eitaa logo
همراه رهبر (انقلابیون)
297 دنبال‌کننده
4.6هزار عکس
3هزار ویدیو
48 فایل
✨فقل حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم @Mchr_ir https://virasty.com/Bodyguardemam 👌نصرت اسلام و مسلمانان قطعی ست؛ منتها همه وظیفه ای دارند✅ ◀️این کانال به هیچ شخص و یا ارگان خاصی وابسته نیست. یاحق
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 هر کس دعای عرفه را تا آخر بخواند متحول میشود 🔻 رهبرانقلاب: دعای عرفه‌ی امام حسین پُر از معارف است؛ یعنی واقعاً این را من با قاطعیّت به شما عزیزان عرض میکنم و بپذیرید که هر کسی مثلاً را با توجّه به معنایش بخواند، از وقتی که این دعا را شروع میکند به خواندن تا به آخرش برسد، بکلّی تغییر میکند [نسبت] به آن آدمی که قبل از خواندن دعا بود؛ ولو دَه‌بار قبلاً خوانده باشد این دعا را؛ این جور معارفی در این دعاها هست. 🔹 دعاهای صحیفه‌ی سجّادیّه همین‌ جور است؛ دعاهای صحیفه‌ی سجّادیّه درس زندگی است؛ در همین دعاهایی که حضرت به حسب ظاهر، با گردن کج نشسته‌اند، گریه کرده‌اند و این دعا را خوانده‌اند، منش سیاسی یک آدم سیاستمدار در دنیای امروز فهمیده میشود؛ یعنی همان هویّت لازمِ یک انسان والای با شخصیّتِ قویّ فعّالِ پیشرو که در همه‌ی زمینه‌ها میتواند چنین آدمی پیش برود؛ در علم، در سیاست، در صنعت، در جنگ، در همه چیز. تمام این [دعاها] این هویّت را به انسان میبخشد. ۱۳۷۹/۱۰/۲۷ 🏷 💻 @Khamenei_ir
🔴 روبیکا پیشقراول در ترویج بیحجابی یکی از ساختارهای جمهوری اسلامی که به اسم کار فرهنگی و محتوایی در سالهای گذشته بودجه های کلانی را هزینه کرده اند همین اپراتورهای مخابراتی هستند. از دل این اپراتورها انواع شبکه های نمایش خانگی و روبیکا و روبینو بیرون آمده است . منابع کلان مالی در سالیان گذشته به پلتفرم روبیکا تزریق شده است . اما این پلتفرم علیرغم داخلی بودن تبدیل یه یک بستر مهم برای تغییر سبک زندگی و فرهنگ و هویت جامعه ایرانی شده است . بیشترین مخاطبان روبیکا نوجوانان و جوانان دهه هشتادی و نودی هستند . در روبیکا کانالهای زیادی فعالیت میکنند که با ترفندهای جنگ شناختی مشغول ترویج بیحجابی و روابط ناسالم و رمان های عشقی مخرب و ..... میباشند اخیرا روبیکا به تولید کنندگان محتوا در اغلب این کانالها بودجه های کلانی هم تزریق کرده است. وقتی از مبارزه با بیحجابی سخن به میان می آید ،باید ...( همزمان با مطالبه برای اجرای قانون برای حفظ شئونات در جامعه) با همین کانون های مخرب ضدفرهنگ در داخل کشور هم برخورد شود و شیر بیت المال را بروی آنها بست و بانیان این سکوهای فاسد را مجازات کرد 🔴بیداری ملت
زمان جنگ موشک نداشتیم ، تمام نخل‌های خرما در آتش صدام سوخت! ✅امنیت نباشه همان درخت‌های بلوط رو هم نداریم. ◀️ این دوگانه های باطل را رسوا میکنیم. مسلما همان گونه که در بحث امنیت توانستیم... با همت انقلابی و مطالبه دلسوزانه در انحرافات احتمالی و ناخواسته... و همچنین تبیین و تشویق نکات مثبت و عزتمندانه ... انشالله به فضل الهی به قله های علم و اقتصاد و فرهنگ هم نزدیک و نزدیک تر خواهیم شد.
11.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا با این افتخارات باز هم بعضی ناامید هستند!؟ ضعف رسانه ای ما کاملا مشهود است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⏪ بایدن ایران را تهدید کرد/ اگر به برجام برنگردید، فشار اقتصادی ادامه دارد!! ✍جالب است که اول آمریکا از برجام خارج شد یا ایران؟ و ای کاش یه دادگاه برای حسن روحانی وتیم مذاکره کننده اش برگزار میشد تا بپرسیم این برجام چه توافق دوطرفه ای بود که طرف مقابل هم میتواند از آن براحتی خارج بشود و هم زیر تعهداتش بزند و به حساب خودش تحریمها رو بیشتر کند و هم ایران رو متهم به نقض برجام کند... و این هم از حقوق بشر در دنیای بین الملل! 👌بایستی به بایدن و سایر جاهلان مستکبر گفت که شما هر کاری که میتوانستید با ملت ایران کردید و موفق به شکستشان نشدید؛از این به بعد هم هیچ غلطی نمیتوانید بکنید. تمام‌مشکلات اقتصادی کشور از وابستگی های این چنینی به نظام‌ لیبرال سرمایه داری است و انشالله در بستر دولت انقلابی و مطالبه دلسوزانه مردم متدین کشورمان، به زودی از برخی از وابستگی های باقی مانده هم ، رها میشویم و با سرعتی چندین برابر قبل به سمت شکوفایی و تمدن سازی اسلامی پیش میرویم .
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 صفات اهل ایمان 🔹 مسلمانی به ظاهر نیست! 🔻 استاد الهی قمشه ای @banooyetamadonsaz
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش سگ شدن در غرب‼️ ⚠️و این بود قله جامعه مدنی لیبرال سرمایه داری در پایان تاریخ! ⛔️مکتبی انسان را به اعلی علیین فرا می خواند و مکتبی دیگر انسان را به گونه ای رها می‌گذارد که به سگ بودن راضی می شود و به زندگی سگی افتخار می کند! https://tn.ai/2295345
هدایت شده از بیداری ملت
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 پاسخ حجت الاسلام احمد پناهیان به ابن ملجم زمان، مصطفی تاج زاده 🚨 جامعه را بیدار کنید، می‌خواهند مانند صدر اسلام رهبر جامعه را خانه نشین کنند!! 🔴به پویش بپیوندید👇 http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
14.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا متولیان زنده اند؟ حتی انگار باورشان نیست که دشمن برای نابودی تمام داشته های یک ملت، عفاف و حیای زنان و مردان جامعه را نشانه گرفته است؟ و به فرمایش صریح رهبری معظم، متولیان این امر موظفند که در مقابل عمل حرام علنی بیاستند.
🔴واکنش حسین شریعتمداری به اظهارات اخیر ظریف/ آمریکا باید غُصه بخورد، شما چرا؟! حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان درباره اظهارات اخیر محمدجواد ظریف وزیر خارجه دولت‌های یازدهم و دوازدهم اظهار داشت: 🔹 آقای ظریف در اظهارات اخیر خود برخی از واقعیات بدیهی را انکار کرده است. کاش ایشان به جای آن که یک‌طرفه به قاضی برود، با برخی از صاحب‌نظران دیگر به بحث و گفت‌وگوی رو در رو می‌نشستند تا میزان صحت اظهاراتشان برای همگان مشخص شود. 🔹وی درباره این جمله ظریف که اسرائیل فخری زاده را زد که برجام را نابود کند، گفت: شهید فخری زاده به شدت با برجام مخالف بود و صوت و تصویر آن شهید بزرگوار موجود است که نشان می‌دهد ایشان از مخالفان سرسخت برجام بوده اند؛ بنابراین باید به جناب ظریف گوشزد کرد که اسرائیل فخری زاده را زد که یکی از دانشمندان مخالف سر سخت برجام را حذف کند تا برجام حفظ شود. اسرائیل اگر قصد نابودی برجام را داشت باید کسانی را می‌زد که از برجام حمایت می‌کنند. 🔹شریعتمداری ادعای ظریف که شهید فخری زاده را در حفاظت از خود بی مبالات نامیده است، تعجب‌آور دانست و گفت: رژیم صهیونیستی نزدیک به ۲۰ سال درپی ترور شهید فخری زاده بود و برای ترور آن شهید بزرگوار از پیچیده‌ترین تجهیزات استفاده کرده است. اگر شهید فخری زاده در حفاظت خود بی مبالات بود اسرائیل به آسانی می‌توانست دست به این جنایت بزند و چه نیازی داشت که ۲۰ سال برای ترور او طرح و نقشه بریزد و نهایتاً از پیچیده‌ترین تجهیزات نیز استفاده کند؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅تشکر از جناب اژه ای که فرمودند که بایستی در چارچوب قانون و آرامش یک کار اساسی برای حجاب انجام داد. 👌و اما نمونه ای از اشتباهات ارگان های مختلف رو جهت یادآوری عنوان میکنیم‌👇 🔸اول اینکه اجرای قانون حجاب را در هیچ یک از مکان های عمومی، جدی نگرفتیم‌ 🔸دوم درب آزمایشگاه ودنداپزشکی ها و ...را که کاملا کشف حجاب کرده اند را نبستیم‌! 🔸سوم در مکان های دولتی و نیمه دولتی به حجاب کارکنان بی توجه شدیم که هر روز شاهد فاجعه جدیدتری از پوشش هایی که کمتر از کشف حجاب نیست ، هستیم! 🔸چهارم درب فروشگاه ها و تولید کنندگان عرضه کننده لباس های خارج عرف را نبستیم. 🔸پنجم فکری به حال فضای مجازی مسمومی که فرهنگ شیطانی را القا میکند و براحتی همنشین بسیاری از جوانان و نوجوانان ماست نکردیم. 🔸ششم نسبت به ترویج فساد و بی حیایی توسط برخی سلبریتی ها و افراد مشهور جامعه بی تفاوت بودیم. 👌ضمن تقدیم این نکات بعنوان کسی که با زنان میانسال و حتی نوجوانان کم سن و سال بدحجاب برخوردهای زیادی داشتم، عرض میکنم که بسیاری از این زنان نیز از این مسابقه ای بی پایانی که در آن گرفتار شده اند ، خسته و رنجورند و علت بدحجابی خود را کم نیاوردن در این عرصه نمایش میدانند. ◀️مطالبه ما برای رعایت حجاب، داشتن حجاب حداکثری نیست که اگر کسی ناخواسته روسری اش عقب رفته را مواخذه کنید، بلکه مطالبه ما برخورد با مواردی است که جامعه را با رقاصخانه و سالن عروسی اشتباه گرفته اند و هم به خودشان و هم به سایرین ، آسیب میرسانند.