eitaa logo
مسجدجامع علیای نوقاب گناباد ٩٨
85 دنبال‌کننده
13.4هزار عکس
4.6هزار ویدیو
169 فایل
مسجدترازاسلام ؛پایگاه تجمع مسلمین؛ مایه اتحادوانسجام امت وتالیف قلوب اطلاع رسانی برنامه های مذهبی؛ قرآنی؛ اجتماعی؛ فرهنگی ؛مسابقات؛ کلاسهاودوره های آموزشی و...... ٩۶ ان شاالله تعالی
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از کانون فرهنگی ، هنری شهدای نوقاب ۹۷
www.vaezin.com.mp3
3.67M
💠 😈 غفلت از شیطان 👌 💢
هدایت شده از کانون فرهنگی ، هنری شهدای نوقاب ۹۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💌 این نامه رو لیلا فقط بخونه 😢
هدایت شده از کانون فرهنگی ، هنری شهدای نوقاب ۹۷
سلام کلاس احکام ومسائل عقیدتی ویژه پسران امروزساعت۱۷/۳٠ عصرمسجدجامع علیای نوقاب ۲۹شهریور۱۴٠٠
هدایت شده از کانون فرهنگی ، هنری شهدای نوقاب ۹۷
🔴آیت الله رئیسی: برخی واردات واکسن و عضویت در شانگهای را متوقف بر FATF کرده بودند ♦️رئیس جمهور در دیدار با خانواده شهدا: 🔸همه ما موظف به ادامه دادن راه نورانی شهدا هستیم. 🔸سازوکاری برای ارتباط مستمر خانواده شهدا با دولت و استفاده از نظرات یادگاران شهدا ایجاد می شود 🔸اگر بر توان داخلی تکیه کنیم، انجام خیلی از کارها ممکن خواهد شد، متأسفانه شاهد بودیم که بعضی‌ها واردات واکسن یا حتی پیوستن کشور به سازمان شانگهای را متوقف بر پذیرش FATF کرده بودند و حتی در جلسات رسمی نیز بر موضع خود پافشاری می‌کردند. 🔸در فاصله کوتاه سپری شده از دولت سیزدهم اتفاق خاصی نیفتاده که باعث افزایش واردات واکسن و یا پذیرش عضویت کشورمان در سازمان شانگهای بشود، الا اینکه کشورهای همسایه و دوست ما دیدند که دیگر توجه ما صرفاً به غرب نیست و ارتباط با همسایگان و کشورهای منطقه اولویت سیاست خارجی ایران شده است. 🔸با تکیه بر توان داخلی انجام خیلی از کارها ممکن خواهد شد 🔸سخن و پیام شهیدان همچون سخن قرآن و پیامبر اسلام(ص) در فضا طنین‌انداز است ولی فقط گوش‌هایی که برای شنیدن سخن حق آماده شده‌اند طنین سخن و پیام آنان را می‌شنوند.
هدایت شده از کانون فرهنگی ، هنری شهدای نوقاب ۹۷
🔴رئیسی: مسائل مالی و معیشتی معلمان باید حل شود ♦️رئیس‌جمهور در جلسه شورایعالی آموزش و پرورش:شورای عالی آموزش و پرورش از حاشیه خارج شده و وارد متن شود. ♦️شورای عالی آموزش و پرورش مناست‌ترین جا برای ارائه نظر کارشناسی و تخصصی در مورد تعلیم و تربیت جامعه است. ♦️بر ضرورت اجرای سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش تاکید می‌کنم. ♦️مسائل مالی و معیشتی معلمان یک بار برای همیشه باید حل شود.
هدایت شده از کانون فرهنگی ، هنری شهدای نوقاب ۹۷
کلاس احکام ویژه خردسالان ونوجوانان مسجدجامع علیای نوقاب توسط حجت الاسلام زنگوئی امروز ۲۹شهریور۱۴٠٠ زمان تشکیل کلاسها : هفته ای دوروز
هدایت شده از کانون فرهنگی ، هنری شهدای نوقاب ۹۷
🌹 نزول برکات 🌹 💎 رسول خدا صلی الله علیه وآله در سفارشات شان به ابوذر پس از آنکه فضیلت گزاردن در مسجد الحرام و مسجد النبی صلی الله علیه وآله را بیان کردند، فرمودند: 🔻 أَفْضَلُ مِنْ هَذَا كُلِّهِ صَلَاةٌ يُصَلِّيهَا الرَّجُلُ فِی بَيْتِهِ حَيْثُ لَا يَرَاهُ إِلَّا اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ يَطْلُبُ بِهَا وَجْهَ اللَّهِ تَعَالَى 🔻 يَا أَبَا ذَرٍّ مَا دُمْتَ فِی صَلَاةٍ فَإِنَّكَ تَقْرَعُ بَابَ الْمَلِكِ وَ مَنْ يُكْثِرْ قَرْعَ بَابِ الْمَلِكِ يُفْتَحْ لَهُ 🔻 يَا أَبَا ذَرٍّ مَا مِنْ مُؤْمِنٍ يَقُومُ إِلَى الصَّلَاةِ إِلَّا تَنَاثَرَ عَلَيْهِ الْبِرُّ مَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ الْعَرْشِ وَ وُكِّلَ بِهِ مَلَكٌ يُنَادِی يَا ابْنَ آدَمَ لَوْ تَعْلَمُ مَا لَكَ فِی صَلَاتِكَ وَ مَنْ تُنَاجِی مَا سَئِمْتَ وَ لَا الْتَفَت 📒 وسائل‌الشيعة، ج 5، ص 296. 💎 از همه اینها بهتر نمازی است که انسان در خانه خود، آنجا که جز خدا کسی او را نمی‌بیند، خالصانه به‌جا می‌آورد. [منظور نماز مستحبی است که خواندن آن در خانه فضیلت بیشتری از مسجد دارد چون در نماز مستحبی مخفیانه انجام دادن آن ثواب را ۲۵ برابر می کند ] 💎 ابوذر! مادامی که در نمازی، درِ خانۀ پادشاه عالم را می کوبی و آنکه درِ خانۀ پادشاه را بسیار بکوبد، در بر او گشوده می‌شود. 💎 ابوذر! هیچ مؤمنی به نماز نمی‌ایستد مگر اینکه ما بین عرش تا سرش برّ و نیکی مي‌ريزد و فرشته‌ای بر او گمارده می‌شود که بانگ برآورد: ای فرزند آدم! اگر می‌دانستی چه بهره‌ای از نماز داری و با چه كسى مشغول مناجات هستی خسته و تافته نمی شدی.
هدایت شده از کانون فرهنگی ، هنری شهدای نوقاب ۹۷
🔹 اسلام دين فطرت است. انسان طبعاً از ازدواج با مادر و نامادرى تنفّر دارد، لذا در اسلام حرام شده است. «لا تَنْكِحُوا ما نَكَحَ آباؤُكُمْ» 🔹«زن پدر» ها به منزله‌ى مادر است. پس به جاى كينه و ناسازگارى، بايد نسبت به فرزندان «مادرى» كنند. «لا تَنْكِحُوا ما نَكَحَ آباؤُكُمْ» 🔹 بايد فرزندان حريم پدر را در ازدواج حفظ كنند. «لا تَنْكِحُوا ما نَكَحَ آباؤُكُمْ» صفحه81 ➖➖➖ 🔸استاد قرائتی
هدایت شده از کانون فرهنگی ، هنری شهدای نوقاب ۹۷
هدایت شده از کانون فرهنگی ، هنری شهدای نوقاب ۹۷
آیت الله جوادی آملی: "نگویید جا مانده‌ایم کسی که قلب و روحش رفته نیست. جامانده کسی ست که عشق و شور و طلب زیارت ، به ذهنش هم نمی‌رسد و علاقه‌ای ندارد. ♦اگر به هر دلیلی اشتیاق رفتن هست و شرایطش نیست، خیری بوده و ثواب نیت را برده‌اید. شاکر باشید و نگویید جامانده ایم..."