📌 درگذشت آیت الله محمدهادی معرفت
🔹آیت الله محمد هادی معرفت، در یک بهمن ۱۳۰۹ در کربلا به دنیا آمد. از ۵ سالگی به مکتب رفت. مقدمات را نزد استاد حاج شیخ علی اکبر نائینی آموخت و یک دوره اصول و بخشی از خارج فقه را نیز در حوزه علمیه کربلا به پایان رسانید.
🔸وی برای بهره مندی از محضر آیت الله خویی و دیگر اساتید همچون آیت الله حکیم، شیخ حسین حلی و امام خمینی (ره) به حوزه علمیه نجف رفت. سال ۱۳۵۱ راهی حوزه علمیه قم شد و در این شهر مقدس در درس مرحوم میرزا هاشم آملی شرکت کرد.
🔹او در کنار تحصیل به تدریس و تحقیق اشتغال داشت و در موضوعات دینی، ادبی و علمی، جلساتی برای جوانان برگزار میکرد و در این راه شاگردان بسیاری را تربیت نمود.
🔸وی در میان دانشمندان شیعی برای نخستین بار به صورت مستقل با درک خلأ تحقیقات قرآنی در حوزههای علمیه شیعی همزمان با فقه به تحقیق و تالیف در علوم قرآنی نیز پرداخت. التمهید جامعترین اثر علوم قرآنی شیعه، حاصل چندین دهه تحقیق و تتبع اوست. این اثر را میتوان برترین و غنیترین اثر موجود علوم قرآنی شیعه و شاید جهان اسلام نامید.
🔹همچنین «صیانه القرآن من التحریف» و چنین اثر قرآنی دیگر از آثار اوست. ایشان در ۲۹ دی ۱۳۸۵ در ۷۶ سالگی در قم درگذشت و پیکرش پس از نماز توسط آیتالله شبیری زنجانی در حرم حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#دی_۲۹
#آیت_الله_معرفت
▶️@Menbarvaezin
44.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 فرج امام زمان "سلاماللهعلیه" رو از فضل خداوند بخواهیم
❞ اهل دعا باشیم و از فضل خدا درخواست بکنیم. بدونیم که ترک این مسئله برای ما مشکل ساز هست و اگر هم خواستیم از فضل خدا درخواست بکنیم بالاتر از هر مسئلهای فرج امام زمان سلاماللهعلیه رو از فضل او بخواهیم. ❝
🤲🏻 اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج
🎙 حجت الاسلام #شیخ_محمد_توحیدی
📌 #نهضت_دعا_برای_فرج
▶️@Menbarvaezin
🌱 امامـ صـادق عليه السلامـ
ثَلاثةٌ يُسْمِنَّ و ثَلاثةٌ يُهْزِلْنَ، فأمّا الّتي يُسْمِنَّ: فإدْمانُ الحَمّامِ، و شَمُّ الرائحَةِ الطَّيّبَةِ، و لُبْسُ الثِّيابِ اللَّيّنَةِ، و أمّا الّتي يُهْزِلْنَ: فإدْمانُ أكْلِ البَيضِ، و السَّمَكِ، و الطَّلْعِ.
سه چيز انسان را فربه مىكند و سه چيز لاغر مىسازد؛
آن سه كه فربه مىكند: حمام رفتن مداوم، استشمام بوى خوش و پوشيدن لباس نرم است؛
و آن سه كه لاغر مىكند: خوردن زياد تخم مرغ، ماهى و خرماى نارس است.
📚 الخصال، ص۱۵۵
▶️@Menbarvaezin
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 راه های تقرب به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه)
✅ دعا، یکی از مهمترین راه ها برای این است که
1⃣ تمام زندگی مان آهنگ امام بگیرد.
2⃣ به مقام محبت امام برسیم.
3⃣ بتوانیم موانع بین خود و امام زمان را برداریم.
4⃣ بتوانیم در طرح حضرت قرار بگیریم.
🎙استاد #میرباقری
#امام_زمان
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
▶️@Menbarvaezin
هدایت شده از قاصدک
AudioMix_08-04-23_19-51-20-272_08-04-23_19-51-24-806.mp3
16.05M
🔴 دوره نظم و هدفگذاری رایگان
❌ قسمت اول رو گوش کنید چون به زودی پاک میشه
✅ برای دریافت سایر قسمت ها وارد بزرگ ترین کانال آموزشی ایتا بشید
😍 برای ورود به جمع ۶۰۰ هزار نفره ی ما کافیه روی لینک زیر ضربه بزنید👇
https://eitaa.com/joinchat/1634271298C2b479acc30
11.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 انواع حالات ما نسبت به امام زمان
🔵 ما نسبت به امام زمان ارواحنا فداه از چهار حالت خارج نیستیم:
1⃣ مهدی گریز
2⃣ مهدی گزین
3⃣ مهدی ستیز
4⃣ مهدی پذیر
#امام_زمان
#کلیپ_مهدوی
#استاد_عرفان
▶️@Menbarvaezin
22.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
توجه به محتوای سخن یا گوينده آن؟
▶️@Menbarvaezin
📌 وفات ابراهیم، فرزند حضرت محمد صلیاللهعلیهوآلهوسلم
🔹ابراهیم فرزند رسول خدا(ص) در ذیالحجه سال هشتم هجری در مدینه به دنیا آمد. مادرش، ماریه قبطیه، هدیهای از سوی حاکم اسکندریه به پیامبر (ص) بود که پس از اسلام آوردن به همسری پیامبر درآمد. پیامبر نام "ابراهیم" را به یاد جد بزرگوارش انتخاب کرد و تولد او را مایه آزادی مادرش از بردگی دانست. پیامبر (ص) ابراهیم را به امبرده، زنی از طایفه بنینجار سپرد و مرتباً به دیدارش میرفت. او شباهت ابراهیم به خود را با افتخار یاد میکرد.
🔸ابراهیم در حدود ۱۶ تا ۲۲ ماهگی بنابر نقلی در ۱۷ رجب سال دهم هجری از دنیا رفت. در همان روز خورشید گرفت، و مردم آن را نشانهای از مرگ ابراهیم دانستند، اما پیامبر (ص) این باور را رد کرد و فرمود: «خورشید و ماه برای مرگ یا زندگی کسی نمیگیرند». پیامبر در غم از دست دادن فرزندش بسیار گریست. به او گفتند: «شما هم گریه میکنید؟» فرمود: «دل میسوزد و چشم اشک میریزد، اما سخنی نمیگویم که خدا را به خشم آورد.»
🔹ابراهیم به دست امام علی (علیه السلام) غسل داده شد و کنار عثمان بن مظعون در قبرستان بقیع به خاک سپرده شد. پس از مرگ ابراهیم، منافقان به پیامبر طعنه زدند که اگر پیامبر واقعی بود، فرزندش نمیمرد و حتی ایشان را "ابتر" نامیدند. بر مزار ابراهیم در بقیع گنبدی ساخته شد که بعدها توسط وهابیان ویران گردید.
#تقویم_تاریخ
#رجب_۱۸
#ابراهیم_فرزند_پیامبر
▶️@Menbarvaezin
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بهشت را از او بخواهید
مقام معظم #رهبری
▶️@Menbarvaezin
📌 شهادت صادق امید زاده رئیس اطلاعات نیروی قدس سپاه پاسداران
🔹 شهید حجت الله امیدوار با نام مستعار حاج صادق امیدزاده، اهل تهران و متولد دهه ۱۳۴۰ است. ایشان با سابقه چند دهه فعالیت در سپاه پاسداران و حضور در ۸ سال دفاع مقدس، یکی از فرماندهان ارشد سپاه قدس بود.
🔸 او بارها در کانون ترور و توطئههای رژیم اسرائیل قرار گرفته بود. در جریان گروگانگیری نیروهای جبهه النصره در اوایل بحران سوریه در بین اسرای ایرانی حضور داشت، که در نهایت با پادرمیانی قطر به همراه دیگر اسرا آزاد شد. از سوی دیگر نام حاج صادق امیدزاده ۱۱ سال قبل نیز در گزارشهای سازمان تروریستی منافقین ذکر شده بود.
🔹 شهید امید زاده در ۳۰ دی سال ۱۴۰۲ طی حمله هوایی جنگندههای رژیم متجاوز و غاصب با تعدادی از نیروهای سوری و چند تن از مستشاران نظامی جمهوری اسلامی ایران به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
#تقویم_تاریخ
#دی_۳۰
#شهید_امیدزاده
▶️@Menbarvaezin
📌درگذشت شاه عباس صفوی
🔹شاه عباس فرزند شاه محمد خدابنده نامدارترين و پنجمين شاه صفویه است که از سال۹۶۷ش به مدت بيش از ۴۲ سال بر ايران حکومت کرد. او سردمدار اوج قدرت سلسله صفويه بود. همزمان با به قدرت رسيدن او، دولت عثمانی از اوضاع آشفته ايران سوءاستفاده کرد و ارمنستان، گرجستان، آذربايجان و لرستان را به تصرف خود درآورد.
🔸 شاه عباس ابتدا با عثمانی صلح کرد و در قراردادی، ايالاتی را به آنان واگذاشت به شرط آن که جلوتر نيايند و بيش از اين نتازند و در مقابل، خلفا در ايران لعن نشوند. سپس مدعيان سلطنت را بر جای خود نشاند و به ازبکان تاخت و آنان را از مشهد بيرون راند.
🔹شاه عباس پایتخت دولت صفویّه را از قزوین به اصفهان منتقل کرد. سپس وارد جنگ با عثمانی شد. ابتدا تبريز را پس از ۱۸ سال پس گرفت و با جنگهای پیاپی، دست عثمانی را از ايران کوتاه کرد. او قندهار و شهرهايی از عراق را نيز فتح کرد.
🔸او دوستدار علم و فرهنگ بود. به تشویق او بسیاری از علما به اصفهان آمدند و ده ها مدرسه علمیه بنا شد و علوم اسلامی رونق گرفت. احترام زیادی برای علما و سادات قائل بود. کاشی هفت رنگ، ميدان نقش جهان در اصفهان، خيابان چهارباغ، سی و سه پل، کاخ چهل ستون، محله جلفا در اصفهان از آثار دوران اوست.
🔹شاه عباس مردی سخت گیر و بی رحم بود. پدر خود را محبوس کرد، دو تن از برادران خود را نابینا ساخت و در حمله به گرجستان بیش از ۷۰/۰۰۰ نفر را قتل عام کرد. در سراسر سلطنت او بساط شکنجه های وحشیانه برپا بود. او در ۳۰ دی سال ۱۰۰۷ درگذشت و در کاشان دفن شد.
#تقویم_تاریخ
#دی_۳۰
#شاه_عباس_صفوی
▶️@Menbarvaezin