سلام:
بنیصدر درگذشت
🔹وبگاه شخصی ابوالحسن بنیصدر اولین رئیسجمهور ایران از مرگ وی در بیمارستان سالپتریه پاریس خبر داد.
🔸بنیصدر پس از رأی مجلس به عدم کفایتش و خلع از ریاستجمهوری بههمراه مسعود رجوی سرکرده سازمان منافقین به فرانسه گریخت و در طول ۴۰ سال گذشته به فعالیت علیه ایران مشغول بود.
@Farsna
#عاقبت_کار
#روشنگری
#مکتب_سلیمانی
#استخدام_قدس
به یک نیروی خدمات درمانگاه دندانپزشکی با حداقل یک سال سابقه کار نیازمندیم.
۰۹۱۲۴۰۲۰۰۸۲
#استخدام_قدس
نیروی آقا زیر ۵۰ سال جهت حراست بازار امام رضا نیازمندیم.
۰۹۱۹۹۵۲۸۶۰۷
#استخدام_قدس
به تعدادی کارگر ماهر و نیمه ماهر جهت کار در کابینت سازی نیازمندیم.
۰۹۱۲۶۱۸۸۷۷۵
#استخدام_قدس
به یک نظافتچی خانم تمیز و باسلیقه نیازمندیم.
۰۹۳۸۷۶۴۶۸۴۹
#استخدام_قدس
به یک آرایشگر وارد و یک کارآموز در محیط شیک با شرایط عالی نیازمندیم.
۰۹۳۹۱۵۰۳۳۶۶
#استخدام_قدس
نگهبان پارکینگ ترجیحا بازنشسته جهت شیفت شب دارای گواهینامه نیازمندیم.
۰۹۱۲۷۶۵۹۳۳۵
#استخدام_قدس
شرکت شکلات چیچک به ۳ نفر ویزیتور آقا و ۱ راننده کامیونت و ۱ راننده نیسان و ۱ کادر انبار و ۱ مامور پخش نیازمند می باشد.
حداکثر سن ۳۲ سال
دارای کارت پایان خدمت
حداقل مدرک دیپلم و ضامن معتبر
۰۹۱۲۷۶۱۰۴۲۶
#استخدام_قدس
تعدادی همکار خانم جهت کار در شمع سازی به صورت دائمی نیازمندیم.
۰۹۱۲۰۶۲۷۳۸۶
#استخدام_قدس
به تعدادی خانم و آقا جهت کار و همکاری در دفتر خدماتی آوای آریا نیازمندیم.
۰۹۹۲۷۳۸۵۵۸۱
به تعدادی نیروی کار شامل:
کارگر ساده آقا /حداکثر سن ۳۰
کارمند اداری خانم مجرد /حداکثر سن۲۵
نیرو خدماتی خانم
نیازمندیم.
حقوق و مزایا طبق وزارت کار + بیمه
آدرس : شهرقدس ، خیابان امامزاده ، بعد از هنرستان مطهری پلاک ۲۵
۰۹۳۶۲۳۳۵۰۰۰
لینک کانال تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها
ایتا:
https://eitaa.com/tvlidpshtibanimanezdaii
سفر برای مردمی ماندن!
یکی از ویژگیهای دولت سیزدهم که در همین ابتدای راه نمود فعالی پیدا کرده است، سفرهای استانی است. حضور فعال دولتمردان که اتفاقاً از استانهای محروم هم آغاز گردیده دارای آثار و برکات بزرگی است. مردمی بودن، حضور در میان مردم و از نزدیک در جریان امور مردم بودن از توصیههای مؤکد رهبر معظم انقلاب در اولین دیدار اعضای دولت جدید با معظم له نیز بوده است و اکنون دکتر رئیسی خبر از ادامه سفرهای استانی میدهد. به عقیده رئیسجمهور، «در بسیاری از موارد، برخی طرحها که دچار وقفه بیدلیل شدهاند، با پیگیریهای مدیران ارشد در جریان بازدید حضوری، فعال میشود». بااینحال، در خصوص سفرهای استانی توجه به چند نکته ضروری به نظر میرسد؛
نکات تحلیلی:
1️⃣ ازجمله شعارهای مهم دکتر رئیسی در ایام انتخابات، تشکیل دولت مردمی بوده است؛ یکی از مؤلفههای اصلی دولت مردمی، حضور بدون واسطه در میان مردم است. مقام معظم رهبری نیز یکی از شروط تحقق دولت مردمی را با مردم و در میان مردم بودن عنوان کردهاند
2️⃣ آنچه بر ارزش سفرهای استانی دولت افزوده است، اصرار معظم له بر حضور در مناطق محروم و محلهها و مناطقی است که حتی شاید مدیران محلی هم کمتر در آنجا حضور مییابند. ترجمان سخن مقام معظم رهبری این است که ایشان حضور در میان مردم را گزینشی نمیدانند و معتقدند: «مردم یعنی همه مردم؛ بدون امتیازهای طبقاتی و گروهی».
3️⃣وحدت و وفاق ملی یکی از بزرگترین سرمایههای اجتماعی در مواجهه با تهدیدات بیرونی و چالشهای درونی است. حضور دولت در مناطق مختلف کشور، شنیدن دغدغههای مردم و برداشتن موانع پیش رو با رأی و نظر مردم، موجب تقویت این سرمایه اجتماعی میشود.
4️⃣ترمیم مستمر روابط میان مردم با دولت ازجمله ضروریات هر حکومتی برای دوام و توفیق است؛ این امر حاصل نمیشود مگر با اطلاع و آگاهی از دغدغههای جامعه و برنامهریزی، اقدام و عمل بر اساس آن دغدغهها. یکی از دلایل اصلی اعتراض در کشور ما به همین حضور ناکافی مسئولین در میان مردم برمیگردد. مقام معظم رهبری راهکار نزدیکی دولت به مردم و مردمی بودن دولت را این میدانند که دولتمردان: «صادقانه با مردم حرف بزنند، مشکلات را به مردم بگویند، راهحلها را به مردم بگویند، توقّعات را از مردم ابراز کنند و کمکهای لازم را به مردم تقدیم کنند. حرف زدن با مردم یکی از کارهای مهمی است که دولت مردمی بایستی [به آن] متعهّد باشد». مردمی بودن و مردمی ماندن دولت اصل مهم و ضروری است و سفرهای استانی نیز با توجه به این اصل ارزشگذاری میشود.
نو باوه در دفاع از طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی
کسانی که نسبت به این طرح هجمههایی را وارد میکنند به ضرس قاطع یا اصلاً طرح را نخوانده اند و اطلاعی از آن ندارند و یا کسانی هستند که در پازل دشمن بازی میکنند
و به دنبال این نیستند که قانونی برای اینترنت شکل بگیرد زیرا میخواهند ضد قانون عمل کنند و افراد آزادی هستند که فساد و فحشا ایجاد می کنند به همین دلیل، با این طرح مخالفت می کنند.نوباوه مطرح کرد: افراد نگران این طرح بدانند که اینترنت ربطی به این قانون ندارد. این حمایت از حقوق کاربران است اصلاً بحث زیرساختی ندارد و در راستای این است که اگر اهانت و هتک حرمتی صورت گرفت و حیثیت کسی ریخته شد، حق کسی ضایع نشود درست است که پلیس فتا در این موارد پیگیری هایی را انجام می دهد اما در بسیاری مواقع هم به بی قانونی برمیخورد
👈تعریف مخربانه ابطحی از دولت رئیسی؟!
«سید محمدعلی ابطحی» در فضای مجازی نوشت: «شرایط بینظیری برای رئیسجمهور محترم و دولت سیزدهم فراهم است. صداوسیما بهطور بیسابقهای نیمساعته اول اخبار را به خدمات دولت اختصاص داده است. بلندگوهای قدرتمندی مثل کیهان که بیش از ترامپ علیه دولت سابق مطلب مینوشتند، یک سر در حال تمجید دولت و نقد مخالفان دولت است. قدرتهای سایه همه به درون آفتاب دولت ریختهاند و کمک میکنند. خودمانیها همه مدیریتها را گرفتهاند. نگذارید مجموعه یک دستتان مثل همیشه تقسیم به دو شود. برای حل مشکلات، مردم خیلی از شما توقع دارند. شرایط آماده است و امید که بتوانید. اصلاحطلبانهترین کار در این شرایط کمک به موفقیت جهت حل مشکلات مردم است. مهم این نیست که چه کسی میخواهد حل کند. مهم این است که نمیگذارندی در کار نیست. منتظر موفقیتها و پاسخگویی در مورد عدم توفیقهاتان میمانیم!». این چهره فعال اصلاحطلب، با گوشه و کنایه رفتن به عملکرد کوتاه دولت رئیسی در کشور، بهجای نقد، ترجیح داده است تا خود را با اقدامات مثبت دولت همراه نشان دهد و آن را بهظاهر تحسین کند؛ اما این همراهی بدون توجه به منافع حزبی اصلاحات نیست، بلکه ملغمهای است از تعریف مخربانه دولت که در وضعیت مثبت عملکردی دولت، اصلاحات چارهای جز این روش برای زدن حریف ندارد. واقعیت آن است که اصلاحات هرزمانی که سکان قدرت را در دست داشته است، برای ناکارآمدیها و سوء مدیریتهایش مدام از بهانههایی همچون دولت سایه، نمیگذارند و تحریم هستیم استفاده میکند و برای تخریب عملکرد مناسب رقیب نیز دوباره چنگ به همان بهانههای گذشته میزند تا خود را از ناکارآمدی تبرئه کند!
👈روزنامه اصلاحطلب: دغدغه مردم نان است، آزادی نیست!
«علی سرزعیم» استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی در گفتگو با روزنامه اصلاحطلب آرمان گفته است: «واقعیت این است که امروز اولویت مردم آزادی نیست و بلکه نان است. به همین دلیل اگر قرار است مشکلات معیشتی مردم حل شود یک اجماع نظر و قدرت عمل لازم است. در دولت روحانی تصمیمات دیر گرفته میشد و برخی از تصمیمات نیز امکان اجرایی شدن پیدا نمیکرد. در این موضوع ضعف دولت وجود داشت و برخــی نهــادهای حاکمیتی نیز همراهی نمــیکردند. در شــرایط کنونی مردم به دنبال یک سازوکار منسجم تصمیمگیری هستند کــه قابلیت اجرایــی نیز داشته باشد. اینیک مزیت برای دولت آقای رئیسی است که بتواند از آن استفاده کند و نباید به سمتی حرکت کند که این فرصت را از دست بدهد».
این اظهارات در حالی توسط یک روزنامه اصلاحطلب و حامی روحانی منتشر میشود که این طیف سیاسی، هشت سال پیش با شعارهایی نظیر آزادی، عزت پاسپورت و بینیازی مردم به یارانه و... بر کرسی نشستند و امروز که دو ماه از دولت هشتساله آنها میگذرد، بدون هیچ خجالتی و یا حتی عذرخواهی از ملت بابت کوتاهیها، سوءمدیریتها و وعدههای پوچ، میگویند دغدغه مردم «نان» است!
◄ موضع ایران در قبال میلیونها مهاجر افغان/
باوجود برادرانه و دلسوزانه بودن موضع جمهوری اسلامی در خصوص حضور چندساله میلیونها مهاجر افغانی در ایران، وزیر بهداشت اظهار داشت: «ما از مهاجرین افغان پذیرایی میکنیم؛ اما خواهش ما این است که در کشور خود بمانند، چراکه امکان پذیرش ما نیز کم است؛ اما بههرحال نیروی انتظامی و استانداریها زمینه را برای برگشت آنها فراهم میکنند
حرف روز
👈مهمترین دستور کار پارلمان آینده عراق
انتخابات زودهنگام پارلمانی عراق در حالی پایان پذیرفت که میزان مشارکت ۴۱ درصد، یعنی حدود ۳ درصد بیشتر از انتخابات سال ۲۰۱۸ بود. نتایج اولیه انتخابات نشان میدهد که احزاب و گروههای وابسته به جریان مقتدی صدر که از مخالفان حضور نیروهای آمریکایی در عراق است، سهم بیشتری از کرسیهای پارلمان را به خود اختصاص دادهاند.
نکات تحلیلی:
1️⃣- ۱۶۷ حزب در انتخابات پارلمانی عراق رقابت داشتند و ۲5 ائتلاف حزبی در این انتخابات به رقابت پرداختند. از این میان، ۹ ائتلاف متعلق به شیعیان بود و ۱۶ ائتلاف تازه تأسیس بودند. سنیها هم در قالب دو ائتلاف تقدم و عزم به رهبری محمد الحلبوسی، رئیس کنونی مجلس عراق و خمیس الخنجر، سیاستمدار و ثروتمند معروف عراقی در میدان رقابت حضور داشتند. در میان کردها هم تنها ائتلاف موجود، ائتلاف اتحادیه میهنی کردستان و جنبش تغییر (گوران) بود و حزب دمکرات کردستان به رهبری بارزانی رأساً و بدون ائتلاف در انتخابات شرکت داشت.
2️⃣- بااینکه حدود ۶۰ درصد از واجدین شرایطی که دارای کارتهای انتخاباتی بیومتریک بلندمدت و کوتاهمدت بودند، در این انتخابات شرکت نکردند؛ اما با در نظر گرفتن شرایط خاصی که انتخابات در آن برگزار شد؛ ازجمله، تهدیدات گروههای تروریستی، مشکلات عدیده و انباشته اقتصادی، تحریم انتخابات توسط بخش بزرگی از جوانان و مداخلات خارجی برای کمرنگ کردن انتخابات، مشارکت ۴۱ درصدی مردم عراق در انتخابات، یک مشارکت «قابلقبول» و «منطقی» به نظر میرسد؛ لیکن این مشارکت نسبتاً پایین در حکومت دموکراتیک عراق که عمر زیادی از براندازی حکومت دیکتاتوری و خفقان صدامی نمیگذراند، یک «تلنگر جدی» برای دولتمردان عراقی است که توجه ویژهای به علل و عوامل مؤثر در نارضایتی مردم که عمدتاً اقتصادی است و پیامدهای خود را در روندهای سیاسی نشان داده است، داشته باشند.
👈نکته راهبردی:
بااینکه هیچیک از جریانهای سیاسی نتوانستند کرسیهای لازم برای تشکیل فراکسیون بزرگ در پارلمان آتی را به دست آورند، لذا روند معرفی دولت جدید قدری دشوار و طولانی خواهد شد؛ اما نتیجه انتخابات اخیر عراق آثار و پیامدهای مهم داخلی، منطقهای و حتی بینالمللی خواهد داشت؛ پارلمان جدید که بهزودی تشکیل خواهد شد، قرار است در خصوص مهمترین موضوع سیاست خارجی عراق که منشأ بسیاری از مشکلات داخلی این کشور نیز به شمار میرود، تصمیمگیری کند و آن «تعیین وضعیت نیروهای آمریکایی» در عراق است.
✍#حمید_خوشآیند
▼گزارش روز
👈رئیسی دوم!
بعد از حضور و انتخاب حجتالاسلام رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری 1400، برخی دلسوزان نظام نگران مدیریت آینده قوه قضائیه و ادامه روند مبارزه با فساد شدند. اکنونکه بیش از صد روز از انتصاب حجتالاسلام اژهای بر ریاست این قوه میگذرد، میتوان عملکرد صدروزه وی در این قوه را مورد بررسی قرار داد.
👈گزارههای خبری:
1️⃣- ابراهیم اصغرزاده، فعال سیاسی اصلاحطلب، ریاست حجتالاسلام محسنیاژهای در مدت ۱۰۰ روزه بر دستگاه قضا را مثبت ارزیابی میکند و معتقد است: «طی این مدت شاهد اقدامات اصلاحی آقای محسنی اژهای در قوه قضائیه در مسیر تحول و تعالی این قوه بودیم. مجموعه برنامههای آقای محسنی اژهای مانند بازدید از زندانها، تأکید بر مبارزه با فساد و نگاه به رونق تولید در این مدت کوتاه که از ریاستشان در قوه قضائیه میگذرد، سازنده و مثبت بوده است».
2️⃣- روحالله نجابت، عضو هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به عملکرد دستگاه قضا در 100 روز اول دوره «تحول و تعالی»، اظهار داشت: «به جهت عملکرد مثبت آیتالله رئیسی در دوران تصدیشان بر ریاست قوه قضاییه، عملکرد حجتالاسلام اژهای محل دقت نظر کارشناسان و دردمندان انقلاب بود که تداوم فعالیتهای قوه قضاییه به چه صورت پیش خواهد رفت. بحمدالله با درایتی که حجتالاسلام محسنی اژهای در قوه قضاییه و در صد روز گذشته از خود نشان دادند، به نظر میرسد نهتنها روند گذشته کند نشده بلکه به یک معنی، شتاب و سرعت گرفته است».
👈گزاره تحلیلی:
قوه قضائیه مسئولیت سنگینی در گام دوم انقلاب بر عهده دارد؛ مردمی بودن، اجرای عدالت، فسادستیزی، احیای اعتماد مردم تنها بخشی از مطالبات مقام معظم رهبری از قوه قضائیه انقلابی است که منصوبین قضایی برای تحقق آن باید تلاش کنند. بااینوجود بررسی عملکرد آقای اژهای در این مدت کوتاه نشان از اثرگذاری، راهگشا و تحولآفرین بودن این قوه در مسیر ترسیم شده پیش رو دارد. اژهای در این مدت بیش از نه دستورالعمل اجرایی مختلف ابلاغ کرده است؛ ارائه خدمت قضائی ارزانتر، توصیه به بانکها برای حمایت از تولید، اشاره به شفافسازی مراکز مربوط به وزارت رفاه، اهتمام ویژه به رفع مشکلات مراجعان به دستگاه قضایی، اعلام عدم ممنوعالورود بودن ایرانیان خارج و شرکت فعال در عرصه میدان ازجمله دیگر دستاوردهای صدروزه رئیس قوه قضائیه میباشد. ادامه این روند و فعالیتها میتواند نویدبخش دورانی درخشان برای اجرای عدالت در عرصه قضایی باشد.
✍ #فرهاد_کوچکزاده
افزایش حقوق ۱۴۰۱ کارکنان دولت علیالحساب ۱۰ درصد
🔹در بخشنامه سال ۱۴۰۱ آمده: تمامی شرکتهای دولتی از جمله شرکتهایی که دارای قوانین و مقررات خاص پرداخت حقوق و مزایا هستند، افزایش حقوق را به طور علىالحساب ۱۰ درصد لحاظ نمایند. رقم قطعی ضریب به تصویب هیئت وزیران خواهد رسید.
🔹عیدی پایان سال ۱۴۰۱ در بودجه پیشنهادی معادل ۱۶,۵۰۰,۰۰ ریال به طور علىالحساب پیشبینی میشود، مبلغ قطعی به تصویب هیئت وزیران خواهد رسید.
بذرپاش: ۴۹ درصد از احکام بودجه توسط دولت قبل رعایت نشده است
🔹رئیس دیوان محاسبات در مجلس: تعلل سه ماه شورای عالی بورس در سال ۹۹ در تزریق مبلغ ۱۵۰۰ میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار از مصادیق ترک فعل بوده است.
🔹دولت در سال ۹۹ حدود ۵۹ هزار میلیارد تومان را برای پرداخت بدهی اوراق مالی صرف کرده است.
🔹امروز که شرایط فروش نفت اینگونه است از دولت و مجلس انتظار میرود از ظرفیتهای معدنی کشور استفاده شود.