باسپاس وخداقوت خدمت برادربزرگوارجناب اقای فروتن
وبسپاس ازهمه شماعزیزان امید که بهره کافی رابرده باشید.
بادکرصِلوات برمحمد وال محمد برنامه رابه پایان می بریم.
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
فرمول مبارزه در قرآن(۸۵)
⭐️با قاطعیت وشجاعت باید در مقابل زورگویان ایستاد
[سوره يونس (10): آيه 71]
وَ اتْلُ عَلَيْهِمْ نَبَأَ نُوحٍ إِذْ قالَ لِقَوْمِهِ يا قَوْمِ إِنْ كانَ كَبُرَ عَلَيْكُمْ مَقامِي وَ تَذْكِيرِي بِآياتِ اللَّهِ فَعَلَى اللَّهِ تَوَكَّلْتُ فَأَجْمِعُوا أَمْرَكُمْ وَ شُرَكاءَكُمْ ثُمَّ لا يَكُنْ أَمْرُكُمْ عَلَيْكُمْ غُمَّةً ثُمَّ اقْضُوا إِلَيَّ وَ لا تُنْظِرُونِ (71)
سرگذشت نوح را بر آنان تلاوت کن، هنگامی که به قومش گفت:ای قوم اگر توقفم در بین شما و یادآوری آیات الهی برای شما سخت است [و غیرقابل تحمل، هرکاری از دستتان ساخته است انجام دهید و کوتاهی نکنید؛ چرا که] من بر خدا تکیه نموده و توکل کردهام [ و از غیراو هراسی ندارم]. سپس مىگوید: اگر مىتوانید برخیزید، و به زندگى من پایان دهید و لحظهاى مرا مهلت ندهید
❎❎درسها:
قرآن مىخواهد به مومنان و رهبر الهی این دستور را بدهد که نباید به قدرت دشمن اهمیت دهد، بلکه با قاطعیت و شهامت بیشتر حرکت خود را ادامه داده، پیش برود؛ چرا که تکیه گاهشان خدا است و هیچ نیرویى تاب مقاومت در برابر قدرت او را ندارد.
🔆مقربصیرتی مروه شربینی👇👇
https://eitaa.com/Marveh
✍️تحلیل خبر روز (1)
🔸در مسيرکاميابي
فردا چهل و دومين سالروز پيروزي انقلاب اسلامي است که ملت ايران فرارسيدن آن را در سال پاياني قرن پانزدهم خورشيدي جشن گرفته است؛ انقلابي که بدون شک ميتوان آن را بزرگترین انقلاب تاريخ بشر و مهمترین رخداد قرن چهاردهم در جهان اسلام دانست که آثار آن را در تحولات منطقه ميتوان مشاهده نمود؛ انقلابي که سرزمين ايران را به قدرتمندترين کشور منطقه غرب آسيا بدل ساخته است...
ادامه خبر در لینک زیر : https://lixt.ir/azbfp
11.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠🍁
🍁
💠قطب نما
❇️ موضوع: راهبرد ایستادگی و مواجهه با دشمن
🔹🌺🔸
🔻ما حق داریم برای ادامهی #برجام شرط بگذاریم و این شرط را هم گذاشتیم و گفتیم و هیچ کس هم از آن عدول نخواهد کرد.
🔹 باید آمریکا تحریمها را کلّاً لغو بکند؛ آن هم نه به زبان و روی کاغذ که بگوید لغو کردیم؛ نه، بایستی در عمل تحریمها را لغو کنند و ما راستیآزمایی کنیم و احساس کنیم که درست #تحریمها لغو شده، آن وقت ما هم به این تعهّدات برجامی برمیگردیم.
🔺این سیاست قطعی جمهوری اسلامی است و مورد اتّفاق مسئولان کشور هم هست و از این سیاست بر نخواهیم گشت.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن #دهه_فجر
#روشنگری
#ایران_مقتدر
🔆مقربصیرتی مروه شربینی👇👇
https://eitaa.com/Marveh
🌠🍁
🍁
🌀 یادداشت روز
💠 در مسيرکاميابي
✍️نویسنده: مهدی سعیدی
🔹🌺🔸
🔻فردا چهل و دومين سالروز پيروزي انقلاب اسلامي است که ملت ايران فرارسيدن آن را در سال پاياني قرن پانزدهم خورشيدي جشن گرفته است؛ انقلابي که بدون شک ميتوان آن را بزرگترین انقلاب تاريخ بشر و مهمترین رخداد قرن چهاردهم در جهان اسلام دانست که آثار آن را در تحولات منطقه ميتوان مشاهده نمود؛ انقلابي که سرزمين ايران را به قدرتمندترين کشور منطقه غرب آسيا بدل ساخته است.
❇️نکات تحلیلی:
🔸1- اين روزها مقوله بررسي و ارزيابي دستاوردهاي انقلاب اسلامي در طول چهار دهه اخير به يکي از مهمترین موضوعات افکار عمومي بدل شده است. مقايسه عملکرد نظام اسلامي با آنچه در طول دوران مشابه در رژيم پهلوي گذشته است، توجه به سرعت و نرخ رشد و توسعه کشور در عرصههاي مختلف اقتصاد، علم، بهداشت، صنعت، کشاورزي و ... در مقايسه با ديگر کشورهاي جهان که ايران را در جايگاه رفيعي نشان ميدهد، دو معياري است که بهخوبی ميتواند خدمات حاکميت نظام اسلامي را در طول اين سالها نشان دهد.
🔹 2- بخشي از توانمندي جمهوري اسلامي را ميتوان در فرآيند مقابله کشورمان با موضوع کرونا مشاهده نمود که بهخوبی اين کشور را در تراز موفقترین کشورهاي دنيا در مقابله با اين بيماري خطرناک قرار داده است. درحالیکه کشورهاي پرادعاي بسياري از کنترل و مهار آن درماندهاند! جمهوري اسلامي با پشتوانه دانشمندان جوان انقلابي خود در مسير توليد واکسن کرونا پيش رفته و روز گذشته دومين واکسن ايراني با نام «کوو پارس رازي» تست انساني خود را آغاز نمود.
🔸3- توجه به دستاوردهاي انقلاب اسلامي به معناي فقدان ضعفها و کاستيها نيست. بدون شک آنچه رقم خورده با آنچه انتظار رهبري و ملت ايران است، فاصله دارد و براي رسيدن به آن هدفگذاریها بايد تلاش ملي نمود؛ اما نکته اساسي آن است که توجه به ناکاميها نبايد ما را از توجه به کاميابيها باز دارد و موجب القاء يأس و ناکارآمدي گردد.
🔺4- بخشي از آنچه در قالب وضع موجود تعين يافته است، محصول تدابيري است که مسئولين منتخب مردم در طول اين سالها رقم زدهاند. بهواقع بهطور غيرمستقيم بخشي از وضع موجود حاصل انتخابها و گزينشهاي خودمان است؛ لذا نسبت به اين انتخابها بايد هوشمند بود و با درسآموزی از گذشته، امور کشور را بايد به کساني سپرد که صلاحيت و شايستگي لازم را براي اداره کشور داشته باشند. انتخابات 1400 نزديک است و هوشياري ملت ميتواند بسترساز ارتقاء کارآمدي کشور در دهه پنجم انقلاب اسلامي گردد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#دهه_فجر
🔆مقربصیرتی مروه شربینی👇👇
https://eitaa.com/Marveh
🇮🇷🍁
🍁
✅#عکس_نوشت
💢موضوع: سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
🔸🌺🔹
💯 به کوری چشم بدخواهان نظام و انقلاب
👌به کوری چشم فتنه گران و آشوب طلبان
🌺 امشب همصدا؛ همه با هم ندای الله اکبر سر خواهیم داد.
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
#ایران_مقتدر
#دهه_فجر
🔆مقربصیرتی مروه شربینی👇👇
https://eitaa.com/Marveh