هدایت شده از KHAMENEI.IR
📛 فشار اقتصادی وارد میکنند تا ملت را از نظام جدا کنند
اما با #انسجام دشمن شکن، پیوندمان را با ملت بیشتر خواهیم کرد
🔻رهبرانقلاب، صبح امروز در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع):
🔹️یک دلیل بر قدرت جمهوری اسلامی، ائتلافهایی است که آمریکا در منطقه تشکیل داده است. اگر آمریکا توانایی غلبه بر نظام اسلامی را داشت، احتیاج نداشت که با کشورهای روسیاه منطقه برای ایجاد #اغتشاش و ناآرامی و ناامنی در ایران ائتلاف کند.
🔹️دشمنی آمریکا روزبهروز بیشتر شده و نفرت ملت هم از آمریکا روزبهروز بیشتر میشود.
🔹️امروز برنامهی دشمن پس از مأیوس شدن از راههای دیگر، ایجاد شکاف بین نظام و ملت است؛ اما حماقت میکنند، نمیدانند که نظام، چیزی جز #ملت_ایران نیست.
🔹️البته شش رئیسجمهور آمریکا قبل از این شخص هم این تلاشها را کردند و از میدان خارج شدند و به مقصود شیطانی خود نرسیدند.
🔺️این #فشارهای_اقتصادی را وارد میکنند تا بتوانند ملت را از نظام جدا کنند؛ اما به حولوقوهی الهی ما پیوندمان را با ملت بیشتر خواهیم کرد و انسجام دشمنشکن خود را حفظ خواهیم کرد. ۹۷/۴/۹
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 چهار تجربه از #هزینه_سازش
🔻رهبر انقلاب امروز در دانشگاه امام حسین بار دیگر به تشریح این مسئله که "هزینههای سازش بهمراتب بیشتر از هزینهی ایستادگی است" پرداختند. از این رو، یادداشت زیر به چهار تجربه در این مورد میپردازد:
🔷️.... اما لیبی یک نمونه دیگر است... با اجرای کامل تعهدات لیبی، همگی منتظر برداشته شدن تحریمهای غرب ضد لیبی بودند. اما سفیر آمریکا در سازمان اعلام کرد که اگرچه آمریکا مانع برداشته شدن تحریمهای سازمان ملل ضد لیبی نمیشود، اما تحریمهای آمریکا ضد لیبی به خاطر نقض حقوق بشر در این کشور و نقش لیبی در منازعات منطقهای در آفریقا سر جای خود باقی خواهد ماند.
لیبی که به امید برداشته شدن تحریمها با غربیها سازش کرده بود، نهتنها به هدف خود نرسید، بلکه چند میلیارد دلار غرامت پرداخت کرد و برنامه هستهای و بالستیکی خود را نیز از بین برد. چندین سال بعد، نه نامی از معمر قذافی باقی بود، نه دیگر لیبی کشوری بود امن و پایدار برای مردمان خود....
🔍ادامه مطلب👇🏻
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=36754
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #مادر_برجامها و راه حل مهار قدرت #موشکی، وادار کردن ایران به امضای FATF است!
📌 معنای مهلک پذیرش FATF از زبان معاون جان کری در روز اجرای برجام
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🔴مجمع تشخیص "پالرمو" را مغایر با سیاستهای اقتصاد مقاومتی دانست
🔹در جلسه امروز هیأت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت، گزارش کمیسیون نظارت دبیرخانه در خصوص مغایرت لایحه پالرمو با بندهایی از سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی مطرح شد.
🔹در این جلسه ازمجلس خواسته شد که ابهامات موجود در مصوبه خود را برطرف کند تا بتوان عدم مغایرت با سیاستهای کلی نظام را اعلان کرد
آیا استیضاح جواب میدهد؟
جعفر بلوری
این روزها، حرف از «رفع تحریمها» نیست. کسی از «جهان به احترام ایران ایستاد» حرفی نمیزند. صحبتی از «تحریمها فروپاشید» و «جهان خندید» هم نیست. امروز کار یک طیف سیاسی خاص در کشور، از نقطه «تحریمها به تاریخ پیوست» رسیده به نقطه «استیضاح روحانی بهدلیل بیکفایتی»!
امروز در این طیف، کسی حرف از گرفتن امتیاز از حریف هم نمیزند اما از دادن امتیازات بیشتر چرا، هنوز هم از لزوم امتیاز دادن حتی به شخصی با مختصات ترامپ میگوید. گویا ناف این جماعت را با امتیاز مفت دادن بریدهاند. با وجود این همه خلف وعده حریف هنوز میگویند، باید مذاکره کرد! معنی مذاکره از نگاه این طیف آلوده به فتنه 88 هم چیزی نیست جز دادن امتیاز! دیروز در قالب «مذاکرات» هستهای امتیازهای نقد دادند و وعده نسیه گرفتند امروز میگویند، بیایید در حوزه مالی «مذاکره» کنیم و امتیاز نقد بدهیم و وعده نسیه بگیریم. اسم این خیانت یا به قول آن مهره پشیمان، «خریت» را هم گذاشتهاند «شفافیت مالی»! امروز حرف از «اگر میگذاشتند» و «نگذاشتند که بشود» میزنند تا نتیجه بگیرند، باید با همان نقشه راه قبلی یعنی نگاه به دستان 4 کشور بدنام غربی حرکت کرد.
در منطق این جماعت گویا تنها راه رسیدن به شکوفایی اقتصادی، نگاه به خارج است و تلاش و سختکوشی کارساز نیست و اصولا، چیزی به نام «ظرفیت داخلی» وجود خارجی ندارد! ابزارشان هم شده «ترساندن مردم.» شب انتخابات هم مردم را از سایه جنگ ترساندند و رای جمع کردند. حالا فرجام نقشه راه این طیف شده وضعیتی که امروز در بازار مسکن و خودرو و سکه و ارز... میبینیم. کارخانههای ورشکسته، تورم افسار گسیخته، بیکاری و رکود بماند.
همه این اتفاقها هم طی همین چند ماه گذشته و در سایه «مذاکره» و«راهحل سیاسی» به اوج رسیدند. دولت یازدهم و دوازدهم را باید به عنوان یک درس عبرت به تماشا نشست. در این 5 سال، دولت با گرای این جریان روی «مذاکره» مانور داد و نشان داد، گاهی مذاکره سم است و نتیجه آن فرقی با نتیجه تسلیم شدن ندارد. بنابراین هزینه آن بیش از مقابله و مقاومت است:
«هزینه تسلیم شدن به مراتب بیشتر از هزینه مقاومت و ایستادگی است و فایده و دستاوردهای ایستادگی صدها برابر بیشتر از هزینههای تسلیم شدن است.تسلیم شدن در برابر دشمن عنود و لجوج نتیجهای جز لگدمال و بیهویت شدن نخواهد داشت.»(9 تیر 97/رهبر انقلاب/مراسم دانشآموختگی دانشجویان دانشگاه امام حسین(ع))
این طیف حقیقتا از تسلیم شدن به معنای واقعی کلمه هم ابایی ندارند و آن را «منطقی» بودن جا میزنند و حتی آن را بهعنوان یک نسخه برای دیگران میپیچند. از همین رو است که وقتی گفته شد، کره شمالی تصمیم به مذاکره گرفته و این مذاکره، تسلیم شدن در برابر درخواست آمریکا و دادن تمام مولفه قدرت یک کشور بهصورت یکجا به ترامپ است، کف و صوت زدند و قلمفرسایی کردند که، «کرهشمالی هم به این نتیجه رسید باید واقعبین بود چرا که مقاومت در برابر یک قدرت برتر و تلاش برای برهم زدن نظم جهانی،اشتباه است.» حالا کره شمالی برای این عده شده الگو، در حالی هنوز، نه به بار است و نه به دار.
اینکه چگونه کار یک دولت و جریان سیاسی طی سیزده ماه، از «آن نقطه» میرسد به «این نقطه»، مسئله درخور توجهی است که میتوان ساعتها درباره آن نوشت.
http://kayhan.ir/fa/news/135963
عضو کمیسیون انرژی با تأکید بر اینکه هیچ اقدامی برای انتقال آب به عراق صورت نگرفته است، گفت:( شبکهای که در داخل اهواز و ضد انقلاب است فیلمی درباره انتقال آب به عراق منتشر کرده که صحّت ندارد.)
⚠⚠⚠
😳اینها کانال طنز و سرگرمی هستند یا خط مقدم سازمان مجاهدین خلق و دشمنان در جنگ روانی علیه ملت برای ایجاد عقده روانی و آشوب؟
#تلگرام_ابزار_براندازی‼️
🔴آب شیرین کن های هسته ای دقیقا برای مناطقی مثل #خرمشهر که نزدیک دریا هم هست ساخته شدن
خیانتکارهایی(یا ساده اندیشانی) که میگفتن ما نفت داریم و انرژی هسته ای میخوایم چیکار پاسخگو باشن
×پیکارجو
#تیتر_یک
نه استیضاح نه چک سفید تعامل با دولت برای تأمین مطالبات ملت
در هفتههای اخیر تلاطم در وضعیت اقتصادی کشور از جمله نابسامانی بازارهای سکه، ارز، طلا و مسکن و همچنین فشار دشمن، موضوع اصلی و اساسی که در برابر ما قرار داده آن است که چگونه میتوان بر این چالش ناشی از نقشه دشمن و سوءتدبیرهای داخلی فائق آمد؟
سرویس سیاسی-
آیا اکنون مسئله مهم، استعفای روحانی و دولت است، چنانکه سیاستبازانی مانند حسین موسویان -عضو اولین تیم مذاکرهکننده روحانی و محکوم شده به جرم ارائه اطلاعات به بیگانگان مقیم آمریکا- و حجاریان گفتند؟
جریانی که میخواهند ناکارآمدی نسخه اعتماد به دشمن و بیاعتمادی به ظرفیتهای ملی پس از پنج سال واگذاری انواع امتیازها را پشت مظلومنمایی و ادا و اطوار قهر و استعفا پنهان کنند یا در حالی که عرصه کاملا بر آنها تنگ شده و در مظان اتهام و بدگمانی افکار عمومی قرار دارند، برای رادیکالیسم جدید میدان مانور باز کنند. جریانی که به اعتبار همپوشانی با دشمن میخواهند مانع از تمرکز ملی بر جبههبندی در برابر دشمن شوند و مجددا در میان مردم و درون حاکمیت صفبندی و درگیری باشد. در این میان برخی منتقدان دولت نیز از لزوم حسابکشی دقیقتر و شدیدتر از دولت میگویند.
فارغ از صحت انتقادها و اعتراضهای منتقدان دلسوز، باید دید آیا وقت برخورد با بدعملیها و خطاهای بزرگ دولت روحانی شرایط فعلی است یا در اینجا پای قاعده اهمّ و مهم به بحث باز میشود و اینکه مصلحت و تکلیف بالاتر کدام است؟
ادبیات آقای روحانی ظرف چند روز اخیر تا حدودی تغییر کرده است. او از لزوم ایستادگی و عدم تسلیم مقابل آمریکا و حفظ عزت ملی سخن میگوید و بر خلاف رویه قبلی خود، از حفظ وحدت حرف میزند. اگر روزی میگفت آمریکا ابرقدرت بزرگ دنیاست، اکنون میگوید ما میتوانیم و باید در مقابل زورگویی و باجخواهی آمریکا ایستادگی کنیم.
روحانی که همواره بهواسطه «تفسیر ناصحیح از نرمش قهرمانانه» در جریان مذاکرات هستهای از سوی اصولگرایان مورد انتقاد بود، در ادامه نشست با مدیران ارشد دولت میگوید:«اگر در برابر توهین و خلافگویی دشمن سر فرود آوریم، این به معنای مهر پایانی بر عزت تاریخی ملت ایران است؛ فکر نمیکنم حتی یک نفر از 81 میلیون نفر از ملت ایران نظرش این باشد که باید در برابر بدخواهان متجاوز، توهینکننده و دروغگو، تسلیم شویم.»
و در ادامه تسلیم نشدن تحت هیچ شرایطی در برابر آمریکا، حفظ عزت ملی، تاریخی و به زانو درآوردن آمریکا در مبارزه ارادهها را بهعنوان یک گزینه مطلوب از میان سایر گزینهها به ملت توصیه میکند و آن را راهکار مقاومت و ایستادگی با کمترین هزینه میخواند.
رئیسجمهور که دولتش در پنج سال گذشته از سوی منتقدان به فقدان روحیه جهادی به ویژه جهت تحقق اقتصاد مقاومتی متهم بود، این بار با بهکارگیری واژگانی متعلق به «گفتمان جهادی» همچون «مبارزه» و «خط مقدم» و «ایستادگی» عنوان میدارد: «در این مبارزه دولت در خط مقدم قرار دارد و همه مدیران دولت باید این احساس را داشته باشند که در خط مقدم مبارزه قرار دارند... ما به عنوان مسئولین کشور و نیروهای خط مقدم در کنار هم باید از عمق جان سختیهای این ایستادگی را به جان بخریم و باور داشته باشیم که هر روز و هر شب ما از 18 اردیبهشت [روز خروج آمریکا از برجام] به این سو روز و شب قدر است. .......
👈 بسیاری از چهرههای مطرح منتقد دولت که در مخالفت با استیضاح از مواضع اخیر روحانی استقبال کردهاند مشروط بر این بوده است که نباید تنها در حد شعار باقی بماند و گفتههای رئیسجمهور باید جنبه عملیاتی پیدا کند.
http://kayhan.ir/fa/news/136057
پ .ن
اگرچه واضح است که در این شرایطی که ضد انقلاب با تمام قوا به دنبال آشوب در کشور میباشد بایستی( بدون استیضاح) به دولت برای برون رفت ازبحران کمک کرد ولی مسلما این به معنای دادن چک سفید به دولت نیست...
و
میباید مطالبات انقلابی لحظه به لحظه دنبال شود...
به ویژه که رئیس جمهور محترم سابقه درخشانی در گفتن تناقضات و بدعهدیها نیزدارند!