🚨 با تحصیلات دکترای حقوق عمومی وقتی میفهمه برادرش رئیس قوه قضا شده بنابر احتیاط خودشو بازنشسته میکنه تا مبادا شبههای برای کسی باقی بمونه!
⭕️ یکی هم بود مملکت سپرده بود دست فک و فامیلش!
👈محل اظهارنظر(کامنت)
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عرصهی رسانهی ما هم شخصیتهایی مثل آقای رئیسی میخواهد!
⭕️ استاد پناهیان:
برخی فکر میکنند گره مشکلات فقط با حضور آدمهای خوب باز میشود در حالیکه وقتی آدمهای خوب وارد میدان میشود دست و پایشان در بوروکراسی کشور بند میشود...
⭕️ کاش رسانهها به جای سیاسیبازی و بحث بر سر قدرت تخصصی میشدند!
👈محل اظهارنظر(کامنت)
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انتخاب_مردم
#انتخابات
♨️ ما انتخابات نداریم، بلکه همه چیز از قبل مشخص شده است و در واقع یک انتصاب است!
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
#جهاد_تبیین_مقابل_تحریف
#روشنگری_آگاهسازی_اجتماعی
☫ قرارگاه مردمی اجتماعی امام صادق(ع)
@jebheengelab
🌹شهید مظلوم دکتر بهشتی: آنهایی که ولایت فقیه را قبول ندارند درهر مقامی که باشند سرنگون خواهند شد
#هیئت_شهداء
✅@shohadaye_delfan
مقام محمود 33.mp3
11.97M
#مقام_محمود ۳۳
※ و أسئلهُ أن یُبَلّغنی المقامَ المَحمود لکم عندالله.
#استاد_شجاعی | #استاد_میرباقری | #دکتر_رفیعی
در حرکت به سمت مقام محمود «انفاق» یک ابزار رساننده و سرعت بخش هست.
✘ اما نه هر انفاقی ...
فقط انفاق هایی سرعت بخش هستند که با قلب جذب بشن!
یعنی چی «با قلب جذب بشن» ؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مسئول_غرب_زده
#انتخاب_مردم
#انتخابات
♨️ رفتار متکبرانه و زشت علی لاریجانی با یک بانوی زلزلهزده: همین که سالمی خوبه!
❌ لاریجانی از روز گذشته با ژست مردمداری وارد گود انتخابات شده است.
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
#جهاد_تبیین_مقابل_تحریف
#روشنگری_آگاهسازی_اجتماعی
☫ قرارگاه مردمی اجتماعی امام صادق(ع)
@jebheengelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 آدمای زودرنج و حساس،جهنمیترین آدمای زمینند !
🎙استاد شجاعی
#هیئت_شهداء
✅ @shohadaye_delfan
#دولت_کدخدا
#وطن_فروشان
♨️ فرق میکنه کی رئیس جمهور باشه....
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
#جهاد_تبیین_مقابل_تحریف
#روشنگری_آگاهسازی_اجتماعی
☫ قرارگاه مردمی اجتماعی امام صادق(ع)
@jebheengelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷و از ملت امیدوارم که عذرم را در کوتاهی ها و قصورها و تقصیرها بپذیرند و با قدرت و تصمیم اراده به پیش روند و بدانند که با رفتن یک خدمتگزار در سد آهنین ملت خللی حاصل نخواهد شد🌺اشکهای بی پایان امام خامنه ای(ادام الله ظله الشریف)به هنگام قرائت،وصیت نامه الهی سیاسی امام راحل عظیم الشأن در مجلس خبرگان رهبری در ۱۴ خرداد۱۳۶۸🇮🇷
🔴وصیتنامه کودک شهید غزهای که وصیت کرده حتما وصیتنامه اش منتشر شود.
وصیت من به شما: اگر در جنگ مُردم و رفتم و شهید شدم از حکام عرب نخواهم گذشت .حاکمانی که ما را خوار کردند. روزگار سختی را بدون آب و غذا سر کردیم، علی رغم سن کم ، موهایم سفید شده است . خدا شما را نبخشد و از شما نگذرد. به نزد خدائی که خالق هفت آسمان است از شما شکایت میکنم.مرا ببخش مادر، تو را خیلی دوست دارم.از دوری من ناراحت و محزون نشوی. نامه من برای مردم مصر، یمن، اردن، الجزایر،لیبی،لبنان تونس، سودان، سومالی و مالزی است. این امانتی از طرف من به شما : غزه را به حال خود رها نکنید!غزه را فراموش نکنید! شما را سوگند میدهم و به شما وصیت میکنم. همهتان را دوست دارم، امانتی است بر گردن شما: ما را خوار نکنید.
هر کس نامه مرا دید بر عهدهاش است که آن را منتشر کند.به اذن خدا من شهید هستم.
محمد عبدالقادر الحسینی
🔴بلوف می زنند!
با شهادت شهید رئیسی و پیش بینی ها از افزایش مشارکت، بوی «کباب قدرت» به مشامشان رسیده! و الا دلشان برای میزان مشارکت نسوخته!
#انتخابات
✍ محمد صالح مشفقی پور
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔴محمدمهدی اسماعیلی وزیر ارشاد برای ثبتنام در انتخابات ریاست جمهوری وارد وزارت کشور شد.
⏪محسن منصوری معاون اجرایی دولت، وی را همراهی میکند. در خبرها آمده بود که خود محسن منصوری هم قصد ثبت نام در انتخابات را دارد.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔹میثم نیلی(برادر داماد رئیس جمهور و صاحب امتیاز رجانیوز) هم اسماعیلی را در ستاد انتخابات همراهی میکند
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔴 اصلی ها هنوز نیامده اند!
گزارش وطن امروز از ثبت نام کاندیداها در پایان روز سوم
ظاهرا امروز روز ثبت نام اصلی هاست. به تعبیر این رسانه افرادی که تا عصر روز گذشته ثبت نام کردند هیچکدام گزینه های اصلی نبودند😕
⏪ما در بیداری ملت موضعی نسبت به تحلیل این روزنامه نداریم . منتظر سخنرانی رهبر انقلاب هستیم تا بعد از آن با جمعبندی نهایی خط خود برای انتخابات را مشخص کنیم.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
.
♻️ خود غلط بود آنچه میپنداشتیم...
🔰حمید رسایی: مکرّرا از رفتار مخرّب بانکها گلایه کردیم و چشم انتظار برخورد بانک مرکزی با آنها بودیم. اکنون میبینیم که آب از سرچشمه گلآلود است.
🔹مطابق با آمارها (و با فرض حدود ۸۰۰۰ نفر کارمند و بازنشسته در بانک مرکزی)، کارمندان بانک مرکزی به طور متوسط تا آبان ۱۴۰۲ در حدود ۲ میلیارد تومان وام گرفتهاند. بدیهی است برخی کارکنان کمسابقه، رقمی کمتر و برخی کارکنان پرسابقه، رقمی بیشتر گرفته باشند.
🔹آن وقت دیگران فقط گلایه میکنند که چرا سایر بانکها به کارکنان خود مثلا به طور متوسط یک میلیارد تومان وام دادهاند.
وقتی مقام ناظر (یعنی بانک مرکزی) اینطور رفتار میکند، سایر بانکها هم همین خبط و خطا را از بانک مرکزی الگو میگیرند: اَلنّاسُ بِاُمَرائِهِمْ اَشْبَهُ مِنْهُمْ بِآبائِهِمْ
🔹زمانی که میخواهند برای خودشان پول چاپ کنند، نه تنها تورم زا نیست، بلکه ویتامین اقتصاد است، اما وقتی پای بهرهمندی مردم به میان می آید (مثلا ۴۰۰ میلیون وام مسکن مردم عادی)، کلی صغری کبری میبافند که تورم زاست.
#مهار_بانکها #مهار_تورم
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
🗳 توازن
آنچه میتواند دست شورای نگهبان را در ردصلاحیت عناصر معلومالحال باز کند، ثبت نام ایثارگرانه نامزدهای اصولگرای خارج از دایره رجلیت سیاسی، با هدف تأیید نشدن و ایجاد توازن در ردصلاحیتها است.
تنها در صورت وجود چنین توازنی است که میتوان با کمترین تبعات، عناصر فاسد را نیز حذف کرد.
🇵🇸✌️🇮🇷
@tahlil8
بارخدایا ، مهدی فاطمه (س) را در پناه خود در سلامت بدار و از تمام بلاهای زمینی و آسمانی حفظ کن
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
آشنایی با تهدید نرم- بخش اول
تهدید نرم را میتوان تحولاتی دانست که موجب دگرگونی در هویت فرهنگی و الگوهای رفتاری مورد قبول یک نظام سیاسی میشود. تهدید نرم نوعی سلطه کامل در ابعاد سهگانه حکومت، اقتصاد و فرهنگ است که از طریق استحاله الگوهای رفتاری ملی در این حوزهها و جایگزینی الگوهای نظام سلطهای تهدید محقق میشود. با این نگرش، تمامی اقداماتی که موجب شود تا اهداف و ارزشهای حیاتی یک نظام سیاسی (زیرساختهای فکری، باورها و الگوهای رفتاری در حوزه اقتصاد، فرهنگ و سیاست) به خطر افتد، یا موجب ایجاد تغییر و دگرگونی اساسی در عوامل تعیینکننده هویت ملی یک کشور شود، تهدید نرم به شمار آید. در تهدید نرم، بدون منازعه و لشکرکشی فیزیکی، کشور مهاجم اراده خود را بر یک ملت تحمیل و آن را در ابعاد گوناگون با روشهای نرمافزارانه اشغال میکند.
تردید در مبانی و زیرساختهای فکری یک نظام سیاسی، بحران در ارزشها و باورهای اساسی جامعه، بحران در الگوهای رفتاری جامعه و بحرانهای پنجگانه سیاسی (هویت، مقبولیت، مشارکت، نفوذ و توزیع) را میتوان از مؤلفههای این تهدید نام برد.
تغییرات حاصل از تهدید نرم، ماهوی، آرام، ذهنی، تدریجی و نرمافزارانه است. این تهدید همراه با آرامش و خالی از روشهای فیزیکی و با استفاده از ابزارهای تبلیغات، رسانه، احزاب، تشکلهای صنفی و قشری و شیوه القاء و اقناع انجام میپذیرد. در حال حاضر جهانیسازی فرهنگ مترادف با مفهوم تهدید نرم تلقی میشود. به طور خلاصه می توان گفت:
- تهدیدات نرم پیچیده و محصول پردازش ذهنی نخبگان، و اندازهگیری آن مشکل است
- در تهدید نرم، از روش القاء و اقناعسازی بهرهگیری میشود.
- در تهدید نرم هدف تأثیرگذاری بر انتخابها، فرایند تصمیمگیری و الگوهای رفتاری حریف و در نهایت سلب هویتهای فرهنگی است.
حوزه تهدید نرم، حوزه اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است
مرجع امنیت در تهدیدات نرم محیط فروملی و فراملی (هویتهای فروملی و جهانی) است.
- کاربرد قدرت نرم در رویکردهای امنیتی جدید علیه نظامهای سیاسی مخالف یا معارض، مترادف با فرهنگسازی و نهادسازی در چارچوب اندیشه و الگوهای رفتاری نظامهای لیبرال و دموکراسی تلقی میشود. *علی داشدبی
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
تهدیدنرم – بخش دوم
اهمیت و ابعاد تهدیدات نرم
پیچیدهترین و مهمترین مؤلفه امنیت ملی در هر کشور، امنیت فرهنگی است. برای یک کشور که هویت فرهنگی آن، مؤلفه اصلی تلقی میشود، این امر اهمیت بیشتری خواهد داشت و هر چه این حکومت، مبانی فکری و اعتقادی و الگوهای رفتاری دیگران را به چالش بیشتری کشانده باشد، از تهدیدات بیشتری برخوردار خواهد بود. بنابراین، تهدیدات فرهنگی که از آن به تهاجم فرهنگی و یا تهدید نرم یاد میشود، به دنبال ایجاد انواع بحرانهای فرهنگیـسیاسی در جامعه برای دستیابی به اهداف و اغراض سیاسی است. هدف اصلی از این نوع تهدید، حذف باورمندی جامعه، سلب اراده و روحیه مقاومت و در مجموع استحاله فرهنگیـسیاسی است.
در این نوع تهدید تلاش میشود ملتی دارای آرمان به ملت بیآرمان تبدیل شود و آن هم به دست خود، الگوهای رفتاری خود را در حوزههای اقتصادی، سیاسی و فرهنگی به چالش اندازد. هدف از هر نوع تهدید تأثیرگذاری بر اندیشه، عواطف و اراده و سرانجام به تسلیم کشاندن حریف است. بنابراین نقطه مشترک همه تهدیدات، تحمیل اراده به نیروی مقابل است. تفاوتهای تهدیدات، در به کارگیری روشها، ابزارها و... است. تهدید میتواند با تکیه بر روشهای سیاسی، روانی و شیوههای غیرخشونتآمیز و با به کارگیری قدرت نرم برای تأثیرگذاری بر اراده حریف و نیروی مقابل انجام گیرد بیتردید اگر فکر، اراده و قدرت روحی حریف تسخیر شود،استفاده از قدرت سخت و لشکرکشی ضرورتی نخواهد داشت. از همین رو، قدرتهای استکباری با کاربرد عملیات روانی، مقاومت ملتها و نظامهای سیاسی را پیش از عملیات نظامی فرو میریزند یا برای سرعت بخشیدن در اهداف عملیات نظامی، اقتصادی و سیاسی از سلاح عملیات روانی به منظور سلب اراده و انگیزه نبرد در نخبگان یک کشور، مردم و نیروهای مسلح بهره میگیرند و عملاً خاکریزهای دفاعی کشور بدون خونریزی سقوط میکند.
بنابراین تهدید نرم، امروزه مؤثرترین، کارامدترین و کمهزینهترین و در عین حال خطرناکترین و پیچیدهترین نوع تهدید علیه امنیت ملی یک کشور است، چون میتوان با کمترین هزینه با حذف لشکرکشی و از بین بردن مقاومتهای فیزیکی به هدف رسید؛ زیرا با عواطف، احساسات، فکر و اندیشه و باور و ارزشها و آرمانهای یک ملت و نظام سیاسی ارتباط دارد. ابعاد این جنگ و تهدید، گستردهتر و مخربتر است زیرا دین، فکر و آرمان ملتها را آماج تهاجم خود قرار میدهد. تهدید نرم به روحیه، به عنوان یکی از عوامل قدرت ملی خدشه وارد میکند، عزم و اراده ملت را از بین میبرد، مقاومت و دفاع از آرمان و سیاستهای نظام را تضعیف میکند. فروپاشی روانی یک ملت میتواند مقدمهای برای فروپاشی سیاسیـامنیتی و ساختارهای آن باشد. *علی داشدبی
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
روسیه، ناتو و صدای پای جنگ بزرگ! (۱)
مدتی است خبرهای «مهمی» از تحولات اوکراین منتشر میشود. خبرهایی که به دلیل حوادث غزه و فضای انتخاباتی کشورمان، آن طور که باید در رسانه بازتاب نمییابد. موضوع «عبور علنی و صریح آمریکا و ناتو» از «خطوط قرمز روسیه» و افزایش بیسابقه هشدارها درباره «آغاز جنگ جهانی» مسئلهای است که به نظر میرسد، نیاز است به آن پرداخته شود. جنگ بزرگی که هیچ کس نمیتواند تبعات ویرانکننده آن را بهدرستی پیشبینی کند و تبعات آن-به دلیل مسلح بودن دو طرف به سلاحهای اتمی- قطعا فقط دامن غرب و روسیه را نخواهد گرفت. در این باره گفتنیهایی هست:
۱- در 858 روزی که از جنگ بین «روسیه» در یک طرف و «اوکراین و ناتو» در طرف دیگر جریان دارد، بارها و بارها نسبت به تبعات ویرانگر طولانی شدن این جنگ هشدار داده شده و به دلیل اعمال نوعی «کنترل شدگی» روی این جنگ از سوی دو طیف، خیالها تا حدود زیادی از گسترش آن و ورود مستقیم ناتو و روسیه به جنگ علیه یکدیگر، راحت بود. به عبارتی طرفین-لااقل در ظاهر-خطوط قرمز یکدیگر را رعایت و با نیم نگاهی به تجربه سیاه جنگهای جهانی اول و دوم، سیاستهای جنگی و دیالوگهای سیاسیشان را تنظیم میکردند. این که «ما مستقیما وارد جنگ نخواهیم شد» یا «اجازه استفاده از سلاحهای خاصمان را به اوکراین برای حمله به خاک روسیه نمیدهیم» مدام وِرد زبان طیف غرب بود و تا حدی که باعث ایجاد حساسیت و واکنش متقابل نشود، به این وعدهها و خط قرمزها نیز عمل میشد. اما چند روزی است این استراتژی، هم در ادبیات سیاستمداران دو طیف و هم در عمل تغییر کرده است. یعنی غربیها صراحتا میگویند سلاحهایی که زمانی جزو خطوط قرمز این جنگ محسوب میشده را به اوکراینیها میدهند و به زلنسکی هم میگویند «میتوانی از این سلاحها علیه خاک روسیه استفاده کنی.» روسیه نیز چند باری اعلام کرده اوکراین و ناتو از خطوط قرمزها عبور کردهاند و باید منتظر تبعات ویرانگر آن باشند. به عنوان فقط یک مثال دیروز به نقل از رویترز و پولیتیکو، اعلام شد، آمریکا-رهبر ناتو- به اوکراین برای حمله مستقیم به خاک روسیه چراغ سبز نشان داده است و «دیمیتری مدودف»، معاون شورای امنیت ملی روسیه و رئیسجمهور اسبق این کشور نیز گفته است: «این مجوز میتواند به دلیلی برای شروع جنگ مستقیم با اعضای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) تبدیل شود....اوکراین و متحدانش در صورت استفاده از تسلیحات دوربرد علیه روسیه، پاسخی ویرانگر دریافت خواهند کرد...مسکو همه پرسنل نظامی و تجهیزات غرب در اوکراین یا ورای مرزهای آن را در صورت دخالت آنها در حمله به خاک روسیه، نابود خواهد کرد.»
اما چرا این خطوط قرمز -که برای کنترل جنگ ترسیم شدهاند-این روزها به این شکل و به طور علنی نقض میشوند؟ آیا واقعا روسیه و ناتو ممکن است مستقیما وارد جنگ شوند؟ در این صورت، چقدر احتمال دارد جنگ جهانی سوم آغاز شود؟
۲- یکی از پاسخهایی که میتوان به سؤال اول این یادداشت داد، «طولانی شدن» این جنگ است. 2 سال و سه ماه و 8 روز است که این جنگ آغاز شده و طرفین تاکنون با حفظ آن اصل «کنترل شدگی» تمام توان خود را به میدان جنگ آوردهاند. طولانی شدن جنگ به زیان همه طرفهای درگیر بوده است اما بیش از این که به زیان روسیه یا حتی کشورهای عضو ناتو باشد، به زیان کشور اوکراین تمام شده است. گزارشهای مستند زیادی درباره شرایط اوکراین پس از این جنگ منتشر شده است که چکیده آن در چند جمله کوتاه این طور میشود: «اوکراین نابود شده، تمام زیرساختهایش از بین رفته و بافت و تعداد جمعیت این کشور نیز یا به دلیل فرار یا کشته شدن، تغییرات جدی کرده است.» به عنوان فقط یک نمونه جدید، یادآوری میکنیم که ارتش اوکراین امروز میگوید فاقد نیروی رزمی کافیِ «کارآمد» یا حتی «ناکارآمد» است و روسیه نیز میگوید طی همین یک ماهی که دیروز روز آخرش بود، چیزی بالغ بر 35 هزار نظامی اوکراینی را کشته است. اوکراین شاید به لطف جیب مالیاتدهندگان آمریکایی و چند کشور اروپایی پول و سلاح کافی در اختیار داشته باشد اما نیرویی که بتواند از این سلاحهای استفاده کرده و جلوی پیشرویهای زمینی روسیه را بگیرد، ندارد. شاید ناتو با اعلام «از خطوط قرمزمان عبور میکنیم» میخواهد سرعت پیشروی روسیه را بگیرد. همانطور که میدانید، پیشرویهای برقآسا و زمینی روسیه در شهر بزرگ، مهم و استراتژیک «خارکیف» و از دست رفتن مناطق این شهر یکی پس از دیگری، موضوعی است که حیثیتی برای غرب با آن همه «اهن و تلپ»! نگذاشته است. اکنون که در حال مطالعه این یادداشت هستید، اوکراین علاوهبر زیرساختها و نیروهای انسانیاش، بخش بزرگی از سرزمینش را هم از دست داده است اما در روسیه، اثر خاصی از تبعات جنگ یا شکست دیده نمیشود.
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
روسیه، ناتو و صدای پای جنگ بزرگ! (۲)
۳- اما درباره این که «آیا روسیه و ناتو وارد جنگ مستقیم با هم خواهند شد یا خیر؟» باید گفت، این جنگ از همان روزهای آغازین آن، بین روسیه و ناتو بوده و آمریکا به عنوان رهبر ناتو، هرگز بیرون از این جنگ نبوده است. چرا که اوکراین و زلنسکی واقعا در حدی نیستند که خود تصمیم بگیرند با قدرتی مثل روسیه وارد جنگ مستقیم شوند. تنها چیزی که اکنون تغییرکرده این است که پیش از این، مداخله مستقیم از سوی ناتو تکذیب میشد اما اکنون اعلام و تایید میشود. ما فکر میکنیم که اگر اوکراین با سلاحهایی که از غرب گرفته- و استفاده از آن علیه خاک روسیه تاکنون ممنوع بوده- به خاک روسیه حمله کند و از آنسو نیروهای ناتو نیز -طبق آنچه برخی اعضا گفته اند- مستقیما و علنی وارد این جنگ شوند روسیه آن را بیپاسخ نخواهد گذاشت. نوع پاسخ روسیه نیز بستگی خواهد داشت به میزان و شدت این حملات. پاسخها میتوانند از شلیکهای محدود به نیروهای ناتوی حاضر در خاک اوکراین شروع و به تشدید حملات برای تسریع پیشرویها در خاک اوکراین با افزایش شدت حملات ختم شود. با توجه به تهدیدهای صریح پوتین، این حملات حتی میتواند با حملاتی محدود و حساب شده به کشورهای کوچکتر عضو ناتو شروع و بسته به نتایج بعدی، گسترش یابند و احتمالا این رَوَند تا جایی کِش مییابد که حتیالامکان، به جنگ اتمی ختم نشود. اما طولانی شدن این وضع نیز میتواند تبعات جبران ناپذیری داشته باشد. بنابر این میتوان گفت، «هر اتفاقی ممکن است».
به این نکته نیز توجه کنید که، آمریکا-به عنوان راس و همه کاره ناتو- یک انتخابات پیش رو دارد و یکی از نامزدهای اصلی آن، با این جمله که «زمان من اگر حمله میشد مسکو و پکن را بمباران میکردم» خود را آماده شرکت در این انتخابات میکند. حالا شما بفرمایید، با توجه به شناختی که از ترامپ دارید، درصورت پیروزی او احتمال وقوع جنگ بین آمریکا و روسیه یا حتی چین، بالاتر نمیرود؟
۴- وقتی با بشر دو پا مواجهیم، پیشبینی، کار سختی است. به 10 سال منتهی به جنگ جهانی اول میگویند «دوره صلح مسلح» چرا که در این مدت بسیاری از کشورهای اروپایی به ویژه آلمان و فرانسه با هم درگیر جنگ نبودند اما مشغول ساخت و انبار کردن سلاح و بمب و...بودند. [در حالی که اکنون روسیه و ناتو -مستقیم یا غیرمستقیم- درگیر جنگند] در دوران صلح مسلح، پیشبینی وقوع جنگ کار زیاد سختی نبود و جنگ هم بالاخره رخ داد. سالها یا حتی ماههای منتهی به جنگ جهانی دوم که، فضا اصلا فضای وقوع جنگ آن هم از نوع جهانی نبود و کشورهای آلمان، ایتالیا، فرانسه و انگلیس حتی توافقنامهای را هم برای محکم کردن صلح نوشته بودند.(توافقنامه مونیخ) اما ناگهان فضا تغییر کرد و تا کشورها به خود بیایند، جنگ جهانی شروع شد. لذا با ادامه وضعی که در جنگ اوکراین با آن مواجهیم میتوان گفت «هر اتفاقی ممکن است.»
جعفر بلوری
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
🔹🔹🔹
📸دلایل رد صلاحیت لاریجانی در انتخابات ١۴٠٠ از زبان آیت الله جنتی:
١- مواضع سیاسی از جمله فتنه ٨٨
٢- حمایت از افراد رد صلاحیت شده
٣- مداخله یکی از فرزندان در قراردادهای ساختمانی مجلس در هنگام ریاست
۴- اقامت منصوبان درجه یک در انگلیس و آمریکا
۵- سفرهای اعضای خانواده به خارج از کشور
۶- عدم رعایت اصل ساده زیستی
٧- سهیم بودن در بخش هایی از نابسامانی و وضعیت موجود
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi