#نکته
🍀مثل نماز واجبه🍀
امر به معروف و نهی از منکر توی قرآن در ردیف نماز اومده.
میشه از همین، اهمیت این واجب الهی رو فهمید.
در قرآن اومده:🌹🌹
حضرت لقمان به پسرشون فرمودند: «یا بُنَیَّ أَقِمِ الصَّلاةَ وَ أْمُرْ بِالْمَعْرُوفِ وَ انْهَ عَنِ الْمُنْکَرِ»، پسرم! نماز را بر پا دار و امر به معروف و نهی از منکر کن. 👏👏👏
سوره لقمان آیه 104📜
#اهمیت
#امر_به_معروف_به_روش_صحیح
#شیوه_ها
🍀
🌺🍀
💠💠💠💠
#بی_تفاوت_نباشیم
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲
#انتشار_مطالب_آموزشی_ازاد_است
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #کلیپ
#استاد_علی_تقوی
✴️ امــر به معــروف و نهــی از منڪــر، باعـث بهره منــدی از ســلام مومنیــن😌
#بی_تفاوت_نباشیم
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
🍀
🌺🍀
💠💠💠💠
#بی_تفاوت_نباشیم
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲
#انتشار_مطلب_آموزشی_ازاد_است
کسایی که آیدی جهت ارسال عکس و فیلم امر به معروف و نهی از منکرتون خواسته بودید
👇👇👇
آیدی:
@sara13841384
📌چقدر زیباست روی تابلویی بنویسیم:
جاده لغزنده است.....!
دشمنان مشغول کارند....!
بااحتیاط برانید...!
سبقت ممنوع__
علائم راهنمایی و تصمیمات هوشمندانه رهبری را جدی بگیرید!
حداکثرسرعت بیشتراز ""ولی فقیه"" نباشد!
اگرپشتیبان ولی فقیه
نیستید،
لااقل آب به آسیاب" دشمن" هم نریزید__
دورزدن اسلام و اعتقادات ممنوع__
بادنده "لج "حرکت نکنید و با ""وضو""واردشوید، این جاده مطهر به 🌷خون"" شهداست.""
#اَللّهُـمَّ_عَجِّــل_لِوَلِیِّکَـــ_الفَـــرَج
#لبیک_یا_خامنه_ای
نتیجه شبیه سازی ۲۰ سال پیش
به اعتراف خود آمریکاییها:
ایرانیها با #قایقهای_تندرو، مواضع آمریکاییها را شناسایی کرده و با اژدرهایی مثل موشکهای کرم ابریشم، ناوگان دریایی ایالات متحده را از کار انداخته و ۱۶ ناو و ناوشکن آمریکایی را به همراه یک ناو هواپیمابر منهدم کرده و در همان حمله حدود ۲۰ هزار سرباز آمریکایی را به هلاکت رساندند!
#ایران_مقتدر
#غرب_وحشی
#مرگ_بر_آمریکای_تروریست
#اسرائیلبایدازصفحهروزگارمحوشود
تو بحث های احتمالی خانوادگی یا دوستانه... یاد آوری کنید
از کجا؟
به کجا رسیدند؟!
🔹سه ماه قبل، با شعار "زن، زندگی، آزادی"، مدعی جنبش و انقلاب(!) شدند. می خواستند مردم را به خیابان بیاورند. اما وقتی همراهی ندیدند، سیما ثابت مجری سعودی اینترنشنال مدعی شد حتی اگر "سه درصد مردم" همراه شوند، می توان انقلاب راه انداخت! بله دست شنیدید؛ انقلاب سه درصدی!
♦️اما همین عقده و آرزو هم عملی نشد. نه مردم، چنان که دشمن برنامه ریزی کرده بود، کف خیابان همراهی نشان دادند؛ نه فرهنگیان و دانشگاهیان و کسبه. بنابراین، مدعیان جنبش کذایی، آن روی واقعی خود را نشان دادند: تهدید، ارعاب، قمه کشی، کوکتل مولوتف و سلاح گرم، آتش افروزی و تخریب و آدم کشی و جنایت.
🔹به نوامیس مردم رحم نکردند. متعرض عابران بی گناه شدند. شیشه مغاره ها را شکستند. کسبه را تهدید کردند. زندگی را برای مردم نا امن کردند. از زامبی های بی عقل و اختیار که بگذریم، گروهک های ورشکسته و مزدور موساد و سیا، ثابت کردند کمترین احساس تعهدی نسبت به زن و مرد ایرانی و زندگی و امنیت و آسایش آنها ندارند.
♦️چقدر زود به ته خط رسیدند! در کمتر از سه ماه، از لاف گزاف انقلاب و جنبش مردمی، رسیدند به این که کامیون رانندگان زحمتکش را پنچر کنند تا نمایش اعتصاب بیش از این به هجو نینجامد! همان کاری که در بازار و مدرسه و دانشگاه می خواستند و نتوانستند.
🔹داغ بودند و گفتند ناموس و غیرت معنا ندارد. همان رویکردی که دربار پهلوی با نوامیس مردم می کرد، و سپس کومله و دموکرات در اردوگاه های خود به نمایش گذاشتند. و همان فضاحتی که مسعود رجوی با اخته کردن زنان در سازمان منافقین، طلاق اجباری همسران و تاراندن فرزندان، و تشکیل حرمسرای ویژه برای خود، به بار آورد.
♦️در همین مسیر سقوط بود که بحرین را پشت قباله آمریکا و انگلیس و اسرائیل زدند و اگر می توانستند کردستان و سیستان و بلوچستان و خوزستان و آذربایجان را هم به دشمنان ملت ایران واگذار می کردند.
🔹کسانی که ناموس فروشی و وطن فروشی را با هم ترکیب کردند و معجونی متعفن از بی غیرتی ساختنند، معلوم است که کمترین غیرت و تعصبی به زندگی زن و مرد ایرانی و آزادی و آبادانی مملکت نداشته باشند.
♦️آنها مامور بودند نقاب بزنند و جنبش بسازند، اما خدا خواست که نفاب از صورت شان بیفتد و ماهیت ویرانی طلب شان آشکار شود. مامور ویرانی و تجزیه و تضعیف ایران بودند؛ اما سرشان به سنگ خورد.
🔹می گویند مرد مفنگی، تریپ هواپیماربایی برداشته بود، رفت داخل کابین خلبان و گفت: یالا ژود باش برو پاریش. خلبان با بی محلی جواب داد: "برو بشین سرجات، حال نداری". مرد معتاد دوباره گفت: پش برو ترکیه. خلبان باز هم با بی محلی جواب داد: "گفتم برو بشین سرجات وگرنه پس گردنی می خوری". و نوبت سوم، پس گردنی را زد. مرد معتاد این بار قانع شد و گفت: خیله خب بابا! دیگه ژایم نکن! لااقل بژا یه بوق بژنم
May 11
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دختر نخبه ایرانی۲۵ساله نیلوفرشادمهری دکترای طراحی صنعتی در فرانسه که به دنیا نشان داد
حجاب محدودیت نیست💚👏👏
نویسنده کتاب خاطرات سفیر👌🌹
بچه ها این دو تا دکتر بیشرف با درآمد چند صد میلیونی این بسیجی کارگر رو به جرم جیره خور نظام بودن کشتهاند!
شما سعی کنید هیچوقت یک دکتر بیشرف نباشید
+البته دکترهای با شرف هم کم نیستند
🌷
با شنیدن ماجرای حضور دکتر قاتل در بین قاتلان شهید عجمیان دیگر یک سر سوزن برای مدرک و شغل افراد ارزش قائل نیستم
فقط انسانیت و شرافت و دیگر هیچ
یا اُنسَ کُلِّ مُستَوحِشٍ غَریب
ای آرامشِ هر ناآرامِ غریب ..❤️
#لبیک_یا_خامنه_ای
#امام_زمان