eitaa logo
ملاردی ها
79 دنبال‌کننده
17.5هزار عکس
18هزار ویدیو
200 فایل
استقلال آزادي جمهوري اسلامي @Gh123 Admin @Arangeh @Malardiha https://eitaa.com/karizno
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ منابع محلی از صدای انفجارهای پی در پی خبر می‌دهند . هدف این بار شهر تربت پاکستان بوده
🚨رسانه‌های پاکستانی خبر دادند که تعدادی انفجار شدید در پنجگور پاکستان اتفاق افتاده است ، حملات همچنان ادامه دارد .
🚨 🔴حملات سایبری به سایت‌های دولتی پاکستان همزمان با حملات موشکی به مقر تروریست‌ها ـــــــــــــــــــــــ پایگاه خبری صابرین
😁😁😁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔥 / موج جدید حملات نیروهای مسلح به تروریست‌های تکفیری در پاکستان 🚨 منابع محلی از شنیده‌شدن صدای انفجارهای پیاپی خبر می‌دهند. هدف این بار شهر تربت بوده 💪 ✅ هم‌اکنون دور جدید حملات سپاه پاسداران به مقر تروریست‌های جیش العدل مستقر در خاک پاکستان، که به نظر پس از هماهنگی خوب وزیرخارجه ایران و پاکستان (شامگاه سه‌شنبه در حاشیه اجلاس داووس)، صورت می‌پذیرد. 💥 دقایقی قبل، برای دومین بار طی ۲۴ ساعت اخیر، چندین در مقرهای گروهک تروریستی جیش الظلم رخ داده 👌 🚨 رسانه‌های پاکستانی خبر دادند که علاوه بر بلوچستان، تعدادی انفجار شدید در ایالت پاکستان اتفاق افتاده و حملات همچنان ادامه دارد. 🖤 السلام علیک صاحب الزمان 🇮🇷🇵🇸 🌐 اخبار جبهه مقاومت🚩 (شبانه)
🚨 🔴حملات سایبری به سایت‌های دولتی پاکستان همزمان با حملات موشکی به مقر تروریست‌ها 🌐 اخبار جبهه مقاومت🚩 (شبانه)
قبل از اینکه شخص دیگری را مسئول بدانید، خودتان را مسئول بدانید.👌
♦️همون‌طور که دارید حمله موشکی رزمندگان سبز پوش سپاه به اردوگاه‌های دشمن صهیونیستی رو میبینید و به خود میبالید و خوشحالید این نکته هم یادتون نره که: 🔴 سوخت موشک های نقطه زن و گشاده دستی سپاه در انجام این عملیات اثر انگشت تک تک ما ایرانی ها پای صندوق های رای هست. ♦️دیر زمانی نگذشته است از موقعی که دولتمردانی با رای مردم ، زمام دولت و حکومت را در اختیار داشتند و باعث شدند تا دشمنان قسم خورده این آب و خاک و نژاد و عقیده ، دست به اقدامات و توطئه های علنی از قبیل شهادت سردار سلیمانی و قطعی روزانه برق و بی تدبیری در کنترل اوضاع کرونا و عدم تامین بودجه سپاه و ایجاد دوگانه پول و سلاح و فساد ..... بزنند. لذا تداوم امنیت ، پیشرفت و آسایش ایران و ایرانی در گرو اقتدار سپاه در برابر دشمن و بیگانگان و تواضع و خدمت سپاه در برابر هم میهنان و مستضعفان است. این یکی از دلایل عقلی ، سیاسی و اعتقادی است که من رای خواهم داد و دیگران را دعوت به مشارکت در انتخابات خواهم کرد . 🔶🔹شبکه افسران انقلاب اسلامی 🔶🔹shabakeafsaran
خدمت براندازان احمق بگم که بی شرف ها پارسال خواستید ایران را به هم بریزید سبز پوشان امنیت اول اربابتون را با خاک یکسان کردند و ان شاء الله بعد از تثبیت قدرت جهانی میاند سراغ تک تک تون تا بفهمید جولان دادن تو دوتا کوچه و چهار راه بهتون احساس قدرت دست نده بیشرف های برانداز،،،چهل سال پاک ترین خونها از سربازان گمنام امام زمان ریخته نشد که شما خوی خوک صفت خود را در این خیابان ها این مرز بوم به نمایش بزارید آسیاب به نوبت اول اربابتون بعد خودتون تنبیه می شید
⭕️ ابو علی العسکری مسئول امنیتی گردان‌های حزب الله عراق در شبکه اجتماعی ایکس نوشته که مقاومت اسلامی این کشور در راستای حمایت از مردم فلسطین شدت عملیات‌های خود را افزایش خواهد داد. او ادامه داده علیرغم اینکه ما اطلاعی از حمله موشکی ایران نداشتیم، اما با این اقدام مخالف نیستیم. زیرا این اقدام، سرطانی که برخی برای عراق به وجود آورده‌اند را کاهش می‌دهد. مسئول امنیتی حزب الله عراق تصریح کرده اگر بردارانمان در سپاه از ما می‌پرسیدند که زدن کدام هدف برای پاسخ به حادثه کرمان بهتر است، ما عربستان و امارات را پیشنهاد می‌دادیم، چرا که ریاض اولین تولید کننده تروریسم است و امارات به دلیل داشتن مقرهای علنی صهیونیست ها و اعلام عادی سازی و تبعیت از آنها و حتی اطلاعات آنها (امارات) بر روی تسهیل بسیاری از عملیات جنایتکارانه در داخل ایران العسکری گفته که انتخاب رئیس جدید پارلمان عراق یک امانت است که مسئولیت آن روی دوش نمایندگان شریف ملت ما است. اما باید منافع عمومی را بر منافع شخصی ترجیح بدهند و به مواضع اصولی پایبند باشند.
ارتش یمن بار دیگر یک کشتی دیگر را هدف قرار داد در حالی که تروریست‌های امریکایی امیدوار بودند که با حمله به مناطقی در یمن جنگ را گسترش داده و مانع از توجه جهانیان به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه شوند و از سوی دیگر، فکر می‌کردند یمنی‌ها ترسیده و کوتاه می‌آیند و دست از حملات خود می‌کشند روز گذشته بار دیگر به سمت کشتی‌هایی که مقصدشان بنادر فلسطین اشغالی بود آتش گشودند تا ثابت کنند که هیچ ترسی از رویارویی با امریکایی‌ها ندارند. در همین راستا در بیانیه ای جدید ارتش یمن اعلام کرده که کشتی «زوگراویا» را پس از آنکه هشدارها و تیرهای هشدار ارتش یمن توجه نکرد هدف قرار داده و تا زمانی که جنگ و محاصره علیه مردم غزه ادامه دشت باشد دریای سرخ و باب المندب بر روی مشی‌های امریکایی بسته خواهد بود.ارتش یمن بار دیگر یک کشتی دیگر را هدف قرار داد در حالی که تروریست‌های امریکایی امیدوار بودند که با حمله به مناطقی در یمن جنگ را گسترش داده و مانع از توجه جهانیان به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه شوند و از سوی دیگر، فکر می‌کردند یمنی‌ها ترسیده و کوتاه می‌آیند و دست از حملات خود می‌کشند روز گذشته بار دیگر به سمت کشتی‌هایی که مقصدشان بنادر فلسطین اشغالی بود آتش گشودند تا ثابت کنند که هیچ ترسی از رویارویی با امریکایی‌ها ندارند. در همین راستا در بیانیه ای جدید ارتش یمن اعلام کرده که کشتی «زوگراویا» را پس از آنکه هشدارها و تیرهای هشدار ارتش یمن توجه نکرد هدف قرار داده و تا زمانی که جنگ و محاصره علیه مردم غزه ادامه دشت باشد دریای سرخ و باب المندب بر روی مشی‌های امریکایی بسته خواهد بود.