💢آینده قیمت دلار، امیدها و نگرانیها
🔹رصد شش ماه اخیر قیمت دلار نشان میدهد، در این مدت قیمت ارز، زیر کانال 50 هزار تومان ثبات نسبی داشته و از این قیمتها فاصله نگرفته است. در این مجال آینده دلار و فراز و فرود آن را بررسی خواهیم کرد.
🔰گزاره تحلیلی:
🔸قیمت ارز در ایران پیش از اینکه انعکاسدهنده تعامل نیروهای اقتصادی باشد یا حداقل عوامل اقتصادی، وزن و تأثیرگذاری بیشتری داشته باشند، متأسفانه غالباً به درآمدهای نفتی و مشتقات آن وابسته است.
🔹با وجود این، رویکرد دولت سیزدهم در ایجاد توازن در سیاست خارجه و استفاده از همه ظرفیتهای موجود در عرصه روابط بینالملل در کنار کاهش تولید نفت از سوی روسیه و عربستان منجر به گسترش تجارت نفتی کشور شده است که بازخورد آن را میتوان در افزایش درآمدهای کشور مشاهده کرد. این مهم سبب شده است تا دست بازارگردان، یعنی بانک مرکزی در مدیریت بازار ارز و تأمین تقاضای وارداتی بازتر باشد. درصدی از تلاطمهای ارزی در کشور نتیجه انتظارات سیاسی است که از کانال افزایش انتظارات تورمی موجب ایجاد تقاضای اضافه و فشار تقاضای ارز میشود.
🔸انتظارت سیاسی نیز بیشتر محصول تحولات پیرامون مذاکرات هستهای و گفتوگوهای سیاسی ایران و کشورهای غربی است. در این زمینه، اقدام دولت در مدیریت این فضا و ممانعت از تأثیر گرفتن اقتصاد کشور از تحولات سیاست خارجی، به ویژه جلوگیری از متأثر شدن محیط داخلی کشور از عملکرد و بیانیههای کشورهای غربی قابل توجه بوده است.
🔹نکته مهم، دورنمای مثبتی است که تحولات مربوط به تبادل زندانیان بین ایران و آمریکا بر مذاکرات بین ایران و غرب و حتی کشورهای منطقهای سایه انداخته است و میتواند کانونهای امید برای ثبات انتظارات سیاسی را روشن نگه دارد. اخبار مثبتی که از ادامهدار بودن آزادسازی داراییهای ایران در کشورهای دیگر مخابره میشود و تغییر آن داراییها به ارز مورد علاقه ایران در بانکهای مورد نظر نیز حائز اهمیت است و موجب شده است تا بازار ارز در داخل کشور با ثبات باشد.
🔸کنترل ترازنامه بانکها و نظارت دقیق بر عملکرد آنها همراه با ممانعت از خلق پول نامولد، که در دستور کار بانک مرکزی است و در راستای کنترل نقدینگی در کشور برنامهریزی میشود، از جمله عوامل دیگری است که چشمانداز مثبتی را از کنترل انتظارات و در نتیجه ثبات قیمت دلار به نمایش میگذارد.
🔹نکته بعدی اجرای کامل پیمانسپاری ارزی و قوانین مربوطه است تا موجبات نظارت کامل بانک مرکزی بر جریان ارز در کشور فراهم شود. در این زمینه هرچند نگرانیهای جدی وجود دارد و هنوز مرجعیت کامل و لازم به بانک مرکزی تعلق نگرفته است؛ اما لایحه تقویت اختیارات بانک مرکزی که در چارچوب کنترل صرافیها، تراستیها و شرکتهای صادر کننده تصویب شد، توانست بخشی از موانع نظارت بانک مرکزی بر زنجیره ارزی در اقتصاد کشور را برطرف کند.
🔸آرامش فضای داخلی کشور و تداوم آن، که حاصل زحمات نهادهای امنیتی است، بسیار اهمیت دارد.
🔹با وجود نکات مثبتی که در بالا اشاره شد و میتواند دورنمای مثبتی از ثبات قیمت ارز در ماههای آینده را به نمایش بگذارد، مسائل نگرانکنندهای همچون نوع نظام ارزی کشور (دلاریزه بودن اقتصاد) و ساختار بودجه و دخل و خرج دولت نیز وجود دارد و عموماً در فصل بودجهبندی تأثیر آن را بر قیمت ارز مشاهده میکنیم که قوای مقننه و مجریه باید پس از اصلاح قوانین مربوطه، در زمینه آنها برنامهریزی و اقدامات لازم را عملیاتی کنند.
✍🏻علی محمدی
#گزارشروز
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
🔸دعای فرج
إِلٰهِى عَظُمَ الْبَلاءُ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ، وَضاقَتِ الْأَرْضُ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ، وَأَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكىٰ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ .اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ أُولِى الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ، وَعَرَّفْتَنا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَرِيباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ .يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِىُّ، يَا عَلِىُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيانِى فَإِنَّكُما كافِيانِ، وَانْصُرانِى فَإِنَّكُما ناصِرانِ .يَا مَوْلانا يَا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، أَدْرِكْنِى أَدْرِكْنِى أَدْرِكْنِى، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِينَ.
#سلام_امام_زمانم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
باسلام
هر روز را با یاد شهدا آغاز کنیم.
🌷 بسیجی شهید، مرتضی ولیزاده
🌷 تولد: ۱۰ مهر ۱۳۴۳' شهرستان ماکو - آذربایجان غربی
🌷 شهادت: ۲۹ شهریور ۱۳۶۵، ارتفاعات حاج عمران - عراق
🌷 سن موقع شهادت: ۲۲ سال
🌷 امروز سالگرد شهادت این شهید عزیز میباشد.
✍ بخشهایی از وصیتنامه این شهید عزیز:
✅ من با آگاهی تمام و با درك حقيقت و معنا و مفهوم انقلاب و اسلام، داوطلبانه به جبهه آمدهام و سوگند ياد میكنم كه تا آخرين لحظه زندگيم و تا آخرين قطره خونم از اين انقلاب پاسداری خواهم نمود و با دشمنان اسلام خواهم جنگيد.
✅ برادران حزب الله! اكنون كه نداى انقلابمان در جهان طنين افكنده، بر ماست كه در اين موقعيت حساس هرچه سريعتر طبق آيه «واعدوا لهم ...» با يك بسيج عمومى رژيم صدام را نابود كنيم.
✅ در مقابل دشمنان داخلى نبايد غفلت كنيم! زيرا آنها هميشه درصدد هستند تا صدمهای به اين اسلام بزنند. اگر اسلام از بين ما برود وجدان نيز از ما زايل خواهد شد. وقتی كه وجدان زايل شد، ناموس نيز زير پا و به باد فنا خواهد رفت.
✅ اى خواهر! اى رهرو حضرت زينب (س)! از خون شهيدان كربلاى ايران حفاظت كن!
🤲 هدیه به ارواح طیبه شهدا، امام شهدا و شهدایی که امروز سالگرد شهادتشان میباشد و این شهید عزیز، فاتحه با صلوات.
🤲 دعای این شهید عزیز بدرقه امروزتان، انشاءالله.
چرا آمریکا به جای قدرت نظامی، از کارزار اینترنتی استفاده میکند؟
آمریکا در ۴۴ سال گذشته از روشهایی مانند حمایت از کودتاچیان، حمله نظامی مستقیم و حمله نظامی از طرف کشورهای همسایه، جنگهای اطلاعاتی، سایبری و حمایت از تروریستها علیه ایران استفاده کرده است اما همواره ایران پیروز این نبردها بوده است.
یکی از رویکردهای جدید آمریکا برای براندازی جنگ نرم است؛ ابزار جنگ نرم هم ارزانتر هستند و هم تأثیرات بلندمدتتری دارند. در سالهای اخیر جنگ "لایک" مورد توجه سیاستمداران واشنگتن قرار گرفته است و حتی کتابی با عنوان «جنگ لایک با تسلیحات شبکههای اجتماعی» توسط «پی. دبلیو سینگر» و «امرسون تی بروکینگ» نوشته شده و بهترین کتاب سال ۲۰۱۸ آمازون شناخته شد
این کتاب به طور علنی اذعان کرده و نوشته است که شبکههای اجتماعی مانند توئیتر، فیسبوک و... تبدیل به جنگافزار شدهاند و همان کار تسلیحاتی را انجام میدهند. در قسمتی از کتاب نسبت به مفهوم جدید جنگ اینگونه آمده است: «وقتی شما آنلاین هستید، در زمین نبرد هستید و در حالی در مناقشات و نبردها حضور دارید که نمیتوانید درک کنید که در محاصره قرار گرفتهاید یا خیر.» این کتاب با معرفی صفحات پر بازدید که از طریق لایک و ربات به اربابان دنیا تغییر عنوان دادهاند، مینویسد: «بر نت مسلط شوید، بر روزگار مسلط خواهید شد، جنگ لایک پژواک این است که چگونه جنگ و سیاست با هم درمیآمیزند، اگر جنگ سایبری، هک شبکهها بود، جنگ لایک، هک افراد و انسانها در این شبکهها میباشد.» ریچارد استین، کارشناس امنیت سایبر در یادداشتی با عنوان «اینترنت نادانها، چگونه ما باید همه در جنگ لایک شرکت کنیم؟» میگوید: همانطور که در یک روستا شاید تعدادی آدم نادان وجود داشته باشد، فضای مجازی از طریق شبکههای اجتماعی این آدمهای نادان را در کنار یکدیگر جمع میکند.
حقیقت آن است که آمریکا با تسلط بر تسلیحات شبکههای اجتماعی برای کشورهایی که فاقد پلتفرمها و شبکه ملی اطلاعرسانی و اکثر مردمان آن فاقد سواد رسانهای هستند، به دستاوردهایی رسیده است که هرگز با تسلیحات نظامی توان اجرایی کردن آن را نداشت. جنگ لایک عملاً خود را در اغتشاشهای شهریورماه ۱۴۰۱ نشان داد.
تحلیل محتوای فعالیت اکانتهای بدون هویت دارای رگههای سلطنتطلبی، منافقین و اعمال نفوذ دولت آمریکا در هشتگ مهسا امینی و حجاب بیحجاب در سال ۱۴۰۱ نشان از آن دارد که امپراتوری سایبر درصدد بوده است با اخبار جعلی و رباتهای حامی صدها میلیون توئیت، هشتگ و ریپلای جعل کند.
به نمونههایی از این جنگ لایک در ماجرای مهسا امینی نگاه کنید:
اکانت هومنیوم (hoomanium) هشت سال قبل ایجاد شد. این کانت طی هشت سال فقط دو توئیت زده ولی از ۱۹ شهریور فعال شد و در ۲۶ شهریور با حدود ۳۵۰۰ توئیت و ریتوئیت به اوج رسید.
اکانت «چشمک» از سال قبل بدون فعالیت ایجاد شد تا شهریورماه فعالیتی نداشت. او ۲۷۰۰ توئیت و ریتوئیت ثبت کرده است.
اکانت «MOONCHILD⁷ᶠᵒʳᵉᵛᵉʳ» از ۱۱ماه قبل از ۱۲ شهریورماه فعال شد و در مجموع ۲۵ لایک و ۱۴ توئیت داشت. این اکانت ۲۵۰۰ توئیت و ریتوئیت مهسا امینی داشته است!
نمونه اکانت «maria» با آیدی Lexibeae بسیار جالب است. این اکانت دو ماه قبل فعال شده و از ۱۹ شهریور تا ۲۶ شهریورماه ۲۴۰۰ توئیت و ریتوئیت ثبت کرد. این اکانت از سوی توئیتر ربات شناخته و معلق شد.
توئیتهای علی کریمی که فقط ۷۰۰ هزار فالوور دارد و فقط برای ایرانیها شناخته شده است، نزدیک به ۲۴۰ هزار لایک دریافت کرده است! اما توئیتهای ایلان ماسک، مالک شرکتهای تسلا و اسپیسایکس که یک چهره جهانی در حوزه فناوری و فضایی شناخته میشود، با ۱۰۰ میلیون فالوور، قریب به ۱۸۰ هزار لایک از کاربران شبکههای اجتماعی میگیرد
این چند نمونه کوچک نشان میدهد که شبکههای اجتماعی در اینجا بسیار پیچیدهتر از فتنه سال ۱۳۸۸ وارد شدند و با جنگ لایک یک موضوع کوچک را به یک معضل بینالمللی تبدیل کردند.
🔺️کانال مکتب سلیمانی
┈┈••✾•🌿🌺•✾••┈┈
.پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
راهکارهای طبیعی برای جلوگیری از ایجاد اغتشاش چه چیزهایی است؟
یکی از سوالاتی که در رابطه با مدیریت جامعه در داخل مطرح میشود، این است که آیا اساسا میتوان جلوی اغتشاشات و اعتراضات را گرفت؟
کته اول این است که در هر صورتی به دلیل اینکه منابع محدود و اولویتبندیها سلیقهای است، بنابراین اعتراض و تعارض منافع قطعاً وجود خواهد داشت و باید سعی شود که درصد وقوع و همچنین کیفیت آن را مدیریت و کنترل کرد. یکی از بهترین راهحلها برای پیشگیری از وقوع این اعتراضات، نزدیک کردن مردم و مسئولین به یکدیگر و داشتن فهم مشترک از رویدادها و رخدادها میباشد. اساساً اگر جامعه مخاطب و نهاد حکومتی اندیشه مشترک و هدف واحدی داشته باشند، در این صورت مسیرهای مختلف و روشهای مختلف تعارض جدی ایجاد نخواهد کرد اما اگر اهداف متفاوت باشد، سیاستگذاریها و اندیشهها متعارض میشود و تولید خشم، نفرت و اعتراض میکند.
دومین راهکار این است که احزاب، انجیاوها، انجمنها و سندیکاهای مردمنهاد به عنوان مطالبهگر وارد صحنه شوند و صحبتها و اعتراضات مردمی را به صورت طرح، لایحه و شکلهای حقوقی در اختیار دولتمردان قرار دهند. در این حالت احزاب به عنوان بازیگران سیاسی هیچگاه خواهان براندازی و از بین بردن نظام سیاسی حاکم نخواهند بود؛ چراکه در این نظام در حال کنشگری هستند و بنابراین سعی میکنند تا با اصلاح رویهها و کارآمدسازی آنها در نهایت از قدرت حاکمیتی بهتری برخوردار شوند.
سومین راهکار این است که چهره واقعی دشمنان و بیگانگان برای مردم تبیین گردد. در این صورت صف اغتشاشگران از صف معترضان جدا خواهد شد. واقعیت این است که هرگاه مردم ایران خواهان اعتراض مسالمتآمیزی بودند، این حرکت با دخالت عناصر بیگانه و خارجیها تبدیل به براندازی و تهدید وجودی حاکمیت شده و طبیعتاً منجر به تولید خشونت و اغتشاشات خواهد شد.
تجربه کشورهای دیگر نیز نشاندهنده این است که وقوع اعتراضات غیر قابل پیشگیری صددرصدی میباشد و به نحوی امکان دارد که این اتفاق بیفتد، اما کشورهای دیگر مثل ایالات متحده آمریکا با تقویت احزاب و انجیاوها و گفتمانسازی و گفتوگو پیرامون موضوعات چالشبرانگیز سعی در ارائه نظر اکثریت و اجماعنظر دارند. یا مثلاً در فرانسه سندیکاهای مردمی تلاش میکنند تا صدای اعتراض و فریاد مردم عادی باشند و مطالبه حقوق آنها از حکومت را بر عهده دارند.
🔺️کانال مکتب سلیمانی
┈┈••✾•🌿🌺•✾••┈┈
.پاسخ های کوتاه به مهسامترین پرسش های سیاسی روز
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
آذربایجان در دور جدید حملات به قرهباغ دنبال چیست؟
آذربایجان با دو هدف؛ اول خروج نیروهای حافظ صلح روسیه از خان کندی و دوم خارج کردن گذرگاه لاچین از مسیرهای ترانزیتی در جهت فشارارتش آذربایجان مناطقی از خان کندی مرکز قره باغ را مورد حمله قرار داد. در این منطقه نیروهای حافظ صلح روسیه براساس تفاهم سال ۲۰۲۰ بین دو کشور آذربایجان و ارمنستان حضور دارند. در رابطه با این مساله و اهداف آذربایجان از دور جدید حملات به این منطقه ذکر چند نکته لازم است:
۱. آذربایجان هدف خود از انجام عملیات را بیرون کردن ارامنه از خان کندی اعلام کرده که در ظاهر شاید موجه باشد اما در نهان اهداف دیگری از این مساله می توان استنباط کرد.
۲. در منطقه خان کندی چیزی نزدیک به ۵ هزار نیروی حافظ صلح روسی حضور دارند که این منطقه را به عنوان یک منطقه حائل از سال ۲۰۲۰ در جهت عدم هرگونه مناقشه بین آذربایجان و ارمنستان تعیین کردند. اکنون در وهله اول آذربایجان به دنبال خروج این نیروهای حافظ صلح از خان کندی است تا به طور کامل بر این منطقه مسلط شود. همان گونه که مقامات آذربایجانی نیز مطرح کردند عملیات اخیر با اطلاع روسیه صورت گرفته است.
۳. در وهله دوم باکو به دنبال الحاق این منطقه به خاک خود و به نوعی تثبیت حاکمیت خود بر این منطقه است.
۴. در وهله سوم که شاید مهمترین هدف نهان دولت آذربایجان نیز از عملیات اخیر باشد، احیای جاده آغدام- خان کندی است که باکو آن را به عنوان یک گذرگاه برای دسترسی به قره باغ به جای گذرگاه لاچین در نظر دارد. به همین علت است که ارمنستان مخالف افتتاح جاده آغدام- خان کندی است زیرا این جاده علناَ گذرگاه لاچین را از کارآیی خواهد انداخت. زیرا ارامنه قره باغ از گذرگاه لاچین امکان دسترسی به ارمنستان را دارند. به همین دلیل است که آذربایجان نیز اعلام کرده که ارامنه ساکن قره باغ یا باید به الحاق این منطقه به آذربایجان تن دهند یا منطقه قره باغ را ترک کنند.
بنابراین می توان این گونه عنوان کرد که آذربایجان با دو هدف؛ اول خروج نیروهای حافظ صلح روسیه از خان کندی و دوم خارج کردن گذرگاه لاچین از مسیرهای ترانزیتی در جهت فشار بر ارامنه قره باغ، این حملات را طرح ریزی کرده است
🔺️کانال مکتب سلیمانی
┈┈••✾•🌿🌺•✾••┈┈
.پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش رسانههای جهان به سخنان رئیسی در سازمان ملل
از پشتپردهٔ توهین به قرآن تا جنگ اوکراین و غارت منابع غرب آسیا، سخنانی بود که واکنش رسانههای مختلف جهان را در پی داشت. در این ویدیو این واکنشها را بررسی کردیم.
🍃[ #مکتب_سلیمانی : پویشی برای همه مردم ایران ]✨
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔کانال مکتب سلیمانی
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
زوایای چهارگانه عظمت دفاع مقدس از نگاه مقام معظم رهبری در سخنرانی ۲۹ شهریور۱۴۰۲)
در جنگ از چه چیزی دفاع شد؟
نابودی انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی
جدا کردن بخشهایی از کشور
در مقابل چه کسانی دفاع شد؟
همه قدرتهای مطرح آن روز دنیا یک جبهه شدند و از حمله صدام به ملت ایران حمایت کردند
آمریکاییهایی بعنوان مشوق اصلی صدام، علاوه بر کمکهای اطلاعاتی مستمر، شیوههای تاکتیکی نبرد را به متجاوزان آموزش میدادند
فرانسویها هم پیشرفتهترین تجهیزات هوایی را به صدام دادند
آلمانیها او را برای تولید سلاح فاجعه آفرین شیمیایی تجهیز کردند
بلوک شرق به رهبری شوروی سابق هر امکانات زمینی و هوایی که صدام میخواست در اختیارش گذاشتند
اعراب منطقه هم پول بیحساب به او میدادند
مدافعان چه کسانی بودند؟
بلحاظ ظاهری؛ مثل هر جای دنیا، نیروهای مسلح ایران اعم از سپاه و ارتش و بسیج
بلحاظ باطنی؛
نفوذ کلام برخاسته از معنویت و نفس گرم امام
توجه به خداوند و معنویت در جبههها،
پشتیبانی عمومی مردم از رزمندگان،
استواری مادران، پدران و همسران شهدا
نتایج و دستاوردهای دفاع مقدس چه بود؟
حفظ تمامیت ارضی و جدا نشدن حتی یک وجب از خاک ایران عزیز،
آشکار شدن توانمندیهای عظیم ملت.
همه دشمنان هشت سال ملت ایران، همدست شدند، اما نتوانستند هیچ غلطی بکنند.
شکوفایی استعدادهای هزاران جوان،
گسترش فرهنگ مقاومت،
ایمن سازی کشور، به واسطه دفاع جانانه همگانی، تا حد زیادی از تهاجمات محتمل ایمن شده است؛ همانگونه که بارها گفتند گزینه نظامی روی میز است، اما از روی میز تکان نخورد.
و اما؛
همه ما بعنوان سرباز، موظفیم در تبیین اندیشه های فرمانده در راستای جهاد تبیین کوشا باشیم.
محمد علی برزگر
🔺️کانال مکتب سلیمانی
┈┈••✾•🌿🌺•✾••┈┈
.پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
آیا ایران و آمریکا به هم نزدیک شده اند؟
امروز چند خبر منتشر شد که ماجراهای جالبی داشت
وال استریت ژورنال مدعی شد: واشنگتن پیش از تکمیل قرارداد مبادله زندانیان، محدودیتهای بخش انرژی ایران را کاهش داده است.
وزیر خارجه عمان هم در گفتگو با المانیتور گفت: نزدیکی ایران و آمریکا در حال به وقوع پیوستن است.
رویترز نیز نوشت قطر این هفته جلسات دوجانبه جداگانهای با ایالات متحده و ایران برگزار کرد که در آن به برنامه هستهای ایران و نگرانیهای واشنگتن درباره انتقال پهپادهای ایران به روسیه پرداخته شد.
حالا باید ببینید ادامه ماجرا چه خواهد شد؛ آیا توافقی بین ایران و آمریکا فراتر از مبادله زندانیان انجام میشود؟
🔺️کانال مکتب سلیمانی
┈┈••✾•🌿🌺•✾••┈┈
.پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
هدایت شده از اطلاع رسانی شهرستان قدس
🔰 ویژه برنامه سالروز آغاز امامت حضرت ولی عصر (عج)
🔹 یکشنبه ۲ مهر ماه ۱۴۰۲ - بعد از نماز مغرب و عشاء
🔹 بوستان حضرت ولیعصر(عج)
🔸 این برنامه با مشارکت سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری قدس و بنیاد مهدی موعود(عج) برگزار می گردد
⭕ما را در پیام رسان ایتا و تلگرام دنبال کنید⭕
🌐https://eitaa.com/chp_qods
🌐https://t.me/chp_qods