🔴 شرح درد اشتیاق
💢شرح ماجرای مجروحیت سردار شهید حسین خرازی و درمان او توسط دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت جدید
مجروحیتی که منجر به اغما و قطع دست حسین شده بود و بعدها در بارهاش گفت: «در خلسهای بین زمین و آسمان بودم کسی از من پرسید میخواهی بروی یا بمانی؟ انگار کسی به من گفت: حسین بمان». ماند... و با لشكر سرافراز و خط شكناش، هرجا خطر بود و آتش، ايستاد و جنگید...
📌همینطور که مشغول کار بودم، پنج شش جوان با حالت گریه و التماس آمدند سراغم و گفتند: «فرماندهمان دارد شهید میشود» … با این بچهها رفتیم بالای سر فرمانده مجروح. بچهها دورش حلقه زدند، همگی لهجه اصفهانی داشتند. فرمانده جوان ۲۷،۲۸ ساله به نظر میرسید. دستش از بالای آرنج قطع شده و به پوست وصل بود. سر و بدنش آغشته به خاک و خون بود. در شوک عمیق رفته و هوشیاری نداشت، احتمال دادم زمان زیادی برده تا او را به اورژانس برسانند. در چنین مواقع حساسی که مجروح خاصی با شرایط و موقعیت خاص داشتیم، درست انجام دادن کار برایم در اولویت بود و سعی میکردم درگیر احساسات نشوم. سریع دو کار برایش انجام دادم؛ اول از دست دیگرش که سالم بود، رگ گرفتم و سرم زیاد با فشار وارد رگش کردم. بعد خواستم گروه خونش را تعیین کنند تا به اون خون بدهیم و بعد شروع کردم به کنترل خونریزی. همه این کارها را همان جا بیرون اورژانس روی زمین انجام دادم. رگهایی که از محل قطعشدگی خونریزی میداد، با پنس و نخ بخیه گره زدم. بعد هم با یک پانسمان فشاری محکم روی آن را بستم. دست قطع شده بود و فقط به پوست وصل بود و راهی نداشتم که آن را نگه دارم. در آن محیط خاکآلوده و پر از گل و لای امکان پیوند رگ با پیوند دست نبود. شاید عقبتر و در بیمارستانهای شهر این کار امکان داشت اما این مجروح داشت از خونریزی شهید میشد. با کنترل خونریزی در ناحیه قطع عضو جلوی مرگ او را گرفتیم. حدود یک ساعت سرم و خون به ایشان دادیم تا کم کم حالش بهتر شد.
📌صحنهای که هیچوقت فراموش نمیکنم رابطه بچهها با فرماندهشان بود، اینکه چقدر این بچهها او را دوست داشتند و برایش نگران بودند. همه دورش جمع شده بودند. پریشان و مضطرب به او که در آستانه شهادت بود مثل یک برادر بزرگتر عشق میورزیدند و ابراز علاقه میکردند. به ما هم التماس میکردند که هرکاری که میتوانیم برایش انجام دهیم.
📌آن زمان در جبههها رابطه رزمنده و فرمانده رابطه سردار و سرباز نبود؛ همه به هم برادر میگفتند. این رابطههای خوب و صادقانه اثرگذار بود و باعث همدلی همکاری بین رزمندگان میشد. همه به هم نزدیک بودند و سلسله مراتب خشن و رئیس و مرئوس وجود نداشت. فرمانده کلاسیک نمیتواند این رابطه عاطفی را ایجاد کند.
📌یک ساعت بعد فرمانده کمی هوشیاریاش را به دست آورد از شوک در آمد و فشار خونش قابل اندازه گیری شد. کمکم توانست چند کلمهای حرف بزند. حال همه پرسنل تیم پزشکی با دیدن حال او خوب شد و فهمیدیم کارمان را درست انجام دادیم. وقتی دوباره بالای سرش رفتم، اولین چیزی که پرسید این بود: «بچههایم کجا هستند؟» فکر میکرد بعضی نیروهایش محاصره یا شهید شدهاند. اصرار داشت برگردد خط مقدم که من مخالفت کردم. همان موقع گفتم آمبولانس آماده کردند او را سوار کردند و به عقب بردند. بعدا گفتند او حسین خرازی فرمانده لشکر ۱۴ امام حسین بود.
📚 کتاب شرح درد اشتیاق، خاطرات دکتر ظفرقندی، صفحات: ۱۲۳ تا ۱۲۵
🔺روایت جالب حجت الاسلام یحیی جهانگیری از سفر اربعین ۱۴۰۳
امسال قصد کردم کامل سفر شخصی بروم، کلا شخصی از همه جهات؛ حتی به دعوت دوستان رسانه هم برای همکاری لبیک نگفتم. خواستم کلا در حال و هوای خودم باشم.
■ مسیر بغداد را انتخاب کردم. حتما این مسیر را تجربه کنید. لباسی کاملا عراقی پوشدم و محو در جماعت و جمع شان شدم.
🔹 لازمه شناخت اجتماعی یک جامعه؛ محو شدن در آن است. بگونه ای که عین آن جامعه باشیم. به تعبیر امام علی ع: فَقَدْ نَظَرْتُ فِي أَعْمَالِهِمْ وَ فَكَّرْتُ فِي أَخْبَارِهِمْ وَ سِرْتُ فِي آثَارِهِمْ حَتَّى عُدْتُ كَأَحَدِهِمْ، بَلْ كَأَنِّي بِمَا انْتَهَى إِلَيَّ مِنْ أُمُورِهِمْ قَدْ عُمِّرْتُ مَعَ أَوَّلِهِمْ إِلَى آخِرِهِمْ
■ به معنای واقعی، دین در خیابان راه می رود. به قول غربی ها : religion presented in the roads. اربعین، سوگواره شیعی را از حبس شدن در مسجد و حسینیه به کف خیابان می کشد. آن هم در عصری که ادیان، محصور و محبوس اند در معابد.
🔸 خبری از مگا مواکب نیست. که در یادداشتی نوشتم که محصول زیست عزاداری مدرن است. همه چیز مردمی است: از نوع پذیرایی تا ... لذا دینداری به معنای سنتی را اینجا به قول شلایرماخر، تجربه دینی میکنید و بلکه می چشید.
■ شما در این مسیر، کاملا محو در فرهنگ مواکبی عراقی ها می شوید. هیچ موکب غیر عراقی نیست.
🔹 ۹۰ درصد مواکب، با تم مقتدی صدر است. برای من پژوهشگر، سوال جدی است: محبوبیت فوق العاده این روحانی در عصر مدرن در بین پیر و مخصوصا جوانان.
تازگی کتاب مدارس فکری نجف را خواندم و دوبار هم خواندمش. حتما بخوانیدش!
🔻 علل مختلفی را میتوان برای محبوبیت ایشان شمرد:
۱. کاریزمای شخصی ۲. امید به حوزه غیرساکته( به تعریف پدر مقتدی صدر) نجف در میان جوانان ۳. در قدرت حاکمه نبودن ولی منتقد بودن ۳. توجه به درد مردم
🔸 واقعیت این است که فرهنگ مواکبی در عراق فراتر از کربلا رفته و شما در هر مسیری، نشانی از آن می بینید. گستردگی افقی و زمینی یک ایده و اندیشه، سبب طول عمر زمانی آن خواهد شد. آینده پژوهی من از اربعین، مبتنی بر روندمحوری، حکایت از گستردگی آن در حداقل دهه آتی دارد.
گستردگی فراکانونی، آن بیشک بر گفتمان شدگی (بخوانید این مصاحبه ام را) آن تاثیر جدی خواهد گذاشت .
■ این یک گزارش و سفرنامه شخصی است نه تحلیل و تجویز... لذا در خواست دارم همه عزیزان سفرنامه های خود را بنویسند و به اشتراک بگذارند.
۱۲سال پیش در چنین روزی، ارتش ناتو به بهانه های «انسان دوستانه» به رهبری آمریکا به لیبی حمله کرد و کشوری که بالاترین استاندارد زندگی در قاره آفریقا داشت را به کشوری جنگ زده، تجزیه شده و پارهپاره تبدیل کرد.
لیبی کشوری بود با بالاترین سن امید به زندگی، پایینترین میزان مرگ و میر نوزاد و بالاترین شاخص رشد انسانی در آفریقا
✍ پارتیزان پلاس
🔻تمکین به زیاده خواهی
🔸آقای عراقچی با بیان اینکه احیای مذاکرات به آسانی گذشته نیست، گفت: برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست و حتما این سند باید دوباره باز شود و قسمتهایی از آن مورد تغییر قرار بگیرد و این کار آسانی نیست. مذاکرات جدیدی باید شکل بگیرد و شرایط در اروپا سخت است و در آمریکا گرفتار انتخابات هستند کار آسانی نخواهد بود، ولی آن را برای خود تکلیف میدانیم.
🔹این عملا یعنی آغاز تمکین به زیادهخواهی آمریکا و سه کشور اروپایی برای انجام مذاکرات برای رفع نواقص برجام، همان چیزی که ترامپ به بهانه مطالبه آن از برجام خارج شد. روی زمین یعنی ابدی شدن تعهدات ایران؛ تحمیل تعهدات جدیدموشکی و تسلیحاتی به ایران؛ و مذاکرات منطقهای برای حذف گروههای مقاومت و ...
🔸یعنی بعد از پرداخت هزینه بسیار و دستاورد به قول رییس اسبق بانک مرکزی سیف تقریبا هیچ! به نقطه صفر امتیازدهی برگردیم و خودمان را زیر ماشههای جدید ببریم!
🖌صادق شهبازی
🔴استعمارگران در تمام تاریخ استعماری ۵٠٠ ساله خود تلاش کردهاند که دلیل برتری و توفق سیاسی و اقتصادی خود را به تلاش بیشتر، ژن برتر، و تیزهوشی بیشتر خودشان ارتباط دهند.
🔸درست مانند چیزی که کاملا هریس در سخنرانی دیروزش گفته و این عاریایی خرفت و این برده تسلیم بر آن صحه گذاشته.
🔹آمریکایی ها اما نمی گویند اگر بنا به تلاش بیشتر است، چرا مردم استعمار شده و زیر ستم آمریکا به برتری نرسیدهاند؟ مگر مردم دیگر جاهای دنیا تلاش نمیکنند؟ چرا این منطق سرمایهداری جنگ اینجا لنگ میزند؟
🔸 برتری شما نه از تلاش بیشتر، که ماحصل ۵ قرن برده داری، اشغال اراضی، غارت سرمایههای ملل دیگر و خونریزی و در یک کلام سرمایهداری سرنيزه و تفنگ و مجتمع های صنعتی تسلیحاتی شما بوده است.
#منطق_سرمایه_داری_جنگ
امروز همزمان دو تصویر و ویدئو از مسعود پزشکیان و سعید جلیلی بیرون آمده است.
🔹در ویدئو یک چهره پانترک ضدملی با نام رشید دانشجویی که قبلا هم درمصاحبه با #پزشکیان جنجال آفریده بود، دوباره با او دیدار و عامدانه از واژه ملت آذربایجان استفاده کرده. پزشکیان هم با سکوتش این جعل شرم آور را تایید کرده است. جالب اینجاست که اینگستاخی و سکوت رئیس جمهور هیچ بازنشری پیدا نکرده و رگ غیرت ملی را برنیانگیخته است!
🔸 تصویر اما متعلق به جلیلی است که به یک موکب مقاومتی در راهپیمایی اربعین رفته و یک نفر از گردانندگان موکب برای لحظاتی چفیه نمادینی از پرچم فلسطین و عراق (که نشانگر موفقیت راهبرد ایران در اتحاد کشورهای منطقه ضد اسرائیل است)بر روی دوشش انداخته و یک کوله پشتی به او هدیه داده است؛ پول پاش های مجازی، تروریست های سایبری را به خط کرده اند تا بگویند این جانباز وطن ضد ملی است!
انتخابات تمام شد. از این به بعد باید جواب بدهید آقایان دولت و مجلس!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاول دوروف مالک تلگرام از جمهوری آذربایجان به فرانسه سفر کرده بود که در فرودگاه بورژ هنگام پیاده شدن از هواپیمای شخصیاش بازداشت شد.
🔹پاول دوروف از سال ٢٠١٧ در دبی زندگی میکند و تابعیت امارات را دارد. موسس تلگرام امشب بر اساس حکم قضایی فرانسه بازداشت شد. برخی رسانه ها مدعی شدهاند دوروف به علت عدم همکاری با دولت فرانسه بازداشت شده است و انتظار می رود در برابر قاضی حاضر شود.
مصباحیه ...
تتو آرمین سهرابیان! کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال دقیقاً کجاست؟
آرمین سهرابیان: سرباز ایران هستم و عذرخواهی میکنم
تمام تلاشم این است که بتوانم دلخوریهای چند روز اخیر را جبران کنم و در راستای ارزشهای حاکم بر کشور و ایران عزیز گام بردارم
اتفاقی شکار رسانهها شدم و هیچ وقت قصد خودنمایی یا انجام رفتاری خارج از عرف را نداشتم
در راستای حاکم شدن ارزشهای فرهنگی جامعه، به نوجوانان و جوانان توصیه میکنم که در رفتارهای هیجانی گرفتار نشده و به فرهنگ اصیل ایران اسلامی پایبند باشند.
😶 معلومه ترسیده که اینقدر حزب اللهی طور،
حرف زده ...!
از نفت ما میلیاردی میخورن،
فرهنگ کفرآلود غربی رو هم ترویج میکنن...
خیلی خوشبختیم...