eitaa logo
🌄 مهمانان خدا 💕
195 دنبال‌کننده
11.1هزار عکس
5.8هزار ویدیو
50 فایل
پیامهای گوناگون. قرآن حدیث یاد شهدا و....
مشاهده در ایتا
دانلود
✅خطر مُهلک دنیا زدگی دنیا یک وسیله ای برای دو کار است؛ یکی بُردن دین، یکی بُردن آبرو. آن دشمن اینچنین نیست که با مال آدم و جان آدم کار داشته باشد، این نظیر دشمن های جنگ جهاد اصغر نیست که بخواهند آدم را بکشند، راحت بشوند؛ مال آدم را، نفت آدم را، گاز آدم را بگیرند که محدود باشد! این دشمن درون که با جهاد اُوسط و اکبر کار دارد، تمام تلاشش این است آدم را زنده بگیرد، اسیر بکند، بعد این دو چیز را از او بگیرد؛ اوّل ( دین )، بعد ( آبرو ). یک آدم بی دین آخرتش را از دست می دهد، یک آدم بی حیثیت در دنیا زباله است. این که ذات اقدس اله در سوره مبارکه اعراف و سائر سُوَر فرمود: بدانید، (یا بنی آدم لا یفتننّکم الشّیطان کما اخرج ابویکم)*، تلاش و کوشش کرد، (لیبدی لهما ما ووری عنهما من سوآتهما)*، این می خواهد آبروی شما را ببرد، شما را برهنه کند؛ حواستان جمع باشد! اینچنین نیست که حالا اگر دین تان را از دست داد، شما را کافر کرد _ معاذ الله _ باز رها کند! یک آدم کافرِ موجّه بالاخره یک زندگی دارد؛ او سعی می کند دین را بگیرد، اوّلاً؛ مسلوب الحیثیه بکند، ثانیاً؛ تفاله تان بکند! مواظب باشید او _ یک _ ایمان می طلبد، _ دو _ آبرو. سوره اعراف / آیه ۲۷ سوره اعراف / آیه ۲۰
🌺 شش توصیه امام زمان عج برای زندگی بهتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مداحی آنلاین - من مات و لم یعرف امام زمانه - نریمانی.mp3
4.07M
من مات و لم یعرف امام زمانه مردن بدون امام اوج زیانه خوش به حال اون کسی که دل نگران امام زمانه 🎙 🔊 سه شنبه های جمکرانی💔 🌺
🌻حضرت عبدالعظيم بن عبداللّه بن علي بن الحسن بن زيد بن الحسن بن علي بن ابي طالب، از بزرگان روات و علما و صاحب ورع و تقوا است و از اصحاب امام جواد(ع) و امام هادي (ع) و احاديث بسيار از ايشان روايت كرد. 🌻مقام ومنزلت حضرت عبد العظیم حسنی علیه السلام؛ مردي از اهل ري به خدمت حضرت علي بن محمد النقي امام هادي (ع) رفت. حضرت پرسيد: كجا بودي؟ او گفت: به زيارت امام حسين(ع) رفته بودم. امام فرمود: "أما إنَّكَ لَو زُرتَ قَبرَ عَبدِالعَظيم عِندَكمُ لَكُنتَ كَمَن زارَ الحُسَينَ عليه السلام "«اگر قبر عبدالعظيم را كه نزد شما است زيارت مي كردي مانند كسي بودي كه امام حسين (ع) را زيارت كرده باشد.» (شيخ عباس قمي، منتهي الآمال، ج ۱ ص ۲۴۶) 🌻عرض عقائد عبد العظیم حسنی (ع)،درپیشگاه امام هادی علیه السلام؛ 🌴شيخ صدوق (ره) و غير ايشان از جناب عبدالعظيم روايت كرده اند كه فرمود: بر آقاي خودم، حضرت امام هادي (ع) وارد شدم. چون مرا ديد فرمود: مرحبا به تو اي ابوالقاسم! تو وليّ ما هستي. 🌴 عرض كردم : اي فرزند رسول خدا! مي خواهم دين خود را بر شما عرضه كنم. اگر مورد پسند شما است تأييد بفرماييد و اگر ناپسنداست راهنماييم كنيد. 🌴من عقيده دارم خدا، واحد و يگانه است و مثل و مانندي ندارد و جسم و صورت و عرض و جوهر نيست، بلكه پديدآورنده اجسام و صورتهاست. پروردگار و مالك هر چيزي است. او مالك و صاحب هر چيزي است. 🌴عقيده دارم محمد(ص) پيامبر و رسول و آخرين آنان است و بعد از او پيامبري نخواهد بود و تا روز قيامت دين آن حضرت اسلام خواهد بود و شريعت ديگري نخواهد بود. 🌴عقيده دارم امام و خليفه و وليّ امر بعد از پيامبر(ص) اميرالمؤمنين (ع) و بعد از آن حسن (ع) و بعد حسين (ع) و علي بن الحسين و بعد محمد بن علي و سپس جعفر بن محمد و بعد موسي بن جعفر و بعد علي بن موسي و سپس محمد بن علي است و بعد شما را امام مي دانم.حضرت فرمود: بعد از من پسرم حسن و بعد از او مهدي (ع) خواهد بود كه كسي او را نمي بيند و از نظرها غائب خواهد بود و زمين را پر از عدل و داد خواهد كرد پس از اين كه پر از ظلم و جور شده باشد. 🌴گفتم:عقيده دارم دوست ايشان دوست خداست و دشمن ايشان دشمن خدااست و اطاعت ايشان واجب ومعصيت اينان معصيت خدا است. 🌴عقيده دارم معراج و سؤال در قبر و بهشت و جهنم و صراط و ميزان حق است و قيامت خواهد آمد و همه زنده خواهيم شد. 🌻پس امام هادي (ع) فرمود: اي ابوالقاسم! به خدا اين است دين پسنديده ثابت. بر همين اعتقاد بمان. خداوند تو را براين اعتقاد محافظت كند. (منتهي الآمال، ج ۲ ص ۳۹۲.)
نتانیاهو خبر نداره ما، عملیات کربلا رو تا ۱۰رفتیم عملیات والفجرو تا ۱۰رفتیم عملیات فتح رو تا ۱۰ رفتیم عملیات نصر رو تا ۹ رفتیم؛ که تازه ۲ ایم :))
📚 معامله با مال حرام 💠 سؤال : در معامله‌ای که به ذمه واقع می‌شود، اگر مشتری بخواهد بهای معامله را از مال حرام بدهد، آیا معامله صحیح است؟ ✅ جواب : معامله صحیح است ولی خریدار مدیون فروشنده است و با تحویل پول حرام دِین او ادا نمی‌شود.
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دعای برای حفظ دین و ایمان 👤آیت الله ناصری (ره)
⭕️ چهره خندان از شاخصه های شهید دین شعاری 🔹 محسن همیشه فردی خندان و خوش‌رو بود و در هیچ شرایطی گل لبخند از لبانش چیده نمی‌شد، حتی در سخت‌ترین شرایط جبهه زمانیکه یکی از بچه‌ها زخمی شد و روی زمین افتاد محسن بالای سر او رفته بود و می‌خندید □ وقتی بچه‌ها از او پرسیدند: چرا در این شرایط می‌خندد؟ □ پاسخ داد: نمی‌دانم چرا می‌خندم؟ ■ این خنده از شادی است یا ناراحتی؟! □ محسن خودش تعریف می‌کرد که در زمان خدمت سربازی یک روز در مراسم صبحگاه مشترک که اتفاقاً در جلوی صف هم ایستاده بودم ناگهان خنده ام گرفت و نتوانستم خود را کنترل کنم. □ فرمانده پادگان که مشغول سخنرانی بود از این حرکت من تعجب کرد دستور داد مرا از صف بیرون بکشند و ۲۴ ساعت بازداشت نگه دارند بعد هم به من تذکر دادند که این عمل را انجام ندهم اما من گفتم خنده در ذات من است □ به هر حال خنده‌ی گاه و بیگاه محسن به همه بچه‌ها روحیه می داد. 🔸راوی:همرزم شهید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
✍️آیت الله بهجت (ره): اهل تهران اگر هفته ای یک مرتبه به زیارت حضرت عبدالعظیم (علیه السلام) نروند، جفا کرده اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا