❇️ دنیای فریبنده
🌸 امیرالمومنین علی عليهالسلام میفرماید:
💎 مَثَلُ اَلدُّنْيَا كَمَثَلِ اَلْحَيَّةِ لَيِّنٌ مَسُّهَا وَ اَلسُّمُّ اَلنَّاقِعُ فِي جَوْفِهَا يَهْوِي إِلَيْهَا اَلْغِرُّ اَلْجَاهِلُ وَ يَحْذَرُهَا ذُو اَللُّبِّ اَلْعَاقِلُ.
✅ دنياى حرام چون مار سمّى است، پوست آن نرم ولى سمّ كشنده در درون دارد، نادان فريب خورده به آن مىگرايد و هوشمند عاقل از آن دورى گزيند.
🔰 نهج البلاغه، حکمت 119.
✳️ کانال #معراج
✳️ @Merajnor
هدایت شده از صحیفه سجادیه
✳️ موضوع: دعا برای پناه بردن به خدا از سختی ها
🔰 صحیفه سجادیه، دعای 8، فرع 10.
#صحیفهسجادیهبخوانیم
✳️ کانال #معراج
✳️ @Merajnor
💠 شیر دادن بچه هنگام نماز
💬 اگر صورت نماز را به هم نزنند و لباس و بدن بچه هم نجس نباشد، اشکال ندارد و در صورت نجس بودن بدن یا لباس او، در آغوش گرفتنش در حال نماز در حکم همراه داشتن چیز نجس است.
🔸 نکته:
اگر نسبت به وجود نجاست در لباس یا پوشک بچه یقین دارید، بنا بر احتیاط واجب، برداشتن و در آغوش گرفتن او در حال نماز جایز نیست و در صورت بغل کردن، بنا بر احتیاط، نماز باطل است؛ ولی تا یقین به وجود عین نجس در آن نباشد، بغل کردن بچه در حال نماز اشکال ندارد و جستجو و نگاه کردن هم لازم نیست.
📚 آموزش مصوّر احکام آیتالله خامنهای، ص274.
✳️ کانال #معراج
✳️ @Merajnor