🔴 چرا جمعه را جمعه نامیدند؟
🔵 مردی از محضر امام باقر علیه السلام این سوال را پرسید: حضرت فرمودند:
🟢 خداوند متعال، در روز جمعه، مخلوقاتش را جمع نمود برای میثاق گرفتن بر ولایت پیامبر (صلوات الله علیه و آله و سلم ) و وصی او امام امیرالمؤمنین علی علیه السلام .
پس این روز را جمعه نامیدند زیرا کل خلق ، در آن جمع شدند.
📚 الکافی ج ۳ ص ۴۱۵
▶️@Menbarvaezin
🗳 مقام معظم #رهبری:
🔸️شرکت در انتخابات، یک عمل صالح است؛ این عمل صالح را باید با شوق و بوقت انجام داد. بسیاری از کارها هست که زمان آن در یک برههی خاص است؛امروز اگر ما ایرانیها اقدام به انتخاب کردیم، امکانی را برای خود و کشورمان به وجود آوردهایم. اگر منِ ایرانی امروز این عمل صالح را انجام ندهم، اینطور نیست که فردا یا پنج روز دیگر یا ده روز دیگر بشود این را انجام داد؛ نه، تا چهار سال دیگر این عمل صالح قابل انجام دادن نیست.
#روشنگری
#رأی_میدهم
#انتخابات
▶️@Menbarvaezin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : دین بدون شهادت طلبی!
حجت الاسلام#پناهیان
▶️@Menbarvaezin
شنیدن این حرف ها از دهان یک خلبان بویینگ عجیب بود که از جانب همکارانش میگفت:«گرانبهاترین ثروتی که ایران از قرنها پیش تاکنون داشته در فرانسه پیش شماست.خوب نگاهداریش کنید.»لحن او آمرانه بود و از آن موثر تر حرف اعتصابگران آبادان بود:«ما چندان هم مذهبی نیستیم.»
«پس به چه کسی اعتماد دارید؟ به یکی از احزاب سیاسی؟» «نه،به هیچ کدام.» «پس به یک شخص؟» «به هیچ کس،جز خمینی،و فقط به او.»
از کتاب «ایرانی ها چه رویایی در سر دارند؟»
نوشته ی میشل فوکو،فیلسوف فرانسوی
#امام_خمینی رحمهالله علیه
#انقلاب
▶️@Menbarvaezin
11.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️داستانی بسیار زیبا از علم غیب امام جواد (علیه السلام)
🎤 حجتالاسلام والمسلمین#ابوالقاسمی
▶️@Menbarvaezin
Be Fekr Khodet Bash.mp3
زمان:
حجم:
3.28M
🎬تا دیر نشده به فکر خودت باش
🎙️استاد #کافی
▶️@Menbarvaezin
14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥پاسخ قرآنی حاج آقا قرائتی به وهابی هایی که میگن چرا شما یا حسین و یا علی علیهماالسلام می گویید؟
#وهابیت
#توسل_زیارت
حجت الاسلام#قرائتی
▶️@Menbarvaezin
آیت الله تقوایی حفظه اللهجلسه اخلاق چهارشنبه 1402.11.11.mp3
زمان:
حجم:
10.43M
🎙 #صوت_درس_اخلاق
🔰 جلسه اخلاق هفتگی(چهارشنبه)
🎙سخنرانی آیت الله #تقوایی
📆 چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۱
▶️@Menbarvaezin