اعمال روز نیمه شعبان
#نیمه_شعبان
نیمه شعبان، روز ۱۵ شعبان و سالروز تولد حضرت مهدی (عج)، امام دوازدهم شیعیان است که در دوران غیبت به سر میبرد. این روز فضیلت فراوانی دارد و برای آن اعمال مستحبی وجود دارد که در ادامه مقاله اعمال روز نیمه شعبان گردآوری شده است.
اعمال روز نیمه شعبان شامل اعمال مستحبی زیادی می باشد که
#غسل_کردن و
#روزه گرفتن از آن جمله اند.
فضیلت روزه نیمه شعبان در روایات بسیار مورد تاکید قرار گرفته است.
بسیار شایسته است که شیعیان، در شب و روز نیمه شعبان، با تشکیل محافل و مجالس، و برپایی سخنرانیها، درباره عظمت این روز و وجود مقدّس امام زمان(ع) و شرایط انتظار آن حضرت، و دعا برای تعجیل در ظهورش و دفع شبهات دشمنان و ناآگاهان، آن را گرامی بدارند؛ ولی در همه این موارد از کارهای نامناسب و خلاف شرع بپرهیزند و عبادت را با گناه آلوده نسازند
از اعمال روز نیمه شعبان علاوه بر استحباب روزه و غسل، مستحب است در هر زمان و مکان #زیارت_امام_زمان (عج) و دعا براى تعجیل در ظهور آن حضرت.
@Manavi_2
@Manavi_3
@Manavi_4
#نماز_اجابت_سریع
#بخت_گشایی
#رزق_وروزی
#باطل_السحر
#شغل_مناسب
#شفای_مریض
#مهرومحبت
#نماز
✜ در نیـمه شـب #غسـل کـن و #دورکـعت_نماز بگذارد .
💠در #رکعـت_اول بعـد از سـوره ی #حمد سوره ی #اخلاص را پانصـد《500》 مـرتبه بخـوانید.
✜ و همیـن طور در #رکعت_دوم پس از قرائت سوره ی #حـمد آخـر سـوره #حـشر و سـوره ی #حـدید را بخوانید.
💠 و در حـال ایسـتاده صـد《100》 مرتبه بـگو :
✨{{إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَ إِيَّاكَ نَسْتَعِينُ}}✨
بـعد #نمـاز را تـمام کن و حمد خدا گوی که حـاجتت روا شـود و اگـر نشود در مرتبه دوم و سـوم روا شـود ان شاء الله .
📚↫مکـارم الاخـلاق ص 325
@Manavi_2
@Manavi_3
@Manavi_4
داروخانه معنوی
#احسن_القصص ☘شیخ مرتضی زاهد (٣) ادامه مطلب قبل: نمونه ای از "باور و یقین" ایشان:👇 شیخ مرتضی اینگون
#احسن_القصص
☘ شیخ مرتضی زاهد(۴):
💥مرحوم شیخ مرتضی زاهد منبری بسیار پاک و ساده داشت. او در بالای منبر بیشتر از هر چیز، آیات الهی و روایات اهل بیت را نه از حفظ، بلکه از روی کتاب می خواند. در یکی از روزها در خانه آقا شیخ مرتضی جلسه روضه و موعظه بر پا بود، در آن جلسه یکی از شاگردان آقا مرتضی از این سبک و شیوه صحبتهای او خسته شده بود. احساس می کرد این صحبتها برایش یکنواخت و غیر قابل استفاده شده، لذا در وسط های منبر بلند می شود تا از جلسه بیرون رود.
⚡️⚡️⚡️
در حال بیرون رفتن، در این فکر بود از آن به بعد پای صحبتهای یکی دیگر از بزرگان و علمای تهران برود، اما تا پایش را از خانه آقا شیخ مرتضی بیرون می گذارد خانمی بسیار مجلله و محجبه را در جلوی در مشاهده می کند. آن بانوی مکرمه بلافاصله به آن آقا می فرماید: "کجا می خواهی بروی؟! هرچه لازم باشد مرتضای ما برای شما می گوید. "آن آقای مؤمن و با صفا بعد از شنیدن این فرمایش به شدت تحت تاثیر قرار می گیرد و بی اختیار با شتاب به پای صحبتهای آقا شیخ مرتضی باز می گردد. در این هنگام متوجه می شود آقا شیخ مرتضی نیز در حال بیان این جملات است: "هرچه لازم باشد مرتضی برای شما می گوید."
#شرح حال اولیاء خدا
📗مجله منتظران شماره ۵٢
📗پرواز در ملکوت
@Manavi_2
@Manavi_3
@Manavi_4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
#نیمه_شعبان
یا ابا صالح المهدی ادرکنی
🌕💔🌕یا
🌕💔🌕رب
🌕💔🌕الحسین
🌕💔🌕بحق
🌕💔🌕الحسینِ
🌕💔🌕اشف
🌕💔🌕الصدر
🌕💔🌕الحسین
🌕💔🌕بظهور
🌕💔🌕الحجه
🌕💔🌕اللهم
🌕💔🌕عجل
🌕💔🌕لولیک
🌕💔🌕الفرج
نیمه شعبان مبارک .
✨روزتون مهدوی✨
🙏🙏🙏🌹🌹🌺🌺💞
@Manavi_2