🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🌸🌸🌸🌸
🌸🌸
#راه مهدوی
⭐ امام زمان (عج ) خواندن کدام دعا را در ماه مبارک رمضان سفارش کردند ؟
✔ جواب:
امام زمان خواندن 2 دعا را در ماه مبارک رمضان سفارش کردند:
💠 1-دعای اللهم ادخل علی اهل القبور... :
✳ امام زمان (عج) در جریان تشرفی در ماه مبارک رمضان فرمودند:
✳ دعای اللهم ادخل علی اهل القبور السرور. ... را زیاد بخوانید زیرا در حقیقت این دعا برای فرج ماست و استجابت کامل آن در زمان ظهور خواهد بود.
📚 منبع:
کتاب ملاقات با امام زمان ص 286
💠 از دیگر فضایل این دعا این است که شيخ كفعمى در مصباح و بلد الامين و شيخ شهيد در مجموعه خود از حضرت رسول صلى الله عليه و آله نقل كرده اند كه آن حضرت فرمود:
💠هر كه اين دعا را در ماه رمضان بعد از هر نماز واجبى بخواند حق تعالى بيامرزد گناهان او را تا روز قيامت و دعا اين است:
اللَّهُمَّ أَدْخِلْ عَلَى أَهْلِ الْقُبُورِ السُّرُورَ
اللَّهُمَّ أَغْنِ كُلَّ فَقِيرٍ اللَّهُمَّ أَشْبِعْ كُلَّ جَائِعٍ
اللَّهُمَّ اكْسُ كُلَّ عُرْيَانٍ
اللَّهُمَّ اقْضِ دَيْنَ كُلِّ مَدِينٍ
اللَّهُمَّ فَرِّجْ عَنْ كُلِّ مَكْرُوبٍ
اللَّهُمَّ رُدَّ كُلَّ غَرِيبٍ
اللَّهُمَّ فُكَّ كُلَّ أَسِيرٍ
اللَّهُمَّ أَصْلِحْ كُلَّ فَاسِدٍ مِنْ أُمُورِ الْمُسْلِمِينَ
اللَّهُمَّ اشْفِ كُلَّ مَرِيضٍ
اللَّهُمَّ سُدَّ فَقْرَنَا بِغِنَاكَ
اللَّهُمَّ غَيِّرْ سُوءَ حَالِنَا بِحُسْنِ حَالِكَ
اللَّهُمَّ اقْضِ عَنَّا الدَّيْنَ وَ أَغْنِنَا مِنَ الْفَقْرِ
إِنَّكَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ
✳ 2-دعای افتتاح:
✳امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف خطاب به شیعیان نوشتند:
💠 این دعا را در تمام شب های ماه رمضان بخوانید، زیرا فرشته ها به آن گوش می دهند و برای خواننده آن طلب آمرزش می کنند
📚 منبع:
صحیفهٔ مهدیّه، بخش ۵، دعای ۸
💠این دعا دارای مضامین و معانی بلندی است؛ و مخصوصا اطلاعات ارزشمندی در ارتباط با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در اختیار ما می گذارد، و نیز تصاویر زیبایی از عالم پس از ظهور ارائه میدهد. چه نیکوست که همراه با خواندن این دعا به ترجمه و معنای آن نیز توجه کنیم.
💠 برای خواندن دعای افتتاح به مفاتیح الجنان اعمال شب های ماه رمضان مراجعه کنید.
ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرج
🔘 عجیببودن موضوع «گناه» در چیست؟
🔘 آیا موضوع گناه و توبه، شدت محبت خدا به بندگانش را نمیرساند؟!
🔻 #گناه_و_توبه
🔸در این عالمی که خدا همهچیز را منظم و دقیق آفریده است، به انسان اراده و اختیار و آزادی هم داده است، لذا انسان گاهی اشتباه میکند و خلافی را انجام میدهد که به ضرر خودش است.
🔸وقتی ما گناهی انجام میدهیم، بر اساس قوانین و نظم عالم هستی، عوارض و آثار منفیِ آن کار، به سمت ما میآید. اما عجیب این است که خدا اسم این را «معصیت» گذاشته و میفرماید: «مرا نافرمانی کردید!» درحالیکه ما به خودمان ظلم کردیم و ضربه زدیم، یعنی وقتی ما به خودمان ضربه میزنیم، خدا به خودش میگیرد و ناراحت میشود!
🔸وقتی ما بیمار میشویم و به نسخۀ پزشک عمل نمیکنیم، لازم نیست از پزشک عذرخواهی کنیم؛ چون به ضررِ خودمان کار کردهایم نه به ضرر او! همچنین وقتی یک گناهی انجام میدهیم، در واقع برای خودِ ما عوارض و آثار منفی دارد، اما خدا میفرماید: «بیا از این کار، توبه کن و از من عذرخواهی کن!»
🔸 خدا در زندگی ما، خودش را وسط آورده و میگوید: کارهایی که به نفع تو باشد، من به تو دستور میدهم! اگر انجام ندهی نافرمانیِ مرا کردهای! اگر گناه کنی و به خودت ضربه بزنی، من از تو ناراحت میشوم! انگار خدا دارد میگوید: «بهخاطر من، این کارها را انجام نده و به خودت ضربه نزن!» آیا این، شدت محبت خدا به بندگانش را نمیرساند؟!
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۲.۱۶
🍃ألّلهُـــمَّ ؏َـجِّـلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــرج🍃
@Mawud12
💢آیت الله اجوادی آملی :
✍ مرحوم سید بن طاوس می گوید: اهل سیر و سلوک، اول سالشان، ماه رمضان است. حساب ها را از ماه مبارک، تا ماه مبارک بعد بررسی می کنند؛ که ماه مبارک رمضان گذشته چه درجه ای داشته و امسال در چه درجه ای هستند.
💥چقدر مطلب فهمیده و چه مسئله هایی برای آنها حل شده است. چقدر در برابر گناه قدرت تمکن داشته و چقدر در برابر دشمن قدرت تصمیم دارد. ماه مبارک رمضان برای سالکان الی الله، ماه محاسبه است.
📚 حکمت عبادات ص 169
🍃ألّلهُـــمَّ ؏َـجِّـلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــرج🍃
@Mawud12
#تقوی
❣امیر المومنین _علیه السلام _می فرماید :
✨لاَ يَقِلُّ عَمَلٌ مَعَ التَّقْوَى، وَكَيْفَ يَقِلُّ مَا يُتَقَبَّلُ؟✨
💠 عملى كه توأم با تقوا است كم نيست (هرچند ظاهراً كم باشد) چگونه عملى كه مقبول درگاه خداست كم است؟
✍ عمل صحيح عملى است كه جامع تمام شرايط و اجزا و خالى از موانع باشد; ولى گاه اين عمل، با اعمال ديگرى پيش و پس از آن يا صفات ناشايسته اى همراه مى گردد كه مانع قبولى آن در درگاه خداوند مى شود (قبولى به معناى پاداش عظيم و تحقق اهداف و فلسفه هاى عمل).
🔹مثلاً در روايات آمده است كه كسى كه شرب خمر كند اعمال او تا چهل روز پذيرفته نمى شود.
در حديث ديگرى مى خوانيم: كسى كه به پدر و مادرش نگاه غضب آلود كند خدا نماز او را قبول نمى كند، همچنين در مورد خوردن غذاى حرام يا شبهه ناك.
✔️ بنابراين اعمالى مقبول درگاه خداوند واقع مى شود كه توأم با تقوا باشد و بى تقوايان ممكن است عمل صحيحى انجام دهند و اسقاط تكليفى شود; اما عمل آنها بى ارزش و فاقد پاداش عظيم و فلسفه و روح عمل باشد.
#شرح_حکمت_95
💠به گوش منتظران گو که صبح نزدیک است
💠اگـر چـه شـب ز رفـیقـان دمـار میگـیرد
⭐السلام ُعلیكَ یا صاحبَالزمان( عج )⭐
❤️ـ●﷽ ●ـ
⭐اللهم َّکُن ْلِولیّک الحُجَْة ِبن ِالحسنِ
صَلواتُکـ علیه و علی آبائِه
في هذه الساعةِ و فيكُلِّ ساعةٍ
وليّاً و حافظا ًو قائدا ًو ناصرا ًو دليلاً و عيناً حتّىتُسْكِنَهُ أرضك َطوعاً وتُمتّعَه ُفيها طويلاً⭐
@Mawud12
🌸ماه میهمانی خدا
✍امام حسن مجتبی(ع)فرمودند:
خداوند متعال ماه رمضان را براى بندگان خود میدان مسابقه قرار داد. پس عدّه اى در آن ماه با اطاعت و عبادت به سعادت و خوشنودى الهى از یكدیگر سبقت خواهند گرفت
🔶و گروهى از روى بى توجّهى و سهل انگارى خسارت و ضرر مى نمایند.»
📚 تحف العقول: ص ۲۳۴،
#تلنگر
❇️این لعنتی همه چیزَت را می گیرد!
🔰آمد محضر آیت الله حق شناس رحمه الله علیه، ناراحت و سراسیمه، که آی حاج آقا چله ی
معروف حاجترواییِ زیارت عاشورا را خواندم اما
حاجتم رَوا نشد،
❤️ آیت الله اما که چشم برزخیاش خوب کار می کرد و باطن آدمها را می شناخت
بغضش ترکید و گفت: «داداش جون! حاجتت تا
بالای سَرت رسیده بود، فلان گناه را که مرتکب
شدی قصه عوض شد»
👈گناه.. گناه...گناه...این لعنتی حالِ دلت را خراب میکند،نعمتت را منهدم می گرداند، قلب #امام_زمانت را می شکند، حاجتروایی ات را به تأخیر
می اندازد و مسیر خوشبختی تو را مسدود می کند،
💢مجسم کنی در خاطرت اگر عوارض
وحشتناک قبر و قیامتش را به یک سؤال کوتاه
می رسی؛
« #آیا_ارزشش_را_داشت!؟»
❣اللّٰھـُــم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْ❣
#ز_هرچه_غیر_یار_استغفرالله
🍃ألّلهُـــمَّ ؏َـجِّـلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــرج🍃
@Mawud12
🚩 #فاصله_مقدس
ممکن است خیلی چیزهای مقدس در دنیا وجود داشته باشد
اما من یک چیز مقدس می شناسم ؛
یک فاصله …!
چیزی در مورد فاصله مقدس شنیده اید ؟!
انسان ها اگر بخواهند زندگی اجتماعی خوبی در کنار یکدیگر داشته باشند
بیشتر از ساختن معابد و مساجد مقدس ؛
نیاز به ایجاد فاصله مقدس دارند …!
فاصله مقدس یعنی وارد نشدن به حریمی که حق مسلم هر انسان است ؛
فاصله ی مقدس باید هم بر حسب متر ،
و هم بر حسب فکر ، رعایت شود !
یعنی ما حق نداریم هر طور که دلمان خواست در امور دیگران ،
سرک بکشیم یا دخالت کنیم
" حتی در ذهنمان "
🔺 حرمت #ماه_رمضان
🔅 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله :
🔸 لا يَكونَنَّ شَهرُ رَمَضانَ عِندَكُم كَغَيرِهِ مِنَ الشُّهورِ؛ فَإِنَّ لَهُ عِندَ اللّهِ حُرمَةً وفَضلاً عَلى سائِرِ الشُّهورِ، ولا يَكونَنَّ شَهرُ رَمَضانَ يَومُ صَومِكُم كَيَومِ فِطرِكُم .
🔹 « ماه رمضان پيش شما مثل ماه هاى ديگر نباشد؛ چرا كه نزد خداوند ، احترام و بر ساير ماه ها برترى دارد. در ماه رمضان ، روزِ روزه دارى شما مثل روزِ خوردنتان نباشد! (ادب و حرمت اين ماه را نگه داريد) .»
📚 فضائل الأشهر الثلاثة ص ٩٥ ح ٧٨
❣﷽❣
#پیامبران و مهدویت(52)
عیسی علیه السّلام به عنوان آخرین اتمام حجت بر بنی اسرائیل به شکلی معجزه وار و از مادر طاهر و باکره ای به نام مریم متولد شد و در میان ایشان ظهور نمود.
تولد ایشان بدون پدر-آنچنان که قرآن کریم نیز تأیید می کند-می تواند نشانه ای بر این امر باشد که در آن دوره قوم یهود به درجه ای از انحطاط رسیده بود که هیچ کفوی از میان آنان برای همسری بانوی پاکی چون مریم مقدس وجود نداشت.
پیش از تولد وی یحیی این بشارت را به قوم داده بود که البته می تواند بشارت به ظهور پیامبر و منجی آخرالزمان و به طور کلی-همان گونه که یحیی گفته بود-نزدیک شدن ملکوت آسمانها نیز تلقی شود. خود عیسی مسیح نیز مأموریت اصلی خود را بشارت به نزدیک شدن ظهور پیامبرآخرالزمان و معرفی ایشان می داند.
ضمن این که در انجیل فعلی به موارد زیادی برمی خوریم که مصداقی جز بشارت بر ظهور امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف ندارد.
در روایاتی در خصوص وجود مقدس امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف از جهاتی به برخی انبیای بزرگ تشبیه شده اند. به نظر می رسد ضمن این که این روایات در پی بیان بهره وجودی هر کدام از پیامبران از این وجود مقدس می باشد، بیانگر شرایط مشابهی است که در هر مقطع برای این بزرگواران وجود داشته است.
در تاریخ یکی از موارد این شباهت سخن گفتن در بدو تولد است و در روایات، شباهت امام عجل الله تعالی فرجه الشریف با عیسای مسیح علیه السّلام در سیاحت عنوان شده است.
در خصوص شباهت نخست باید گفت ظاهراً بزرگان تاریخ انبیاء همواره از وجود وصی، وزیر و به هر حال تأیید کننده ای در کنار خود بهره برده اند. حضور عاصف در کنار سلیمان علیه السّلام، و هارون در کنار موسی علیه السّلام، و امیرالمؤمنین علیه السّلام در کنار پیامبراکرم صلی الله علیه و آله و سلم از مواردی است که در قرآن کریم بدان اشاره شده است.
با این حال گهگاه شرایطی در تاریخ انبیاء به وجود آمده است که طی آن، جریان امور به حدی سخت شده و زمین به اندازه ای از وجود اولیای الهی کم بهره شده، که پیامبر با امام تازه تولد یافته بایستی خود بار تأیید خود را از همان بدو تولد به دوش کشد. این شرایط ظاهراً در دوران تولد امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و عیسای مسیح علیه السّلام مشابه بوده است.
قتل یحیی علیه السّلام به عنوان بشارت دهنده ظهور عیسی از حوادث مهم منجر به شکل گیری این شرایط در آن دوره است. اشاره قرآن کریم نیز به سخن گفتن عیسی علیه السّلام در نوزادی و بزرگسالی -که لااقل بخش بزرگسالی آن نباید معجزه ای عجیب باشد-نشان می دهد که این پیامبر بزرگ با سخنان خود در دو فتنه بزرگ (زمان تولد و دوره رجعت آخرالزمان) به مدیریت جریان حزب الله کمک می کند.
اما در خصوص مشابهت دوم یعنی سیاحت بایستی به نکته تأمل برانگیزی اشاره کرد. در برخی تعابیر لقب “مسیح” را نه به معنای مسح شده از جانب خداوند که به معنای شخصی گرفته اند که بسیار سیاحت می کنند.
این موضوع البته در تاریخ زندگی عیسی علیه السّلام کاملاً مشهود و معروف است. آنچه در این میان کنجکاوی و دقت بیشتری را طلب می کند، پی بردن به سبب این سیاحت های پیامبرانه است که البته در طی آن، موعظه و انس با آفرینش نیز برای پیامبر بزرگی چون عیسی علیه السّلام اتفاق می افتاده است.
در تاریخ این مقطع داریم که ایشان همواره از سوی یهود و به تحریک آنان از سوی رویمان در حال تعقیب بودند و ناچار بودند دائماً مکان خود را تغییر دهند و سرانجام در همین تعقیب و گریز بود که جریان ظاهری دستگیری ایشان و داستان عروج اتفاق افتاد. در اینجا این پرسش به جد رخ می نماید که آیا روایت یاد شده در صدد بیان شرایطی مشابه برای امام مظلوم ما عجل الله تعالی فرجه الشریف نیست؟
آیا مورد تعقیب بودن امام تنها منحصر به دوران نزدیکی تولد و دوره غیبت صغری است؟
یا با آنچه ما از استمرار-ولو تبعی-از حزب شیطان می دانیم، این تعقیب و گریز بایستی در طول تاریخ جریان داشته باشد؟
#ادامه_دارد. . .
🌤اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج🌤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جهل آخرالزمانی
#بخشش تمام گناهان به
طریقه سواری دادن به روحانی
مسیحی
سواری بده!!
بهشت بگیر!!
@Mawud12