هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از قدیم گفتن سگ زرد برادر شغاله!
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها
@Bidari_Media
هدایت شده از KHAMENEI.IR
10.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار اعضای مجلس خبرگان: مجاهدتهایی که امروز با قوت و قدرت در لبنان و غزه و فلسطین تداوم دارد، قطعاً پیروزی جبهه حق و جبهه مقاومت را به دنبال خواهد داشت. ۱۴۰۳/۸/۱۷
🖼 #دیدار_خبرگان
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📝 #یادداشت_هفته | سه گانه توحید، معنویت، عدالت در جامعهسازی
👈 بررسی نقش عدالت در تحقق توحید در جامعه از نگاه حضرت آیتالله خامنهای
🔹رابطه «توحید، عدالت و معنویت» یکی از مباحث بنیادی در جامعه سازی اسلامی است. حضرت آیت الله خامنه ای در دیدار اخیر خود با اعضای مجلس خبرگان، گزاره مهمی را بیان فرمودند: «هدف انقلاب اسلامی...عبارت است از محقّق کردن “توحید” در زندگی مردم در کشور.» ۱۴۰۳/۰۸/۱۷ از طرفی ایشان معتقدند: «توحید یک امر واقعى و یک نظام و یک دستورالعمل زندگى است.» ۱۳۷۷/۴/۲۱ در کنار این گزاره، ایشان معتقدند: «بدون عدالت، بدون استقرار عدل و انصاف، توحید معنایى ندارد.» ۱۳۸۷/۹/۳ نیز معتقدند: «بدون عدالت، پيشرفت مفهومى ندارد.» ۱۳۸۷/۶/۲ از طرفی دیگر درباره رابطه «معنویت و عدالت» می فرمایند: «اگر معنويت نشد، عدالت تبديل مىشود به ظاهرسازى و رياكارى.» ۱۳۸۷/۶/۲ اینها گزاره های بنیادینی هستند که همه حکایت از پیوند ناگسستنی «توحید، معنویت و عدالت» با یکدیگر دارد. به گونه ای که می توان گفت: جامعه ای که «عدالت در آن باشد، توحید باشد، معنویت باشد. اینها اهداف هستند.» ۱۳۹۰/۴/۱۳
👈 در این یادداشت ابتدا ابعاد تحقق «توحید» در زندگی را شمرده، سپس به جایگاه «عدالت» در تحقق توحید پرداخته و به نقش «معنویت» در اجرای عدالت اشاره میکنیم.
🔍 ادامه را در بله | ایتا خط حزبالله بخوانید
هدایت شده از نیمه پنهان غرب🌗
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️ مقایسه وضعیت #فلسطین و بقیه جهان، همراه با شعری دردناک😔
🔺با خونسردی کشته میشن ... حتی نمیدونم چطور با این درد کنار بیام ...
🔴 #نیمه_پنهان_غرب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 روایت حجت الاسلام عالی از تلاش دولت شهید رئیسی در جبران عقب ماندگیهای اساسی کشور؛ از جبران بدهیهای سنگین دولت ویرانهای که تحویل گرفته بود تا رفع ناترازیهای انرژی و عبور از بحران کرونا با 700 کشته در روز
@Kayhan_online
هدایت شده از بیداری مدیا
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️مجری و برنامه ساز معروف آمریکایی Trevor Noah میگه:
《غیرانسانی کردنِ》دیگران، تخصص غربی ها برای مهار احساسات انسانی خودشون و توجیهی برای ظلم های متعدد به سایرینه، بلایی که سالهاست بر سر ملت های مختلف میارن!
👈🏻شاید براتون سوال باشه که چرا اکثریت مردم کشورهای غربی در مسئله ی فلسطین و نسل کشی که داره اتفاق میفته در سکوت کامل بسر میبرن، مگه انسانیت ندارن؟
✖️اما علتش چیزی جز غیرانسان جلوه دادن مخالفینشون نیست!
که این کار رو امروزه با رسانه های جمعی که در دستشونه انجام میدن، با تیترهای انتخاب شده و سبک گزارش ها!
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها
@Bidari_Media
هدایت شده از بیداری ملت
❌علت ناترازی، مخالفت با پالایشگاهسازی و نیروگاهسازی بود، نه مازوت!
🔹روزنامههای اصلاحطلب اذعان میکنند که کشور با ناترازی در تولید و مصرف گاز و برق و بنزین مواجه است، اما ریشه این ناترازی یعنی سوء مدیریت دولت روحانی را مسکوت میگذارند.
🔹در حالی که برخی منابع از مشکل تامین گاز زمستانی خبر میدهند، برخی خبرها حاکی از این است که تعلل دولت در تامین سوخت نیروگاهها موجب ایجاد چالش دوباره در زمینه ناکافی بودن تولید برق کرده، اما مدیران دولتی سعی میکنند این کوتاهی را با ادعای توقف مازوتسوزی در برخی نیروگاهها توجیه بکنند!
🔻در این زمینه روزنامه سازندگی نوشت: مازوتسوزی در سه نیروگاه متوقف شد تا جان مردم بیشتر از این آسیب نبیند، اگرچه عوارض توقف مازوتسوزی، ممکن است خاموشی باشد! معاون اجرائی پزشکیان با بیان اینکه «پیشاپیش از مردم برای این خاموشیها عذرخواهی میکنیم»، افزود که وزارت نیرو ساعتهای خاموشی را تنظیم و به مردم اعلام خواهد کرد.».
🔻سازندگی افزود: کشور ما این ناترازی را با سوزاندن مازوت جبران میکند. اما مشکل ریشهدارتر این است که سبد سوختی ایران به شدت به گاز وابسته است. بیش از ۹۰ درصد برق کشور از طریق نیروگاههای حرارتی تولید میشود که عمده سوخت مصرفی آنها گاز طبیعی است.
🔻روزنامه هممیهن نیز از ناترازی گاز در زمستان خبر داده و نوشت: با وجود هشدارهای کارشناسان و تجارب سالهای گذشته، هنوز نشانهای از برنامههای کارآمد و فوری از سوی دولت برای مهار این ناترازی و جلوگیری از پیامدهای آن دیده نمیشود. ناترازی گاز، به ویژه بر صنایع بزرگ انرژیبر نظیر فولاد، پتروشیمی و سیمان، آسیبهای جدی وارد میکند. این صنایع سهم بزرگی در تولید و صادرات غیرنفتی دارند و کاهش یا قطع گاز، بازارهای صادراتی را با خطر از دست رفتن مواجه میکند.
🔹ناترازی در تامین حاملهای مختلف انرژی، عوامل متعددی دارد اما شاید بتوان مهمترین علت آن را در اعتماد دولت روحانی به غرب و محروم ساختن همزمان کشور از انرژی هستهای و سوختهای فسیلی بر شمرد.
🔹در حالی که برنامه هستهای در هشت سال دولت روحانی رو به تعطیلی میگذاشت، گروگانگیری برجامی غرب موجب شد تعهدات محدودیتآفرین دیگری در قالب توافق آب و هوائی پاریس پذیرفته شود که استفاده از سوختهای فسیلی را در نیروگاهها محدود میکرد.
🔹در کنار این دیکته خارجی، اظهار گزارههای مسموم و غلطی مانند «پالایشگاه سازی کثافت کاری است» و «به خاطر ۲۰۰ مگاوات برق زیر بار نیروگاهسازی نمیرویم» از سوی وزارت نفت و نیروی وقت، موجب تشدید ناترازی در تامین و مصرف حاملهای انرژی شد و حال آن که طبق برنامه توسعه و سیاستهای اقتصاد مقاومتی، کشورمان باید به صادرکننده منطقهای در این حوزه تبدیل میشد.
🔹دولت یازدهم و دوازدهم، با برجام، تولید برق هستهای را متوقف کرد و با توافق آب و هوائی پاریس، تولید برق در نیروگاهها (با سوخت فسیلی) را به محاق برد و بیشترین رکوردهای قطع برق منازل و کارخانهها را به ثبت رساند.
🔹در موضوع تولید و مصرف برق گفتنی است که مصرف برق در کشور از ۶۲- ۶۱ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۰ (آخرین ماه فعالیت دولت روحانی)، به بیش از ۷۹ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۳ رسید. مصرف برق در ۴ مرداد ۱۴۰۰، معادل ۶۱۴۳۰ مگاوات، و در ۵ مرداد همان سال، معادل ۶۰۶۷۵ بود.
🔹مصرف برق در سه سال اخیر، به موازات موفقیت دولت شهید رئیسی در مهار کرونا (افزایش فعالیت کارخانهها و شرکتها)، احیای هشتهزار کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل، و همچنین افزایش قابل توجه دمای تابستانی، ۱۸ تا ۱۹ هزار مگاوات افزایش داشته است. اما با این وجود، به اعتبار همت وزارت نیرو در دولت شهید رئیسی، ناترازی تولید و مصرف و قطعی برق (در مقایسه با دولت روحانی) به حداقل رسید.
🔹جمعبندی این که نباید چالش تامین برق و گاز و بنزین در کشور را به ماجرای استفاده یا عدم استفاده از سوخت مازوت تقلیل داد، بلکه مسئله اصلی، اعتماد به مشورتهای غلط و دیکتههای سیاسی غرب است که موجب شده از ظرفیتهای ساخت پالایشگاه و نیروگاه (هستهای/ فسیلی) غفلت شود، ضمن این که موضوع مدیریت مصرف منابع از طریق هوشمندسازی سامانههای ذیربط نیز باید جدی گرفته شود.
✍ محمد ایمانی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️همچنان منتظر بمانید
سردار سلامی خطاب به دشمنان: با شما تا آخر می جنگیم و اجازه نمی دهیم بر سرنوشت مسلمانان مسلط شوید
❌ سوال ما مردم ایران از این مسئولان👆
سوال ما مردم از این مسئولان اینست : شما که مثلاً اینقدر دقیق آمار دارید چرا افشاگری نمیکنید که فیلترشکن فروش ها کیا هستن؟!
چرا جلوشون را نمیگیرید؟!! مگه فیلترشکن فروشی جرم نیست ؟ چرا اینها را به دستگاه قضایی معرفی نمیکنید؟ بلاخره گردش مالی ۲۰ هزار میلیاردی عدد کوچکی نیست و به راحتی در شبکه بانکی قابل رصد است. چه کسانی این اعداد نجومی را به جیب میزنند؟
▪️با این مبلغ کلان پول میشود تمام زیرساخت سایبری کشور را متحول کرد. چرا این پولها را مصادره نمیکنید و کشور را توسعه نمیدهید و بجای آن میخواهید سکوهای اطلاعاتی دشمن را باز کنید و دوباره کشور را بسمت فتنه و آشوب ببرید؟
/بیداری ملت
مگر تاکید مجدد امام خامنه ای (مدظله العالی) برای رهانبودن فضای مجازی رو نشنیدند یا خودشون رو به نشنیدن میزنند؟!!
11.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴از آن همه مجاهدان و بزرگان فقط ۱۰ یا ۱۲ نفر برای دفاع از حق امیرالمومنین به پا خواستند
▪️در زمانی که همهی بزرگان نتوانستند تشخیص دهند دختر پیامبر برای دفاع از #ولایت به میدان آمدند.
◀️عظمت حرکت حضرت زهرا سلام الله علیها در نگاه رهبری
هدایت شده از سید ابراهیم رئیسی
32.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راه ابراهیم
📋 ماجرای برق
🎥 از موانع بزرگ دولت سیزدهم در ابتدای آغاز فعالیت خود در سال ۱۴۰۰، ناترازی شدید و قطعیهای گسترده در حوزه برق بود.
با حساسیت ویژه شهید رئیسی به رسیدگی به موضوعات مهمِ مرتبط با زندگی روزمره مردم، موضوع کاهش ناترازی در حوزه برق و جلوگیری از اخلال در زندگی مردم در دستور کار قرار گرفته و رویهی قطعی برق در دولتهای سابق در دولت سیزدهم تکرار نشد.
اقداماتی نظیر افزایش ۹ هزار مگاوات به شبکه برق، الزام صنایع به ساخت نیروگاه برای تامین برق خودشان، ساخت نیروگاههای بادی بزرگ مقیاس، توسعه نیروگاههای خورشیدی و سرمایهگذاری برای کاهش مصرف و افزایش بهرهوری، از جمله راهکارهای پایدار رفع ناترازی های برق بود که بهصورت شبانهروزی توسط آیتالله شهید رئیسی پیگیری و توسط دستگاههای ذیربط در حال عملیاتی شدن بود.
@raisi_org
❌ خسارات FATF را تجربه کردید دوباره برای مردم فاکتور نکنید
⏪وزیر اقتصاد به جای توضیح درباره ابهامات FATF و سابقه سیاه تعامل با این کارگروه تحت تسلط آمریکا گفت: FATF را از یک مسیر دیگر پیش میبریم.
▪️عبدالناصر همتی در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت FATF گفت: داریم این موضوع را دنبال میکنیم. انشاءالله از طریق مجاری قانونی پیگیری میکنیم. من فکر میکنم به نفع منافع کشور است.
▪️گفتنی است که آقای همتی در دولت روحانی رئیس بانک مرکزی بود؛ دولتی که پنهانی و با دور زدن مجلس، به FATF تعهد داد که برنامه اقدام این کارگروه را به اجرا بگذارد و از ۴۱ بند، ۳۷ بند آن را انجام داد اما FATF پس از آن مطالبه اخذ مصوبات مجلس را پیش کشید که دو مورد دیگر هم عملی شد و فقط دو بند از این برنامه اقدام متوقف ماند؛ آن هم به اعتبار نتیجه کاملاً معکوس FATF در قالب دو برابر شدن شمار تحریمها و درز اطلاعات سرّی اقتصادی ایران و تشدید فشارهای تحریمی و متهم شدن نیروهای نظامی و متحدان ایران به تروریسم و فشار برای محدودیت همکاری بانکی با این نهادها و نیروها!
▪️در چنان وضعیتی سؤال «مجمع تشخیص مصلحت نظام» مانند سایر دیگر نخبگان و صاحبنظران این بود که چه تضمینی هست با اجرای دو بند باقی مانده، تحریمها لغو شود و روند منفی گذشته شدت نیابد، که آقای ظریف اعلام کرد هیچ تضمینی وجود ندارد و تضمینی در اینباره نمیتوانیم بدهیم(!)
▪️با وجود این واقعیتها، عجیب است که رئیس آن روز بانک مرکزی و وزیر امروز اقتصاد، هفتهای یکی دوبار درباره محسنات و فوائد نداشته FATF برای اقتصادی ایران اظهارنظر میکند!
"کیهان"