ارزهایی که به دستبندی بند اند..!
🛑ارز های Ton و ناتکوین تلگرام پس از اعلام خبر دستگیری پاول دوروف !
پ ن: حالا بشینید بجای زدن روی شکم همستر، دو دستی بزنید روی سر خودتون!
۴ شهریور ۱۴۰۳
🔺مدیران تلگرام ضمن تایید خبر بازداشت دورف،
تأکید کردند که این اپلیکیشن به طور معمول و با همان رویکرد سابق مدیریت و اداره میشود.
۴ شهریور ۱۴۰۳
🚨مدیران تلگرام:
طبق پروتوکل های امنیتی که خود دوروف طراحی کرده است در صورت دستگیری وی اطلاعات مهم کاربران را از سیستم حذف خواهد کرد تا در هیچ شرایطی دست دولت ها نیفتد.
۴ شهریور ۱۴۰۳
یکی از کانال های محلی غزه با انتشار متنی به زبان فارسی نوشت:
امیدواریم ایران به عهد خود با مردم فلسطین عمل کند و انتقام ترور شهید اسماعیل هنیه را بگیرد.
🌹🌹🌹🥺
۴ شهریور ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلمی که یک کودک را در سواحل غزه در حالی نشان میدهد که بر روی یک قطعه لاستیکی شناور نشسته و با دست هایش پارو میزند تا بلکه با گرفتن ماهی بتواند گرسنگی خود و خانوادهاش را برطرف کند.
🌹🌹🌹🥺
۴ شهریور ۱۴۰۳
تلویزیون فرانسه:
پاول دوروف در سکوی خود جرایم و جنایات بیشماری را مرتکب شده است که هیچ اقدامی برای تعدیل یا همکاری با آنها انجام نداده است.
۴ شهریور ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘سرویس های اطلاعاتی آمریکا بهدنبال جاسوسی از کاربران تلگرام بودند
🔹پاول دورف، مالک تلگرام در مصاحبه خود به این موضوع اشاره کرد که آخرین باری که در آمریکا حضور داشت، یک مهندس تلگرام او را همراهی میکرد. در این میان سرویس های اطلاعاتی آمریکا میخواستند به طور مخفیانه و بدون اطلاع او، این مهندس را استخدام کنند. طبق ادعای دورف، سازمان های اطلاعاتی آمریکا بهدنبال ایجاد در پشتی در تلگرام برای جاسوسی از کاربران بودند.
۴ شهریور ۱۴۰۳
۴ شهریور ۱۴۰۳
برخی رسانه ها مدعی شدهاند دوروف به علت عدم همکاری با دولت فرانسه بازداشت شده است و انتظار می رود در برابر قاضی حاضر شود.
🔹دوروف پیش از این از همکاری با روسیه و آمریکا نیز امتناع کرده بود. این پرونده احتمالا توجه بین المللی را برانگیخته و فشار را بر دیگر کشورهای اروپایی برای سرکوب فعالیت های تلگرام افزایش دهد.
🔹وقتی تسلیم خواسته های تمامیت خواهان نشوی، این اتفاق می افتد.
۴ شهریور ۱۴۰۳
☑️باز نشر
⚡️اربعین در حاشیه پیادهروی
✍مهدی مسائلی
در اربعین حادثه تاریخی خاصی اتفاق نیفتاده است. بازگشت اهلبیت(ع) به کربلا در اربعین با جمعبندی رویدادها بعد از عاشورا و مسیر و رفت و آمد کاروان اسرای اهلبیت(ع) به شام همخوانی نداشته و پشتوانه نقلی محکمی نیز ندارد. درباره زیارت اربعین نیز روایات فراوانی نقل نشده است و چند روایتی که دراینباره وجود دارد، به صورت مرسل و فاقد سند هستند. اما هرچه هست گرامیداشت روز اربعین در بین شیعه از اهمیت خاصی برخوردار است و شیعیان در این روز به عنوان تجدید خاطره شهادت امام حسین(ع)، به زیارت امام توجه خاصی دارند. اما در سالهای اخیر اربعین و زیارت امام در این روز در حاشیه پیادهروی آن قرار گرفته است. آنچه در تبلیغات رسانهای مردم به آن تشویق میشوند و چیزی که بسیاری از مردم عملا به دنبال آن هستند، پیادهروی اربعین است نه زیارت اربعین. پیادهروی هماکنون اهمیتی بیشتر از خود زیارت اربعین پیدا کرده است و پیادهروی برای خیلی از زائران بدون درک زیارت اربعین محقق میشود.
حقیقت اینکه کربلا و نجف جغرافیایی محدود و امکاناتی محدودتر دارند و گرد آمدن جمعیت میلیونی در یکی دو روز در آن مشکلات اقامتی و امنیتی و... بسیاری را برای زوار فراهم میکند. همین موضوع موجب شده در سالهای اخیر بیشتر جمعیت زوار ایرانی بیش از ۱۰ روز قبل از اربعین پیادهروی خود را آغاز و چندین روز قبل از اربعین پیک بازگشت به ایران شروع شود.
در واقع تأکید بر افزایش جمعیت در این راهپیمایی، تعداد روزهای اربعین را نیز هر روز توسعه میدهد. این موضوع از جنبههای مختلفی میتواند مورد تحلیل و نقد قرار گیرد.
از جهتی به نظر میرسد ابعاد روزهای اربعین از سوگواری دهه اول محرم نیز فراتر رفته است که قسمت زیادی از منطقةالفراغهای مذهبی(یعنی روزها آزاد بدون برنامهی مذهبی) مردم را تصرف میکند. مردم پايبند به تلویزیون رسمی کشور، مقید به کنداکتور پخش راهپیمایی اربعین هستند و انتخابهای آنها محدودتر از قبل شده است.
از طرفی ارزش و جایگاه مذهبی راهپیمایی را نیز به گونهای قرار دادهایم که افراد برای عدم درک زیارت اربعین حسرت نمیخورند بلکه جاماندن از راهپیمایی آن را یک سلب توفیق معنوی برای خویش قلمداد کنند، و یک برنامه نانوشته بر گردن قشر مقید مذهبی گذاشتهایم.
بر اساس این نگاه، بعضی از متولیان دینی و فرهنگی برای جبران این حسرت مذهبی، در روز اربعین برنامههایی را برای پیادهروی مردم به سمت امامزادهها و گلزارهای شهدای کشور تدارک میبینند. ولی باید دانست که اگر رسیدن به کربلا و زیارت امام در روز اربعین برای کسی وجود نداشته باشد، دیگر پیادهروی معنا و مفهومی ندارد و یک ارزش و مناسک مذهبی نیز به حساب نمیآید.
افزون براین، اصالت یافتن پیادهروی موجب میشود به سایر مناسبتهای مذهبی نیز گسترش یابد، مشابه موضوعی که در گسترش سوگواری از ایام محرم به سایر ایام سال شاهد هستیم.
...........
@azadpajooh
۴ شهریور ۱۴۰۳
هدایت شده از خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
📝خاطرات هاشمی - شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۰
🔸هماهنگی با سید حسین مرعشی برای سفر کرمان
🔸دیدار کاظم استادی فرزند آیتالله رضا استادی در مورد انتقال پیام پدرش برای نشر یک کتاب تاریخی
🔸دیدار محمد حسن قلی نماینده وقت الیگودرز در مجلس.
🔸دیدار یدالله رحیمیان از اوضاع حوزه ها و علمای اصفهان
🔻 #تکرار_تاریخ از مرداد ۱۳۸۰ تا مرداد ۱۴۰۳ ؛
ادامه بحث و حواشی رای اعتماد مجلس به کل کابینه دوم سید محمد خاتمی
📌متن کامل روزنوشت:
⭕️ آقاى [حسین] مرعشى، [نماینده کرمان] آمد.در مورد برنامه سفركرمان مذاكرهكرديم. آقای کاظم استادى، با نامهاى از پدرش [آقای رضا استادیمقدم] آمد. كتابى براى تاريخ انقلاب نوشته است؛ توضيحاتى داد و خواستار نوشتن مقدمه توسط من شد. گفتم بررسى مىكنم، اگر كتاب خوب باشد، مىنويسم. با مصاحبه با تعدادي از نيروهاى مبارز و آوردن خاطرات و اظهارات آنها، مطالب خوبى تنظيم كرده است.
⭕️ آقاى [محمدحسن] قلى، نماينده سابق اليگودرز آمد. از مشكلات زندگى و بىخانگى در تهران شكايتكرد وگفت، مىخواهد بهخاطر مشكلات به اليگودرز برگردد. گفتم، به محسن در [شرکت] مترو مراجعه کند.
⭕️ عصر،آقاى [موسى هاشمی] گلپايگانى، سفير جديد در بلاروس آمد. مشورتكرد. قبلاً سفير ایران در اُزبكستان بوده. بلاروس، بهخاطر مخالفت با توسعه ناتو به سوى شرق، با ايران اشتراك نظر دارد. آقاى [یدالله] رحيميان از اصفهان آمد. اوضاع شهر و وضع حوزهها و علما را گفت و در مورد مصوبه مجمع [تشخیص مصلحت نظام]، در خصوص اصلاحات ارضى زمان شاه، صحبت شد.
⭕️ امروز فلسطينىها، با حمله به يك مركز نظامى اسرایيل در جنوب غزه، سه نفر نظامى را كشته و جمعى را زخمىكردهاند. اسراييل مقابله به مثل را آغازكرده است. بعضى از تُندروهاى صهيونى، از جنگ صحبت مىكنند.
⭕️ در اخبار رسانههاى امروز داخل و خارج، اظهارتعجب از بحثهاي مخالفتآميز و تُند مجلس در مورد كابينه و سپس رأى موافق به تمام وزرا[ی پیشنهادی]، زياد است.
😶
۴ شهریور ۱۴۰۳