⭕️ رجل سیاسی و ضد مذهبی
✳️ قانون اساسی : رئيس جمهور باید از بین رجال سیاسی- مذهبی و باتقوا انتخاب شود.
🔹فقهای عظام شورای نگهبان باید توضیح دهند چگونه می توان کسی مانند « همتی» که رسما و علنا از بی حجابی حمایت می کند را به عنوان «رجل مذهبی و باتقوا» انتخاب کرد؟
یعنی در نظام جمهوری اسلامی،«فقه شیعه» این قدر بی ارزش شده که نامزد ریاست جمهوری به خود اجازه می دهد رسما و در رسانه ملی آن را زیر پا بگذارد؟ اگر این شخص در رسانه ملی حرفش را پس نگیرد و به خطای خود اقرار نکند، شما بزرگواران شریک او نخواهید بود؟
▪️حقوق دانان محترم شورای نگهبان باید بفرمایند چگونه فردی مانند همتی که حتی با تذکر نیروی انتظامی به فرد متخلف مخالفت می کند، می تواند به عنوان رئیس جمهور، برای پاسداری از دین و قانون، سوگند یاد کند و مجری قانون اساسی باشد؟ آیا جایی در جهان می شناسید که فردی علیرغم مخالفت رسمی و علنی با اجرای قانون و مذهب رسمی، برای نامزدی ریاست جمهوری تایید شود؟
✳️ مگر فلسفه وجودی فقهای شورای نگهبان پاسداری از شریعت نیست؟ اگر هست چگونه فردی به خود اجازه می دهد با تایید فقهای شورای نگهبان به عنوان رجل مذهبی و باتقوا معرفی شود و در رسانه ملی و برای جمع کردن چند رای، حکم مسلم الهی را زیر سوال ببرد؟
✳️ مراجع عظام و حوزه های معزز علمیه!
اگر چنین فردی، امروز تأدیب و تنبیه نشود فردا باید آماده جمع کردن بساط دیانت از مملکت باشیم! وما علینا الا البلاغ المبین والامر الیکم.
@pas_kouchehaie_enghelab
عملکرد لیبرال ها (جریان هاشمی و اصلاحات)
در سی سال حاکمیت بر ایران :
مافیایی و رانتی کردن عرصه های گوناگون اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و آموزشی( بانک ها، مسکن، آموزش و پرورش، کنکور، دانشگاهها، خودروسازی، خصوصی سازی).
نگاه دلالی، سوداگرانه، سودجویانه و درآمدزا به همه امکانات، عرصه ها و ظرفیتها و منابع عمومی کشور .
خصوصی سازی های رانتی و سیاه کارخانه ها و منابع عمومی.
خودروسازی فاجعه بار و قهقهرایی.
خصوص سازی اموزش و پرورش رایگان.
تمرکزگرایی اقتصادی در کلان شهرها و اجبار میلیونها نفر به مهاجرت به کلان شهرها و ترویج حاشیه نشینی.
ایجاد شکاف طبقاتی زیاد.
دلالی کردن مسکن.
سانسور و پنهان کاری و فراری از شفافیت در عرصه های مختلف .
روحیه تکبر و تفرعن و سرکوب در مقابل انتقاد، پاسخگویی، نظارت همگانی و مردمی بودن.
مخالفت با ساده زیستی و مردمی بودن مسئولین و
ترویج اشرافیت و عادی کردن حقوق های نجومی مسئولین و دادن امتیازات گسترده و حرام به انها و تافته ی جدابافته کردن انها.
بانک داری و بانک سازی افراطی و سرمایه داری گسترده ی بانکها و بی توجهی انها به رونق تولید.
بی توجهی حداکثری به کارگران و حقوق و سرنوشت انها.
ترویج فرهنگ مصرف گرایی افراطی و حرص و طمع مال اندوزی و چشم و هم چشمی و زرق و برق ها در جامعه.
مخالفت با ترویج احکام و ارزشهای دینی.
بی توجهی به تهاجم فرهنگی غرب و ترویج بدحجابی، دختربازی، رواج ماهواره، ابتذال در سینما.
حزب کارگزاران،
اصلا به حکومت دینی اعتقادی ندارند.
سخنگوی انها گفته ما حزب لیبرال دموکرات مسلمان هستیم.
تکنوکرات(فن سالار) و پراگماتیسم(عمل گرا) هستند و اصلا به اخلاق و ارزش و ایدئولوژی در مدیریت اعتقادی ندارند.
این یعنی سکولاریسم عریان...
محمدعلی نجفی از سران حزب کارگزاران، یک زمانی تلویحا گفته بود به حکومت دینی اعتقادی ندارم.
امام راحل، بارها با لیبرالها مخالفت و مبارزه کرد.
رهبری دیروز در ذکر مخالفین حکومت دینی، این نوع از سکولاریسم رو هم نام برد.
اما آقایان مصلحت میدونند که حتما نامزد داشته باشند همیشه...
🔻مدیرمسئول روزنامه اصلاحطلب آفتاب یزد: رئیسی با متانت به سؤالات مجری پاسخ داد/ نامزدهای اصلاحطلبان بازنده اخلاق بودند
🔹منصور مظفری: متاسفانه دو کاندیدای اصلاحطلبان در این مناظره کارنامه خوبی از خود نشان ندادند و برای اینکه بتوانند ضعفهای دولت را بپوشانند، از ابتدا تخریب آیتالله رئیسی را شروع کردند تا به زعم خودشان فضای دوقطبی مهرعلیزاده - رئیسی و همتی - رئیسی را ایجاد کنند. به اعتقاد بنده ما اصلاحطلبان در این مناظره و در بعد اخلاق، بازنده میدان بودیم.
🔹همچنین آیتالله رئیسی در این مناظره دقیقاً به پاسخهایی که مجری برنامه اعلام کردند، پاسخ دادند و با متانت و بزرگواری از کنار تخریبها به خاطر مردم که فشار اقتصادی زیادی را تحمل هستند، گذشت تا خاطر مردم بیش از این مکدر نشود.
🔹به عنوان یک اصلاحطلب میگویم که نمره قبولی در این مناظرات را آیت الله رئیسی دریافت کرد و ما اصلاحطلبان متاسفانه در این مناظره باختیم.
🔴 متن مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰؛
🔸آیت الله رئیسی: اقتصاددانها را به خط میکنم/ زاکانی: آقای همتی شما فقر را قبلا توزیع کرده اید!/ رضایی: هشت سال پیش یک کلید بیخاصیت آمد
✅ مشروح مطلب در 👇
📎 golestanema.com/s/59/74869
♦️جوانترین نامزد انتخابات ریاست جمهوری پدیده روز اول مناظرات!
🔹مناظره اول با تمام پستی و بلندیهایی که برای هر کدام از نامزدها داشت، توانست بیش از گذشته مردم را به تکاپو انداخته و یحتمل آمار مشارکت را تا حدودی نیز افزایش یابد.
🔹هر چند عبدالناصر همتی به جای پاسخ به سوالات، روش حمله و هجوم را در پیش گرفت اما توانست درصدی از آرای جریان اصلاحات را به سمت خود جذب کند؛ هر چند پاسخهای شدید زاکانی و رضایی باعث از دست رفتن آرای بسیاری برای همتی شد!
🔹رئیسی طبق انتظار آرام ظاهر شد، محسن رضایی برخلاف آنچه قبلا دیده بودیم هجوم را اولویت اصلی قرار داد اما در جذب نظر مردم ناموفق بود و زاکانی و جلیلی طبق انتظار عمل کردند. همچنین علیرغم تلاشهای مهرعلیزاده، وی نتوانست در حد یک مدعی ظاهر شود!
🔹آنچه بیش از تمامی پیشبینیها مناظرات روز اول را داغتر میکند، عملکرد منطقی و خاص امیرحسین قاضیزاده است؛ با نگاهی به نظرسنجیها فضای مجازی و تحلیلهای کارشناسی میتوان قاضیزاده را پدیده مناظره اول نامید که توانست آرای بسیاری را به سمت خود جذب کرده و در نقش یک مدعی ظاهر شود.
🔴برتری برنامه و کارنامه انقلابیها بر شارلاتانیزم دولتیها
♦️مناظره اول به پایان رسید. نامزدهای اصلاحطلب و مورد حمایت دولت هر چند سعی داشتند تا نسبت خود با دولت روحانی را انکار کنند از ابتدای مناظرات گارد تخریبی و برچسبزنی به خود گرفتند. همتی که خود را شخصیت دانشگاهی معرفی کرده بود، خیلی زود سیاسیکاری را به اوج رساند و با ادبیاتی متکبرانه و البته بدون ارائه برنامه خود را تنها کاندید مقابل سیدابراهیم رئیسی معرفی کرد. شخصیت مغرورانه و غیرعلمی همتی کار را به جایی رساند که نه تنها همه نامزدهای حاضر در مناطره را فاقد سواد معرفی کرد که حتی رئیس خود یعنی حسن روحانی، که او را سالها به عنوان رئیسبانک مرکزی منصوب کرده بود فاقد نگاه اقتصادی معرفی کرد تا شاید بتواند بین خود و وضع موجود فاصله گذاری کند.
♦️عبدالناصر همتی عصبانی و بدون برنامه سعی داشت تا احساسات نیروهای رادیکال اصلاحطلب را تحریک کند و حداقل خود را جزو چند گزینه جدی مطرح کند. همتی در طول مناظره سعی کرد تا فضای سرکوبگر و خشن از رئیس دستگاه عدلیه نشان دهد و با نمایش درخواست اماننامه چهرهای دیوارکش از او تصویرسازی کند اما با این وجود هم بارها مجبور به اعتراف به خدمات تحولی و مهم رئیسی شد و حتی به سابقه تقدیر خود از وی اشاره کرد.
♦️مهرعلیزاده نیز با انشاخوانی سعی داشت تا خود را گزینه اصلی اصلاحطلبان معرفی کند. او که ترجیح داده بود خود را به عنوان دولت سوم خاتمی و نه دولت سوم روحانی معرفی کند با بیادبی و تکهپرانیهای سرد همچون سندروم پست بیقرار و یا برچسب بیسواد زدن به رئیسی خود را به گونهای مطرح کند.
این نامزد ریاست جمهوری که از مسیولیت در ورزشهای باستانی به اداره استانداری رسیده و حالا مدعی ریاست جمهوری است، حتی مدرک دکتری حقوق سیدابراهیم رئیسی را هم منکر شد تا شاید جلب توجه کند.
♦️اما در مقابل سیدابراهیم رئیسی وارد این بازی از پیش طراحی شده نشد و با آرامش آنها را به رعایت اخلاق دعوت کرد. این اقدام اصلیترین دلیل رفتارهای عصبانی و پراسترس دو نامزد اصلاح طلب شد و منجر به این گشت تا همتی هم برای حرف زدن با مردم همچون مهرعلیزاده دست به روخوانی انشاهای خود شود.
♦️رئیسی به پشتوانه کارنامه قوی و تحولگرای خود توانایی تغییر وضع موجود به نفع مردم را نشان داد و با پاسخ به سوالات بدون حاشیهسازی به صورت تخصصی از راهکارهای رفع زمینخواری تا مساله تولید و نبود عزم جدی برای مانعبرداری از مسیر تولید و اشتغال گفت. او برخلاف دیگر نامزدها حتی از اهمیت و مشکلات زیرساختی در فضای مجازی گفت و نگرانیهای نسل جدید در خصوص همین مسائل را به زبان جوانانه مطرح کرد تا تفاوت نامزدهای تخریبچی با مدیر دغدغهمند و جهادی و مسالهشناس مشخص شود.
♦️آنچه مشخص است نداشتن کارنامه مثبت، برنامه هدفمند برای اداره کشور و داشتن سابقه ناکارآمدی هشت ساله در نامزدهای اصلاح طلب آنها را در ضعف جدی قرار داده و به اقدامات تخریبی کشانده است. این مساله اما با مدیریت نامزدهای انقلابی و پاسخهای رئیسی نتوانست راه به جایی ببرد.
🌍
🔴 در امتداد موسوی و زهرا رهنورد
♦️عبدالناصر همتی و محسن مهرعلیزاده در مناظره اول خود با ادای جملاتی به زبان آذری، سعی کردند تا توجه مردم آذری زبان کشور را به خود جلب کنند.
♦️همتی در جمعبندی سخنان خود، به زبان آذری از مردم آذری زبان درخواست کرد تا در انتخابات به وی رأی دهند. بهنظر میرسد که همتی و همچنین مهرعلیزاده حساب ویژهای بر تحریک احساسات قومیتی باز کردهاند.
♦️ البته این استراتژی جدیدی نیست. در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ نیز میرحسین موسوی و زهرا رهنورد فکر میکردند با استراتژی «داماد لرستان» و «فرزند آذربایجان» برنده انتخابات خواهند بود. اما پس از عدم توفیق در جلب نظر مردم آذری زبان، جمهوری اسلامی را متهم به تقلب در انتخابات کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آقای رئیسی مایل به ترک آستان قدس رضوی نبودند
♦️رئیس دفتر مقام معظم رهبری:آقای رئیسی چند مرتبه به بنده گفتند که دل کندن از آستان قدس برای ایشان خیلی مشکل بود و حق هم داشتند چرا که همه جای آستان قدس رضوی نور، روشنی و متصل به آسمان است.
♦️ اداره کردن ۳۰ میلیون زائر با ملیتها و مذاهب مختلف کار آسانی نیست چرا که باید وسایل آسایش این تعداد زائر فراهم شود و آقای رئیسی همین کارها را دوست داشتند اما مقام معظم رهبری به ایشان تاکید کردند که اگر شما در مسئولیت جدید خود گره از کار یک مسلمان بگشایید، ثواب بیشتری خواهد داشت.
🔴 به نظر من، حُسن ختام مناظره اول، مهمترین و بهترین نکته را آقای #رئیسی گفت و آقای #جلیلی بر آن صحه گذاشت. آن این بود: جایگاه رئیسجمهور و مدیریت رئیس جمهور. ضمن ارائه #برنامه، اجرا و مدیریت این برنامه ها نیاز به یک #مدیریت_قوی و جهادی دارد. یک کسی که بتواند مقتدرانه تصمیم بگیرد و اجرا کند.
✅ #داود_مدرسی_یان
🔴 #مناظره_اول تمام شد و مردم دیدند چه کسانی با اخلاق و ادب نظرات خود را طرح کرده و طرح و برنامه ارائه دادند و چه کسانی هم با اهانت و تهمت به بقیه پریدند و یک خط #برنامه هم ارائه نکردند!
✅ #داود_مدرسی_یان
🔴 انصافاً خارج از بحث #انتخابات، یعنی یه همچی فردی، رئیس بانک مرکزی دولت جمهوری اسلامی است؟ نه ادب و نزاکتی، نه علمی و سوادی، نه طرح و برنامهای!! البته دولتی که رئیسش روحانی باشد، حضور مدیرانی چون #همتی طبیعیه!
مردم عزیز ببینید ۸ سال این جماعت رو گرده ما سوار بودند که وضعیت اینه!
✅ #داود_مدرسی_یان
اگر بعداز مناظره رای کسانی که دارای برنامه و در صدد اثبات خود بودند رشد کرد شاخصی از عقلانیت معاش و غلبه #گفتمان_برنامه_محور است
اگر رای کسانی که فقط در صدد حمله به این و آن یا قوانين کشور بودند رشد کرد شاخصی از غلبه علقه منفی گرایی و احساسات در رای دهندگان و بازگشت به نتیجه٩۶است
🔗 Dr_A_Ganji
🔴امام صادق(ع) الگوی مناظره اخلاقمحور
🖊احمدحسین شریفی
🔶عصر امام صادق علیه السلام از حساسترین دوران سدههای اولیه اسلام است. عصر درگیریهای بزرگ و خونین سیاسی میان امویان و عباسیان است. عصر اغتشاشات و انقلابهای خرد و کلان و مستمر در گوشه و کنار جهان اسلام است. افزون بر همه اینها عصر بروز نحلهها و مذاهب گوناگون فکری و مذهبی و فقهی است. عصر برخورد اندیشههاست. عصر مباحثات و مناظرات علمی و دینی بسیار پررنگی است.
🔶نوع مواجهه آن حضرت با گروههای فکری و مذهبی و دینی و معنوی فراوانی که مطرح میشد، میتواند به عنوان الگویی معصومانه و الهی و اخلاقی برای همه پیروان راستین آن حضرت و همه حقطلبان باشد.
🔶#امام_صادق(ع) هم خود اهل #مناظره بود و دهها مناظره کوتاه و بلند از آن حضرت در منابع حدیثی و تاریخی نقل شده است؛ و هم شاگردان خود را برای مناظرات علمی و مذهبی آماده میکرد و تشویق میکرد.
آن حضرت:
1.هرگز از موضوع مناظره خارج نمیشد.
2.هرگز به طرف مناظره خود حتی اگر ملحد بود، توهین و بیاحترامی نکرد.
3.هرگز به دنبال تحریک عواطف و هیجانات و احساسات طرف مقابل یا شنوندگان مناظره نبود.
4.هرگز برای فرار از پاسخگویی، شخصیت طرف مناظره را هدف قرار نداد.
5.هرگز از فضای عقلانیت در مناظرات فاصله نگرفت.
6.هرگز برای خوشایند طرف مقابل، از سخن حق خود کوتاه نیامد.
7.البته در مواردی که طرف مناظره در پذیرش حق لجاجت میکرد و بعد از بطلان ادعای خود باز هم بر آن پافشاری میکرد، او را انذار میداد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸به نظر بنده اخلاقمدارانهترین پاسخ به همه اهانتها و تخریبهای ناجوانمردانهای که در مناظره اول صورت گرفت، این دو دقیقه بود.
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
💢 هیچ تأسفی نمیخوریم که لیبرالها در کنار ما نیستند، چرا که از اول هم نبودند.
💢 تشکر از شورای نگهبان
#امام_خمینی:
من امروز بعد از دهسال از پیروزى انقلاب اسلامى همچون گذشته اعتراف میکنم که بعضی تصمیمات اول انقلاب در سپردن پستها و امور مهمه کشور به گروهى که عقیده خالص و واقعى به اسلام ناب محمدى نداشتهاند، اشتباهى[تحمیل اطرافیان] بوده است که تلخى آثار آن به راحتى از میان نمیرود، گرچه در آن موقع هم من شخصا مایل به روى کار آمدن آنان نبودم ولى با صلاحدید و تأیید #دوستان قبول نمودم
و الآن هم سخت معتقدم که آنان به چیزى کمتر از #انحراف_انقلاب از تمامى اصولش و هر حرکت به سوى #آمریکای_جهانخوار قناعت نمیکنند، در حالى که در کارهاى دیگر نیز جز #حرف و #ادعا هنرى ندارند.
امروز هیچ تأسفى نمیخوریم که آنان در کنار ما نیستند چرا که از اول هم نبودهاند. انقلاب به هیچ گروهى بدهکارى ندارد و ما هنوز هم چوب اعتمادهاى فراوان خود را به گروهها و #لیبرالها میخوریم.
📚 صحیفه نور، ج۲۱، ص۲۸۵