فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس قوه قضائیه: مسئولان باید نسبت به مدیریت زنجیره تولید تا مصرف، کنترل قیمت ها و رفع دغدغه مردم در تامین کالاهای اساسی تلاش کنند.
🔺عراقچی: رهبر انقلاب هیچگاه نسبت به مذاکره و نیت طرفهای مقابل خوشبین نبودند و از روز اول تا آخر هم فرمودند که خوشبین نیستند؛ ما هم طبق فرمایش رهبر انقلاب، بر اساس بدبینی مذاکره کردیم ولی در عین حال همیشه از نفس مذاکره و تیم مذاکرهکننده حمایت کردند!
➕ هرچند اگر واقعا براساس بدبینی مذاکره کرده بودید، #امضای_کری را تضمین نمی دانستید و قبل از طرف مقابل، دست به اقدام عملی نمی زدید اما کاش اگر طبق فرمایشات رهبری عمل کرده اید، شروط ۹ گانه ی ایشان را نیز رعایت می فرمودید تا امروز متهم نمی شدید به تلاش برای #شریک_جرم تراشی و رفع مسئولیت از خودتان!!
#جریان_تحریف
#همینقدر_وقیح
#مهدی_قاسم_زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴توجیه ابلهانه پزشکیان درباره فایده برجام:
به برکت برجام ترامپ نتونست در سازمان ملل علیه ما رای بگیره!
🔹آقای پزشکیان، بجاش به برکت برجامتون تحریمها شد ۲برابر، دلار رسید به ۳۰تومن، مسکن و خودرو شد ۶برابر، سکه و طلا خدا تومن و.. حتی نفت هم دیگه نمیتونید بفروشید و پولشو بگیرید!
Ali.B
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴فرانسه ازدواج با محارم رو قانونی کرده!
یادی کنیم از این پیش بینی امام خامنهای در سال ۹۵ که گفتن غربیها در آینده به ازدواج با محارم میرسند؛ درست در زمانی که یک عده خود عقل کل پندار میگفتن آزادی جنسی در غرب، باعث پایین اومدن آمار تجاوز و بی بند و باری هست!
🔴مثل آمریکا و کره جنوبی و..... شبکه ملی اطلاعات درست کنید.
آقای #آذری_جهرمی ما هم با شما موافقیم که اینترنت ملی که ابداعی حامیان فکری شماست جعلی است، شما لطفا بگویید #شبکه_ملی_اطلاعات را که جزو وظایف اصلی است که برایش حقوق میگیرید و بیت المال را مصرف میکنید، به کجا رسید؟!
ما شبکه ملی اطلاعاتی شبیه به آمریکا، کره جنوبی و... میخواهیم
✍هوش سفید
💥 ایران اسوه مقاومت در جهان است
💢 سید حسن نصرالله: ۴۲ سال از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران می گذرد و این ملت، کشور و رهبری در طول این مدت با جنگ، تحریم ها، توطئه ها و محاصره روبرو شد، اما نه تنها استقامت کرد، بلکه امروز به یک قدرت بزرگ منطقه ای تبدیل شده است.
🔸ملت ایران، حجتی برای همه ملت های جهان است که با حضور در صحنه، وحدت، تلاش جدی و جهاد، فداکاری، استقامت، یک ملت یا امت می تواند، ارزش های دینی، ملی و انسانی و استقلال و حاکمیت ملی، کرامت، آزادی و شرافت خودش را حفظ کند.
⚛ تبیین
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰حرف و وعده فایده ندارد؛ فقط عمل
🔺 رهبر انقلاب در سالروز قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز: آخرین مطلب در باب برجام است که من درباره برجام خب صحبت کردم. تازه هم صحبت کردم. سیاستهای نظام جمهوری اسلامی در باب برجام را مطلقا گفتیم.
من میخواهم امروز فقط همین یک کلمه را بگویم. بگویم ما حرف و وعده خوب خیلی شنیدیم که در عمل آن حرفها و وعدهها نقض شده و ضدش عمل شد. حرف فایده ندارد. وعده فایده ندارد. این دفعه فقط عمل، عمل! عمل از طرف مقابل ببینیم ما هم عمل خواهیم کرد.
با حرف و وعده و این که ما این کار را خواهیم کرد ما آن کار را خواهیم کرد، جمهوری اسلامی این دفعه قانع نخواهد نشد. مثل گذشته نخواهد بود.
#بسته_خبری
💻 @khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13991129_40559_128k.mp3
11.97M
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با مردم آذربایجان شرقی، در سالروز قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز. ۱۳۹۹/۱۱/۲۹
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
🚨نباید اجازه داد ظرفیتهای حاصل از مزیتهای نسبی ما در عرصه صادرات و ترانزیت تضعیف شود(بخش اول)
سخنرانی مهم سعید جلیلی در همایش اقتصاد مقاومتی:
🔹با توجه به قابلیت عبور کالا از ایران و میزان ریل پسند بودن کالاها، حداقل ۵۰ میلیون تن به ارزش حدودی ۴ میلیارد دلار و حداکثر ۱۵۰ میلیون تن به ارزش حدودی ۱۲ میلیارد دلار ظرفیت ترانزیت منطقه ماست.
🔹طراحی پروژه اتصال بنادر شرقی دریای خزر به سمت بنادر دریای سیاه به موازات مسیر ایران، ایجاد کریدور شمالی-جنوبی میان کشورهای آسیای میانه در موازات با کریدور شمالی-جنوبی ایران، طراحی مسیر لاجورد در موازات کریدور شرقی-غربی ایران از جمله مسیرهای موازی حمل و نقل کالا با ظرفیت ترانزیتی ایران در طی سالهای اخیر است.
🔹ما ۱۷% ذخایر گازی جهان را در اختیار داریم که رتبه دوم جهانی محسوب میشود اما رتبه هجدهم ایران در میان صادرکنندگان گاز نشان میدهد که ما از این فرصت به خوبی استفاده نکردهایم و در وضعیت نامتوازنی قرار داریم. در حال حاضر میزان صادرات گاز ایران حدود ۵ میلیارد دلار است که میتواند تا ۱۳ میلیارد دلار افزایش پیدا کند.
🔹پروژهی خط لولهی گاز ترانس خزر به منظور انتقال گاز ترکمنستان به اروپا و همچنین پروژه موسوم به تاپی که در جهت ایجاد خط لولهی انتقال گاز ترکمنستان به هند از مسیر موازی است.
🔹ظرفیت مازاد برق کشور حدود ۲۰ هزار مگاوات است. اگر نیمی از این ظرفیت با توجه به قیمت جهانی برق که به ازای هر کیلووات ۱۰ سنت در نظر گرفته میشود، روزانه ۱۲ ساعت به مدت ۶ ماه از سال صادر شود، بیش از ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار ارزآوری خواهد داشت.
🔹ایران با دو همسایه خود یعنی عراق و افغانستان به دلیل وجود اشتراکات فراوان سیاسی، مذهبی روابط اقتصادی خوبی برقرار کرده است اما تلاش آمریکا آن است که مانع تامین برق این دو کشور از طریق ایران شود.
🔹 طبق آمار رسمی وزارت صمت، میزان واردات محصولات پایین دستی در منطقه حداقل ۱۳۰ میلیارد دلار است اما در حال حاضر دو سوم از ظرفیت بیش از ۱۲ میلیون تنی صنایع پایین دستی پتروشیمی در کشور بلا استفاده است.
🔹حتی اگر بتوانیم ۱۵ درصد این بازار را فعال کنیم ۲۰ میلیارد دلار صادرات در همین بازار خواهد بود و اگر این فرصت را فعال نکنیم دیگر تولیدکنندگان محصولات پتروشیمی در منطقه ما، این بازار ارزشمند را تصاحب خواهند کرد.
⚠️چند سال توان برخی دستگاهها و رسانهها معطوف به این موضوع میشود که سرنوشت پیوستن به فلان کنوانسیون چه شده؟ اگر درصدی از این توجه به مسائل اصلی بشود،میتوانیم جهش تولید و جهش صادرات را شکل بدهیم.
✅ @saeedjalily
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
🚨فرصتهای بسیار بزرگ اقتصادی در تعاملات منطقهای در برابر ماست که باید به آنها توجه ویژه شود(بخش دوم)
از جمله سخنان مهم سعید جلیلی در افتتاحیه همایش سالیانه اقتصاد مقاومتی:
🔹روابط گسترده با کشور ها نه تنها تعارضی با اقتصاد مقاومتی ندارد بلکه روی دیگر آن است.
🔹 اگر درصدی از توجهاتی که بعضا به برخی مسائل غیر اصلی و حواشی میشود به موضوعات اصلی کشور اختصاص پیدا کند، بسیاری از مشکلات مردم حل خواهد شد.
🔹پروژههای بالقوهی رقبای منطقهای به منظور تخلیه فرصتهای ایران در زمینه ترانزیت و صادرات در حال کلید خوردن است.
🔹 آمریکایی ها به موازات تحریم در عرصههای تعاملات اقتصادی ایران نیز فعال شدند و به دنبال کمک به رقبای منطقهای ما هستند تا بازار های صادراتی و ظرفیت فرصتهای اقتصادی ما را تخلیه کنند. باید نقشه دشمن در این زمینه به دقت شناسایی شده و با آن مقابله شود.
🔹 باید به ظرفیت ترانزیتی و فرصتهای راهبردی اقتصادی کشور در زمینه محصولات نفتی، صادرات گاز، برق، فناوری و خدمات مهندسی توجه ویژه شود.
🔹اقدام هوشمندانه و به موقع میتواند محوریت ایران در این حوزهها تثبیت کرده تا به منبع اقتداری برای کشور در مقابله با تحریم و رشد اقتصادی بدل گردد.
🔹با استفاده به موقع از فرصت ها به ویژه در تعاملات اقتصادی منطقهای، میتوانیم گزینه جنگ اقتصادی را نظیر جنگ نظامی برای همیشه از دستان دشمن خارج کنیم.
✅ @saeedjalily
.
آپشن های ویژه!
♦️رئیس روابط عمومی وزارت ارتباطات در پاسخ گفت و شنود کیهان نوشته: "به یکی گفتن ایستاده آب نخور، عقلت کم میشه. پرسید عقل چیه؟ بهش گفتن: هیچی، آبت رو بخور. حالا داستان روزنامه کیهان شده. حالا که تفاوت شبکه ملی اطلاعات و اینترنت ملی رو نمیدونید، همون روزنامه کیهانتون رو منتشر کنید".
🔹به شتر مرغ گفتند بپر! گفت شتر را چه به پریدن؟! گفتند بار ببر؛ گفت شتر هم می پرد؟! خلاصه مسئولیت هیچ کاری را نپذیرفت.
♦️تازه این شتر مرغش بود؛ ببینید "شتر گاو پلنگ" (زرافه) چه آپشن هایی داره، چه موجودی میشه و چقدر راه در رو داره برای کار نکردن و حقوق مفت گرفتن!
🔹از چین، روسیه و هند تا انگلیس، آلمان و فرانسه، به شبکه ملی اطلاعات و ارتباطات اهتمام کرده اند و شبکه های خارجی را هم سامان داده، یا وادار به پذیرش شرایط خود کرده اند. فقط وزارت ارتباطات ماست که در حد سرویس دهنده دست و دلباز بیگانگان عمل می کند!
♦️کارچاق کن خارجی ها شده اید؛ بسیار خب! پولش را هم از همانها بگیرید و امانت را به اهلش بسپارید که از امنیت و منافع ملی صیانت کنند. شما نه به شبکه ملی اهتمام دارید و نه ساماندهی شبکه خارجی.
@IMANI_mohammad