💫 معراج
#معارفاسلامی ❇️ دعا در اعتراف به ناتوانی از شکر (۳-۴) (۳) فَأَشْكَرُ عِبَادِكَ عَاجِزٌ عَنْ شُكْ
#معارفاسلامی
❇️ دعا در اعتراف به ناتوانی از شکر (۵-۶)
(۵) فَمَنْ غَفَرْتَ لَهُ فَبِطَوْلِكَ، وَ مَنْ رَضِيتَ عَنْهُ فَبِفَضْلِكَ.
🔸پس هر كس را آمرزيدى از احسان توست و از هر كه راضى شوى از فضل توست.
(۶) تَشْكُرُ يَسِيرَ مَا شَكَرْتَهُ، وَ تُثِيبُ عَلَى قَلِيلِ مَا تُطَاعُ فِيهِ، حَتَّى كَأَنَّ شُكْرَ عِبَادِكَ الَّذِي أَوْجَبْتَ عَلَيْهِ ثَوَابَهُمْ وَ أَعْظَمْتَ عَنْهُ جَزَاءَهُمْ، أَمْرٌ مَلَكُوا اسْتِطَاعَةَ الاِمْتِنَاعِ مِنْهُ دُونَكَ فَكَافَيْتَهُمْ، أَوْ لَمْ يَكُنْ سَبَبُهُ بِيَدِكَ فَجَازَيْتَهُمْ.
🔸اندك كارى را كه پذيرفتى، جزا مىدهى و بر اندك طاعتى كه از تو شود، پاداش مىدهى تا اينكه گويا شكرگزارى بندگانت كه پاداش آنها را لازم گرداندى و جزاى آنان را بزرگ نمودى كارى است كه آنان بدون تو، توانايى خوددارى از آن را داشتند پس از اينرو آنها را مزد دادهاى يا سبب آن در تصرّف تو نبوده،پس ايشان را پاداش دادهاى.
ادامه دارد...
#صحیفهسجادیهبخوانیم
🔰 صحیفه سجادیه، دعای ۳۷.
┅---═❁کانال معراج❁═---┅
https://eitaa.com/joinchat/814678407Cf9f8d872bf
5.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┄┉•🌸<❈🌸❈>🌸•┉┄
تو به یاد خدا باش
خدا هم به یادته!!
🔸 حجه الاسلام عالی
┅---═❁کانال معراج❁═---┅
https://eitaa.com/joinchat/814678407Cf9f8d872bf
هدایت شده از 💫 معراج
اعمال قبل از خواب
┅---═❁کانال معراج❁═---┅
https://eitaa.com/joinchat/814678407Cf9f8d872bf
هدایت شده از 💫 معراج
17.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📜 دعای عهد
✅ با صدای فوق العاده استاد فرهمند
💠 امام صادق علیهالسلام :
هر كس چهل روز صبح اين دعایعهد را بخواند، از يـاوران قائم ما باشد و اگـر قبل از ظهور آن حـضـرت از دنــيا برود خدا او را از قــبـر بيرون آورده و جزو رجعتکنندگان در خدمت آن حضرت قرار میدهد.
#دعایعهد
┄┅---═❁کانال معراج❁═---┅┄
📲 https://eitaa.com/joinchat/814678407Cf9f8d872bf