👈نگرانی ژنرال صهیونیستی از قدرت منطقهای ایران/
✅«آیلند» ژنرال نیروهای ذخیره رژیم صهیونیستی گفت:
«در دهه اخیر، ایران منبع ۸۰ درصد مشکلات امنیتی اسرائیل بوده است. میتوان حداقل چهار تهدید مستقیم از جانب ایران را علیه اسرائیل برشمرد. اول: تلاش ایران برای ایجاد یک نیروی مشابه حزبالله در سوریه؛ دوم: تلاش برای حمله سایبری به اسرائیل؛ سوم: توانایی ایران برای حمله موشکی و پهپادی از سوریه، عراق و یمن به اسرائیل و چهارم، تهدید ساخت سلاح هستهای!».
👈 بازار ارز در ماههای آینده چگونه خواهد بود؟!/
✅رئیسکل بانک مرکزی گفت: «از ابتدای سال تاکنون شانزده و نیم میلیارد دلار ارز معاملهشده است. این رقم در مقایسه با سال گذشته دو برابر بیشتر است». وی هزینه واردات واکسن کرونا به کشور را یک و نیم میلیارد دلار عنوان کرد و افزود:
«پیشبینی من برای ماههای آینده، آرامش بازار ارز است. در حال حاضر درآمد دولت نسبت به گذشته افزایشیافته و دسترسی به منابع ارزی نیز بهتر شده است».
▼حرف روز
👈حامیان «برج عاج» روحانی زندهاند!
یادتان هست که سال گذشته آقای قالیباف برای تشکر از کادر درمان از بخشهای مختلف مجتمع بیمارستان امام خمینی (ره) دیدار کرد و در بخش ICU کرونایی این بیمارستان حضور یافت و روحانی بلافاصله جلسه روز بعد خود با وی را که قرار بود در ۱۵ مهر ۱۳۹۹ برگزار شود، لغو کرد! اما روحانی با انتقادات گسترده مردمی مواجه شد و در توجیه رفتار خود گفت: «من هرگاه شک داشتم که جلسهای را برگزار کنم یا نه؟ سمیناری باشد یا نه؟ اجتماعی تشکیل شود یا نه؟ از ستاد ملی مقابله با کرونا پرسیدم و هرچه گفتند، عمل کردم!». او به این بهانه، فقط از پشت شیشه دودی مردم را میدید و حتی با این روش، نظرسنجی هم میکرد!
نکات تحلیلی:
1️⃣- در روزهای گذشته با افزایش سفرها و دیدارهای مردمی دولت سیزدهم با مردم، رسانههای اصلاحطلب که دو سال نسبت به یکجانشینی روحانی در کاخ ریاست جمهوری سکوت کرده بودند، اکنون زبان به انتقاد گشودهاند که دولت رئیسی کار تبلیغاتی میکند! کسی نیست که بپرسد؛ اگر این کار تبلیغاتی است، حتماً خانهنشینی دوساله روحانی، فعالیت فوقالعاده جهادی و انقلابی برای حل مشکلات مردم بود؟!
2️⃣- اگر بگوییم که دولت سیزدهم برج عاج نشین نیست که بدون توجه به دغدغههای مردم، حیات نباتی داشته باشد، سخنی بهگزاف نگفتهایم؛ زیرا دولتمردان امروزی بهراحتی در میان مردم رفتوآمد میکنند و صرفاً مشکلات را از دوربین مداربسته هیئت دولت نمیبیند. حضور در بین مردم، شنیدن دغدغهها و مشکلات آنها و پیگیری اصلاح آن، میتواند اعتماد عمومی تخریبشده توسط دولت لیبرال را بازسازی کند.
👈نکته پایانی:
یکی از روشهای همیشگی جنگ رسانهای جریانات غیرانقلابی این بوده است که نظام را با مسائل حاشیهای مواجه کنند تا از حل مشکلات مردم باز بماند. اکنون نیز با تاکتیک برجستهسازی برخی از اتفاقات و حتی شبههسازی در حاشیه برخی رخدادها، به دنبال آن هستند که اولاً دولت را مشغول به موضوعات جزئی کنند و آن را از مشکلات اصلی مردم غافل نمایند و ثانیاً مردم را نسبت به برنامههای دولت ناامید کنند تا شاید بتوانند مجدداً با جادو و سِحر مذاکره، نظر مردم را به خود جلب کرده و به قدرت بازگردند! این طیف در حال احیای برج عاج مخروبه لیبرالها هستند. باید مراقب بود در دامهای نامرئی آنها نیفتاد
✍️#فرهاد_مهدوی
▼گزارش روز
👈دستور کار تغییر نکرده است!
وزیر امور خارجه کشورمان روز چهارشنبه (پنجم آبان ماه) در نشست خبری تصریح کرد: «ما نمیخواهیم از نقطه بنبست مذاکرات وین وارد مذاکرات وین شویم، ولی فرمتی که در مذاکرات وین شکلگرفته را قبول داریم».
✅گزارههای خبری:
1️⃣-همانطور که معاون سیاسی وزیر خارجه گفته است، مذاکرات جمهوری اسلامی با ۴+۱ در نوامبر (اوایل آذرماه) بدون حضور آمریکاییها آغاز خواهد شد؛ بنابراین ادعای خبرگزاری رویترز مبنی بر از سرگیری مذاکرات برجامی با حضور آمریکا، ادعای پوچی بوده و صرفاً یک شیطنت رسانهای است. در شرایط کنونی، آمریکا خارج از برجام بوده و ایران مذاکرهای را با این عضو بدعهد خارج شده از برجام نخواهد داشت.
2️⃣- جمهوری اسلامی بر اساس دستور کار قبلی وارد مذاکرات خواهد شد؛ اینکه وزیر امورخارجه کشورمان اشارهکرده که ما نمیخواهیم از نقطه بنبست مذاکرات وین وارد مذاکرات وین شویم، نشان میدهد که ایران بر مواضع خود پافشاری دارد و از خطوط ترسیمی در چارچوب منافع ملی، عدول نکرده است
3️⃣- آنچه امیرعبدالهیان از نقطه بنبست میگوید، درواقع موضوع مهم انتفاع اقتصادی ایران از برجام است که اگر محقق نشود، ماهیت مذاکرات و توافق را به چالش میکشد؛ در این مسیر، عمل طرفهای برجامی به تعهدات اقتصادی خود با ایران و بعلاوه پذیرش لغو تحریمها از سوی آمریکائیها و عدم امکان بازگشتپذیری مجدد تحریمها مورد تأکید تیم جدید سیاست خارجی کشورمان خواهد بود. در شش دور مذاکرات قبلی در وین، برداشته شدن تحریمهای ایران تبدیل به گره مذاکرات گردید و با کارشکنی طرف آمریکایی، توافقی که تضمینکننده انتفاع پایدار اقتصادی ایران باشد، انجام نگرفت؛ موضوعی که به اذعان طرفهای برجامی، یک حق معقول و لازم برای ایران است و آمریکا میبایست به آن عمل کند. سخنگوی وزارت خارجه چین در آخرین موضع خود در همین زمینه، با استقبال از اعلام ایران برای بازگشت به مذاکرات وین قبل از نوامبر، تأکید کرد، «آمریکا بایستی سیاست اشتباه فشار حداکثری در قبال ایران را اصلاح کند».
4️⃣- معاون سیاسی وزارت خارجه کشورمان در سفر مسکو، تأکید کرد، «آنچه در دور جدید مذاکرات اهمیت دارد، آمادگی طرف مقابل برای اتخاذ تصمیم جدی در زمینه رفع تحریمهای غیرقانونی و ظالمانه است. در بروکسل گفتگوهای صریحی با آقای انریکه مورا در مورد شکلگیری چارچوب مذاکرات برای لغو تحریمهای ظالمانه و غیرقانونی داشتیم و الزامات و اقتضائات مورد نظر خود را مطرح کردیم. قرار شد وی این موضوعات را با طرفهای دیگر مطرح کند».
✅جمعبندی:
گزارههای خبری، هیچگونه نشانهای مبنی بر عقبنشینی دولت رئیسی نسبت به مواضع خود برای مذاکرات آتی با ۴+۱ نشان نمیدهد؛ منطق جمهوری اسلامی مستدل، مستحکم و با پشتوانه فنی، حقوقی، سیاسی و آمیخته با تجربه است؛ این شرایط در کنار مؤلفههای بسیاری که دست برتر را اکنون در اختیار ایران قرار داده، نشان میدهد که ایران بر دو موضوع لغو تحریمها و راستی آزمایی آن بهعنوان تضمین، همچنان اصرار دارد و تیم مذاکرهکننده بر مبنای همین دستور کار پای میز مذاکره خواهد رفت.
✍️#احمد_بنافی
👈مدال افتخار یک شهر!
✅حضرت آیتالله خامنهای در دیدار دستاندرکاران کنگره شهدای زنجان، در 24 مهرماه سال جاری بر گرامی داشت و ترویج فرهنگ شهادت و ایثار تأکید کرده و فرمودهاند: «این کارِ بزرگداشت شهیدان و کارهایی را که در اطراف این قضیّه انجام میگیرد، نباید یک کار معمولی و عادی دانست؛ نه، این حقیقتاً یک حسنه بزرگی است ... [و البتّه] یک وظیفه است که تمام هم نشده... اینجور نیست که حالا چند سال گذشت و بعضی از شهرها، شهرستانها و استانها بزرگداشت برگزار کردند و قضیّه تمام شد؛ نه، تازه شروع شده. با گذشت چند سال از دفاع مقدّس، حادثه بزرگداشت شهیدان شروع شده و باید ادامه پیدا بکند. شوراهای شهر در شهرهای مختلف بدانند که با اسم چه کسانی این شهر مفتخر میشود. چه افتخاری برای یک شهر، برای یک خیابان، برای یک کوچه و یک گذر، بالاتر از اینکه نام شهید بزرگی، نام یک انسان فداکاری بر روی آن گذاشته بشود؛ اینها چیزهایی است که بایستی دنبال بشود».
✅مجله آمریکایی: آمریکا مقصر احیای برجام است!
مجله ویک در یادداشتی درباره تمایل دولت جو بایدن برای رسیدن به توافقی با ایران نوشت: «اگر ایران به توافق هستهای بازنگردد، احتمالاً تقصیر آمریکا خواهد بود. ما این را از آنجا میدانیم که ایران روز چهارشنبه اعلام کرد به مذاکرات احیای توافق هستهای بازمیگردد، توافقی که توسعه فناوریهای هستهای ایران را در ازای لغو تحریمهای اقتصادی محدود میکرد». ویک آورده است: «حالا نوبت دولت بایدن است که تلاشی از روی حسننیت برای احیای توافق انجام دهد. مسئله این است که آیا از فرصت استفاده خواهد کرد یا نه».
👈خبرهای خوش برای زلزلهزدگان خوزستان
✅رئیس بنیاد مستضعفان در بازدید از مناطق زلزلهزده اندیکای استان خوزستان قول داد، بنیاد برای بازسازی خسارتهای زلزله به منازل مسکونی در شهرستان اندیکا، تمام سیمان موردنیاز که حدود ۲۰ هزار تن است را بهصورت رایگان تأمین کند. همچنین با توجه به از بین رفتن لوازمخانگی برخی از منازل در زلزله اخیر، بنیاد تأمین ۱۵۰۰ دستگاه یخچال، ۱۵۰۰ دستگاه بخاری و ۱۵۰۰ تخته فرش ماشینی ۹ متری را عهدهدار شد. علاوه بر این موارد، بنیاد مستضعفان برای احداث ۵۵۰ واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد و محرومان این منطقه حمایتهای لازم را اختصاص میدهد. ۲۰۰۰ بسته معیشتی نیز برای توزیع میان خانوارهای محروم منطقه در نظر گرفته شده است.
👈کودتای نظامی در فرانسه!
بر اساس گزارش رسانههای فرانسوی، سازمان امنیت داخلی این کشور فاش کرده که یک کودتای نظامی در این کشور را خنثی کرده است. بنا بر اعلام منابع فرانسوی، «رمی دایه» معاون سابق حزب جنبش دمکراتیک فرانسه قصد داشته است با کمک افسران فعلی و بازنشسته پلیس و ارتش، یک کودتای نظامی در فرانسه را ترتیب دهد؛ حتی یک شبکه گسترده در سراسر این کشور نیز ایجاد کرده بود. هواداران او قصد داشتند پس از عبور از سپر پلیس از مواد منفجره برای تصرف کاخ الیزه، ساختمانهای پارلمان، وزارت کشور و وزارت نیروهای مسلح و همچنین برخی شبکههای تلویزیونی یا ایستگاههای رادیویی استفاده کنند و تبلیغات خود را از کانالهای تلویزیونی پخش کنند. نظرسنجیها در فرانسه از افت مقبولیت دولت مکرون حکایت دارد و به نظر میرسد همراهی افکار عمومی این کشور با تفکری جدید، هرچند برآمده از کودتا، وجود دارد.
♨ دستور کار تغییر نکرده است!
*وزیر امور خارجه کشورمان روز چهارشنبه (پنجم آبان ماه) در نشست خبری تصریح کرد: «ما نمیخواهیم از نقطه بنبست مذاکرات وین وارد مذاکرات وین شویم، ولی فرمتی که در مذاکرات وین شکلگرفته را قبول داریم».
👈 گزارههای خبری
1⃣ همانطور که معاون سیاسی وزیر خارجه گفته است، مذاکرات جمهوری اسلامی با ۴+۱ در نوامبر (اوایل آذرماه) بدون حضور آمریکاییها آغاز خواهد شد؛ بنابراین ادعای خبرگزاری رویترز مبنی بر از سرگیری مذاکرات برجامی با حضور آمریکا، ادعای پوچی بوده و صرفاً یک شیطنت رسانهای است. در شرایط کنونی، آمریکا خارج از برجام بوده و ایران مذاکرهای را با این عضو بدعهد خارج شده از برجام نخواهد داشت.
2⃣ جمهوری اسلامی بر اساس دستور کار قبلی وارد مذاکرات خواهد شد؛ اینکه وزیر امورخارجه کشورمان اشارهکرده که ما نمیخواهیم از نقطه بنبست مذاکرات وین وارد مذاکرات وین شویم، نشان میدهد که ایران بر مواضع خود پافشاری دارد و از خطوط ترسیمی در چارچوب منافع ملی، عدول نکرده است.
3⃣ آنچه امیرعبدالهیان از نقطه بنبست میگوید، درواقع موضوع مهم انتفاع اقتصادی ایران از برجام است که اگر محقق نشود، ماهیت مذاکرات و توافق را به چالش میکشد؛ در این مسیر، عمل طرفهای برجامی به تعهدات اقتصادی خود با ایران و بعلاوه پذیرش لغو تحریمها از سوی آمریکائیها و عدم امکان بازگشتپذیری مجدد تحریمها مورد تأکید تیم جدید سیاست خارجی کشورمان خواهد بود. در شش دور مذاکرات قبلی در وین، برداشته شدن تحریمهای ایران تبدیل به گره مذاکرات گردید و با کارشکنی طرف آمریکایی، توافقی که تضمینکننده انتفاع پایدار اقتصادی ایران باشد، انجام نگرفت؛ موضوعی که به اذعان طرفهای برجامی، یک حق معقول و لازم برای ایران است و آمریکا میبایست به آن عمل کند. سخنگوی وزارت خارجه چین در آخرین موضع خود در همین زمینه، با استقبال از اعلام ایران برای بازگشت به مذاکرات وین قبل از نوامبر، تأکید کرد، «آمریکا بایستی سیاست اشتباه فشار حداکثری در قبال ایران را اصلاح کند».
4⃣ معاون سیاسی وزارت خارجه کشورمان در سفر مسکو، تأکید کرد، «آنچه در دور جدید مذاکرات اهمیت دارد، آمادگی طرف مقابل برای اتخاذ تصمیم جدی در زمینه رفع تحریمهای غیرقانونی و ظالمانه است. در بروکسل گفتگوهای صریحی با آقای انریکه مورا در مورد شکلگیری چارچوب مذاکرات برای لغو تحریمهای ظالمانه و غیرقانونی داشتیم و الزامات و اقتضائات مورد نظر خود را مطرح کردیم. قرار شد وی این موضوعات را با طرفهای دیگر مطرح کند».
👈 جمعبندی
گزارههای خبری، هیچگونه نشانهای مبنی بر عقبنشینی دولت رئیسی نسبت به مواضع خود برای مذاکرات آتی با ۴+۱ نشان نمیدهد؛ منطق جمهوری اسلامی مستدل، مستحکم و با پشتوانه فنی، حقوقی، سیاسی و آمیخته با تجربه است؛ این شرایط در کنار مؤلفههای بسیاری که دست برتر را اکنون در اختیار ایران قرار داده، نشان میدهد که ایران بر دو موضوع لغو تحریمها و راستی آزمایی آن بهعنوان تضمین، همچنان اصرار دارد و تیم مذاکرهکننده بر مبنای همین دستور کار پای میز مذاکره خواهد رفت.
✍ احمد بنافی
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 آتشسوزی گسترده در نزدیکی مرکز هسته ای رژیم صهیونیستی
🔻در آتش سوزی بزرگ در منطقه دیمونا تعدادی از خودروهای سنگین و ماشین های حفاری در آتش سوختند.
🔻در این آتش سوزی که در شهرک صنعتی ”روتم“ نزدیک دیمونا رخ داد ۱۰ دستگاه تراکتور و ۸ دستگاه کامیون در آتش سوختند.
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 جزئیات ترور نافرجام شب گذشته تصویربردار خبرنگار صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در کابل
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
سرگشته ی مسیر عبور برادری
تو از تمام فاطمیان، زینبی تری
آرام و باوقار و صمیمی و چاره ساز
الحق که نور دیده ی موسی بن جعفری
کردی نزول و قم به قدومت مدینه شد
معصومه ای و نایب زهرای اطهری
#23ربیع_الاول_سالروز🌺
#ورود_حضرت_معصومه_به_قم🎉
#بر_همگان_مبارکباد🌺
ژنرال صهیونیست: ۸۰ درصد مشکلات امنیتی ما از سوی ایران است
🔹آیلند، ژنرال نیروهای ذخیره رژیمصهیونیستی: در دهه اخیر، ایران منبع ۸۰ درصد مشکلات امنیتی اسرائیل بوده است. میتوان حداقل چهار تهدید مستقیم از جانب ایران را علیه اسرائیل برشمرد.
🔹اول: تلاش ایران برای ایجاد یک نیروی مشابه حزبالله در سوریه؛ دوم: تلاش برای حمله سایبری به اسرائیل؛ سوم: توانایی ایران برای حمله موشکی و پهپادی از سوریه، عراق و یمن به اسرائیل و چهارم تهدید ساخت سلاح هستهای.
ارمنستان: ادعای علیاف علیه ما و ایران بیاساس است
🔹دفتر دادستان کل ارمنستان با ارائه آمارهایی درباره برنامههای مشترک تهران و ایروان برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر ادعاهای رئیسجمهور آذربایجان علیه دو کشور را رد کرد.
🔹دفتر دادستان کل ارمنستان: هدف این ادعاها، پنهان کردن این واقعیت است که آذربایجان خودش یک کشور ترانزیت برای قاچاق مواد مخدر است.
🔸علیاف چند روز پیش مدعی شده بود ارمنستان و ایران سالها است از خاک ناگارنو-قرهباغ برای قاچاق مواد مخدر به اروپا استفاده میکنند.
هدایت شده از مکتب سلیمانی
با سلام
لطفا کانال مکتب سلیمانی را به عنوان کانال مرجع برای تحلیل های سیاسی به اعضاء کانال ها و گروهای خود معرفی کنید
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
♦️سود همه سهمهای بورسی از سجام پرداخت میشود
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس:
🔹در جلسه با رئیس بورس توافق شد که ظرف دو ماه آینده پرداخت سود سهام همه شرکتهای بورسی از طریق سجام انجام شود./فارس
♦️بیانیه آمریکا و تروئیکای اروپا درباره پیشرفتهای برنامه هستهای ایران
🔹عزم خود را برای اطمینان از اینکه ایران هرگز نتواند به توسعه سلاح هستهای بپردازد ابراز کردیم.
🔹ایران گامهای تحریک آمیز هستهای نظیر تولید اورانیوم با درصد غنای بالا و اورانیوم فلزی غنی شده را شتاب بخشیده است.
🔹ایران هیچ نیاز غیرنظامی معتبری برای این اقدام نداشته اما هر دو اقدام برای برنامههای تسلیحات هستهای مهم هستند.
🔹 ادامه پیشرفتهای هستهای ایران و موانع برای فعالیت آژانس بینالمللی انرژی اتمی امکان بازگشت به برجام را با خطر مواجه میکند./فارس
🔴 سوخو 30 در راه ایران
🔹هواپیمای سوخو 30 SM جنگنده ای چند منظوره است که برای عملیات در تمام شرایط آب و هوایی طراحی شده و برای ماموریتهای هوا به هوا و هوا به سطح بسیار مناسب است.این هواپیما از ویژگی و توانایی خلبان اتوماتیک در تمام مراحل پرواز از جمله پرواز کم ارتفاع یا کروز برخوردار است.
🔹برد عملیاتی این جنگنده 1500 کیلومتر است و با مخزن اضافی سوخت برد عملیاتی آن 3000 کیلومتر می گردد. همچنین با استفاده از سیستم سوخت گیری هوایی، میتوان آن را تا 5200 کیلومتر (3200 مایل) افزایش داد. این هواپیما با ذخیره سوخت میتواند نزدیک به 4/5 ساعت پرواز کند. و در حالت پرواز کروز برد، مداومت پروازی این جنگنده به حدود 10 ساعت افزایش پیدا میکند.
🔹این جنگنده همچنین میتواند نبردهای ضدالکترونیکی را نیز انجام دهد. جنگنده سوخو 30 SM قادر به حمل تسلیحات پیشرفته تا حداکثر وزن 8 تن است. تسلیحات این جنگنده شامل تیربار،انواع بمب، موشک های هوا به هوا و نیز موشک های فراصوتی ضد ناو است. موشک های فراصوتی که میتوان بر روی این جنگنده نصب کرد، اونیکس نام دارد که دارای برد 120 تا 300 کیلومتر است.
🔹نخستین نمونههای ساخته شده از جنگندههای سوخو 30 SM در سال 2012 در اختیار وزارت دفاع روسیه قرار گرفت. این جنگنده با جنگندههای F15 و F16 و F18 آمریکایی برابری میکند و تمامی نیازهای عملیاتی کشور پهناور ایران را تامین مینماید. با در اختیار گرفتن این جنگنده، ایران از برتری بسیار محسوسی در نبرد هوایی برخوردار میگردد.
👈مقدمهای بر پایان ائتلاف سعودی در یمن/
با ادامه پیشروی نیروهای ارتش و کمیتههای مردمی یمن به سمت شهر مأرب، منابع یمنی از فرار گسترده نظامیان وابسته به ائتلاف سعودی به سمت شهرها و استانهای همجوار خبر میدهند. «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای نظامی دولت صنعا، از «افراد فریبخورده» در این شهر خواسته است که از جنگ بردارند تا مورد عفو قرار گیرند. استان مأرب به علت دارا بودن منابع غنی نفت و گاز، از ارزش اقتصادی بالایی برخوردار است و به گفته کارشناسان، در صورت آزادسازی کامل این استان، باید پایان کار دولت مستعفی منصور هادی و حامی آن، ائتلاف سعودی در یمن را اعلام کرد.
◄ مراقب سرمایههای خود در ترکیه باشید!/
«سلیمی» عضو هیئترئیسه مجلس گفت: «مراقب سرمایههای خود باشید، سقوط سنگین ارزش لیر ترکیه در برابر دلار به دلیل بدهی خارجی بیش از ۵۰۰ میلیارد دلاری. خریداران خانه در ترکیه اگر همین امروز فروشنده باشند باید ۳۵ درصد مالیات بر عایدی سرمایه بدهند. این غیر از ۴ نوع مالیات دیگر است».
👈گزارش روز
✅تکلیف مالایطاق!
«حسین انصاریراد» فعال اصلاحطلب در گفتوگو با روزنامه آرمان، درباره چگونگی احیای امید و اعتماد مردم اظهار داشت: «سیاستها باید اصلاح شود. مسئله جنگ با آمریکا و غرب محصولش محرومیت ایران از بسیاری از مزایای اقتصادی، فرهنگی و سیاسی است که یک نمونه آن تحریمهاست. اینکه ایران بتواند آمریکا و غرب را شکست بدهد، به عوامل زیادی وابسته است. یک تکلیف مالایطاق است. تکلیف مالایطاق یعنی تکلیفی که قابل انجام نیست و به سرانجام نمیرسد. هزینهای که صرف آن میشود چندین برابر نتیجه و دستاوردی است که میتواند داشته باشد». پیگیری اینگونه شعارهای بیحاصل در 8 ساله دولت تدبير واميد به جد دنبال شد؛ اما نتیجه اجرای این سیاست خوشبینانه و سادهلوحانه، هماینک پیش روی ماست. بااینحال، متأسفانه هنوز از افکار اين جماعت، باور "نمیتوانیم" و "خودکمبینی" رخت برنبسته است!
👈گزارههای خبری:
گره زدن اقتصاد کشور به غرب، خطاي محاسباتي برخی از سياسيوني است كه به تولید داخل و شعار «ما میتوانیم» باور ندارند. ترك فعل برخي مجريان دولتهای گذشته حاصل همين تفكر بود. سال 1394 اوج وعدههای برجامي رئیسجمهوری است كه تكرار هر بند آن خود دليل محكمي بر شکست سیاست ناباوران تكيه بر داخل است: «والله بدانید که با رفع تحریمها شما هم منتفع خواهید شد و نیازی نیست نگران باشید. (20/07/1394)، ... تا سرمایه بیاید، مشکل محیطزیست حل شود، اشتغال، صنعت و آب خوردن مردم حل شود!(17/03/1394)، آنهایی که روی این کلمات توافق افتخارآمیز نظر دارند، بدانند که نخواهم گذاشت به امید این ملت ضربه بزنند (شهریور94). محمدباقر نوبخت معاون رئیسجمهور و سخنگوی دولت نيز همان زمان اعلام كرد: «در صورت توافق در مذاکرات، 100 میلیارد دلار به منابع اقتصاد کشور تزریق میشود». (9 خردادماه 94) و اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهور اظهار داشت: «دولت میتواند در دوران پساتحریم با برنامهریزی جدی، انبوهی از سرمایه را وارد کشور کند» (9 آبان ماه 94).
👈نكته پاياني:
ماهوي بودن اختلاف آمريكا با جمهوری اسلامی ايران، قائم به شخص نبودن رفع اختلافات و اصلاح نشدن نگاه استعمارگرايانه آمریکا از قبل از انقلاب تا به الآن که شاهد ایرانی پرقدرت در منطقه هستیم، با خروج و شكست برجام بدفرجام توسط آمريكا مبتني بر نگاه خوشبینانه دولت سابق به مذاکره با کدخدا، ديوار بیاعتمادی به آمريكا را بلندتر از گذشته كرده است. اين نكته ناب امام راحل (ره)، مهر اثباتی بر ثبات رویه دشمنی این کشور با ملت بزرگ ایران، از گذشته تا به امروز است که میفرماید: «به فرض که آمریکا یک طرح صددرصد اسلامی – انسانی بدهد. باور نمیکنیم که آنها به نفع صلح و منافع ما گامی بردارند. اگر آمریکا و اسرائیل "لا اله الله" بگویند ما قبول نداریم چراکه آنها میخواهند سر ما کلاه بگذارند، آنها که صحبت از صلح میکنند، میخواهند منطقه را به جنگ بکشانند».
✍️#حسين_عباسيان