فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای افتخار وزیر ارتباطات به اجرای بند ۱۶ و ۱۷ سند توسعه پایدار که در دستور کار ۲۰۳۰ است، چه بود؟!
✍آیا اوضاع آشفته و افسارگسیخته فضای مجازی کشور و تسلط دشمن بر مدیریت افکار عمومی ایرانیان مرتبط با اجرای همین سند تحمیلی ۲۰۳۰ میباشد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴فرمانده ای که لرزه بر حیات دشمنان انداخت
#سردار_سلامی همونیه که گفت پاسخ ما به بازرسیها از مراکز نظامی "سرب داغ" است
همونیه که هشدار داد اگه دست از خباثت برندارن برد موشکها رو زیاد میکنیم
همونی که گفت اسرائیل جنگ جدیدی شروع کنه، محو میشه
همونی که گفت سعودی و امارات تحمل تیغ انتقام ما رو ندارند
فرمانده ای در تراز #گام_دوم_انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگفتههای حجت الاسلام سالک نماینده سابق رهبر انقلاب در سپاه قدس از حضور در اسرائیل!
👍
این ها #اسرار ماست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢نظر سردار سلامی در مورد نتانیاهو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲۴ میلیون فریب چه کسانی را خوردند
مریان و متینا رادپور دختران مهدی رادپور مالک هلدینگ نفت و گاز و یکی از مدیران رانت خوار دولت روحانی
اینها هر روز پولدارتر می شوند و مردم هر روز فقیرتر
پ ن : دیروز مستر تَکرار خطبه عقد مریان رادپور را خواند
لو دادن هدف اصلی فتنه بزرگ پیش روی ایران
پمپئو در نشست با ۱۵ تن از سران دوتابعیتیِ مخالف جمهوری اسلامی:
در پرونده ایران مداخله نظامی نخواهیم داشت، اگر سال ۸۸ بودیم سیاست کاملاً متفاوتی نسبت به دولت اوباما اتخاذ میکردیم؛ ماموریت ما ایجاد فرصت و حمایت از روند انتقال قدرت است، بهترین منفعت ما در ایران اینست که گروهی از "رهبران غیرانقلابی"، این کشور را اداره و مدیریت کنند !!
⚡️اینستکس واقعی را پیگیری کنید
آمریکا با اعلام اینکه معافیت پنج مشتری اصلی نفت ایران(چین، ترکیه، هند، کره و ژاپن) را از تحریمها تمدید نخواهد کرد، وارد دوره بیاثرسازی تحریمهای خود شده است.
لااقل ترکیه و چین تلویحا اعلام کردهاند که از این تحریمها تبعیت نخواهند کرد. تکلیف کره و ژاپن روشن است، اما درباره هند، سومین واردکننده نفت در جهان، نمیتوان با قطعیت نظر داد و باید منتظر محاسبات هندی ها ماند که البته قطعا متاثر از رفتار چین و ترکیه خواهد بود.
یک قاعده بر تحریمهای آمریکا حاکم بوده و آن اینکه هرگاه نهاد در معرض تحریم، بسیار بزرگتر از آن بوده که بتوان تحریمش کرد، بی سر و صدا از تحریم عقب نشینی کرده است. اینک وقت استفاده از این قاعده در فروش نفت است. اگر دولت چین یک ساز و کار تحت نظر مستقیم دولت برای خرید نفت ایران و تسویه پول آن ایجاد کند، آمریکا از اعمال تحریم علیه دولت چین ناتوان خواهد بود. دقت کنیم که تاکنون شرکتها و بانکهای چینی بابت همکاری با ایران تحریم شدهاند، نه دولت چین.
اگر چنین ساز و کاری توسط چین ایجاد شود، که به دلایل متعدد آمادگی آن در پکن وجود دارد، دومینوی بیاعتنایی به تحریمهای یکجانبه آمریکا از سوی دیگران نیز آغاز خواهد شد.
ممکن است این پرسش پیش آید که چرا اروپایی ها چنین ساز و کاری ایجاد نکردند؟ پاسخ روشن است. اساسا تصور اینکه اروپا خارج از پازل آمریکا قرار بگیرد، توهم است. اگر اروپاییها اراده سیاسی بر بیاعتنایی به تحریم آمریکا داشتند، هم امکان آن وجود داشت و هم ابزارش، اما به صراحت اعلام کردند که قصد نقض تحریمهای آمریکا را ندارند.
دولت آقای روحانی پس از برجام به خیال اینکه بازی برد-برد با غرب انجام داده، دوستان چینی را که در دوره قبلی تحریمها به تجارت با ایران ادامه داده و جریمههای فراوان پرداختند، رنجانده و آزرده است. احیای روابط با چینیها و ایجاد یک کانال واقعی مالی برای خنثیسازی تحریم آمریکا، مخصوصا در شرایطی که برخی تشدید تنش میان پکن-واشنگتن در سال جاری را در آستانه تقابل توصیف میکنند، ممکن است. اما باید منتظر ماند و دید که دولت تدبیر همچنان چشم امید به اروپاییها دارد یا دست همکاری استراتژیک به شرق میدهد.
@syjebraily
🔴هزینه سازش
سال 90 آمریکا شدیدترین تحریمها را علیه ایران اعمال کرد. قیمت دلار 2هزار تومان افزایش پیدا کرد.
با آمریکا مذاکره کردیم، آمریکا زیر میز مذاکره زد و سال 97 قیمت دلار 10هزار تومن افزایش پیدا کرد.
سازش هزینه دارد یعنی همین.
✍بیداری ملت
پ.ن
تازه این تنها بخشی از هزینه ی سازش با #شیطان اکبرست
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 گره زدن اقتصاد به توان موشکی و قدرت منطقهای ایران!
🔸 روزنامه دنیای اقتصاد در مطلبی نوشت: «خروج آمریکا از برجام و اعمال مجدد تحریمها، اقتصاد ایران در سال ۱۳۹۷ را در شرایط بسیار سختی قرار داد که اثرات آن به تعبیر کارشناسان در سال ۱۳۹۸ بیشتر خود را بروز خواهد داد. با توجه به رویکرد خصمانه آمریکا علیه ایران در چارچوب پروژه فشار حداکثری، ابهامات درخصوص راهاندازی کانال مالی اروپا برای حفظ توافق هستهای و داد و ستد با ایران و اشتراک نظر در مواضع اروپا، آمریکا و برخی دولتهای عرب منطقه بر سر فعالیتهای منطقهای و موشکی تهران، سمت و سوی دیپلماسی ایران در سال ۹۸ را با سؤالات و ابهامات زیادی مواجه کرده است که میتواند تاثیرات مهمی بر چشمانداز اقتصاد بر جا بگذارد». حامیان دولت پیش از این با گره زدن صنعت هستهای به معیشت مردم، مدعی بودند که اگر در توان هستهای محدودیت ایجاد کنیم، همه مشکلات اقتصادی و حتی مشکل آب خوردن مردم رفع میشود. اما در نهایت برجام دلار 3 هزارتومانی را تا حدود 19 هزارتومان افزایش داد و اکنون نیز دلار در کانال 13 هزارتومان قرار دارد.
برجام امضا و اجرا شد و علیرغم ایجاد محدودیت گسترده در صنعت هستهای، سفره مردم را کوچک کرد و ارزش پول ملی کشورمان را به شدت کاهش داد. اما طیف مدعی اصلاحات بدون توجه به تجربه عبرتآموز برجام همچنان در پی تعمیم این روند خسارتبار به دیگر مولفههای قدرتساز کشورمان است.
http://kayhan.ir/fa/news/158676