هدایت شده از 🇮🇷 ابوحسین / AbuHossein
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 همه وزرا با رهبری هماهنگ شدند؟
🔹مسعود پزشکیان رئیسجمهور کشورمان در جلسه رای اعتماد اعلام کرد که وزرای پیشنهادی را با هماهنگی و توافق نهادهای اطلاعاتی و امنیتی و برخی با تایید و نظر رهبر معظم انقلاب در لیست قرار گرفتهاند.
🔹رئیسجمهور در این جلسه گفت: آقای صالحی برای وزارت ارشاد وارد عرصه نمیشد و به حضرت آقا مساله را گفتم و ایشان به وی دستور دادهاند. همچنین خود ایشان گفتند خانم صادق در فهرست باشند؛ همهی این عزیزان با هماهنگی و تفاهم آمدهاند و کسانی که مقداری شک درشان بود را معرفی نکردیم. آقای عراقچی اولین کسی بود که حضرت آقا قبول کردند و گفتند خوب است. من نمیخواهم برخی جزییات را بگویم.
🔹پس از این سخنان بود که شبهاتی مبنی بر چینش کابینه از بیرون مطرح شد.
🔹این در حالیست که مشورت گرفتن از مقام معظم رهبری و حتی نهادهای اطلاعاتی و امنیتی درخصوص انتخاب اعضای کابینه امری طبیعی و مسبوق به سابقه است و هیچ امر و نهی در آن وجود ندارد.
🔹همانطور که آیت الله خامنهای با ظرافت و نکته سنجی خود پاسخ این شبهه را دادند و در بیان چگونگی مشورت رئیس جمهور با ایشان درباره کابینه فرمودند: بنده تعدادی را که میشناختم و یا در مورد صلاحیت آنها از منابع مورد وثوق مطمئن شده بودم، تأیید و بر برخی اسامی تأکید کردم اما درباره تعداد بیشتری که نمیشناختم گفتم نظری ندارم که ایشان توانست مجلس را قانع کند و برای همه رای اعتماد بگیرد.
🔹در این گفتار رهبر انقلاب میبینیم که ایشان نه همه وزرای پیشنهادی را تایید و بر حضور آنها تاکید داشتند و نه آنهایی را که نمیشناختند از حضور در دولت منع کردند.
@abuhossein
۱۷۰۰ مدیر اجرایی اهل سنت در دولت شهید رئیسی در سکوت کامل خبری و یک مدیر اجرایی اهل سنت در دولت پزشکیان با این همه تیتر و بزرگنمایی رسانه ای⚠️
@sobhe_zohuor
توئیت مهم حجت الاسلام نبویان، نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس👆🏼
@sobhe_zohuor