هدایت شده از خبرگزاری فارس
کمپین جرمانگاری کشف حجاب در ۲ روز ۷۷ هزار امضا گرفت
🔹مخاطبان فارس چندی پیش پویشی راه انداخته و خواستار این شدند که کشفحجاب جرمانگاری شود زیرا این پدیده در گذشته یک معضل فرهنگی بود اما الان افراد با بیحجابی درپی فراخوانهای ضدانقلاب، تبدیل به پیادهنظام دشمن شدهاند.
🔹این پویش در ۲ روز گذشته ۷۷ هزار امضا جمع کرده و مجموع امضاهای تمام پویشهای مرتبط با حجاب هم به ۹۱۰ هزار نفر رسیده
🔷درمقابل عدهای هم پویشهایی ثبت کرده و خواستهاند که دولت در مساله حجاب دخالتی نکند. مجموع امضاهای این پویشها از ۳ هزار نفر فراتر نرفته است.
پویش جرمانگاری کشفحجاب را اینجا امضا کنید
@Farsna
963.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️پنج خطر بزرگ #هوش_مصنوعی :
⚁۱_ خودکارسازی (اتوماسیون) بسیاری از شغل ها و بیکار شدن طیف وسیعی از نیروهای انسانی و ایجاد ناهنجاری های اجتماعی و اقتصادی
⚁۲_ بحث امنیت و حریم خصوصی افراد و انواع لطمات اخلاقی و فرهنگی و اجتماعی وارده به افراد و خانواده ها و جوامع بشری
⚁۳_ بدافزار هوش مصنوعی و افزایش چشمگیر هک سیستم های قفل و رمزگذاری شده و به هم ریختن نظام اقتصادی کشورها
⚁۴_ تحول در تولید انواع سلاح های ریز و درشت خودکار و به خطر افتادن امنیت جانی افراد
⚁۵_ دیپ فیک یا همون اخبار جعلی از جمله ساخت انواع فیلم های جعلی فرضا با عکس پروفایل افراد و اخاذی از انها (که این آسیب الان هم که در ابتدای راه هستیم وجود دارد متاسفانه) و انواع کلاهبرداری و تولید فیلم و مستندات جعلی از شخصیت ها و اخبار و حوادث جعلی و انتشار به عنوان سند و مدرک ؛ که به شدت می تواند در به هم ریختگی نظم عمومی و برپایی آشوب های اجتماعی و تسخیر و استعمار افکار عمومی موثر باشد.
✍پ ن :
قطعا این فن آوری که روز به روز در حال قدرتمندتر و پیچیده تر و گسترده تر شدن است نقاط مثبت متعددی هم دارد و قطعا متخصصان و مسئولان هر کشور برای کاهش این آسیب ها چاره اندیشی هایی خواهند کرد، اما اونچه بشریت ثابت کرده، سنگین شدن کفه استفاده های منفی بر کفه استفاده های مثبت هست! و اونچه لازم است حتی الامکان روشنگری و آماده سازی آحاد جامعه برای ورود به دنیای جدید!
#آخرالزمان ⚠️
@sobhe_zohuor