هدایت شده از خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
خاطرات هاشمی. يكشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۰
💠مرحله جديد وضع افغانستان، با اختلاف و چانهزنى جبهه متحد و آمريكا و سازمان ملل همراه است. آمريكا مىخواهد،در همين مرحله دولت موقت ديگرى براى تصميم نهايى تشكيل شود و به دنبال حاكميت ظاهرشاه است و جبهه متحد مايل نيست، زمام امور را از دست بدهد و مىگويد، خودش با مشورت با سازمان ملل، اقدام به تشكيل لويىجرگه مىكند و سپس مراحل بعد انجام مىشود. [برهانالدین] ربانى هم برخلاف ميل آنها در كابل مانده است وگويا بقيه گروههاى جبهه متحد هم مايل به ماندن او در كابل هستند و شايد نگرانى دارند كه حزب جمعيت اسلامى در كابل، يكهتازى كند.
آمريكاييها مدعىاند كه منطقهاى را كه فكر مىكند [اُسامه] بنلادن، [رهبر القاعده] آنجاست، با نيروهاى ويژه محاصره كردهاند.در عين حال از سوى طالبان و ديگران، در مورد وجود بنلادن در افغانستان يا بيرون رفتن او، اظهارات متناقضى دارند.
💠آقاى محسن رضايى، [دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام] آمد.گفت، آمريكا در افغانستان به فكر حل مسأله عبور نفت و گاز آسياى ميانه به جنوب و استيلا بر امكانات اتمى پاكستان و ايجاد پايگاهى در غرب چين و هند و شرق ايران است و انهدام يكى از مراكز تروريسم.گفت، فرزندش احمد در يك شركت خصوصى مخابراتى در غرب آمريكا، مشغول كار شده است.
💠آقاى [لطفعلی] عيوضى، مسئول اتحاديه انجمنهاى دانشجويى معتدل [جنبش اعتدال اسلامی] آمد.از تضعيف موقعيتش در دانشگاه آزاد اسلامى، با اعمال نفوذ آقاى سيادتىگفت و استمدادكرد.
💠آقاى [ابوالفضل] توكلىبينا، [مشاور ریيسجمهور در امور بازرگانى] آمد. براى مدرسه علميه دخترانه مسجد قبا استمدادكرد وگفت، سند ملک کشاورزی البرز قم را گرفتهاند. آقاي جواد آسيم (تحريريان)، [از تجار تهران] آمد.توضيحاتى دربارة زمينهاى منطقه هليجرد داد كه به صورت شهرك صنعتى و يا انباري درآوردهاند و درآمد آن صرف مؤسسه حمايت از معلولان مىشود وگفت، برادرش منصور [آسیم]، شركت خودكارسازى استدلر را مقروض كرده و براى گرفتن وام بانكى استمداد كرد.
💠عصر با معاونان مركز تحقيقات [استراتژيك مجمع تشخیص مصلحت نظام] جلسه داشتيم. بحثها بيشتر در مورد وضع افغانستان است و مشكلاتى كه جبهه متحد با اعضاى خود و نيز با آمريكا و غربىها و پاكستان و سازمان ملل دارد. دكتر [حسن] روحانى، [رییس مرکز تحقیقات استراتژیک و دبیر شورای عالی امنیت ملی] گفت، نظر وزارت امورخارجه اين است كه ايران با سازمان ملل براى رسيدن به دولت فراگير، همكارى كند، ولى نظر شوراى عالى [امنیت ملی] اين شده كه سعى كنيم، همين دولت جبهه متحد بماند و ديگران به آن ملحق شوند. روسيه و ايران، اين دولت را قانونمند ميدانند، زيرا كه در سازمان ملل و بسيارى از كشورها، نماينده دارد.
#خاطرات_هاشمی
😶
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دیدار #علامه_حسن_زاده_آملی با آیت الله #آقانجفی_همدانی
🔹خواب دیدم بزرگان شیعه جمعند، به من گفتند برو متولی قبور انبیاء را خبر کن، وقتی رفتم دیدم آن شخص شیخ الرییس #ابن_سینا است.
﷽
#تقویم_علما
📅 امروز دوشنبه
☀️ 28 #آبان ماه 1403 شمسی
🌙 16 #جمادی_الاولی 1446 قمری
☀️#شمسی
➕ درگذشت شیخ مرتضی انصاری از مراجع تقلید شیعه و نویسنده (۱۲۸۱ق)
🌙 #قمری
➕ ولادت سید ابوالقاسم خویی از فقهای کبیر و مراجع تقلید بزرگ شیعه، نویسنده کتابهای معجم رجال الحدیث و البیان فی تفسیر القرآن (۱۳۱۷)
➕ درگذشت مرتضی آشتیانی
مجتهد شیعه و از روحانیون فعال در نهضت مشروطه (۱۳۲۵ش)
➕ درگذشت محمدجواد شری،
روحانی شیعه لبنانی، مؤسس مرکز اسلامی آمریکا در شهر دیربورن (۱۳۷۳ش)
#تقویم_علما
🌺🌺🌺🌺🌺
محمدجواد شری - ویکی شیعه
https://fa.wikishia.net/view/%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%AF_%D8%B4%D8%B1%DB%8C
محمدجواد شِری (۱۹۱۱-۱۹۹۴م) روحانی لبنانی که با مهاجرت به آمریکا و تاسیس مرکز اسلامی آمریکا در شهر دیربورن در ایالت میشیگان، به تبلیغ مکتب اهل بیت(ع) پرداخت.
🔰درگذشت آیت الله #شیخ_مرتضی_انصاری از مراجع تقلید شیعه و نویسنده (۱۲۴۳ش )
💠مرتضی انصاری دزفولی معروف به شیخ انصاری (۱۲۱۴- ۱۲۸۱ ق) از فقیهان بزرگ شیعه در قرن سیزدهم قمری که بعد از صاحب جواهر، مرجعیت عامه یافت.
🔹مرتضی بن محمدامین در ۱۸ ذیالحجه، عید غدیر، سال ۱۲۱۴ ه ( 23 اردیبهشت 1179 ش) در دزفول به دنیا آمد و پس از اموزش قرآن و ادبیات عرب، به فقه و اصول پرداخت و به درجه اجتهاد رسید.
🔸وی پس از 20 سالگی عازم عتبات عالیات شد و در رفت و برگشت های علمی در محضر بزرگانی چون شریف العلماء و شیخ موسی کاشف الغطا و ملا احمد نراقی شاگردی کرد و به درجات بلند علمی دست یافت.
🔷وی به وصیت شیخ محمدحسن نجفی مرجعیت و زعامت حوزه علمیه نجف را به مدت 15 سال بر عهده گرفت و شاگردان زیادی چون ملا حسینقلی همدانی، محمدکاظم خراسانی، و میرزای شیرازی را تربیت کرد.
✅بیشترین شهرت شیخ انصاری به ابتکارات اوست که از جمله آنها؛ رد نظریه انسداد باب علم، وضع اصطلاحات جدید در علم اصول و سازماندهی نوین و ایجاد تمایز بین امارات و اصول و حصر اصول عملیه در چهار اصل و مستند کردن آن به روایات می باشد.
🔶از آثار ایشان کتاب رسائل و مکاسب شهرت داشته و همچنان جزو متون درسی حوزه های علمیه اند.
▪️ایشان سرانجام شیخ انصاری در ۱۸ جمادیالثانی ۱۲۸۱ق ( 28 آبان 1243 ش) در نجف درگذشت و در حرم امام علی(ع) دفن شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺در منتهای زهد!
▫️شهید مرتضی مطهری:
💢اشکهای #شیخ_مرتضی_انصاری بر شدت فقر خانواده اش
🔺مستحق نار!
▫️آیت الله بهجت:
🔹با اینکه پدر مرحوم #شیخ_مرتضی_انصاری روزی فقط قیمت یک نان برای او میفرستاد، بااینحال، ایشان با همان میساختند و با وجود کمخوابی و کمخوراکی و کمآبی، با مزاج قوی کار میکردند.
🔸زمانی همان قیمت یک نان هم، دو سه روز به ایشان نرسیده بود و ایشان مجبور شده بود از نانوایی قرض کند، و بعد از آن همه بلاها که به سرش آمده بود، توانسته بود از او نان بگیرد.
💢تازه شیخ با آن همه کرامات، نزد قبر استادش در کربلا فرموده بود:«اگر شما زاهد بودید، پس ما چه هستیم؟ ما مستحق شعله نار میباشیم!».
🌀بله، آنان در فصل تابستان در نجف اشرف با آن گرمای شدید، و حوزه بدون تعطیلی مشغول تحصیل میشدند و زحمتها و رنجها میکشیدند و به مقامات عالیه میرسیدند. بااینحال، از تصرف در بیتالمال ابا داشتند، و به اَقَل مایحتاج اکتفا مینمودند!
📚در محضر بهجت، ج۲، ص ۱۲۷ و ۳۹۳.
21.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥داستان #شیخ_مرتضی_انصاری و فرار از دست شیطان
🎙به روایت عبد صالح و صادق
آیت الله مصباح یزدی
💠حضرت فاطمه زهرا سلام اللّه علیها
🔸 أمَا وَ اللَّهِ! لَوْ تَرَكُوا الحَقَّ عَلَى أَهْلِهِ وَ اِتَّبَعُوا عِتْرَةَ نَبِيِّهِ لَمَا اِخْتَلَفَ فِي اللَّهِ اِثْنَانِ
🔹به خدا قسم اگر مردم حق را به اهلش وا مینهادند و از عترت پیامبر خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم پیروی می کردند هرگز دو نفر درباره ی خدا (و اسلام) اختلاف نمی کردند.
📗 بحارالأنوارج36 ص252
🔻شرح حدیث
🔸نقش محوری «ولایت» در جامعه ی اسلامی مهم است. امامت، امّت را وحدت می بخشد و از تفرقه جلوگیری می کند و پراکندگی ها را به سامان و همدلی و همفکری می رساند.
🔸این سخن را حضرت زهرا (علیها السّلام) پس از رحلت پیامبر خدا فرمود، آن هم کنار قبر حضرت حمزه ی سیدالشهدا در اُحد. کسی به نام محمود بن لبید حضرت فاطمه(علیها السّلام) را آن جا در حالت گریه و عزاداری دید. فرصت را غنیمت شمرد و سؤالهایی مطرح کرد و از امامت امیرمؤمنان پرسید.
🔸حضرت در جواب او به حادثه ی غدیر و سخنان پیامبر درباره ی علی علیه السّلام و امامان پس از او اشاره کرد. وی پرسید: پس چرا علی علیه السّلام از اقدام برای گرفتن حق خویش باز نشست؟ حضرت با استناد به سخن پیامبر که «امام مثل کعبه است، سراغ او باید رفت، نه این که او سراغ مردم برود» فرمود: اگر مردم حق را به حق دار می دادند و از خاندان نبوت تبعیّت می کردند، مردم به حق می گراییدند و وحدت اعتقادی بر محور «حق» پدید می آمد و اختلاف در امّت پیامبر بروز نمی کرد.
🔸این نقش امامت و ولایت است که جهت ها و نیروها و افکار و حرکت ها را به وحدت می رساند و جامعه را از اتحاد و انسجام برخوردار می سازد.
📗منبع: #حکمت_های_فاطمی ، جواد محدثی
#حدیث_زندگی ۴۴۱
🌹🌹🌹😶