eitaa logo
ملت دانا
2.2هزار دنبال‌کننده
8.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
45 فایل
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج ابتدا فکر میکردم که مملکت وزیر دانا می‌خواهد، بعد فکر کردم شاید شاه دانا میخواهد، اما اکنون میفهمم" ملت دانا " می‌خواهد امیر کبیر ارتباط با ادمین : @OneLikeYou
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️عصبانیت رسانه فارسی زبان از عملیات خرابکاری رژیم صهیونیستی با ریز پرنده های پیتزا بر کارشناس ضد ایرانی اینترنشنال از آبروریزی کارفرمای صهیونیستی: 🔹حمله با ریزپرنده‌های پیتزابر، آن چیزی نبود که از اسرائیل انتظار داشتیم! 🔹تا الان ایران دست برتر را داشته چرا که آن‌ها با ۳۰۰ موشک و پهپاد خاک اسرائیل را هدف حملات سنگین قرار دادند!
♨️ وار مانیتور، از اکانت‌های سرشناس توییتری در واکنش به حادثه اصفهان اعلام کرد: ناامیدکننده‌ترین پاسخی بود که تابه حال دیده‌ام!
♨️پاسخ رژیم صهیونیستی به حمله موشکی ایران به روایت تصویر 😂
♨️ سوزش شدید هرزه ها از اجرای در مشهد
♨️ شب قبل از حمله ی اسرائیل کانال پروژه کانال یک میلیونی که با پولپاشی میلیاردی و حمایت های فنی و دستهای پیدا و پنهان یک میلیونی شده حرف از ضرورت حمله اسرائیل به ایران میزنه. و تنها دقایقی قبل از حمله ی اسرائیل به ایران بنر کانال ایشون با تیتر دروغ موشکباران اسرائیل از خاک ایران و غوغایی دروغین در اسرائیل پین ایتا قرار میگیره. و تنها دقایقی بعد و در زمانی که اذهان آماده شد، حمله ی پهپاد های اسرائیلی در اصفهان انجام میشه. آیا ایمان نمی آورید؟؟ آقایون امنیتی خوابید؟؟ این کارها چه معنی داره !؟؟