#بیشتر_بدانیم
💠معمولاً در تاریخ و در میان خانواده ها این گونه رسم بوده که اگر سختی، موقعیت، مقام و مسئولیتی پدر خانواده داشته به پسر بزرگ تر منتقل می شد
❓در اینجا این سوال پیش می آید که چرا امام حسن (ع) که پسر بزرگ تر امام علی (ع) است امامت به فرزندان ایشان نرسید و در نسل امام حسین (ع) تداوم پیدا کرد؟
🔆پاسخ:
✅دو نکته را باید گفت:
1️⃣جز امام سجاد(ع) بقیه امامان همه از نسل امام حسن(ع) هستند، یعنی هم فرزند امام حسین(ع) و هم فرزند امام حسن(ع) هستند، چون مادر امام باقر(ع) دختر امام حسن (ع) بوده و پدرش هم پسر امام حسین (ع) بوده به همین دلیل از این به بعد همه امامان فرزند هر دو امام هستند که از طرف پدر به امام حسین(ع) منتهی می شوند و از طرف مادر به امام حسن(ع)، مگر اینکه ما هم مثل دوره جاهلیت بگوییم که فرزند دختر فرزند نیست که ما این نظر را قبول نداریم زیرا فرزند دختر هم مثل فرزند پسر است و فرقی نمی کند.
🔮بنابراین از امام سجاد(ع) به بعد بقیه امامان که از امام باقر(ع) شروع می شوند هم فرزند امام حسن(ع) و هم فرزند امام حسین(ع) بودند.
2️⃣به اعتقاد ما گزینش امام و گزینش پیغمبر که توسط خداوند متعال انجام می شود روی حساب است " الله أعلم حیث یجعل رسالته " خدا می داند که چه کسی شایستگی این سمت را دارد و چه کسی ندارد؟ به عبارت دیگر خداوند متعال علم داشت که از اول عالم تا آخر عالم بهترین بنده هایش، شاکرترین، عابدترین و شایسته ترین بنده هایش برای سمت های الهی چه کسانی هستند؟ و آنها را برگزید به اصطلاح اصطفا کرد، اجتبا کرد که مجتبی و مصطفی شدند و بعد هم این سمت را به آنها داد و قبل از این هم که این سمت را بدهد امکاناتش را هم در اختیارشان گذاشت از جمله عصمت، علم و چیزهایی از این قبیل.
#ادامه_دارد
@Mehremaandegar
#یار_مهربان
📗سیاحت غرب
💠« و من مُردم. ناگهان دیدم ایستادهام و آن بیماری که داشتم، ندارم و تندرستم. خویشاوندان من در اطراف جنازه برای من #گریه میکنند و دل من از گریه آنها آشوب است. به آنها میگویم: «من نمردهام، حتی بیماریم رفع شده است...»
💢سیاحت غرب، کتابی نام آشنا پیرامون #عالم_برزخ است که #آقا_نجفی_قوچانی حدود صد سال پیش آن را به نگارش درآورده است.
🔹نسخه جدید این کتاب که به همت نشر جمکران مورد بازنویسی و #روان_نویسی قرار گرفته، از نظر ظاهری نیز تفاوت زیادی با نسخه اولیه دارد .
🔸در متن نسخه اولیه کتاب، آیات و احادیث ترجمه نشده بود اما در نسخه مصور جدید، عبارت های سنگین و نامأنوس کتاب بازنویسی شده و معنای آیات و روایات با #زبان_روان مطرح شدهاند.
🔹روایت کتاب «سیاحت غرب» با جملهٔ «و من مُردم» آغاز میشود و به همین سادگی مخاطب را در نقطهای #متفاوت قرار میدهد. این جمله یکی از به یادماندنیترین و عوام پسندترین نمونههای آغاز طرح داستان است.
#رهبر_انقلاب ضمن توصیه به الگوگیری طلاب از شخصیت #آقا_نجفی_قوچانی، میفرمایند "ایشان کتابی دارد به نام #سیاحت غرب که در احوال عالم #برزخ و پس از #مرگ نوشته شده به شکل داستانی.
@Mehremaandegar
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کنارت آرومم...
💠 حال و هوای مردم در یکی از خاصترین مکانهای جهان.
@Mehremaandegar
adab-ziarat.ahmadnejad.mp3
3.58M
#چشمه_معرفت
#حجت_الاسلام_احمدنژاد
✅آداب زیارت
🗓 #تقویم_تاریخ
سه شنبه
7 آبان ۱۳۹۸
30 صفر ۱۴۴۱
29 اکتبر ۲۰۱۹
@Mehremaandegar
🔰 تحلیل رهبر انقلاب از آثار دوران امامت امام رضا علیهالسلام؛
👈 حضور محدثین شیعه در ایران در اثر حرکت #امام_رضا (علیهالسّلام) بود
▪️ شهادت امام رضا(علیهالسّلام) تمام این مناطق را در اختیار شیعه قرار داد. شما میبینید ناگهان سر و کلّهى اشعریّین در «قم» پیدا میشود... «رى» هم شد آن چنان که امثال کلینى و مانند اینها بلند شدند [آمدند]، شیخ صدوق (رضوان اللّه علیه) تا هرات و خراسان رفته و حدیث جمع میکند.
@Mehremaandegar
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ_صوت_مذهبی
💽 ماجرایِ عجیب عروسی دختر
یک رفتگر با پسر یک تاجر، با عنایت
#امام_رضا_علیه_السلام
🎤 #استاد_قرائتی
✍️گر گدا کاهل بود تقصیر صاحب خانه چیست؟
@Mehremaandegar
bad-zabani.farahzad.mp3
3.19M
#چشمه_معرفت
#حجت_الاسلام_فرحزاد
✅ پیامدهای بدزبانی
🗓 #تقویم_تاریخ
چهار شنبه
8 آبان ۱۳۹۸
1 ربیع الاول ۱۴۴۱
30 اکتبر ۲۰۱۹
@Mehremaandegar