چرا و چگونه مصرف رسانههای اجتماعی خود را مدیریت کنیم؟
📌 رسانههای اجتماعی نحوه ارتباط، اشتراک گذاری و ارتباط ما را متحول کرده اند و افراد را دائما در دسترس قرار دادهاند. با این حال، جریان مداوم محتوا و فشار برای ارائه یک زندگی عالی می تواند منجر به احساس بی کفایتی و اعتماد به نفس پایین شود. علاوه بر این، صرف زمان بیش از حد در رسانه های اجتماعی می تواند تعاملات دنیای واقعی را مختل کند و مانع رشد شخصی شود.
📌 همچنین پلتفرمهای پخش برخط مانند نتفلیکس تنوع بینظیری از گزینههای سرگرمکننده را ارائه میدهند. تماشای افراطی برنامههای تلویزیونی و فیلم تفریحی محبوب برای زمان استراحت تبدیل شده است. با این وجود، گذراندن ساعتهای طولانی مقابل صفحه نمایش میتواند به سبک زندگی بیتحرک، اختلالات خواب و کاهش فعالیتهای خارج از منزل بینجامد.
📌 تلفنهای همراه نیز از وسایل ارتباطی ساده به ابزارهای چند منظوره تبدیل شده اند که دسترسی فوری به اطلاعات، ارتباطات و سرگرمی را فراهم میکنند. با این حال، اعلانهای مداوم و میل به «وصل» ماندن میتواند منجر به کاهش تمرکز، دامنه توجه و بهرهوری کلی شود. علاوه بر این، نور آبی ساطع شده از صفحه نمایش می تواند الگوهای خواب را مختل کند و بر سلامت ذهنی و جسمی تأثیر بگذارد.
📌شناخت معایب احتمالی استفاده بیش از حد از فناوری، به ویژه در میان نوجوانان، نیاز به اعتدال را برجسته میکند. توصیههایی برای مصرف بهتر رسانههای اجتماعی:
🔹 تنظیم محدودیت های زمان نمایش: از ویژگی های داخلی دستگاه ها برای ردیابی و محدود کردن زمان نمایش استفاده کنید. ساعات تعیین شده «بدون فناوری» را در طول وعده های غذایی یا قبل از خواب تشویق کنید.
🔹 در فعالیتهای آفلاین شرکت کنید: سرگرمیها، ورزشها و فعالیتهای خلاقانه فیزیکی را بیشتر کنید.
🔹 به تعامل چهره به چهره اهمیت دهید: سعی کنید زمان با کیفیتی را با دوستان و خانواده خود به صورت حضوری سپری کنید. ارتباطات واقعی از طریق مکالمات معنیدار و تجربیات مشترک ایجاد میشود.
🔹 مصرف آگاهانه را تمرین کنید: هنگام مصرف محتوای آنلاین، تفکر انتقادی خود را حفظ کنید. به نوجوانان یادآوری کنید که آنچه در اینترنت میبینند ممکن است همیشه واقعیت را منعکس نکند.
🔹 اولویت دادن به خواب: یک روال قبل از خواب ایجاد کنید که شامل قطع ارتباط با هر نوع صفحه نمایش حداقل یک ساعت قبل از خواب باشد. خواب کافی برای سلامت کلی بسیار مهم است.
شگردهای پنهان سازی حقیقت
رسانه ها در کنار سانسور از شیوه های پیچیده ای برای کتمان حقایق بهره می گیرند. از جمله تاکتیک های جنگ روانی برای لاپوشانی حقیقت، تعدد روایت ها است.
تعدد روایت ها با هدف ایجاد سرگردانی در مخاطب و ناتوانی در تشخیص ابعاد واقعه انجام می شود. به علت کثرت اطلاعات و ناهمخوانی آنها، جمع بندی برای مخاطب دشوار می شود. در چنین حالتی مخاطب از پی گیری رخداد صرف نظر کرده و موجب فراموشی موضوع در عرصه عمومی می شود!
در نبرد نابرابر اسرائیل و غزه رسانه های غربی تمام قد کنار اسرائیل صف آرایی کرده اند. آنان از تاکتیک های پیچیده جنگ روانی استفاده می کنند. تاکتیک کوچک نمایی جنایات اسرائیل، تاکتیک دروغ، فریب و دهها تاکتیک دیگر. در رابطه با حمله زمینی اسرائیل به غزه روایت های متعددی و در مواردی متناقض را برای پنهان سازی حقیقت مطرح می کنند. نه تنها شهروندان بلکه تحلیل گران را نیز مردد و از این طریق موضوع را از عرصه عمومی خارج کرده و به حاشیه می رانند!
45.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تیزر اطلاع رسانی
«دومین جشنواره سراسری تصویرسازی قصص قرآنی»
مرند دی ماه 1402
42.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اراهپیمایی_۱۳_آبان
#شهر_مرند
وعده دیدار ؛
شنبه ۱۳ آبان ماه ساعت ۱۱ قبل از ظهر. میدان امام خمینی(رض ) اول خیابان ایستگاه
هدایت شده از خانه فرهنگ
🔰 هجدهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تبریز
🔹17 تا 21 آبان ماه 1402
🔹از ساعت 10 تا 21
🔹نمایشگاه بین المللی تبریز
@azarshnews
هدایت شده از خانه فرهنگ
🔰 هجدهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تبریز
🔹17 تا 21 آبان ماه 1402
🔹از ساعت 10 تا 21
🔹نمایشگاه بین المللی تبریز
@azarshnews
🌓 گفتگوی سالم گمشده جامعه ما
🔸یکی از ضعفهای اجتماعی ما عدم مهارت و فرهنگ گفتگوی صریح؛ شفاف و منطقی است؛ نه سياسيون همدیگر را در گفتگو تحمل میکنند که نمونهاش را همواره در مناظرات انتخابات ریاست جمهوری میبینیم که فقط کم مونده به هم ناسزا بگن و نه در میان خانوادهها والدین و فرزندان یا زن و شوهرها منطقی و صریح به گفتگوی منطقی مینشینند که میتواند ضعف در فرهنگ یا مهارت باشد.
🔺لازم هست بیشتر این مساله را در جامعه آموزش و نهادینه سازی کنیم.
🔸اهل فن اصول زیر را برای یک گفتگوی سازنده، لازم و ضروری می دانند.
۱. به طور فعال به دیگران گوش دهید گوش دادن نشان می دهد که ما به شخص مقابل و حرف های او علاقه مند هستیم. ...
۲. به دنبال نشانه های غیرکلامی باشید ...
۳. تماس چشمی را حفظ کنید ...
۴.همدلی داشته باشید ...
۵. به جزئیات توجه کنید ...
۶. بینش جالب ارائه دهید ...
۷. آرام صحبت کنید ...
۸. از کلمات مناسب استفاده کنید.
🔺به امید تحقق فرهنگ گفتگوی سالم و مفید در جامعه، از خانواده تا مدیران جامعه.
#نقد_و_تبیین
🔰 شورای فرهنگ عمومی شهرستان مرند به مناسبت بزرگداشت هفته کتاب و کتابخوانی برگزار می نماید:
#مسابقه_کتابخوانی
📚 با محوریت کتاب "سایه روشن"
📍 کتابی با ۱۰۰داستان #پرجاذبه برای نوجوانان و جوانان
🔖 آزمون به صورت #حضوری برگزار می شود:
📆 زمان آزمون: روز پنجشنبه مورخه 16 آذر ماه ساعت ۱۶
🕌 مکان آزمون: حسینیه امام خمینی (ره) مرند
🎁 #جوایز :
🥇رتبه اول: کمک هزینه سفر به مشهد مقدس برای 1 نفر
🥈رتبه دوم: کارت هدیه 500 هزار تومانی برای 2 نفر
🥉رتبه سوم: کارت هدیه 200 هزار تومانی برای 20 نفر
💠 محلهای تهیه کتاب با #تخفیف_50_درصد:
محل برگزاری نماز جمعه
مدارس متوسطه اول و دوم، حوزه علمیه برادران و خواهران
کتابخانه ستاد نماز جمعه شهرستان مرند
💢 جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره زیر تماس حاصل نمایید:
📞09919880547