eitaa logo
محتوی رسانه ای شهرستان مرند
82 دنبال‌کننده
512 عکس
212 ویدیو
7 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🏴همایش عظیم مردمی پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی شهرستان مرند زمان : روز چهارشنبه ۱۵ شهریورماه مکان: از امامزاده احمد تا گلزار شهدا مرند
🔰 شورای فرهنگ عمومی شهرستان مرند به مناسبت برگزار می نماید: 📚 با محوریت کتابچه «به رهبری حسین علیه‌السلام» (بازخوانی ابعاد گوناگون حماسه اربعین در بیانات رهبر انقلاب اسلامی ) 🔖 آزمون به صورت برگزار می شود. 💠 جهت تهیه کتابچه و شرکت در آزمون می توانید به سایت دفتر امام جمعه شهرستان مرند مراجعه نمایید: 🌐 https://match.njmarand.ir ⏰ فرصت شرکت در مسابقه: تا ساعت 11 صبح روز 16 شهریور 🎁 جوایز: کمک هزینه سفر به به نفر اول و به 20 نفر از افرادی که پاسخ صحیح به سوالات را داده اند، به قید قرعه جوایز نفیسی اهدا خواهد شد. 📚 محلهای تهیه کتابچه : - دفتر امام جمعه مرند - در مبدا و مقصد پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی مرند
💢‏ تنها گزینه روی میز دشمن ‼️ترفندها: ▪︎ ایجاد شایعه ▪︎جلوگیری از انتشار اخبار مثبت با انبوه اخبار منفی ▪︎سرکوب موفقیت‌ها ▪︎بزرگنمایی ضعف‌ها ▪︎تزریق یاس و ناامیدی ▪︎ایجاد ترس(راسویاب،تیک قرمز) ▪︎هزینه تراشی برای مخالفان امپریالیست غیرایرانی 📍 یعنی بازی نکردن در این ترفندهای دشمن
هفت توانایی کلیدی که هر شخصی در سواد رسانه ای به آن نیاز دارند 1. تحلیل محتوا: توانایی تحلیل محتوای رسانه‌ها از جمله تلویزیون، رادیو، اینترنت، رسانه‌های اجتماعی و غیره. 2. تفکر باز: توانایی تفکر باز و انعطاف‌پذیری در برابر اطلاعات جدید و متغیر. 3. تمرکز بر منابع: توانایی شناسایی منابع معتبر و موثق و استفاده از آن‌ها در تحلیل رسانه‌ای. 4. تشخیص تغییرات در رسانه‌ها: توانایی شناسایی تغییرات و تحولات در رسانه‌ها و تاثیر آن‌ها بر فرهنگ و جامعه. 5. توانایی ارزیابی مطالب رسانه‌ای: توانایی ارزیابی مطالب رسانه‌ای به صورت منطقی و تحلیلی و تشخیص مطالب تبلیغاتی و تبعیض‌آمیز. 6. توانایی بیان: توانایی بیان و ارائه نظرات و دیدگاه‌های خود به شیوه‌ای قابل فهم و قابل قبول برای دیگران. 7. توانایی تعامل با رسانه‌ها: توانایی تعامل با رسانه‌ها به شیوه‌ای موثر و هوشمندانه. برای تعامل بهتر با مخاطبان و ترویج سواد رسانه ای در جامعه، باید توانایی های ارتباطی و رسانه ای خود را افزایش دهیم .
🔹 قطعات پازل علیه ایران: 1⃣ در ؛ درگیر پرونده هسته‌ای و برجام، موضوع هواپیمای اوکراینی، حقوق بشر، حقوق بانوان، کمک به روسیه در جنگ اوکراین، چالش با کشورهای عرب خلیج فارس، پرونده سوریه، عراق، یمن بحرینو... 2⃣ در ؛ موضوع تحریم ، مساله دلار، موضوع مسکن، موضوع خودرو، موضوع گرانی‌های روزانه کالاهای اساسی... 3⃣ در ؛ موضوع مهم حجاب، سلبریتی‌ها، سینم، سبک زندگی غربی، مشکلات ازدواج جوانان... 4⃣ در موضوع جنگ‌های نیابتی، تحریم تجهیزات نظامی، تضعیف قوای مسلح و نیروی انتظامی... 5⃣ در موضوع ترورها، اغتشاشات، قاچاق سلاح، تهدیدهای اسرائیل، مساله آذربایجان، موضوع تجزیه ایران، موضوع سیستان و اکراد.. 🔺اینها بخشی از مهمترین قطعات پازل جنگ ترکیبی علیه ایران می‌باشد که به صورت روزانه قوی و ضعیف می‌شود و موضوعات جدیدی به آنها اضافه می‌شود تا دیگری را تقویت کند.       
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️مقام معظم رهبری: آمریکا گروهی را برای بحران‌سازی در کشورهای مختلف راه انداخته است مقام معظم رهبری در دیدار مردم سیستان‌وبلوچستان و خراسان جنوبی: 🔸معلومات اطلاعاتی ما به ما میگوید که دولت آمریکا در این کشور، مجموعه‌ای با اسم گروه بحران درست کرده است؛ با ماموریت بحران‌سازی در کشور ما از جمله ایران. 🔸تا بگردند نقاطی را که در کشور بنظر آنها موجب میشود بحران درست بشود، تحریک کنند‌. 🔸آنها با فکر و مطالعه به این نتیجه رسیدند که در ایران چند نقطه بحران ساز وجود دارد: اختلافات قومی، تفاوتهای مذهبی و مساله جنسیت و زن که باید اینها را برای بحران‌سازی تحریک کرد. 🔸این برنامه آمریکاست و شتر در خواب بیند پنبه دانه‌‌‌!
🔸 در چقدر اهمیت دارد؟ 🔻ویدئو و تصاویر در جلب توجه بسیار مهم هستند و نمی‌توان آنها را در دنیای تصویری دست کم گرفت. سهولت در تولید، ویرایش و اشتراک‌گذاری تصاویر، ویدئو، گرافیک و کلمات، ساختن محتوای جذاب را ساده‌تر از همیشه می‌کند.
🔸چرا بهتر از نوشتن است؟ 🔻تحقیقات نشان می‌دهد که مغز انسان می‌تواند تصاویر را سریع‌تر از متن نوشتاری پردازش کند. از آنجایی که ویدئوها صدا، متن و حرکت را با هم ترکیب می‌کنند، به نظر می‌رسد که فورا به آنها متصل است. علاوه بر این، هنگامی که یک ویدئو را تماشا می‌کنید، نه تنها اطلاعات را به صورت غیرفعال مشاهده می‌کنید، بلکه فعالانه در یک تعامل رسانه‌ای شرکت می‌کنید.
💠 یادواره شهدای طلاب و روحانیون شهرستان مرند 🏴همزمان با شب رحلت نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله وسلّم) و شهادت امام حسن مجتبی (علیه السلام) 🔸 با سخنرانی: حجت‌الاسلام والمسلمین نعمت زاده 🔹 با مداحی: حجت‌الاسلام مرتضی دهقانی 📆 زمان: روز چهارشنبه مورخه ۲۲ شهریور ساعت ۱۷ 🕌 مکان: حیاط حوزه علمیه صاحب الزمان (عج)
📸 | نقش روحانیت در دفاع مقدس 💠 یادواره شهدای طلاب و روحانیون شهرستان مرند 📆 زمان: روز چهارشنبه مورخه ۲۲ شهریور ساعت ۱۷ 🕌 مکان: حیاط حوزه علمیه صاحب الزمان (عج)
🔸چگونه فیک‌نیوز‌ها را از اخبار موثق تشخیص دهیم؟ یکی از راه‌های پی‌بردن به اخبار درست استفاده از منابع رسمی است، اما چگونه می‌توان فیک‌نیوز‌ها را از اخبار موثق تشخیص دهیم؟ تشخیص اخبار موثق از فیک‌نیوز‌ها در فضای گسترده رسانه‌های امروز کار دشواری است و نیاز به تخصص دارد.  افزایش تعداد اخبار نادرست و بی‌پایه باعث شده است تا نهاد‌های مرتبط با حوزه رسانه و فعالان عرصه سواد رسانه‌ای اقدام به ارائه راهکار و راه‌حل برای تشخیص اخبار نادرست باشند. در ادامه چند راهکار در این زمینه ارائه می‌شود: ▫️اول: توجه داشته باشید که سرخط خبر‌های جعلی اغلب جالب و جذاب هستند  ▫️دوم: اگر سرخط خبر باورناپذیر باشد این احتمال وجود دارد که خبر جعلی باشد.  ▫️سوم: مطمئن شوید که خبر از منبعی معتبر و مستقل به دست شما می‌رسد.   ▫️چهارم : اگر خبر از وب‌سایتی به دست شما رسیده که برایتان آشنا نیست درباره آن وب‌سایت، اطلاعات کسب کنید.  ▫️پنجم : غلط‌های املایی و نگارشی از ویژگی‌های خبر‌های جعلی است.  ▫️ششم : گزارش‌های خبری جعلی اغلب با عکس‌ها و ویدئو‌های دستکاری شده همراه است.   ▫️هفتم: می‌توانید عکس‌ها را در اینترنت جست‌وجو کنید تا از صحت آن مطمئن شوید.   ▫️هشتم: بی‌نام بودن نویسنده و اینکه هیچ منبع دیگری آن خبر را گزارش نکرده باشد هم می‌تواند از نشانه‌های جعلی بودن خبر باشد.   ▫️نهم: بهتر است با نگاه انتقادی خبر‌ها را بخوانید و فقط آن‌هایی که می‌دانید موثق هستند را بازنشر کنید.
📡🟥 نورافشانی رسانه‌ای یا آتش‌باری سیاسی! ♨️ مروری بر تکنیک های مشترک و روان شناسانه‌ی فارسی زبان در آستانه ی سالگرد اغتشاشات ‼️هیچ رسانه‌ای را شاید نتوان یافت که صراحتا اقرار کند دنبال جعل واقعیت است و می‌خواهد با ترفندهایی، ‌«آگاهی کاذب» را جای «اطلاعات صحیح» جا بزند، اما تشخیص رسانه‌ ذهنیت‌ساز از رسانه آگاهی‌بخش،‌ کار چندان دشواری به نظر نمی‌رسد، 🔺بیایید در این رابطه رفتار رسانه‌های فارسی‌زبان خارج از کشور با تمرکز بر فعالیت‌های 3 رسانه‌ای که بازیگران اصلی این صحنه‌اند یعنی ایران اینترنشنال، من‌وتو و بی‌بی‌سی فارسی در آستانه سال‌گرد ناآرامی‌های پاییز گذشته را مرور کنیم: 🔺این سه نهاد رسانه‌ای با وجود اولویت‌ها و رویکردها و اهداف خاص و متمایزی که هر کدام‌ دارند، اما به شیوه‌نامه‌ای مشترک در پرداختن به موضوع سال‌گرد اتفاقات پاییز سال گذشته‌ ملتزم هستند: 1⃣ نخست؛ شمارش معکوس با دور تند 📌 ایران اینترنشنال، ‌من‌وتو، و بی‌بی‌سی فارسی برای پرداختن به موضوع سال‌گرد از مدت‌ها قبل خیز برداشتند اما دستِ‌کم از یک ماه پیش، برنامه‌های انتقادی و ضرباهنگ تخریبی مطالب خود را تشدید کردند. 🔸این تلویزیون‌ها از 25 شهریور چنان سخن می‌گویند که مخاطب را با ادبیاتی آخرالزمانی در فضای لحظه خطیر و فیصله‌بخش قرار می‌دهند، تو گویی اتفاقی قطعی و غیرقابل اجتناب در راه است و هر روز به این لحظه ویژه نزدیک‌تر می‌شویم. 🔺مقصود از این تکنیک، ایجاد وضعیت پیش‌انتظار و نمایش شرایط التهاب اجتماعی برای مخاطب است. انگار قرار است به زودی جشنواره‌ای باشکوه و جذاب شروع شود و رسانه باید هیجان روانی لازم برای استقبال از این جشنواره تماشایی را فراهم کند. ‼️آرم شروع هر بخش خبری در این رسانه‌ها در حکم تیک‌تاک شمارش معکوس برای آغاز یک رخداد ویژه و جدید است. 🔺رسانه با این تکنیک، بی‌آنکه صریحا مخاطبان را به مشارکت در این رخداد موهوم و نامعلوم فرابخواند، ذهن‌شان را طوری دست‌کاری می‌کند که اگر در بازی مشارکت نکنند موقعیتی بی‌تکرار را از دست داده‌اند. ♨️ مخاطبی که سواد رسانه‌ای ندارد از طریق این تکنیک، مسلّم می‌پندارد که به زودی لحظه‌ای خطیر و آخرالزمانی در صحنه سیاسی ایران شاهد خواهد بود و در این شکی نیست... (ادامه دارد...)
🟥 نورافشانی رسانه‌ای یا آتش‌باری سیاسی! ♨️ مروری بر تکنیک های مشترک و روان شناسانه‌ی فارسی زبان در آستانه‌ی سالگرد اغتشاشات 2⃣  تکنیک دوم؛ یک قصه بیشتر نیست...! 📌برای اینکه چیزی را مهم بنمایانید لازم نیست فریاد بزنید و به بانگ بلند اعلام کنید که آن موضوع مهم است؛ همین که نور را از روی همه چیز بردارید و رنگ را از همه چیز بزدایید‌ و تنها بر آن چیزی که می خواهید مخاطب مهم بداند بتابانید، مخاطب چاره‌ای ندارد جز آنکه چون شما، آن چیز را که مهم و بلکه مهم‌ترین می‌دانید او نیز بداند. 🔺رسانه‌های سه گانه ی فارسی زبان، که خود به زبان هم می‌گویند هیچ چیز مهم‌تر از ماجرای سال‌گرد حوادث پاییز پارسال نیست، با تکنیک «نورپردازی موضعی بر واقعیت»، نور را مطلقا، تماما و دائما روی این موضوع می‌تابانند تا ذهن مخاطب را دست‌کاری کنند و آنچه را خود مهم می‌دانند برای مخاطبان نیز مهم بنمایانند. ♨️این رسانه‌ها از مدت‌ها پیش، همه چیز ایران را به یک قصه و یک موضوع واحد تقلیل داده‌اند تا از این طریق معادله‌ای بسازند که در این معادله، ایران و مسائلش مساوی باشد با یک مسئله: 25 شهریور... 🔻سایر مسائل و موضوعات مثبت و منفی ایران، طی یک تردستی رسانه‌ای در تاریکی می‌مانند و نور مصنوعی رسانه فقط بر همان قصه‌ای نور می‌پاشد که پسند رسانه است. 🔺واقعیت ایران اما چیز دیگری است و پیچیدگی‌ها و تنوعات چشم‌گیری دارد اما نور موضعی چراغ رسانه‌های سوزن‌بان، اراده‌ای برای روشن کردنشان ندارند.... 🔺نام دیگر این نورپردازی رسانه‌ای، است، ترفندی که از واقعیت چندلایه، موجودی یک بعدی بازنمایی می‌کند، چرا که از دانش روان‌شناسی این را آموخته است که ذهن مخاطب در نبود سواد رسانه‌ای، به شنیدن قصه‌های ساده و تک قهرمان بیشتر رغبت دارد و چنین روایت‌هایی را راحت‌تر باور می‌کند... 3⃣ تکنیک سوم؛ تکرار کن تا پیروز شوی! 📌قصه ساده اگرچه راحت‌تر خوانده و باور می‌شود اما اگر قرار است ماندگارتر شود باید با تکنیک «تکرار»، ریشه‌هایش را تا عمق ذهن مخاطب گسترش داد. 🔺«تکرار»، ‌تکمیل‌کننده دو تکنیک پیشین است. ♨️ اگر دکارت، فیلسوف بزرگ فرانسوی و از پایه‌گذاران تجدد غربی، روزگاری گفته بود «تقسیم کن تا پیروز شوی»، سوزن‌بانان اطلاعات در بنگاه‌های خبری و تحلیلی امروز، می‌گویند «تکرار کن تا پیروز شوی» زیرا مسیر کامیابی، تکرار است، تکرار همان روایتی که از قبل برجسته سازی و مهم کرده اند. 🔺به این اعتبار هر روز و در همه بخش‌های خبری، قیامت فرضی 25 شهریور به زبان‌ها و تصویرها و تکنیک‌های متفاوت بازنمایی می‌شود تا: «تکرار» کار خودش را بکند و در ذهن مخاطب، جایی برای اندیشیدن به چیز دیگر نگذارد... 4⃣ تکنیک چهارم؛ از دهان دوست شنیدن...! 📌ناپسندترین و غیراخلاقی‌ترین تکنیک در دست‌کاری ذهن مخاطب، گفتن سخن خود از زبان دیگری است. ‼️ رسانه‌های سه‌گانه که علاقه ی وافری به ایجاد خشونت میدانی در سال‌گرد اتفاقات پاییز سال گذشته دارند و فهم آن نیاز به هوش چندانی ندارد. برای مبرا کردن خود از خشونت طلبی در ذهن مخاطب، این میل خود را بیشتر از زبان میهمانان و کارشناسان مدعو در قالب توصیه‌هایی برای «حفظ امنیت معترضان» بیان می‌کنند. ♨️ کارشناس، رو به مخاطب می‌کند و شیوه‌هایی را که عین است در ادبیاتی دلسوزانه و مهربانانه تعلیم می‌دهد... 📌تعلیم زیرکانه خشونت و تشدید فضای تند و هیجانی، کاری است که این رسانه‌ها از «زبان دوست» انجام می‌دهند. این اقدام کثیف هرچه باشد رفتاری رسانه‌ای نیست و  رسانه را از ماهیت آگاهی‌بخشی خود دور کرده و  به جای نورافشانی بر واقعیت، با آتش‌باری سیاسی حقیقت را منهدم می کند... 🚫 مجموع این تکنیک ها هر چند زیرکانه و روان شناسانه، اما ذهن مخاطبانی را که مجهز به سواد رسانه‌ای و قدرت تشخیص دروغ پردازی های رسانه ای باشند را هرگز تسخیر نخواهد کرد... رسانه
💠برداشت‌هایی از موضع رهبر انقلاب راجع به اغتشاشات ۱۴۰۱ 1⃣ اغتشاش "ظاهر" و "باطنی" دارد ظاهرش این است که تعدادی نوجوان و جوان در میدان هستند و باطنش این است که «آمریکا» این صحنه را در قالب طراحی و کارگردانی کرده است بسیاری از تحلیل ها در این مدت فقط چشم به ظاهر داشتند و باطن را انکار میکردند؛ در حالی که باید دست‌های پشت پرده را دید و بازی سازان نامرئی را شناخت 2⃣ این نوجوان‌ها و جوان‌ها بچه‌های خود ما هستند و ما با این‌ها بحثی نداریم؛ چراکه دشمن نیستند و خصومت ندارند نسل جوان ضدانقلاب نیستند و سودای حکومت دیگر در سر ندارند. این نسل همان نسل انقلاب است و خود را ذیل تاریخ انقلاب تعریف می.کند. البته روشن است که درجات و مراتب مختلف دارد. 3⃣ یکی از دلایل حضور این تعداد از نوجوانان‌ها و جوان‌ها در میدان، هیجان و احساسات است؛ آنها اسیر شدند و تصور کردند که حقی تضییع شده است. باید برای تخلیه شدن هیجان‌های انباشته که اقتضای این سن و دوره زندگی است چاره ای اندیشید. 4⃣ دلیل دیگر بی‌دقتی در فهم مسائل است یعنی نتوانستند آنچنان که باید «راست» را از «دروغ» و «حق» را از «باطل» بشناسند و به وفهم واقعیت دست پیدا کنند. امکان شناخت حقیقت وجود دارد و حقیقت گم گشته و دور از دسترس نیست، تنها باید تلاش کرد و نسبت به کشف حقیقت اهتمام ورزید. 5⃣ در این میان کسانی نیز بودند که از دشمن خط گرفتند و با «نیت» و «نقشه» و «فهم» وارد شدند و جنایت‌ها آفریدند. این «نیروهای سازمان‌دهی» شده را نیز نباید نسل جوان دانست، اینان «برآیند» و «نماینده» نسل جوان نیستند و نباید حال و وضع اینان را به همۀ جوانان تعمیم داد و تصور کرد که نسل جوان در برابر انقلاب قرار گرفته است. 6⃣ پادزهر دروغ پردازی‌های عظیم در شبکه‌های اجتماعی است و این نیز به معنی راه اندازی جنبش تولید محتوای معطوف به حقیقت است. جهاد تبیین یعنی «آشکارسازی حقیقت» با «گفتن و نوشتن» تحقق می‌یابد نه رویکردهای شعاری و مناسکی و تشریفاتی. باید "ذهن" را با تولید و بازتولید «حقیقت» روشن کرد. 7⃣ باید تولید محتوای معطوف به حقیقت "پیش‌دستانه" باشد، نه اینکه پس از تخریبگری ذهنی دشمن آغاز شود و بخواهد ساختارشکنی ذهنی را «جبران» و "علاج کند". نباید جامعه را در "خلاء شناختی" نگاه داشت، تا در اثر تولید محتوای جبهه دشمن ذهن‌ها و فکرها "صورت‌بندی" شوند و آنگاه ما ناچار باشیم که بافته‌ها و ساخته‌ها را واسازی کنیم و حقیقت را بنمایانیم. باید ابتکار عمل را به دست بگیریم و را از آن خویش کنیم. هر گونه تأخیر و انفعال در مقام روایت پردازی هزینه‌های گزاف بر ما تحمیل خواهد کرد. 8⃣ بخشی از نوجوان‌ها و جوان‌ها را که با دشمن هم صدایی می‌کنند، باید «تفهیم» و «ارشاد» کرد؛ زیرا گرفتار غفلت و «نفهمیدن» شده‌اند و مخالفت‌شان عامدانه نیست. باید زنجیره تواصی به حق و "بصیرت" را قوت بخشید و در پی گفتگوی اجتماعی و روشنگریِ میدانی بود. 9⃣ هدف دشمن از این طرح "همراه‌سازی مردم" با خود بود؛ یعنی تلاش کرد خواسته‌های خودش از "زبان مردم" گفته شود و مردم چیزی را تکرار کنند که او می‌خواهد، این که جامعه با حاکمیت خودش «بیگانه» شود و صدای دشمن را تکرار و طنین انداز ،کند چیزی جز فروپاشی از درون نیست 🔟 باید پیامی که در اثر خواسته‌ها و شعارها و رفتارهای نوجوانان و جوانان ما به دشمن فرستاده می‌شود پیام مقاومت باشد نه پیام ضعف». شکستن، عقب نشستن، وادادن ما دشمن را جسور و فعّال میکند و به دشمنی بیشتر برمی‌انگیزاند.       
اصحاب محترم فرهنگ و هنر و رسانه سلام علیکم؛ احتراماً از حضرتعالی دعوت می گردد تا در مراسم عصر شعر و خاطره گویی گرامیداشت هفته دفاع مقدس ؛ کنگره 10000 شهید آذربایجان شرقی و سرداران و هفتصد شهید شهرستان مرند که در روز چهارشنبه مورخه 29 شهریور 1402 راس ساعت 16 در محل سالن آمفی تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مرند برگزار می گردد ، مزین بخش این محفل نورانی باشید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰کنگره ملی ده هزار شهید استان آذربایجان شرقی و یادواره سرداران و ۷۰۰ شهید شهرستان مرند (ویژه خواهران) ⏰ زمان : روز پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۶/۳۰ ساعت ۹/۳۰ صبح 💢مکان : حسینیه امام خمینی (ره)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرداران و ۱۰۰۰۰شهید استان آذربایجان شرقی و ۷۰۰شهید شهرستان مرند در دوران هشت سال دفاع مقدس
پول نفت چی میشه؟! 🔸 ۲۱۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان از بدهی دولت روحانی به صندوق‌های بازنشستگی تسویه شد! ‌🔸دولت سیزدهم با رویکرد پایبندی بر تثبیت منابع صندوق‌های بازنشستگی، آنها را از لبه پرتگاه ورشکستگی نجات داد. نشانی آن توقف استقراض از منابع صندوق‌های بازنشستگی، پرداخت بخشی از میزان بدهی‌های آنها و عدم کسری بودجه صندوق‌های بازنشستگی در ۶ ماهه نیمه اول امسال است. 🔸حالا که دو سال از سپری شدن مدیریت دولت سیزدهم بر ارکان اجرایی کشور می‌گذرد، دیگر نشانی از ناترازی در آنها وجود ندارد. ناترازی که حاصل سوءمدیریت دولت‌های گذشته و به‌خصوص دولت‌های یازدهم و دوازدهم بود. 🔸در قانون برنامه پنجم و ششم توسعه گفته شده بود که باید همه بدهی‌های صندوق‌های بازنشستگی تسویه شود، اما گویا صدایی در درون دو دولت گذشته شنیده نشد و شد آنچه که نمی‌بایست بشود. نشان به آن نشان که در ابتدای دولت یازدهم یعنی اولین دولت تدبیر و امید در سال ۹۲، میزان بدهی دولت به صندوق‌های بازنشستگی، ۶۸ همت بود که این رقم بدهی در سال ۱۴۰۰ یعنی پایان دولت دوم تدبیر و امید به ۴۴۸ همت افزایش یافته بود. 🔸یعنی دولت‌های تدبیر و امید در ۸ سال زمامداری اجرایی کشور، صندوق‌های بازنشستگی را به عنوان قلک تصور کرده بودند و بدون آنکه برنامه‌ای برای اصلاح امور بویژه در حوزه مدیریت مناسب بر صندوق‌های بازنشستگی داشته باشند، آنها را به ورطه ورشکستگی رساندند، به‌طوری‌ که میزان رشد استقراض از منابع صندوق‌های بازنشستگی ۵۹۹ درصد برآورد شده است که این میزان از حجم در دولت‌های پس از انقلاب بی‌سابقه بوده است.
39.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 فیلم کامل سخنرانی آیت الله رئیسی در هفتادوهشتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد
‍💠بازتاب سخنرانی رئیس جمهور در رسانه‌های جهان 🔺رسانه‌های بین‌المللی با تمرکز بر روی سخنرانی سید ابراهیم رییسی رییس جمهوری ایران در سازمان ملل محورهای مختلف از صحبت‌های وی را منعکس کردند. 💢خبرگزاری فرانسه: 🔹ابراهیم رئیسی روز سه‌شنبه (به وقت محلی آمریکا) خواستار پایان تحریم‌های آمریکا علیه ایران شد و گفت که این تحریم‌ها نتایج مطلوب را نداشته است. 💢خبرگزاری رویترز: 🔹رئیس جمهوری ایران گفت که ایالات متحده باید حسن نیت و اراده خود برای احیای توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ را که واشنگتن در سال ۲۰۱۸ از آن خارج شد، ثابت کند. 💢روزنامه گاردین: 🔹رئیسی با اعلام غلبه بر تلاش‌های اطلاعاتی ایالات متحده برای از بین بردن حکومت ایران، تاکید کرد که آینده متعلق به کشورهای حوزه جمهوری اسلامی است و دوران غرب به پایان رسیده است. 💢تارنمای خبری سازمان ملل 🔹به گفته آقای رئیسی، در حالی که نظم نوظهور کشورهای غیرغربی به دنبال روابط نزدیک‌تر اقتصادی و سیاسی با یکدیگر هستند، جهان در حال رسیدن به نقطه تقاطع بحرانی است. 💢شبکه المیادین لبنان 🔹 اقدام رئیس جمهوری کشورمان در بالا بردن نسخه‌ای از قرآن کریم را برجسته کرد و گزارش داد که رئیس جمهوری ایران  با بالا بردن نسخه‌ای از قرآن از تریبون مجمع عمومی سازمان ملل متحد، اهانت‌ها علیه قرآن شریف را محکوم کرد. 💢تارنمای شبکه تلویزیونی «الجزیره» قطر 🔹 سخنان رییس جمهوری ایران در مورد کشورهای همسایه را مورد توجه قرار داد و به نقل از رئیسی گزارش داد: از هر دستی که به سوی ما دراز شود، با صداقت استقبال می‌کنیم.       
کنگره ملی ده هزار شهید استان آذربایجان شرقی ، یادواره سرداران و هفتصد شهید شهرستان مرند روز شنبه ۱مهر ساعت 16 محل برگزاری مراسم: مصلای حضرت امام خمینی ره مرند سخنران سردار بابازاده (فرمانده قرارگاه منطقه‌ای عاشورا) مداح : حاج ابراهیم کاظمی