متوجه شدند همه دنیای غرب به میدان آمده و آیا این برای مهساست؟
۳.محوریت شخصیتهای نازل به عنوان رهبران انقلاب دلیلی دیگر بود. کسانیکه نه شخصیت دارند، نه ایده و تئوری و نه سابقهای در سختی کشیدن (از خصایص رهبران انقلابی) محور شده بودند. مردمی که امام، شهید بهشتی، مطهری، مفتح، باهنر و مقام معظم رهبری را در رأس انقلاب دیده بودند، حالا نازنین بنیادی، علینژاد، کریمی و پهلوی را برای دستگرمی انقلاب هم نمیدیدند.
۴- محوریت پول و رسانه سعودی عامل بازدارنده دیگری بود. عظمت ایرانی به خود اجازه نمیداد که یک خانواده بسته بخواهد با پول و رسانه برای ایرانیان آزادی و دموکراسی به ارمغان بیاورد و این حس تحقیر در رأس مسائل بود.
۵- ورود تجزیهطلبان به داستان و اصولاً مطالبه تجزیه، تحریم و جنگ از عوامل بسیار مهمی بود که مردم را از همراهی برحذر داشت. بسیاری از اپوزیسیون نیز وقتی متوجه تجزیهطلبی و تحریم شدند حتی بهصورت موقت کنار جمهوری اسلامی ایستادند و موضع خود را شفاف اعلام کردند. حضور۱۴ پرچم در تجمع برلین و کانادا و ارائه تصویری از ایرانستان باعث انسجام بیشتر ملی شد
۶- دروغسازی و قدرت رسانهای جمهوری اسلامی در برملا کردن آن مؤلفه دیگری بود که اکنون در سالگرد ماجرا خود براندازان به آن اعتراف میکنند. اما بخشهای عمده آن همانند فوت رهبری، فرار مسئولان به ونزوئلا،ضربه مغزی مهسا، نافرمانی نظامیان و کشتهسازی دروغین حدود ۴۰ نفر از این موارد بود
۷ خشن بودن رفتارها به صورتی که حدود ۸۰ نفر به شهادت رسیدند و به خاطر راهبرد «تساهل نظام» ۶۳ نفر از این شهدا فاقد سلاح بودند.
۸- رکیک بودن شعارها که در هیچجایی قابل بازگویی نبوده و نیستند نیز مورد توجه مردم بود. این شعارها شعار مردم نبود و حتی شعار اپوزیسیون داخلی هم نبود، بلکه برساخته از جریان نفاقِ آواره بود
۸- نبود هرگونه چشمانداز آینده نگرانی ملت را دو چندان میکرد، براندازان در تراز آنان نیز نبود که بتوانند چشمانداز ارائه کنند
۹- تهی بودن اپوزیسیون از اخلاق و رو آوردن به کثیفترین روشها و تاکتیک و ادبیات نیز باعث شد کمکم از حیز انتفاع ساقط شوند
۱۰- در داخل نیز یکپارچگی حاکمیت در وحدت رویه و جمعکنندگی عاملی مهم بود. این انسجام در سال ۹۶، ۹۸ و داستان هواپیمایی اوکراین نبود. وحدت نظر و عمل، عامل مهمی در مواجهه با صحنه بود؛ و از همه مهمتر انعطاف و قدرت و ظرفیت نظام جمهوری اسلامی و حد استقامت و تحمل آن باز محک خورد و چشمانداز آینده را قابل قضاوتتر کرد.
🔺️کانال مکتب سلیمانی
┈┈••✾•🌿🌺•✾••┈┈
.پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
آیا نگاه سلبی به حجاب جواب میدهد؟
قانون به حجاب نگاه صرفاً سلبی ندارد بلکه نگاه سلبی و ایجابی توأمان است. مصوبه جلسه ۴۲۷ مورخ ۱۳/۱۰/۱۳۸۴ شورای فرهنگ عمومی کشور یک قانون جامع پیرامون حجاب است و برای ۲۴ سازمان مشتمل بر ۳۰۰ وظیفه مشخص شده است که بیشتر از نگاه سلبی و قهری، رویکرد ایجابی، فرهنگسازی و جامعهپذیری مد نظر بوده است.
البته باید بپذیریم اگر همه تکالیف مد نظر توسط سازمانهای مربوطه انجام میشد کمتر به استفاده از قدرت قهری یا سلبی میرسیدیم. برخی از مشکلات امروز حاصل تکالیف بر جای مانده از نهادهای فرهنگی، تعلیم و تربیت و ... است.
البته این موضوع را نباید نفی کرد که برخی پدیدههای فرهنگی و اجتماعی مانند اعتیاد، فساد اخلاقی، بیحجابی و ... نیازمند فرهنگسازی و جامعهپذیری است. در برخی مواقع حاکمیت برای رفع برخی عوارض سوء مانند گسترش ناهنجاریهای اجتماعی مجبور به استفاده از رویکرد سلبی میشود. خطایی که در این استدلال باید مدنظر داشت این است که برخورد سلبی مانند مواجهه پلیس با بیحجابی نه به معنای تلاش برای گسترش و فرهنگسازی حجاب است که میزان حجاب و محجبهها را با آن مورد سنجش قرار دهیم بلکه این اقدامات تلاش برای عدم شیوع بیحجابی به عنوان یکی از زمینههای گسترش بیعفتی و برخی ناهنجاریهای اخلاقی است.
از سویی دیگر نکتهای که باید در این پاسخ مدنظر داشت، این است که برخی در مواجهه سلبی با بیحجابی مانند برخورد پلیس، به تعداد محجبهها یا افراد بیحجاب یا بدحجاب استدلال میکنند. در صورتی که این موضوع به عنوان یک موضوع اجتماعی تک ساحتی نیست بلکه دارای ابعاد و مؤلفههای بسیاری مانند تهاجم فرهنگی دشمن، سیستم آموزشی، نهادهای جامعهپذیری فرهنگ و ... هستند که برای تحلیل آن، باید همه این مؤلفهها را دخیل دانست.
🔺️کانال مکتب سلیمانی
┈┈••✾•🌿🌺•✾••┈┈
.پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
تشخیص بیماری نادر کودک ۴ ساله توسط هوش مصنوعی
🔹«چت جیپیتی» پس از ناکامی ۱۷ پزشک در تشخیص یک بیماری، علت درد مزمن یک کودک چهار ساله را تشخیص داد؛ این کودک در حالی که رشدش متوقف شده بود، از دندان درد شدید رنج میبرد.
🔹مادر او علائمش را در چت جیپیتی وارد کرد و تشخیص این هوش مصنوعی سندرم طناب نخاعی متصل بود. اسکنهای MRI بعدی تشخیص را تأیید کرد و منجر به انجام جراحی موفقیتآمیز شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥داراییهای بلوکه شده ایران در ژاپن آزاد شد
سخنگوی وزارت خارجه:
🔹مبالغ بلوکه شده یا به محدود شده مالی زیادی در سایر کشورها نداریم ما در ژاپن داشتیم که به آن دسترسی داشتیم و توانستیم در مواردی که نیاز داشتیم آن را هزینه کنیم.
🔹بخشی از دارایی هایمان در عراق هم آزاد شد و پیش بینی میکنیم دارایی هایی باقی مانده هم در آِینده نزدیک آزادسازی میشود.
🍃[ #مکتب_سلیمانی: پویشی برای همه مردم ایران ]✨
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔کانال مکتب سلیمانی
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وزیر ورزش: میدان ورزش به یکی از میدانهای اصلیِ جنگ نرم تبدیل شده است
🔹کیومرث هاشمی: سرمایهگذاریِ سنگین دستگاههای تبلیغاتی دشمن برای اثرگذاری بر افکار نوجوانان و جوانان از طریق ورزش، تلاش گستردۀ آنان برای عفتزدایی از طریق ورزش و تحمیل ارزشهای غربی از جمله مصادیق این تهاجم نرم گستره است.
🔹حضور دختران با حجاب اسلامی، تصویری است از عظمت زن مسلمان ایرانی که به همگان یادآور میشود ورزش بدون ارزش و قهرمانیِ بدون اخلاق و معنویت برای نظام جمهوریِ اسلامی فاقد اعتبار است.
🍃[ #مکتب_سلیمانی : پویشی برای همه مردم ایران ]✨
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔کانال مکتب سلیمانی
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
رئیسی: انتظار داریم سازمان ملل صدای ملتها باشد
🔹رئیسجمهور در بدو ورود به نیویورک: سازمان ملل متحد و مجمع عمومی این سازمان دارای ظرفیتی است که میتوان سخن مردم ایران را در آن بیان کرد و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران را تبیین کرد.
🔹از این فرصت استفاده میکنیم که صدای ملت ایران را به گوش جهانیان برسانیم؛ این صدا امروز رساتر از همیشه است چرا که سال گذشته پیروزی بزرگی را در مقابل جنگ شناختی و ترکیبی دشمن پشت سر گذاشتیم.
🔹ملت بزرگ ایران در حقخواهی، عدالتخواهی و مبارزه با تبعیض و بیعدالتی حرفهای زیادی برای گفتن دارد. امیدوارم به عنوان نماینده ملت بزرگ ایران آنچه اقتضای این نمایندگی است را بیان کنم.