چقدر خدا مهربان و دلسوز ماست و ما.. :(
تفسیر قطره ای آیه ۳۲ سوره مبارکه انعام، استاد قرائتی
@sobhe_zohuor
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
پیام رهبر انقلاب برای شهادت سردار زاهدی و همرزمانش
▪️رژیم خبیث را از این جنایت پشیمان خواهیم کرد
امام خامنهای:
🔹سردار رشید و فداکار اسلام، سرلشکر پاسدار محمدرضا زاهدی، در کنار همرزم بزرگوارش سردار محمد هادی حاج رحیمی، با جنایت رژیم غاصب و منفور صهیونیست به شهادت رسیدند. سلام و رحمت خدا و اولیائش بر آنان و دیگر شهیدان این حادثه، و لعنت و نفرین بر سردمداران رژیم ظالم و متجاوز.
🔹شهیدان ما از خداوند مهربان خود، نشان قبول مجاهدتِ درازمدت خود را دریافت کردند و هماکنون در جمع اولیاء و صلحاء، متنعم به نِعَم الهیاند.
🔹سردار زاهدی از دهه شصت در میدانهای خطر و مجاهدت، چشم انتظار شهادت بود. آنها چیزی را از دست نداده و پاداش خود را دریافت کردهاند، ولی غم فقدان آنان برای ملت ایران بهویژه هرکه آنان را میشناخت سنگین است.
🔹رژیم خبیث به دست دلاورمردان ما مجازات خواهد شد. آنها را از این جنایت و امثال آن پشیمان خواهیم کرد به حول و قوهی الهی.
@TasnimNews
این وعده فرمانده کل قوا هست: «رژیم خبیث به دست دلاورمردان ما مجازات خواهد شد. آنها را از این جنایت و امثال آن پشیمان خواهیم کرد به حول و قوه ی الهی»🇮🇷
@sobhe_zohuor
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
خدایا آن چیزی که در شان تو هست به من بده! نه آنی که لایق من است. من اهل گناهم، لایق عقوبت و سرزنش هستم.با من آن کاری را کن تو لایقش هستی نه آن کاری که من لایق آن هستم.
#شب_قدر
🌙 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب: انتظار بجای مردم این است که تصمیمات و اقدامات اقتصادی مسئولان در زندگی آنها اثر محسوس و ملموس داشته باشد؛ باید این انتظار برآورده شود
@TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
27.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب: به چالش تحمیلی حجاب باید از ابعاد فقهی و قانونی و ملاحظات جانبی آن نگریسته شود
🔹مسئولان بخشهای مختلف در این زمینه مسئولیت دارند و باید به مسئولیت خود عمل کنند.
@TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکست رژیم صهیونیستی در غزه ادامه پیدا خواهد کرد
رهبر انقلاب:
🔹شکست رژیم صهیونیستی در غزه ادامه پیدا خواهد کرد و این رژیم به زوال و انحلال نزدیک خواهد شد
🔹تلاشهای مذبوحانه همچون اقدامی که در سوریه مرتکب شدند آنها را از شکست نجات نخواهد داد. البته سیلی این اقدام را هم خواهند خورد.
@TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
ماه رمضان، یک ماه اجتماعی است
رهبر انقلاب در دیدار رمضانی مسئولان نظام:
🔹ماه رمضان، یک ماه اجتماعی است، ماه کمک به دیگران است، ماه احسان است، ماه مهربانی است، ماه افطار است.
🔹اینکه این همه تأکید شده که افطار بدهید، افطاری بدهید نگفتند هم فقط به مستحقین بدهید نفس ارتباط، یاری رساندن، همسان شدن، احسان کردن اینها از خصوصیات ماه رمضان است.
@TasnimNews