🔴 بازار گرم جراحیهای زیبایی در واحدهای اجارهای!
💢«برایم ژل لب تزریق کرد، بعد از ۲۰ روز زخمهای وحشتناکی روی لبم نشست وقتی شکایت کردم متوجه شدم ژل فاسد بوده»، «فیلر بینی را اشتباه تزریق کردند و حالا نوک بینیام سوخته» این جملات بخشی از تجربههای دردناک افرادی است که در آرایشگاهها، خدمات زیبایی انجام دادهاند!
📌درحالی که انجام هرگونه خدمات زیبایی مرتبط با پزشکی توسط افراد غیرمتخصص ممنوع است، نایبرئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی میگوید که شاهد ورود آرایشگرها و تکنسینهایی به عرصۀ زیبایی هستیم که «در منزل یا واحدهای استیجاریِ اداری، بیماران را تحت عمل جراحی قرار میدهند.»
فارس
.
♻️ در جلسه منتخبان مجلس دوازدهم با رییس بانک مرکزی چه گفتم
🔰 حمید رسایی: هفته گذشته در نشستی که منتخبان مجلس دوازدهم با رییس بانک مرکزی داشتند نکاتی را مطرح کردم.
1⃣ نکته اول:
بانکهای خصوصی (اعم از بانک خصوصی فعال، بانک خصوصی ادغام شده)، تا آخر سال ۱۴۰۲ حدود ۳۵۰ هزار میلیارد تومان (۳۵۰ همت) از بانک مرکزی پول قرض گرفتند (حدود ۲۷۵ همت بانکهای خصوصی، حدود ۲۳ همت بانکهای ادغامی، حدود ۵۰ همت موسسات).
آمارهای منتشره در رسانه ها هم نشان میدهد که این بانکها با این پول هیچ خیری در مسکن، ازدواج و غیره، به مردم نرساندهاند و صرفا قلّک شخصی ذینفعان اصلی بانکها شدهاند. آیا وضع باید اینطور باشد که بانک مرکزی خلق پول کند (دست اندازی به حق عامه و جیب مردم) و به جیب بانکهای خصوصی بریزد؟!
البته این به معنای تطهیر بانکهای دولتی نیست و ضروری است تا به وضعیت این بانکها هم رسیدگی شود، اما مطابق مستندات همین اندک تسهیلات اعطا شده حداقلی به مردم و جوانان، از طرف همین بانکهای دولتی است.
2⃣ نکته دوم:
بیش از یک سال است که رئیس جمهور میگوید بانکهای متخلف منحل میشوند. رئیس بانک مرکزی هم همین را گفته و قرار بود در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ هم شروع شود. رییس بانک مرکزی صریحا گفت تا شهریور ۱۴۰۲ صبر میکند. اما در نهایت هم رفتید سراغ یکسری موسسه (نه بانک!). اما کانونهای اصلی بحران (بانکهای خصوصی متخلف) همچنان مشغول کارند و بانک مرکزی با چاپ پول و گسترش امتیازات و امکانات فنی و الکترونیکی از این قبیل بانکها (مثل مشارکت دادن برخی بانکهای متخلف همچون آینده در اپلیکیشنهای جدید بانکی)، در حال حمایت از تخلفات است!
این تناقض گفتار و عمل، هم اعتبار دولت را مخدوش میکند، هم اعتبار بانک مرکزی را زیر سوال برده، هم بانکهای متخلف را جری تر کرده است.
غدۀ سرطانی را مدارا نمیکنند، بلکه نابود و منحل میکنند. اما شما میگویید میخواهیم اصلاح کنیم. بسیار خب! چشم اندازتان در کوتاه مدت و میان مدت چیست؟ چه چیزی را میخواهید اصلاح کنید:
🔻اولا این حرفها و شعارهای اصلاح، ۱۲ سال قبل هم بود. ۱۲ سال پیش، همین سودجوییها و سوء استفاده ها را بانک تات کرده بود. آقایان متولی در آن دوره گفتند میخواهیم اصلاح کنیم. برنامه آقایان این بود که از ادغام بانک تات و چند موسسه، بانک دیگری ایجاد شد و مقامات بانک مرکزی و این بانک، وعده پوچ اصلاح دادند. امروز چه شد؟ وضع بدتر از ۱۲ سال قبل. آقایانِ آن دوره نیز امروز پاسخگوی اعمال خود نیستند.
🔻ثانیا یکسری میگویند میخواهیم آن را ادغام کنیم. از نتیجۀ ادغام بانکهای قوامین و انصار و... در بانک سپه چه خبر؟ هزینه سوداگری آن بانکها افتاد بر گردن بانک سپه؛ بعد افتاد بر گردن دولت و در نهایت هم از جیب مردم! اموال و سودش را دیگران بردند، هزینه اش را دولت و مردم دادند. وزیر اقتصاد در پائیز سال گذشته گفته بود حدود 160 هزار میلیارد تومان بدهی بانک قوامین به دولت تحمیل شده است!
🔻ثالثا مکررا عده ای از تبعات اجتماعی برخورد با بانکهای متخلف میگویند. اکنون که حدود 200 همت به این بانک پول دادید و این غده سرطانی همچنان پابرجاست، تبعات ندارد؟ جماعتی از تبعات اجتماعی برخورد با بانکها میگویند و میخواهند به نحوی دلهره در مقامات تصمیمگیر ایجاد کنند، در حالی که مشارکت حدود ۲۵ درصدی در دور اول تهران و ۸ درصدی در دور دوم انتخابات، بزرگترین تبعات اجتماعی است که بخش مهمی از آن بخاطر همین نابسامانیهای اقتصادی است.
حمید رسایی
🔴ساعت در پکن، ۷ ساعت با لندن و ۱۲ ساعت با نیویورک اختلاف دارد.
با این وصف #تجارت_بینالملل کدامیک از اینان مختل شده است.
حجم تجارت این کشورها با یکدیگر چه نسبتی با مبادلات تجاری بینالمللی ایران دارد؟
بنظر میرسد، اهداف غیر اقتصادی پشت پرده #تعطیلی #شنبه است.
ناصرفخاری،
مدیر عامل سازمان اقتصادی کوثر
🔅 ۱۰ عنوان پرفروش پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
در روزهای نخست نمایشگاه کتاب تهران
📕 روششناسی اجتهاد
📗 الگوریتم اجتهاد (جلد ۲)
📘 خداباوری و دانشمندان معاصر غربی
📕 انسان میمون نیست! بررسی و نقد داروینیسم
📗 جریانشناسی سیاسی در ایران
📘 الگوریتم اجتهاد (جلد ۱)
📕 بحر خروشان
📗 برهان نظم و چالشهای الحاد جدید
📘 الحاد جدید: بررسی و نقد در فیزیک و زیستشناسی معاصر
📕 اهداف قرآن براساس ترتیب نزول
@poiictnews
@iictchannel
📌 نشانی غرفه:
🕌 مصلی تهران، راهرو ۲۴، غرفه ۵۸۷(ستون ۱۱۶)
📆 ۱۹ لغایت ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
در کانالهای پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی عضو شوید👇
@iictchannel
@poiictnews
📣 به گزارش CNN تاکنون بیش از ۳ هزار «دانشجو» و «استاد دانشگاه» به جرم طرفداری از فلسطین و اعتراض به جنایتهای اسرائیل دستگیر شدهاند.
😶
🔺️آغاز ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری از اول خرداد
🔹مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز سهشنبه اول خرداد در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار می شود.
در این اجلاسیه، هیئت رییسه ی جدید و رییس جدید انتخاب خواهد شد.
گزینه های احتمالی ریاست:
۱. حسینی بوشهری
۲. اعرافی.
۳. رییسی
۴. سیداحمد خاتمی
و...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویری از رانندگان مشهدی که بیتوجه به آبگرفتگی معابر وارد خیابان سیلابی میشوند
🔹در سیل چند روز پیش، در همین خیابان ۲ نفر جان خود را از دست دادند.
❖ انتشار نخستین بار| ماجرای طی الارض علامه حسن زاده آملی رضوان الله تعالی علیه
• روزی حقیر از حضرت استاد حسن زاده آملی پرسیدم: آیا شما دارای طی الارض هستید و دستتان در مساله طی الارض باز است؟ ایشان این جمله را فرمود: «ریاضتش را کشیدهام».
• پسر ایشان؛ علی آقا، روزی به من گفت: در خدمت آقاجان که هستید سعی کنید از اسرار مگوی ایشان بهره بگیرید، از تخصصهای ویژهای که در اختیار ایشان است و در جای دیگر پیدا نمیشود بهره بگیرید.
• پرسیدم: مثلا؟
اشاره کردند که زمانی ما با آقاجانم در ایرا به سر میبردیم و والده در آمل بود، و دلمان برای مادرمان تنگ شده و مدت زیادی بود ایشان را ندیده بودیم. خدمت پدر گفتم: دلمان برای مادر تنگ شده، فکری بکنید، برویم به آمل سری بزنیم. ایشان گفتند: دلتان برای مادرتان تنگ شده؟ میخواهید برویم پیش مادر؟ گفتم: بله. ایشان فرمودند چشمانتان را ببندید! ما هم چشمانمان را بستیم و گفتند: باز کنید. باز کردیم دیدیم آمل در خدمت مادر هستیم!
✍ جناب استاد حسن رمضانی،
کتاب حدیث سهر، ص ۳۱۳
@Arefane
هدایت شده از خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
📝خاطرات هاشمی - ۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۰
🔸تصویب بخشهایی از سیاستهای کلی نظام در زمینه روابط خارجی.
🔸مشخص شدن سقوط هواپیمای حامل وزیر راه و ترابری و همکاران و نمایندگان مجلس ششم در روستای خرچنگ ساری.
🔸دیدار مشورتی و تقاضای مصاحبه مسعود سفیری از هاشمی و عدم اجابت آن.
🔸دیدار سید طاها هاشمی و مشورت در مورد شغل پیشنهادی ریاست سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی پیرو ملاقات های مشورتی گذشته که بالاخره هم این سمت به وی به جهت هماهنگی های لازم با آیتالله خامنهای اعطا نشد.
🔸تحلیل هاشمی از روایت روزنامههای دولتی برای احتمال استعفای سید محمد خاتمی
📌متن کامل روزنوشت:
⭕️ مجمع [تشخیص مصلحت نظام]جلسه داشت و چند بند از سياستهاى كلى روابط خارجى تصويب شد؛ منجمله مقابله با سلطهگرى آمريكا. فوت قربانيان حادثه هواپيما را تسليت گفتم. معلوم شد، در ارتفاعات روستاى خرچنگ سارى، در ارتفاع سه هزار پايى به درختان جنگل برخورده كرده و متلاشى شده است.
⭕️ عصر آقاى [مسعود] سفيرى، سردبير روزنامه حياتنو آمد.مصاحبه مىخواست؛ نپذيرفتم. پيشنهاد داشت، در انتخابات بيشتر حرف بزنم.گفتم، دوم خردادىها با افراطىگري حركت اصلاحى را خراب و منحرف كردند و راه درست همان شيوه كار دولت سازندگي بود كه هم كشور را ميساخت و هم به تدريج فضا را باز مىكرد كه نتيجهاش انتخابات مجلس پنجم و رياستجمهورى بود.
⭕️ آقاى طاها هاشمى، [مديرمسئول روزنامه انتخاب] آمد.مىخواست بداند، آقاى [علی] شمخانى،[وزیر دفاع]، براساس چه تحليلى و با كمك و تشويق چه كسى نامزد شده است. گفت، بناست جايگزين آقاى [محمدعلی] تسخيرى، [رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی] معين شود و پيشنهاد آقاى [سیدمحمد] خاتمى، [رییسجمهور]، خود اوست. گفت که تبليغات نُه نامزد رقيب، فشار زيادى روى آقاى خاتمي خواهد داشت.
⭕️ اسرایيل، ديشب در عكسالعمل به انفجار بمب، براي اولين بار با هواپيماى اف-16 به غزه و كرانه باخترى حمله كرده و امروز هم به انتقام انفجار ديشب در بيتالمقدس، با هلىكوپترها حمله و جمعى را شهيد و مجروح كرده است. [آقای کوفی عنان]،دبيركل سازمان ملل و بعضى كشورهاى اروپايى، اين اقدام را محكوم كردهاند، ولى آمريكا اقدام فلسطينىها را محكوم كرده و اتحاديه عرب، با اعلام پشتيبانى از انتفاضه، از دولتهاى غربى خواسته كه تمامى روابط خود با اسرایيل را قطع كنند و اسرایيل از اين تصميم ابراز تأسف كرده است. در پاكستان، مولانا عظيم قادرى، ریيس يك فرقه سنى و جمعى از مريدانش، با حمله گروهى مسلح كشته شدهاند.
⭕️ امروز روزنامههاى دولتى، احتمال انصراف آقاى [سیدمحمد] خاتمى را مطرح كردهاند؛گويا براي ايجاد هيجان در مردم و تحريك افرادى كه با يأس از اقدامات آقاى خاتمى، بىتفاوت شدهاند.
😶
🔺نوافل ظهر و عصر
▫️استاد معظم احمد عابدي:
🔹«ذکر اين خاطره را درباره علامه شوشتري بيفايده نميدانم که گرچه اينک کمتر کسي يافت ميشود که مقيد به انجام شانزده رکعت نافله ظهر و عصر باشد.
🔸 ولي سالها پيش که توفيق زيارت آن استاد را داشتم مشاهده کردم که ايشان با آن ضعف و کهولت سن که براي رفتن به مسجد دو نفر زير بغل او را گرفته تا به محراب رساندند، شانزده رکعت نافله ظهر و عصر را ايستاده به جاي آورد. «و في ذلک فليتنافس المتنافسون».