16.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تفسیر_سوره_حمد.
استاد وحید بهرام پور .
جلسه ۱۱ .
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
💠وَ آثَرْتَهُ عَلَى كُلِّ أَوْقَاتِ السَّنَةِ بِمَا أَنْزَلْتَ فِیهِ مِنَ الْقُرْآنِ وَ النُّور
«خدایا تو این ماه را به واسطه این که در آن قرآن و نور را نازل کردی، بر تمام اوقات سال ترجیح دادی.»
🔸️باید بفهمیم این #قرآن چه عظمتی دارد. جایز نیست یک حرف آن را بی وضو لمس کنیم. یک حرف قرآن ممکن است مردهای را زنده کند. چنین نعمتی را خدا در اختیار ما قرار داده است. مراقب باشیم که آن را سبک نشماریم و آن را با کتابهای دیگر مقایسه نکنیم. صرفا برای اینکه قرآن را ختم کنیم، قرآن را سریع و بی تأمل تلاوت نکنیم.
🔹️ باید در جمله جمله آن دقت کنیم و حال آن آیه را در خودمان ایجاد کنیم. بر هر آیهای که میخوانیم خدا را شکر کنیم که خدای متعال این آیه را در اختیار ما گذاشته است. این علم خداست. این کلام خداست. امیدواریم که خدای متعال در باقیمانده ماه رمضان این توفیقات را نصیب همه ما بفرماید.
۹۴/۰۴/۰۸
🍁#بدرود_بهار ۹؛ شرح دعای وداع با ماه مبارک رمضان
🌙
12.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید| محبت خاص و فوقالعاده خدا به برخی بندگانش
🔺قسمت سیزدهم از سلسله جلسات #درس_اخلاق حضرت آیت الله مصباح یزدی (قدس سره) با موضوع « #محبت_خدا »
🎞 جهت مشاهده فیلم کامل درساخلاق این جلسه به لینک زیر مراجعه کنید:
https://mesbahyazdi.ir/files/movies/1400/mohebat%20%285%29.mp4
🌙 #فیلم
▪️معرفت علوی؛
آیت الله مصباح :
🔸️ما چه کنیم ابن ملجم نشویم؟ ابن ملجم از دوستداران علی بود. ممکن است یک کسی دوازده هزار ختم قرآن بخواند اما به روی #امیر_المؤمنین هم شمشیر بکشد. این قرآن خواندن ها وقتی ارزش دارد که بر اساس معرفت باشد اگر شناخت صحیح نباشد، حالا قرآن را خواندی، حفظ هم کردی، این هنر نیست؛ این وقتی مفید واقع میشود که آن معرفت را قبلا کسب کرده باشد، یعنی میبایست یک دورانی را گذرانده باشد، معلوماتی را کسب کرده باشد، آموزش دیده باشد، تا این معرفت، برایش حاصل شده باشد.
🔹️کلید همه سعادت ها در شناخت و معرفت است؛ اگر این پیدا شد، می تواند آدم را به طرف کمالات دیگر حرکت بدهد.
۹۲/۱۲/۱۱
🌙
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
...این صدای امام موسی صدر است ...
...علی امام ماست...
🌹🌹🌹
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👓 شیعه یعنی مشایعت کننده!
شیعه علی با لفظ درست نمیشود!
شناخت علی یعنی شناخت #شخصیت_علی!
💬 استاد شهید مطهری
🌹🌹🌹
19.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 روضه شهادت مولا توسط مقام معظم رهبری
اللّهمَّ العَن قَتلَة اَميرَالمُومِنين(علیه السلام)
🌹دیگر رسید لحظه ی فردای بی علی
▪️پوچیم و هیچ، ما پس از این بی علی
🌹مرغ از قفس پرید ندا داد جبرئیل
▪️اینک شما و وحشتِ دنیای بی علی
🌹🌹🌹
تهدمت والله أرکان المهدی
🏴 حضرت علی از نگاه اهل تسنن؛
🌹 سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی:
یک شخصیت سنی، که ابوبکر را خلیفه اول میداند، عمر را خلیفه دوم میداند، عثمان را خلیفه سوم میداند و علیبنابیطالب را خلیفه چهارم میداند؛ وقتی این انسان محقق میخواهد منصافانه حرف بزند، اینگونه بیان میکند؛ اگر جهاد و جنگ مطرح شود، آن حضرت، سید المجاهدین است، و اگر نامی از وعظ و خطابه برده شود، او ابلغ الواعظین است؛ [یعنی] برجستهترین، بالاترین، عظمیترین شخصیت در وعظ و خطابه. و اگر فقه و تفسیری مطرح شود، او رئیس الفقها و مفسرین است، و اگر عدل و توحید مطرح شود، او امام العدل و توحید است.
♦️ این امامی است که ما الان لباس عزا پوشیدیم در عزای او! و خودمان را منتسب به او میدانیم. ۹۷/۳/۱۷
🌹🌹🌹
👆در کوفه هم جای جلاد و شهید عوض شده بود که بعد از شهادت امیرالمؤمنين در مسجد گفتند:
مگر علی نماز هم می خوانده؟؟؟
#جای_جلاد_و_شهید_عوض_نشود
🔴 کُشته #عدالت!
🔹در دوسه دهه گذشته، پرسش هایی در اذهان عموم مردم پیش می آمد ولی پاسخی به آن داده نشد. اینکه چرا برخی از آنانیکه جزو مبارزین انقلاب بودند، زندان رفتند، شکنجه شدند، در دفاع مقدس حضور داشتند و سوابق روشنی دارند اما حالا سبک زندگی شان متفاوت شده. درآمدها و دارایی هاشان افزون شده، خودشان حرف از مقاومت در برابر دشمنان می زنند اما فرزندانشان در آمریکا و اروپا در حال تحصیلند؛ براحتی از برخی امتیازات اقتصادی و سیاسی برخوردار می شوند. مردم سؤال می پرسیدند چرا با فلانی برخورد نمی شود؛ یا اگر برخورد شود مجازات کمتری دارد؟ و ...
🔸در این دو سه دهه؛ «برخی» از اساتید بزرگوار و مؤثرین که انسان های سالم و انقلابی هستند، چه در حوزه چه در دانشگاه؛ بیش از آنکه خود همراه این سؤال کننده ها شوند، خود مطالبه کنند، خود علمدار مطالبه کنندگان شوند، متأسفانه به دنبال این بودند که این سؤالات و پرسش ها را پاسخ دهند! به اصطلاح توجیه کنند.
🔹یکی از روش های توجیهات این بوده که در حکومت علی(علیه السلام) هم فساد و اختلاس بوده؛ در حکومت حضرت امیرالمؤمنین ایشان هم مجبور بودند برای مصلحت، افراد را تحمل کند و به آنان مسئولیت دهد. آیا برخورد حضرت را با عثمان و اشعث و کی و کی ندیدید؟ این پاسخ های برگرفته از توجیه المسائل توسط نهادهای انقلابی و فرهنگی کم کم نهادینه شد. حضرت امیر(ع) را حاکمی ضدعدالت و مصلحت اندیش و خوارج را عدالتخواه معرفی کردند!
🔸متأسفانه این مدل پاسخ ها به سؤالات حقیقی و مطالبات جدی مردم؛ هم روحیه مطالبه گری و پرسش گری نیروهای حزب اللهی را در بسیج و مسجد و هیئت کمرنگ می کرد هم آنان را به عناصر توجیه گر مقابل مردم تبدیل می ساخت و کم کم فاصله جدی بین اقشار حزب اللهی و مسجدی با مردم ایجاد شد. کم کم مصلحت خواص و اشخاص، مهم تر از مصلحت عموم جامعه شد. کم کم کارگران با اینکه جمعیتی قریب 15 میلیون نفر دارند سهم شان از بیت المال و صداوسیما ناچیز شد. کم کم فاصله طبقاتی را به عنوان قانون و برنامه بودجه سالانه پذیرفتیم.
🔻اما به راستی آیا حضرت امیرالمؤمنین آنگونه بود که گفتند؟
🔹وقتی زندگی و سیره عملی حضرت امیرالمؤمنین(ع) را در کنار فرامین و دستوراتش نگاه می کنیم چیزی جز توحید و عدالت نمی یابیم!
🔸ما یک مجموعه محکماتی از حضرت امیر(ع) در تاریخ و نهیج البلاغه می بینیم و یک مجموعه متشابهات! باید به محکمات تکیه کنیم. باید محکمات را ترویج کنیم. متشابهات شرایطی دارند و وابسته به زمان و مکان هستند. محکمات این بود که حضرت امیر(ع) حاضر شد جنگ داخلی صورت بگیرد ولی حکم صدارت برای طلحه و زبیر و معاویه تمدید نکند! حضرت حاضر شد با سوءاستفاده کنندگان از بیت المال و آنانیکه بیت المال را کابین زنانشان کردند بجنگد و این خواص را از خود ناراضی و ناخشنود کند اما عدالت را برقرار کرده و مصلحت عموم را بجا آورد. حضرت امیر(ع) در مقابل برادرش عقیل همان بود که مقابل دشمنش معاویه ایستاد! از نگاه علی بن ابی طالب مصلحت یعنی مصلحت عموم جامعه!
🔹حضرت امیر(ع) آبروی یکی از فرماندارانش(عثمان بن حنيف) را فقط بخاطر نشستن بر سر سفره اشراف در طول تاریخ برده و او را رسوای تاریخ کرده است. آن امام همام دستور داد فرماندار اهواز را به اتهام تخلفات اقتصادی در اهواز بچرخانند تا رسوای تاریخ شود! ما چه می کنیم؟ ما استاندار متخلف خوزستان را به استاندارد کشور می بریم!
🔸این جملات ناب را از حضرت امیر بخوانید و بدانید که اصل چیست؟ اصل مصلحت عموم جامعه است نه خشنودی خواص! حضرت در نامه به مالک اشتر می نویسد: «بايد محبوبترين كارها در نزد تو اموری باشند كه در حق با ميانهروی موافقتر و در عدالت عامتر و گستردهتر و با رضايت رعيت هماهنگتر است، چراكه خشم عامه مردم، خشنودی خواص را بیاثر میسازد و ناخشنودی خاصان در عين رضايت عموم جبرانناپذير است و احدی از رعايا از نظر هزينه زندگی در حالت آسايش و صلح بر والی سنگينتر و به هنگام بروز مشكلات در همكاری كمتر و در اجرای انصاف ناراحتتر و به هنگام درخواست سوال پراصرارتر و پس از اعطا و بخشش كم سپاستر و به هنگام منع خواستهها ديرعذرپذيرتر ودر ساعات رويارويی با مشكلات كم استقامتتر از خواص نيست، ولی پايه دين و جمعيت مسلمين و ذخيره دفاع در برابر دشمنان، تنها عامه امتاند. بنابراين بايد گوش تو به آنها و ميل تو با آنان باشد.»
🔹به قول جرج جرداق اندیشمند مسیحی: «قُتِلَ عَلِیٌّ فِی مِحْرَابِ عِبَادَتِهِ لِشِدَّةَ عَدْلِهِ؛ علی ـ علیه السلام ـ در محراب عبادت خویش قربانی عدالتش گردید.»
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3