♦️ اربیل عراق در تاریکی فرو رفت
🔹️بر اساس گزارشهای اولیه، برق در بخش عمدهای از شهرستانها و نواحی استان اربیل اقلیم کردستان عراق بهطور کامل قطع شده و همزمان پرواز جنگندههای آمریکایی بر فراز این منطقه ادامه دارد.
☑️ @Masaf
♦️شنیده شدن صدای انفجارهای پیدرپی در بندرلنگه
🔹بامداد جمعه، صدای چندین انفجار در نقاطی از بندرلنگه شنیده شد که موجب نگرانی شهروندان این شهرستان شد.
☑️ @Masaf
♦️نقص فنی شبکه توزیع برق جزیره کیش رفع شد
شرکت مهندسی آب و برق کیش:
🔹خاموشی ایجادشده در محدوده نوبنیاد یک که بر اثر نقص فنی در بخشی از شبکه توزیع برق رخ داده بود، با تلاش تیمهای فنی به طور کامل برطرف شده است.
🔹پس از انجام عملیات تعمیر و رفع اشکال، شبکه توزیع برق این محدوده به وضعیت عادی بازگشته و برق مشترکان مجدداً برقرار شده است./ مهر
☑️ @Masaf
🔴 معاون استاندار : بوشهر مجدد مورد حمله دشمن قرار گرفت
🔸معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: دقایقی پیش برای دومین بار متوالی در چند ساعت گذشته، شهر بوشهر مورد هجوم دشمن آمریکایی قرار گرفت.
🔸احسان جهانیان افزود: ابعاد و جزئیات بیشتر این حادثه همچنان در دست بررسی بوده و در صورت نیاز به طور مجدد اطلاعرسانی خواهد شد.
☑️ @Masaf
🔰 خبرنگار صداوسیما:
حملۀ دشمن آمریکایی به فرودگاه ایرانشهر، تاکنون یک مصدوم درپی داشته است.
🔹در پی این حمله به تأسیسات برق و مخزن سوخت فرودگاه ایرانشهر خساراتی وارد شده است.
☑️ @Masaf
🔰 وقوع چندین انفجار در کویت
🔹منابع محلی از شنیده شدن صدای چندین انفجار در کویت خبر دادند.
☑️ @Masaf
♦️ یک نقطه در شهرستان دشتی بوشهر مورد حمله دشمن قرار گرفت
👤 معاون سیاسی و امنیتی استاندار بوشهر:
🔹بامداد امروز یک نقطه در شهرستان دشتی مورد اصابت حملات دشمن قرار گرفت./ ایرنا
☑️ @Masaf
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آخرین وضعیت شبکۀ برق شهرهای مورد حمله از زبان روابطعمومی وزارت نیرو
🔹مردم با مدیریت مصرف برق، به برقرسانی پایدار به جنوب کشور کمک کنند.
☑️ @Masaf
232.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هدف قرار دادن سکوهای موشکی آمریکایی در کویت
☑️ @Masaf
1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مرحله یازدهم عملیات صاعقه ارتش؛ مراکز و پایگاه آمریکا در بحرین آماج حملات پهپادی
روابط عمومی ارتش:
🔹در پاسخ به اقدام خصمانه دشمن در هدف قرار دادن زیرساختهای شهری و مردم بیگناه، ساعاتی قبل، ارتش جمهوری اسلامی ایران در مرحله یازدهم عملیات صاعقه، محل استقرار بالگردها و هواپیماهای شناسایی P8 ارتش تروریستی آمریکا در پایگاه الصخیر بحرین را هدف حملات پهپادهای انهدامی آرش قرار داد.
🔹ارتش با تاکید بر اینکه امنیت و استقلال این میهن خدایی خط قرمز ماست و متناسب با شرارتهای دشمن خبیث، سریع و قاطع پاسخ خواهیم داد، خاطرنشان کرد: هرگونه خطای محاسباتی در برآورد اراده و استقامت ملت و توان رزم ارتش و سپاه ایران، هزینهای سنگین برای دشمن مستکبر خواهد داشت.
☑️ @Masaf
936.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️حضور خودروهای اتش نشان و امدادی در مناطق نظامی پایگاه امریکا در کویت
☑️ @Masaf