eitaa logo
مصباحیه ...
133 دنبال‌کننده
17.9هزار عکس
9.2هزار ویدیو
525 فایل
مصباحیه ... اَلا ولایحمل هذا العَلَم اِلّا اهل البصر و الصّبر... معرفی شخصیت الهی و جهادی آیت الله #مصباح_یزدی...🌹 همراه با مطالب گوناگون خبری، تحلیلی، بصیرتی، اخلاقی، معرفتی و...🌸🌸🌸 @Soukhtee
مشاهده در ایتا
دانلود
📢 گرامی مقدم: اصلاح‌طلبان حق انتقاد به کابینه را دارند ولی واقعیت ها را هم در نظر بگیرند 🗣 قائم مقام حزب اعتماد ملی: ◀️ اصلاح طلبان حق انتقاد به کابینه پیشنهادی رئیس جمهور را دارند ولی واقعیت ها را هم در نظر بگیرند. مردم هم به جای اشخاص، عملکرد آنها در کابینه را مبنای قضاوت خود قرار دهند.
📢 سیدمحمد خاتمی: وقتى پزشکیان مى‌گوید طرح نور، طرح سیاهى است، طبعاً جلوى آن خواهد ایستاد! ( ولو با وزیر نظامی) 😶😑😵‍💫
📢 وزیر پیشنهادی نفت از کمیسیون انرژی رای اعتماد نگرفت ◀️ امروز آخرین جلسه اعضای کمیسیون انرژی با محسن پاک‌نژاد، وزیر پیشنهادی دولت چهاردهم برای وزارت نفت برگزار شد و اعضای کمیسیون به او اعتماد نکردند. ◀️ کمیسیون انرژی با ۱۶ رای منفی و ۷ رای مثبت به پاک‌نژاد برای نشستن بر صندلی وزارت نفت رای اعتماد نداد. ◀️ پاک‌نژاد با ارائه توضیحات و پاسخ به سوالات نمایندگان نتوانسته آنها را قانع کند که گزینه مناسبی برای وزارت نفت است.
📢 روایت حسن روحانی از انتخاب کابینه یازدهم/ گزینه اول برای آموزش و پرورش زن بود، قبول نکردند/ گزینه پنجم برای وزارت علوم انتخاب شد! ناطق نوری پیشنهاد رفتن به وزارت کشور را قبول نکرد/ اولین وزیری که قطعی شد «ظریف» بود ◀️ اولین وزیری را که قطعی کردم دکتر محمدجواد ظریف بود تا پس از تکمیل نهاد دولت اولین برنامهٔ سیاسی دولت هم شروع شود. پس از آن در همان روز با دکتر اسحاق جهانگیری دیدار کردم و در حالی که احتمالاً فکر می‌کرد برای وزارت صمت (صنعت، معدن و تجارت) پیشنهاد شود به او پیشنهاد معاونت اول را دادم. این پیشنهاد غیرمنتظره بود چون حتی دوستان آقای جهانگیری پیشنهاد می‌کردند ایشان نهایتاً وزیر کشور شوند. ◀️ نه آقای هاشمی سفارش آقای جهانگیری را کرده بود، نه آقای ناطق‌نوری سفارش آقای آخوندی را کرده بود. حتی آنان از انتخاب‌های من شگفت‌زده می‌شدند. ◀️ من هم برای وزارت آموزش و پرورش و هم برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دو گزینه دیگر را در نظر داشتم. دو تن از زنان ایران که به نظرم شایسته این مقام بودند اما به دلایلی این اتفاق نیفتاد. ◀️ از همه متفاوت‌تر پیشنهاد من به آقای عبدالرضا رحمانی‌فضلی برای تصدی وزارت کشور بود. پیشنهادی که نه‌تنها تعجب او را برانگیخت بلکه وقتی خبر به آقای علی لاریجانی هم رسید ایشان هم متعجب شد. ◀️ اول می‌خواستم آقای ناطق‌نوری وزیر کشور شود اما ایشان گفت حوصله مجادله با مجلس را ندارد و اصولاً هیچ وزارتی و هیچ مسئولیتی که با مجلس مواجه شود را قبول نمی‌کند. ◀️ هدف من ایجاد یک دولت وفاق و اتحاد ملی پس از حوادث سال ۸۸ بود که در هماهنگی با رهبری وحدت ملی ایران را نمایندگی کند. ◀️ من در پی فردی بودم که در دوره دولت جدید بتواند با اقتدار و هماهنگی با دولت، دبیر شورای عالی امنیت ملی باشد. پیشنهاد اولیه من آقای ناطق‌نوری بود و پس از امتناع ایشان (که علتش را توضیح می‌دهم) آقای محمد فروزنده هم این مقام را قبول نکردند. در نهایت آقای علی شمخانی را پیشنهاد کردم که البته در ابتدا رهبری قبول نمی‌کردند اما با اصرار من – که فکر می‌کنم نادرست بود – در نهایت پذیرفتند هرچند که پشیمان هم شدم اما دیگر راه بازگشت مناسبی وجود نداشت. ◀️ برای دومین بار با آقای محمدرضا عارف دیدار کردم. دیدار اول به تبریک پیروزی و تحلیل انتخابات گذشته بود و در دیدار دوم به او پیشنهاد تصدی وزارت علوم را دادم. آقای عارف البته گفت در دولت کاری را قبول نمی‌کند و هیچ «وزارتی» را نمی‌پذیرد و به جای خود پیشنهاد کرد آقای جعفر توفیقی وزیر علوم شود. من هم گفتم این پیشنهاد را بررسی می‌کنم. ◀️ دو نفر بیرون از کمیته‌های چهارگانه وارد مرحله نهایی شدند و به عنوان وزیر معرفی شدند: آقای قاضی‌زاده‌هاشمی برای وزارت بهداشت و آقای عبدالرضا رحمانی‌فضلی برای وزارت کشور که بنا به تشخیص و سابقهٔ فردی من به مجلس معرفی شدند. ◀️ نتیجه رایزنی در کمیته‌ها الزاماً به ثمر نمی‌نشست. در راه تشکیل دولت چند مرحله وجود داشت: ۱. ممکن بود خود افراد موافقت نکنند (مانند آقایان ناطق نوری، عارف، فروزنده و…) ۲. ممکن بود من موافق معرفی آن‌ها نباشم. ۳. ممکن بود مورد موافقت مقام معظم رهبری قرار نگیرند. ۴. ممکن بود ارزیابی ما این باشد که مجلس به این افراد رأی نمی‌دهد. ۵. و سرانجام این مجلس بود که به آن‌ها رأی نمی‌داد. چنان‌که برخی وزرای پیشنهادی تنها با یک رأی وزیر نشدند و با تصدی برخی وزارتخانه‌ها تا چهار بار با مخالفت مجلس مواجه شد.
📢 روایت حسن روحانی از انتخاب شمخانی برای شعام؛ اشتباه بود، پشیمان شدم 🗣 حسن روحانی: ◀️ من در پی فردی بودم که در دوره دولت جدید بتواند با اقتدار و هماهنگی با دولت، دبیر شورای عالی امنیت ملی باشد. ◀️ پیشنهاد اولیه من آقای ناطق‌نوری بود و پس از امتناع ایشان (که علتش را توضیح می‌دهم) آقای محمد فروزنده هم این مقام را قبول نکردند. ◀️ در نهایت آقای علی شمخانی را پیشنهاد کردم که البته در ابتدا رهبری قبول نمی‌کردند اما با اصرار من – که فکر می‌کنم نادرست بود – در نهایت پذیرفتند هرچند که پشیمان هم شدم اما دیگر راه بازگشت مناسبی وجود نداشت.
📸 سردار مومنی رسانه شناس است...
🔰 تقابل ظریف با عارف در دولت 🔻هم میهن: 🔹درون جبهه حامیان دولت، کم‌کم دارد خطی پررنگ می‌افتد. خطی به طرفداری محمدجواد ظریف و خط دیگر در حمایت از پزشکیان و محمدرضا عارف.
📢 پزشکیان: فهرست وزرا براساس اعتقاد به خردجمعی و تعامل با همه جریانات سیاسی تهیه شد اگرچه ممکن است فهرست وزرای پیشنهادی برای عده‌ای ایده‌آل نباشد و انتقاداتی به آن وارد کنند، اما این فهرست براساس اعتقاد عمیق دولت چهاردهم به خردجمعی، هم‌فکری و تعامل با همه جریانات سیاسی تهیه شده است.
🔰 پزشکیان هنوز به اهمیت جریان‌سازی رسانه واقف نشده! 🔻روزنامه هم‌میهن: 🔹اکنون باید منتقدین به‌جای حرف‌هایی که ناشی از بی‌اطلاعی است، روشن و با ادبیات محترمانه نقد کنند و پاسخ دهند. گرچه پاسخ آقای پزشکیان خوب و متین و سازنده است، ولی همچنان این پرسش مطرح است که چرا همزمان با معرفی کابینه پیوست رسانه‌ای مناسبی برای آن طراحی نکردند که همین حرف‌ها و بیش از آن را همزمان با انتشار فهرست بزنند، تا فضای موجود شکل نگیرد؟ شاید آقای پزشکیان هنوز به اهمیت جریانسازی‌های رســانه‌ای به‌ویژه در ایران واقف نشده‌اند. متاسفانه به دلیل نهایی نکردن مسئولیت‌های رسانه ای دولت، همچنان با این وضع دست به گریبان خواهیم بود. 🔺گفته می‌شود رقابت بین چهره های رسانه‌ای اصلاح طلب، بر سر تصاحب ارکان رسانه و اطلاع رسانی دولت شدت گرفته است.
🔰همتی، ‌اطلاعات محرمانۀ ارزی ایران را چطور لو داد؟ 🔹‌سال ۱۳۹۹ ‌در جریان تامین نیازهای ارزی کشور، همتی ‌رئیس‌کل وقت بانک مرکزی از صندوق بین‌المللی پول درخواست کرد‌ باتوجه به منابع ایران نزد این صندوق، ۵ میلیارد دلار وام دریافت کند. 🔹صندوق بین‌المللی پول برای پاسخ به این درخواست رئیس بانک‌مرکزی ایران، خواستار دریافت اطلاعات مالی و ارزی ایران از بانک‌مرکزی شد. 🔹اسناد و مدارک حاکی از آن است که همتی، بسیاری از اطلاعات ارزی کشور را که بخش زیادی از آن‌ محرمانه بود، به صندوق بین‌المللی پول ارسال کرد. 🔹این صندوق به جای پرداخت وام، اطلاعات محرمانۀ ارزی ایران را در مجلۀ مرتبط به این نهاد منتشر می‌کند و با درخواست وام ۵ میلیارد دلاری ایران موافقت نمی‌کند. فارس
🔰 موج خوش‌بینی از دولت چهاردهم فروکش کرد/ پزشکیان وعده و قول خاصی نداده 🔻روزنامه سازندگی: 🔹هرچه جلوتر رفتیم، انتظارات از کابینه چهاردهم واقعی تر شد و آن موج خوش بینی تا حدودی فروکش کرد و دیگر آن خوش بینی افراطی اولیه وجود ندارد. چــون انتظارات به صورت غیرواقعی و هیجانی بالا رفته بود. البته نباید انتظارات را تقلیل داد اما به نظر میرســد که آقای پزشکیان از ابتدا وعده و قول خاصی نداد و به صراحت گفت که در چارچوب برنامه توسعه و سیاســت های کلی نظام رفتار می کند و کابینه ای که پیشنهاد داد با همین نظرات همخوانی دارد. 😶
🏅پایان المپیک پاریس 🔰چند نکته درباره جایگاه ایران در المپیک 2024 🔹چند توصیه مهم‌تر برای المپیک 2028 http://www.jahannews.com/news/892340