دوست دارم به مردم سوریه تبریک بگم. حتی به اونهایی که از سقوط دولتشون خوشحال شدن. آخه دوران خیلی سختی داشتن این مردم از آشوب، ترور، و تحریم های فلج کننده آمریکا ...
میخوام تبریک بگم حرکت بخشی از ملت سوریه رو با امید داشتن دمکراسی. ولی خب سنم زیاده و یادمه چطور آمریکا به بهانه نجات افغانستان از کمونیسم، طالبان رو تجهیز کرد و بعد از طالبان هم بیست سال افغانستان رو اشغال کرد، به مرکز کشت هرویین دنیا تبدیل کرد، شکنجه گاه بگرام رو ساخت و کلی جنایت جنگی دیگه که دیوان بین المللی اجازه تحقیق درباره اش رو نداره...
میخوام تبریک بگم آزادی سوریه رو از "دیکتاتوری". اما دقیق اخبار رو دنبال کرده ام اون زمان که بعد از "آزادسازی" عراق و پایین کشیدن مجسمه صدام، آمریکایی ها عراق رو بمباران شیمیایی کردن، مرکز شکنجه ابوغریب رو ساختن، و نظامیانی مثل بلک واتر آوردن که کلی قتل و تجاوز دسته جمعی انجام داد
دوست دارم کنار سوری های مخالف اسد شادی کنم. اما یاد مخالفین قذافی میفتم که به چشم دیدن بمبارون کشورشون توسط نیروهای ناتو رو بعد از خلع سلاح شدن دیکتاتور. و حالا جلوی چشمشون تو روز روشن برده فروشی میشه و آمریکا با خیال راحت از نبود یک قدرت مستقل بهترین نفت سبک دنیا در لیبی رو غارت میکنه
و البته شاید قشری از سوری ها که مستقیم قربانی نمیشن ازین ببعد کمتر اخبار تاسف بار مملکت رو بشنون. چون وقتی آمریکایی ها و مزدورانشون صاحب جایی باشن، رسانه ها به ندرت بدبختی های مردم و جنایتهای حاکمانشون رو پوشش میدن
در هر صورت فقط میتونم به همه ملت سوریه تسلیت بگم. چه اونهایی که میدونن چه بلایی سرشون اومده، و چه اونها که خواهند فهمید.
تنها شیر مردهایی امروز شایسته تبریکن که بزرگترین فداکاری ها رو انجام دادن، نه برای حفظ اسد که برای رضای خدا و نجات خلق خدا از همه بازوهای تروریستی غرب از صهیونیسم گرفته تا داعش. و تبریک بزرگتر به شیرزنانی که پسران و همسران عزیزشون رو راهی این مسیر مقدس کردن. امروز که مردم منطقه طعم تلخ معامله با آمریکا و اس-را-ئیل رو میچشن، برنده فقط کسانی هستن که با خدا معامله کردن.
مثقال ذره ای از اعمالشون تلف نخواهد شد
و پاداش این معامله قطعا بهشته
پس هزاران تبریک به قهرمانان مقاومت!
https://eitaa.com/MarzieHashemi
این حاج خانم که میبینین کارمند سی ان ان هست.
خودش محجبه نیستا! ولی اینجا حجابش از بعضی خانم های ایرانی هم کامل تره.
چرا؟ چون کارفرماش اعتقاد داره برای حفظ اعتبار یه مصاحبه شونده خاص بین خیلی از طرفدارانش، خانم مقابلش باید پوشیده باشه. مصاحبه شونده کیه؟ یه محارب ملقب به جولانی با سابقه فرماندهی و فعالیت در انواع گروه های تروریستی از القاعده گرفته تا داعش! کسی که حکومت آمریکا سالهاست تروریست اعلام کرده و برای اطلاعات دربارش ده میلیون دلار جایزه گذاشته!
اما آیا طبق امثال این رسانه غربی، حجاب یک ظلم آشکار به این زن آزاد نیست؟ مگر نه اینکه دستگاههای تبلیغاتی آمریکا مدتهاست برهنگی رو برای زنان تجویز میکنن و دولت های "ظالمی" که بخوان برای پوشش زنان محدودیت ایجاد کنن به بدترین تحریم ها و تهدیدها مجازات میکنن؟ مگه نه اینکه همین دوسال پیش، سی ان ان حاضر نشده بود یه کارمند دیگه اش برای مصاحبه با رییس جمهور ایران یه شال سرش بندازه؟
خب یکم پیچیده است. آخه میدونین حجاب همیشه چیز بدی نیست. البته که حجاب میتونه بزرگترین ظلم به یه زن محسوب بشه، ولی این ربط به دولت مذکور داره. حجاب وقتی بده که بتونه به حفظ خانواده و جامعه تو دولت های متخاصم با آمریکا کمک کنه. وقتی بده که به انواع استفاده های جنسی سرمایه داران غربی از تبلیغات تا فیلم های مستهجن ضربه بزنه. ولی مثلا تو فلان حکومت گاو شیرده آمریکا، سالها زنها حتی با حجاب حق رانندگی نداشتن و این مشکل خاصی از لحاظ حکومت آمریکا نبود. اینطوری میشه که یه فرمانده القاعده و داعش برای آمریکا ترجیح داره به یه رییس جمهور کراواتی که محدودیتی برای پوشش زنان اعمال نمیکنه.
ارزش های آمریکایی! این یه عبارت جالبه که مقامات آمریکا زیاد ازش صحبت میکنن. چیزهایی مثل آزادی، برابری و دمکراسی. ولی تاریخ نشون داده حتی تو تعریف خودشون، همه این ارزشها قابل چشم پوشی هستن. فقط یک ارزش هست که در طول زمان برای حکومت آمریکا اصالت داشته: ارزش قدرت به هر قیمت!
#حجاب_اجباری
#به_اسم_زن_به_رسم_استعمار
#ارزشهای_آمریکایی
#قدرت_به_هر_قیمت
https://eitaa.com/MarzieHashemi
به آتیش خیابونی که نزدیک شدیم، چادرم رو روی شونه هام انداختم. چند نفر چوب بدست راه رو بسته بودن. یکیشون اومد سمت دامادم که رانندگی میکرد. گفتم پنجره رو بکشه پایین و به انگلیسی گفتم: اینجا چه خبره؟ با لهجه بی نقص آمریکایی جواب داد: داریم یه انقلاب دیگه راه میندازیم! گفتم: خب ربطش به ما چیه؟ به فارسی به همدستهاش گفت: بگزارین برن خارجین!
قبلش از پرس تی وی به خونه زنگ زده بودم که بگم دیر میکنم چون معلوم نبود سرویس ها کی برسن. دامادم گفت میاد دنبالم. گفتم نیاد. نگرانش بودم. اون روزها پیش میومد که ریش داشتن یا چادری بودن برای محکوم شدن به مرگ و تجاوز کافی باشه. ولی دامادم اومد.
فقط چند ماه قبلش، شبها با پسر ۱۵ ساله ام به خیابون ها میرفتیم تا شور و شوق مردم رو برای حمایت از کاندیداهای مورد علاقه و شوخی و تیکه به طرفداران رقیبشون تماشا کنیم. برای ما که چنین شور و شوق انتخاباتی رو تو آمریکا ندیده بودیم خیلی جالب بود. اون سال، سی سال بعد از انقلاب، حدود ۸۵ درصد ملت رای دادن.
روز بعد از اعلام نتایج اما شهر زیر و رو شده بود. تخریبی رو که تو خیابون دیدم باور نمیکردم! البته که از پیش زمزمه هایی شروع شده بود. مثلا گفته بودن مردم خودکار خودشون رو بیارن چون جوهر خودکارهای محل انتخابات قرار محو بشه و کلی حرفهای دیگه.
ولی قدرت واقعی این شایعه ها و انواع پروپاگاند رسانه های غربی رو طی چند ماه بعدش دیدیم. یادمه روزی رو که بی بی سی داشت گزارش میداد که تو میدان امام جوی خوی راه افتاده و سریع گزارشگر رو فرستادیم تو محل تا واقعیت رو زنده پخش کنه.
صدای رسانه کوچک ما ولی به جایی نمیرسید. روز نه دی، این صدای بلند ملت ایران بود که پروپاگاند اونها رو خفه کرد. ملتی که حمله و توهین به ارزش هاشون رو تحمل نکردن و دشمن رو ناامید کردن. دشمنی که گفته بود برای اولین بار بعد از انقلاب به "تغییر رژیم" امیدواره...
رسانه، به معنای معمولش، بشدت در تغییر اذهان عمومی موثره. اگه نبود، در کشورهایی مثل آمریکا میلیاردها دلار صرفش نمیشد و از بودجه نظامی هم سهمی نداشت. ولی اون رسانه همه چیز نیست. مردمی که خودشون رو میشناسن و باور های قوی دارن میتونن توی دهن رسانه های میلیاردی دنیا بزنن. نگرانی بزرگتر اینه که بعضی سیاست های غربی تو همه چیز از اقتصاد گرفته تا فرهنگ، از حصر در اومدن و از در و دیوار مملکت بالا میرن تا نه برای مردم هویتی بمونه و نه چیزی برای از دست دادن.
ملت شریف ایران، خالق نه دی ها بوده و خواهد بود ان شالله... دست کم تا زمانی که صدای اعمال ما بلندتر از رسانه های دشمنان ایران باشه #حماسه_نه_دی
https://eitaa.com/MarzieHashemi