📷 #عکس_نوشت |
🖼 موضوع: چرا مقام معظم رهبری برخلاف بنزین در ماجرای تخصصی واکسن ورود کردند؟
#واکسن_برکت
#روشنگری
#ثامن
#بیدارباش
#مکتب_سلیمانی
🆔@Maktabsoleimani313
💠 #وعده_صادق
🔰 فرمان های رییس جمهور در اولین جلسه دولت سیزدهم با حضور وزرای جدید
۱. شناسایی بسترهای تولید رانت و فساد و اصلاح آنها
۲.آغاز نهضت ساخت یک میلیون مسکن در سال
۳.تسریع در واکسیناسیون عمومی و ارتقای سطح بهداشتی و درمانی در قبال کرونا
۴.برنامه ریزی و اقدام برای مهار گرانی و بهبود معیشت مردم
#دولت_وفاق_ملی
#دولت_خدمتگزار
#روشنگری
#ثامن
#بیدارباش
#مکتب_سلیمانی
🆔@Maktabsoleimani313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #صرفا_جهت_اطلاع |
✅ فرق صبح جمعه رئیسی با روحانی‼️
🔻باز هم رئیسی غافلگیرمان کرد.
🔹البته متفاوت از صبح جمعه هایی که روحانی از آن صحبت میکرد.
🔸 رییس جمهور پیشرو به این میگویند. به جای زیارت مشهد رفتن، اول کاری وزرا را بسیج کرد و رفت خوزستان.
عمل به وعده ها یکی پس از دیگری.
🔺اولین حضور در خوزستان یعنی اولویت توجه به عقب ماندگی ها و محرومیتها.
#صبح_جمعه_رئیسی
#روشنگری
#ثامن
#بیدارباش
#مکتب_سلیمانی
🆔@Maktabsoleimani313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سخنان شهید سلیمانی در رابطه با ارادت دانشمند مسیحی و رهبر بزرگ پاکستان به امام حسین (علیه السلام)...
#مکتب_سلیمانی
🆔 @Maktabsoleimani313
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🌲👇امیرعبداللهیان خطاب به بورل:
برای ایران مذاکرهای که نتایج ملموس و عملی داشته باشد، قابل قبول است
وزیر امور خارجه در گفتوگوی تلفنی با مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی گفت: برای ایران مذاکرهای که نتایج ملموس و عملی داشته باشد و همراه با تامین حقوق و منافع مردم باشد، قابل قبول است. در تماس تلفنی روز گذشته «جوزپ بورل» مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با «حسین امیرعبداللهیان» وزیر جدید امور خارجه کشورمان، وی ضمن تبریک انتخاب وزیر امور خارجه، آمادگی اتحادیه اروپایی برای گسترش همکاریها با ایران را اعلام و اعزام نماینده عالی اتحادیه برای مراسم تحلیف ریاستجمهوری اسلامی ایران را نشاندهنده عزم اتحادیه در این زمینه خواند. بورل با اشاره به نقش اتحادیه به عنوان هماهنگکننده برجام و گفتگوهای وین، مراتب امیدواری اتحادیه اروپایی برای استقرار هر چه زودتر دولت جدید و اعلام تاریخ مورد نظر تهران برای نشست بعدی وین را مورد تاکید قرار داد. حسین امیرعبداللهیان نیز در این گفتوگوی تلفنی تعهد تهران به گفتگو و تعامل سازنده در چارچوب دیپلماسی متوازن را مورد تاکید قرار داد و از مذاکرات به عنوان ابزار دیپلماسی یاد کرد. وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه تاکید کرد: برای ایران مذاکرهای که نتایج ملموس و عملی داشته باشد و همراه با تامین حقوق و منافع مردم باشد، قابل قبول است. وی قانون مصوب مجلس درباره برنامه هستهای را برای دولت ایران لازمالاجر خواند و افزود: در هر مذاکرهای باید اقدام واقعی طرفهای مقابل برجامی به تعهداتشان محرز شود.
👇🌲کیهان: 450 هزار نفراقدام به ثبت نام شکایت علیه کردهاند
کیهان نوشت: «یک منبع آگاه گفت با توجه به گزارشات رسیده به کمیسیون اصل ۹۰ محکومیت روحانی و برخی از اعضای کابینه قطعی است.
یک منبع آگاه در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: محکومیت یک مقام ارشد دولت سابق با توجه به شکایتهای متعدد ثبت شده و مستند در این کمیسیون قطعی است. در این رابطه گفته شده است که پرونده محاکمه این مقام سابق دولتی توسط کمیسیون اصل ۹۰ آماده شده است و حتی حجتالاسلام نکونام نماینده سابق مجلس و رئیس سابق کمیسیون اصل ۹۰ مجلس نیز به عنوان قاضی پرونده تعیین شده است. تاکنون در سامانه ثبت شکایتهای مردمی که توسط کمیسیون اصل ۹۰ مجلس راهاندازی شده بالغ بر ۴۵۰ هزار نفر ثبتنام کردهاند. همچنین ۱۶۰ وکیل حقوقی اعلام امادگی کردهاند که به صورت داوطلبانه و رایگان به نمایندگی از شاکیان در دادگاه حاضر شده و علیه این فرد اعلام جرم کنند.
کمیسیون اصل ۹۰ مرجع دریافت شکایتها است و این شکایتها را به قوه قضائیه ارجاع خواهد داد و با توجه به اسناد متقن دریافتی از شکات، احتمال محکومیت برخی از اعضای کابینه پیشین بالا است اما اینکه قوه قضائیه چه حکمی صادر کند را نمیتوان پیشبینی کرد.
ایسنا نوشت: سخنگوی پنتاگون امروز (جمعه) اعلام کرد، هزاران تن از زندانیان داعش خراسان پس از آنکه طالبان کابل را تصرف کرد، آزاد شدهاند.
به نوشته بیزنس اینسایدر، جان کربی، سخنگوی پنتاگون در مصاحبهای امروز اعلام کرد، هزاران تن از اعضای داعش خراسان پس از سقوط کابل به دست طالبان در ۱۵ اوت سال جاری میلادی از زندان آزاد شدهاند.
وی ادامه داد: تعداد دقیق زندانیان را نمیدانم اما آنچه مشخص است این است که هزاران تن از آنها از دو زندان کابل آزاد شدهاند و این اتفاق پس از آن رخ داده است که طالبان کابل را تصرف و این افراد را از زندان آزاد کرده است
▼ خبر ویژه
اولین سفر استانی در اولین روز تعطیلی دولت!
دیروز، رئیسجمهور در اولین روز تعطیلی دولتش، طی سفری از پیش اعلام نشده به اهواز رفت و از زیرساختهای آب، فاضلاب و برخی مراکز بهداشتی این شهر بازدید کرد. جمعی از اعضای کابینه سیزدهم ازجمله وزرای نیرو، کشور، جهاد کشاورزی، بهداشت و درمان و رئیس سازمان برنامهوبودجه در نخستین سفر استانی، رئیسجمهور را همراهی کردند. رسیدگی به مشکلات استان خوزستان و بررسی راهکارهای فوری این مسائل، هدف این سفر یکروزه عنوان شده است. کاربران فضای مجازی در واکنش به این سفر روز جمعهای، آن را با ادعای باخبر شدن رئیسجمهور سابق از گرانی بنزین در روز جمعه مقایسه کردند. یکی از کاربران نوشت: «صبح جمعه دیگر نماد بیخبری یک رئیسجمهور نیست!». وهابزاده، مشاور وزیر بهداشت دولت روحانی نیز در واکنش به بازدیدهای میدانی رئیسجمهور از مراکز بهداشت و کادر درمان در پایتخت و خوزستان، در توئیتی نوشت: «طی دو روز از غسالها در تهران تا کادر درمان و پرستارهای خوزستان، همه رئیسجمهور رو از نزدیک دیدن! ما و همه مدیران وزارت بهداشت بهجز دو یا سه نفر!! طی دو سال حضور در هسته مرکزی مقابله با کرونای وزارت بهداشت، حتی یکبار هم رئیسجمهور رو بهجز ویدئوکنفرانس ندیدیم»
سید حسن نصرالله: در مبارزه با داعش، ایران در کنار ما بود
دبیر کل حزبالله در چهارمین سالروز آزادسازی شرق لبنان از اشغال تکفیریها، گفت: «داعش قصد داشت بر سوریه مسلط شود و لبنان نیز بخشی از طرح آن بود». نصرالله با اشاره به حمایت بینالمللی و منطقهای و تسهیلات بسیاری که برای داعش وجود داشت، افزود: «آمریکا داعش را ساخت، تجهیز کرد و از طرف دیگر مانع مبارزه دولت [لبنان] با آن شد. این حقیقت و تجربه مهمی است». سید حسن نصرالله ادامه داد: «همه مبارزه ما چه در شرق لبنان چه در سوریه، سلاح و امکانات ما، در درجه اول به لطف جمهوری اسلامی ایران بود. به همه تکفیریها و تروریستها و به اسرائیلیها میگوییم که اگر بازگردید، بازمیگردیم
▼گزارش روز
آمریکا آچمز شده است!
«رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، روز چهارشنبه گذشته در گفتگویی با رادیو فردا، به ابعاد مذاکرات هستهای و توافق احتمالی آینده با ایران اشاره کرد. بررسی جنبههای مختلف اظهارات وی، موضوع این گزارش است.
گزارههای تحلیلی: نکته حائز اهمیت که در سراسر اظهارات رابرت مالی موج میزند و نمیتواند آن را کتمان نماید، اشتیاق آمیخته با نگرانی برای آغاز دور جدید مذاکرات هستهای است. دراینباره قرائنی وجود دارد که نشان میدهد آمریکاییها دائماً در حال ارسال پیام و سیگنالهایی به ایران و اعلام آمادگی برای توافق هستند. چیزی که رابرت مالی در این مصاحبه تصریح میکند و ازقضا گردانندگان کنونی کاخ سفید را فاقد راهبرد نموده، این است که ایران بههیچعنوان زیر بار فشار، امتیاز نخواهد داد. این برآورد در حال حاضر تبدیل به بخشی از محاسبات آمریکا شده است. اظهارات مالی که میگوید: «دولت پیشین ما با کمپین فشار حداکثری، اشتباه محاسباتی کرد»، دال بر این مدعاست. نکته دیگری که وی به آن اشاره میکند، دقیقاً همان بخش چالشی مذاکرات است که اجازه نداد گره مذاکرات باز شود و آنهم این است که رابرت مالی میگوید، آمریکا ضمانت نمیدهد و اگر بخواهد ضمانت دهد، باید توافق دیگری داشته باشیم. چالش کنونی دقیقاً در همین گزاره نهفته است. ایران شرط ضمانت دادن آمریکا را با هدف انتفاع اقتصادی خود از برجام گذاشته که در انتهای آن عملاً آمریکا از حیث بهکارگیری ابزار تحریمی، خلع سلاح میشود. این شکل از توافق از منظر آمریکا یک فاجعه بزرگ است؛ چراکه بسیاری از موضوعات ادعایی آنها در حوزه منطقهای و موشکی لاینحل باقی خواهد ماند؛ اما آمریکا دادن ضمانت را بهگونهای دیگر تعریف میکند. متصدیان کنونی کاخ سفید دادن ضمانت را در مذاکراتی توسعهیافتهتر و جامعتر دنبال میکنند؛ بهگونهای که در انتهای آن، ایران -به تعبیر آنها- نرمال و خالی از مؤلفههای قدرت گردیده و کلیه اختلافاتش با آمریکا نیز حل شده باشد.
جمعبندی: اکنون شرایط برای آمریکاییها سخت و پیچیده و به عبارتی آچمز شده است. به این دلیل که ایران بر روی توسعه حوزههای مرتبط با فناوریهای هستهای خود متمرکز شده، به رجزخوانی و تهدیدات بدون پشتوانه آمریکاییها بیاعتنا است و از همه مهمتر اینکه، در حال خنثیسازی تحریمها و عبور از شرایط موجود است. این وضعیت، آمریکاییها را به هراس انداخته، چراکه انتهای این دالان چیزی نیست جز تن دادن به آنچه ایران میخواهد؛ دادن ضمانت واقعی و عملی. (نویسنده: احمد بنافی)
▼حرف روز
پیروان حقیقی امارت اسلامی!
«جلائیپور» فعال سیاسی اصلاحطلب، اخیراً در یادداشتی با اشاره به برخی رخدادهای اخیر در کشور، ابراز داشته، در این مقطع هدف کوتاهمدت ما (اصلاحطلبان) این باید باشد که نگذاریم جمهوری اسلامی به امارت اسلامی تبدیل شود. وی فرض را بر این گذاشته که تندروهایی در ایران چنین ایدهای را در سر میپرورانند، اما اصلاحطلبان در برابر چنین فکر و افرادی باید بایستند!
اینکه افرادی در ایران به شیوههای مختلف حکومتداری معتقد باشند، امری محتمل و طبیعی است؛ از کسانی که جایگاهی برای رأی مردم قائل نیستند تا افرادی که در پی استقرار یک سیستم کاملاً سکولار باشند. مسئله اما این نیست. مسئله این است که هسته مرکزی تفکر حاکم بر جمهوری اسلامی، قول و عمل امام و رهبری انقلاب است و رفتار سیاسی دیگر نهادها و گروههای انقلابی موجود در کشور نیز گویای آن است که توجه به رأی مردم نشئتگرفته از یک امر اعتقادی است و موضوعی تزئینی نیست.
اما آنچه آقای جلائیپور را دچار پریشانگویی کرده است، نگرانی بابت رفتن ایران به سمت امارت اسلامی نیست -که حالا او و همفکرانش باید مانع از تحقق چنین ایدهای باشند- او خود خوب میداند این ادعا، به توهم و خیال بیشتر مشابهت دارد تا یک امر مبتنی بر واقعیت. مشکل را باید در جای دیگری جستجو کرد. حقیقت آن است که بخش رادیکال اصلاحطلب هر زمآنکه مردم به سمت آنها متمایل نشدند، اصل انتخابات را زیر سؤال بردند و یا آنکه حاضر نشدند انتخاب مردم را به دیده تکریم و احترام بنگرند. آیا برخی از عناصر اصلاحطلبی نبودند که در سال 76 مدعی شدند قانون اساسی باید تغییر کند تا امکان استمرار ریاست جمهوری مرحوم هاشمی رفسنجانی فراهم گردد؟! خوب است با خود مرور کنند که چه کسانی گفتند که مردم حتی برای دریافت مرگ موش هم صف میکشند! چه کسانی در سال 84 تن به انتخاباتی که مجری آن دولت آقای خاتمی بود، ندادند و مدعی تقلب شدند؟ کدام گروه در سال 88 به نتیجه انتخابات تمکین نکردند و به بهانه تقلب، کشور را به لبه پرتگاه بردند و 8 ماه اغتشاش به راه انداختند؟!
نکته پایانی: شیوه بخش رادیکال و مؤثر اصلاحطلب در دورهها و سالهای گذشته، تن ندادن به قانون و ایجاد نافرمانی و افکندن اغتشاش بوده است. این جماعتی که امروز نگراناند در کشور، امارت اسلامی ایجاد شود، در مقاطع متعدد، اقدامات و رفتارهایی از آنها سر زده است که شبیه به آن درگذشته و هماکنون برخی مدعیان امارت اسلامی در سوریه، عراق و افغانستان در پیش گرفتهاند! (نویسنده: عزیز غضنفری
🔰 انقلابی بودن باید با عقلانیت همراه باشد/ برای بازسازی انقلابی و عقلانی همه عرصههای مدیریتی همت کنید
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت سیزدهم: در مدت خدمت و مسئولیت، همتتان را متمرکز کنید بر اینکه یک بازسازی انقلابی و البته عقلانی و فکورانه در همهی عرصههای مدیریتی انشاءاللّه بوجود بیاید.
🔹 انقلابی بودن حتماً بایستی همراه باشد با عقلانیت که این شیوهی صحیح جمهوری اسلامی از اول کار تا امروز این بوده که حرکت انقلابی با حرکت اندیشهورزانه و عقلانی همراه باشد. ۱۴۰۰/۶/۶
#بسته_خبری | #دیدار_هیئت_دولت
🔰 در زمینه عدالت عقبیم/ بخشنامهها و مصوبات دولت باید پیوست عدالت داشته باشد
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت سیزدهم: اساس حکومت اسلامی و جمهوری اسلامی بر اقامهی عدل است. کما اینکه اساس همهی ادیان بر اقامهی عدل است. خدای متعال میفرماید که ما پیغمبران را فرستادیم، کتابهای آسمانی را فرستادیم «لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ» اصلاً برای اینکه مردم قیام به قسط کنند، جامعه، جامعهی عدالتآمیز باشد. خب در این زمینهها ما خیلی باید کار کنیم. عقبیم. خیلی باید تلاش کنیم. به نظر من هر مصوبهای که شما تصویب میکنید، هر لایحهای که در دولت تنظیم میکنید، هر بخشنامهای که خود شما در دستگاه خودتان صادر میکنید، یک پیوست عدالت باید داشته باشد. باید مراقب باشید این روش، این کار، این دستور ضربهِی به عدالت نزند. طبقات مظلوم را پایمال نکند. ۱۴۰۰/۶/۶
#بسته_خبری | #دیدار_هیئت_دولت
🔰 توصیههای رهبر انقلاب به دولت جدید درباره مردمی بودن: از اشرافیگری و نگاه بالا به مردم اجتناب کنید/ با مردم حرف بزنید، مشکلات را در میان بگذارید و از آنها کمک بخواهید
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت سیزدهم: یک جلوهی دیگر مردمی بودن مسئلهی اتخاذ سبک زندگی مردمی است. بیتکلف بودن در مسائل، در ممشا و منش، دوری کردن از منشهای اشرافیگری و از موضع بالا به مردم نگاه کردن و مانند اینها. این هم یک جلوهی دیگری است از مردمی بودن که از این منشهای اشرافیگری که معمول است در دنیا همهی دولتها و مسئولیتها و مسئولین مبتلا هستند به این جور نگاه به مردم به این جور روش زندگی، باید اجتناب کرد.
🔹 مسائلتان را با مردم مطرح کنید. یک وقت مسئلهای مشکلی وجود دارد یا راهحلی وجود دارد، البته سعی کنید حرف زدن شما موجب یأس مردم نشود که بعضی بیتوجهی میکنند به این نکته و حرف نامناسب و خلاف واقع میزنند که موجب ناامیدی مردم میشود، نه، هر مشکلی راهحلی هم دارد، با مردم در میان بگذارید، با مردم حرف بزنید از مردم کمک بخواهید، در موارد مختلف هم کمک فکری هم کمک عملی. ۱۴۰۰/۶/۶
#بسته_خبری | #دیدار_هیئت_دولت