▼حرف روز
ضرورت تحول در رسانه ملی
با پایان دوره مسئولیت «علی عسکری»، رهبر معظم انقلاب، در حکمی، «پیمان جبلی» را به ریاست سازمان صداوسیما منصوب و بر پنج محور مهم «ارتقاء سطح آگاهی و معرفت عمومی»، «هدایت فرهنگی»، «تقویت روحیه و احساس هویت ملی و انقلابی»، «پراکندن امید و نشاط» و «ترویج سبک زندگی اسلامی- ایرانی» بهعنوان اولویتهای کاری رسانه ملی در دوره جدید تأکید کردند.
در دنیای امروز که به دنیای تصویر و مجاز شهره است، اهمیت رسانهای در کلاس رسانه ملی مستغنی از گفتن و تأکید است. در وابستگی و محوریت یافتن نقش رسانه در زندگی امروز، اگر گفته شود بشر امروز حتی تصور نداشتن رسانه را نیز نمیتواند بکند، گزاف نیست! تعدد و تکثیر مدیاها، راه افتادن مسابقه برای جذب مخاطب و شکل دادن به افکار عمومی و تنوع و توسعه آن به آن و فراتر از زمان ابزارهای ارتباطی و اطلاعرسانی، ضرورت و اهمیت «تحول در رسانه ملی» را بر همگان مشخص کرده است. اگرچه همچنان رسانه ملی از حیث کمیت از بیشترین مخاطب برخوردار است، اما به نظر میرسد بنا بر رسالت این رسانه که در حکم رهبری هم به بخشهایی از آن در قالب «رسانه ملی، دانشگاهی برای ارتقاء سطح آگاهی و معرفت عمومی، و آوردگاهی برای مقابله با امواج خصمانه تحریف و تفتین، و آسایشگاهی برای بهرهمندی چشم و دل همگان از جلوههای زیبایی و هنر، و قرارگاهی برای پراکندن امید و نشاط در فضای عمومی کشور است»، اشاره شد، لازم است این رسانه به بخش خالی لیوان مخاطبانش و مهمتر از آن اینکه چگونه میشود بین آنها و این رسانه آشتی ایجاد کرد، توجه جدی کند.
مطابق با پیمایشهای مرکز تحقیقات رسانه ملی، تقریباً نیمی از جامعه ایران مخاطب رسانه ملی نیستند! این عدد برای رسانه رسالتمحور و تعالیساز نظام جمهوری اسلامی، عدد درشتی است و باید دغدغه شب و روز مسئولان و دلسوزان، جذب قلوب و جلبتوجه آنها به این دانشگاه و آوردگاه باشد؛ چراکه اگر ما تلاش نکنیم، رسانههای دیگری و البته رسانههای دشمنان جای ما را پر خواهند کرد. امروز در مقابل هجمه عظیم رسانههای مدرن و نوظهور که بهصورت بلوک رسانهای علیه نظام جمهوری اسلامی صفکشیدهاند و به فرهنگ، روحیه و احساس هویت ملی و انقلابی، سبک زندگی اسلامی- ایرانی و همبستگی ملی ملت ایران حمله میکنند، نباید پشت مردم و فرهنگ غنی ایرانی – اسلامی را خالی کرد. برای خنثیسازی و ایجاد پاسخهای کوبنده، نیاز است رسانه ملی با استفاده از نیروهای توانمند، متخصص، کارآمد و خلاق و تلاش شبانهروزی، به رشد کیفی برنامههای با محتوا در چارچوب گفتمان انقلاب اسلامی و در راستای تحقق بیانه گام دوم دست پیدا کند.
✍#فتحالله_پریشان
▼گزارش روز
👈«بنیصدر» درسي براي كجروان
اولین رئیس جمهوری اسلامی ایران فرزند يكي از روحانیون بانفوذ همدان به نام نصرالله بود که در كارنامه قبل از انقلاب خود؛ رهبری گروهي از دانشجویان مخالف رژیم شاه، دستگيري و دو بار زندان به خاطر فعالیتهای سیاسی و نيز جراحت به دلیل شركت در قیامی ناموفق علیه حکومت در خرداد ۱۳۴۲ دارد. وي در سالهای پیش از پیروزی انقلاب، بهعنوان یک اقتصاددان انقلابی با ایراد سخنرانی و چاپ و انتشار مقالات و کتب تألیفی، به مبارزه با حکومت شاه میپرداخت. او که صبح دیروز خبر درگذشتش در سن 88 سالگی مخابره شد، در انتخابات ریاست جمهوری بهمن ۱۳۵۸ بهواسطه سوابق انقلابی که داشت، با به دست آوردن بیش از 10.5 میلیون رأی (75.6 درصد آرا) بهعنوان اولین رئیسجمهور پس از انقلاب اسلامی انتخاب گرديد؛ اما فقط ۱۶ ماه در این مسئولیت باقی ماند. بنیصدر در اين مدت کوتاه به دنبال انحلال دادگاههای انقلاب، سپاه پاسداران و کمیتهها، تحت کنترل درآوردن قوه قضاییه، رادیو و تلویزیون برآمد و نهایت حمایت را از گروهک منافقین که دشمنی آن با ملت و انقلاب اسلامی محرز شده بود، به عمل آورد.
31 شهريور 1359 رژيم بعث عراق به خاک ایران حمله کرد و شواهد بهوضوح نشان میدهد که بنیصدر مستقیماً در سقوط قصر شیرین و خرمشهر دست داشت؛ بیتوجهی به هشدارهای آغاز جنگ، دستکم گرفتن فرماندهان جنگ، نداشتن تعصب و غیرت بر خاک وطن، جدی نگرفتن مردم و نیروهای مردمی مثل سپاه و بسیج و عدم تحویل اسلحه و مهمات به آنان، همه بیانگر خیانتهای او در حساسترین برهه انقلاب است. به دلیل اقدامات کارشکنانه بنیصدر در جبهههای جنگ، امام خمینی (ره) فرمان عزل او از فرماندهی کل قوا را صادر کردند. مجلس نیز ۱۱ روز پسازاین برکناری، نظر خود را با اکثریت ۱۷۷ نفر در مقابل ۱۲ ممتنع و یک مخالف، رأی به عدمکفایت سياسي بنیصدر داد. سرانجام وي در پوشش زنانه به همراه رجوی، سرکرده منافقین به فرانسه گریخت. وی پس از فرار به فرانسه در این سالها به همکاری با ضدانقلاب مشغول بود.
👈نکته پایانی:
«حبالدنیا رأس کل خطیئه» سرآغاز سخنرانی پندآموز و هشدارباش امام خمینی (ره) در روز تنفیذ به بنیصدر بود. متن حکم تنفیذ نیز حاکی از این بود که امام چند مورد را درباره بنیصدر ازجمله تخلف وی از احکام اسلامی و قانون اساسی، وجود حس بدبینی بین متفکران و اندیشمندان نسبت به بنیصدر، ایجاد تفرقه و اختلاف، نزدیک شدن عملکرد وی به اعمال طاغوت، پیشبینی میکردند. تاریخ انقلاب اسلامی از این کج رفتهها کم به خود نديده است و اين هشداري است كه مقام معظم رهبري نيز در بیانیه گام دوم انقلاب بدان اشاره و تأکید کردهاند: «وسوسه مال و مقام و ریاست، حتّی در عَلَویترین حکومت تاریخ یعنی حکومت خود حضرت امیرالمؤمنین (ع) کسانی را لغزاند، پس خطر بُروز این تهدید در جمهوری اسلامی هم که روزی مدیران و مسئولانش مسابقه زهد انقلابی و سادهزیستی میدادند، هرگز بعید نبوده و نیست».
✍#حسین_عباسیان
#اسوه_های_تشکیلاتی
🌸 شهید حاج احمد متوسلیان
💠موضوع:دغدغه فرمانده برای نیروها
🔻بچه ها از شرایط بدی که توی پادگان داشتیم مریض شده بودند. یک بار حاجی رفت سراغ یکی از خلبان ها و گفت ((بچه های مارو ببرید عقب)). اعتنا نکردند یا گفتند((نمی کنیم)). حاجی اشاره کرد چند نفر دور هلی کوپتر پخش شدن ضامن نارنجک را کشید و گفت (( اگر بچه ها یه ما را نبرید هلی کوپتر رو همینجا منفجر می کنیم )).خلبان ها فرار کردند. سرهنگ آمد چیزی بگوید، سیلی حاج احمد کنارش زد.
➖➖➖➖➖➖
#مکتب_سلیمانی
👏👏👏نتایج و دستاوردهای انتخابات پارلمانی عراق
مشارکت در این دوره از انتخابات که پنجمین انتخابات مردمی عراق پس از سرنگونی حکومت صدام بود، بالای ۴۰ درصد و نسبت به دوره قبل بسیار بالاتر بود. در این انتخابات علیرغم تلاشهای آشکار و پنهان جریان غربگرا در عراق، جریانهای اسلامی و مقاومت اکثریت کرسیهای پارلمانی را به دست آورده و پارلمان در اختیار جریانهای اسلامی خواهد بود. برخلاف دورههای قبل، در این دوره جریان دوقطبی کاذب بین جریانهای اسلامی پیروز در داخل عراق وجود نداشت. یکی از همگراییهای جریانهای اسلامی در این دوره از انتخابات این بود که بهمنظور اجرایی شدن دیدگاه مرجعیت و اراده مردم اتاق تنسیق(هماهنگی) شکل داده بودند. در این انتخابات پروژه آمریکا برای رأی ندادن مردم به جریانهای اسلامی و دور کردن این جریانها از حاکمیت عراق با شکست مواجه شد. همچنین تلاشهای آمریکا برای تعویق این انتخابات به سرانجامی نرسید. یکی از ابعاد این انتخابات، برقراری امنیت کامل آن با محوریت حشدالشعبی بود. برگزاری این انتخابات و پيروزی جریانهای اسلامی یک پيروزی بزرگ برای مردم، مرجعیت، جریانهای اسلامی و مقاومت در عراق محسوب میشود
میر کاظمی
👈توقف چرخه معیوب بودجه ریزی
در حال سروسامان دادن به این بدهیها هستیم و مدیریت در مصارف در دست گرفته شده و بهگونهای حرکت کردیم که ماه گذشته اولین ماهی بود که پرداختیها در آن بدون خلق پول صورت گرفت. هماکنون کنترلهای لازم شروع شده و سیستم بودجهریزی را به این سمت بردهایم که از ریختوپاشها جلوگیری کرده و یک حالت انقباضی در هزینهها را در دست گرفتهایم تا بهدرستی مدیریت کنیم. بخشنامه بودجه ۱۴۰۱ نهایی شده و آماده ارسال به دفتر رئیسجمهور است. سناریوی جبران کسری با خلق پول، روش کار ما نیست چراکه آثار و تبعات مخرب آن در کشور مشهود است. رشد اقتصادی پایین، تورم بالا، سرمایهگذاری کم، همه و همه نتیجه نظام بودجهریزی گذشته است. باید دولت هزینهها را مدیریت کند. قرار نیست بودجه ۱۴۰۱ با کسری تدوین شود. در گذشته بدون در نظر گرفتن منابع موثق، هزینههای زیادی بر جامعه تحمیل شده که باعث افزایش تورم شده است. باید سنتشکنی شود تا آثار و تبعات مثبت و تأثیرگذار بر زندگی مردم حاکم شود. چرخه منفی و معیوب در بودجهریزی باید متوقف شود؛ دولت هزینهها را مدیریت کند.
👈چرا ایران تولید اورانیوم ۲۰ درصدی را از سر گرفت؟/
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: «درباره ذخیرهسازی اورانیوم با غنای ۲۰ درصد، از رقم ۱۲۰ کیلو عبور کردهایم و از برنامه جلوتر هستیم. طبق برجام قرار بود سوخت ۲۰ درصد به راکتور تهران داده شود اما داده نشد و اگر ساخت این میزان سوخت را خودمان آغاز نمیکردیم این موضوع امروز به یکی از معضلاتمان تبدیل میشد»
👈چالشی تازه برای رژیم اشغالگر!
نشنالاینترست در یادداشتی با اشاره به خروج آمریکا از افغانستان و خروج احتمالی از عراق و سوریه در آینده، این فرضیه را مطرح ساخته که رژیم صهیونیستی ممکن است به دنبال ترتیبات امنیتی جایگزین باشد. حضور منطقهای ایران، تهدیدی جدی برای این رژیم است و ازآنجهت که توان نظامی رژیم به دلیل محدودیتهای ژئوپلتیک برای مقابله با ایران کافی نیست، نیازمند حضور و حمایت آمریکا برای مقابله با ایران است. به نوشته نویسنده، «نظم منطقهای جدیدی در راه است. بهبود روابط ترکیه با مصر و امارات و عربستان با قطر، نشان میدهد که رژیم صهیونیستی پس از خروج آمریکا باید درصدد یافتن متحدان جدیدی باشد. خروج آمریکا از افغانستان، تصور شکستناپذیری ارتش آمریکا را خدشهدار کرده است. گروههای اسلامگرای مخالف غرب از این شکست، جسارت بیشتری برای مقابله با حضور منطقهای آمریکا و همچنین رژیم صهیونیستی خواهند گرفت و این چالشی تازه برای آینده نظامی و امنیتی اسرائیل خواهد بود».
👈 مالیات قطعی بر 1.3 میلیون خانه در کشور/
«محمودزاده» معاون وزیر راه خبر داد: «مالیات یکمیلیون و ۳۰۰ هزار خانه خالی که در حال حاضر شناساییشده، قطعی است اما واحدهایی که طبق اصلاحیه قانون آذر ۹۹ شناسایی خواهد شد، هنوز موردبررسی قرار نگرفته و ثبتنام تا پایان ماه جاری ادامه دارد»
👈آب سدها فقط جوابگوی پاییز است!/
مدیرکل دفتر اطلاعات و دادههای آب کشور گزارش داد: «حجم آب ذخیرهشده در سدهای کشور ۱۹ میلیارد مترمکعب است. از این میزان آب، فقط 9.5 میلیارد مترمکعب قابلاستفاده است که این میزان آب، تنها اندازه مصرف فصل پاییز است. با توجه به پیشبینی کمبارشی بیسابقه در پاییز جاری، این میزان ذخیره آب میتواند نگرانکننده باشد»
پیام تشکر رهبر انقلاب در پی موفقیت ورزشکاران ایران در مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان
🔸در پی موفقیت ورزشکاران کشورمان در مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان، حضرت آیتالله خامنهای در پیامی از این پهلوانان و مربی آنان تشکر کردند.
🔹متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
آفرین بر پهلوانان کشتی فرنگی کشور و مربی آنان که همه بویژه جوانان را شاد کردند.
انشاءالله موفق باشید.
سلام:
بنیصدر درگذشت
🔹وبگاه شخصی ابوالحسن بنیصدر اولین رئیسجمهور ایران از مرگ وی در بیمارستان سالپتریه پاریس خبر داد.
🔸بنیصدر پس از رأی مجلس به عدم کفایتش و خلع از ریاستجمهوری بههمراه مسعود رجوی سرکرده سازمان منافقین به فرانسه گریخت و در طول ۴۰ سال گذشته به فعالیت علیه ایران مشغول بود.
@Farsna
#عاقبت_کار
#روشنگری
#مکتب_سلیمانی