هدایت شده از علی قلهکی | طلسمات
#بسیار_مهم
🔹فیلم کامل و بدون سانسور مصاحبهیِ جنحالیِ "عباس پالیزدار" (هر چه تلاش کردم نشد که بر روی کانالم در ایتا بارگذاری کنم؛ از کانالم در تلگرام ببینید که لینکِ آن پیوست پست است)
🔻پینوشت: همهیِ صحبتهایِ پالیزدار مورد تایید نیست و طبیعتا نقد وارد است، ولی فیلم کامل را ببینید تا به زودی در مورد محتواهایِ ذکر شده، بنویسم!
#علی_قلهکی
▪️برای دیدن فیلم مصاحبهی "عباس پالیزدار" عضو کانال تلگرام شوید👇👇👇
https://t.me/+k5vwYFON3XU1OWY0
پالیزدار صوتی.amr
13.9M
#بسیار_مهم
🔹صوتِ کامل و بدون سانسورِ مصاحبهیِ جنحالیِ "عباس پالیزدار" (نسخهیِ کم حجم)
🔻پینوشت: همهیِ صحبتهایِ پالیزدار مورد تایید نیست و طبیعتا نقد وارد است، ولی صوت کامل را بشنوید تا به زودی در مورد محتواهایِ بیان شده، بنویسم!
#علی_قلهکی
هدایت شده از خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
📝خاطرات هاشمی - شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۰
🔸ادامه سفر به مشهد و بازدید از طرح های آستان قدس رضوی
📌متن کامل روزنوشت:
⭕️ با صداى مناجات سحر بلندگوى حرم بيدار شدم و ديگر نخوابيدم. نماز و زيارت و خواندن گزارشها و سپس با آقاى [علی] كريمى[قدوسی]، [قائممقام تولیت آستان قدس رضوی]، براى بازديد ازكارخانه توليد خميرمايه به منطقه چناران رفتيم. مديران كارخانه توضيح دادند. ماشينآلات دست دوم، با ظرفيت هفت تُن در روز. باکتری اصلى را وارد مىكنند و با استفاده از ملاس چغندر وكمى ويتامين، در مدت دوازده ساعت، از باکتری خمیرمایه به اندازه سر سوزن، هفت تُن تكثير مىشود. محصول خميرمايه تر است و اگر بخواهند خشك كنند، بايد ماشينهاى جديد بياورند.گفتند، بسيارى از نانواييها ترجيح مىدهند از جوش شيرين براى تخمير استفاده كنند و مسایل بهداشتى و اقتصادى جامعه را ناديده مىگيرند و بايد وزارت بازرگانى آنها را وادار نمايد. هنوز كارخانه ضررده است و با سرمايه از آستانقدس، پنج كارخانه ديگر هم اخيراً ساخته شده؛ پايه از دولت سازندگي است. مصاحبهاى در مورد خميرمايه انجام و اهميت آن را در بهداشت تغذيه و جلوگيرى از ضايعات نان، توضيح دادم.
⭕️ سپس به بيمارستان آموزشى درحال ساخت [320 تختخوابى امامرضا (ع)] رفتيم. با 40 هزار مترمربع زيربنا و 40 هكتار زمين در منطقه خوب شهر و حدود 15 ميليارد تومان هزينه ساختمان و توضيحات را شنيديم. ترديد است، مصلحت باشد كه آستانقدس بيمارستان را به صورت انتفاعى اداره كند.
⭕️ به مقر برگشتم. پس از نماز، در جمع علما كه به ناهار دعوت شده بودند، شركتكردم. صحبت كوتاهى به خواست آنها در مورد اوضاع افغانستان و سياست آمريكا نمودم. پس از ناهار،كمى استراحت كردم.
⭕️ ساعت سه و نیم بعد از ظهر، براى بازديد از متروي مشهد رفتيم. اعضاى شوراى شهر و شهردار بودند. از ابتدا تا انتهاى خط، حدود 18 كيلومتر رفتيم. 25 درصدكار انجام شده و روش كمهزينهاي دارند. امسال هنوز اعتباراتشان را ندادهاند. به خواست آنها، به عنوان پدر مترو در ايران و در مشهد، مصاحبه كوتاهى انجام دادم و تشويق كردم.
⭕️ بعد از نماز، براى مراسم غبارروبى به حرم شريف رفتم. با آقايان [واعظ] طبسى و [سیدهاشم] رسولى محلاتى و [مهدی عبادی]، امامجمعه مشهد و آقاى [سیدحسن] مرتضوى [شاهرودی]، براى بيرون بردن نذورات و غبارروبى اقدام كرديم. همراهان و شخصيتهاى شهر در مراسم بودند. با بدرقه مسئولان و آقاى طبسى، ساعت شش بعد از ظهر به سوى تهران پرواز كرديم. به نيمه دوم مسابقه فوتبال ايران و ايرلند رسيدیم: ايرلنديها، دو بر صفر، جلو هستند.
#خاطرات_هاشمی
😶
🔺زحمت احیای تراث!
💢مرحوم #محمدحسین_کلباسی در احیای آثار علمای سلف تلاشی وافر داشت؛ بدون اینکه نام و نشانی از خود برجای گذارد. یکی از صدقات جاریه ایشان چاپ کتاب «عقد الدرر في اخبار المنتظر» از يوسف بن يحيای شافعي است.
🔹ایشان با سفری به آلمان در سال 1365ش میکروفیلمی از نسخه خطی کتابخانه سلطنتی برلین غربی تهیه کرد و با سفری غریبانه و پرهزینه به مصر، در طول شش ماه، نسخه برلین را با نسخه "كتابخانه معهد المخطوطات العربية" مقابله کرد.
🔸سپس با تحقیق دکتر عبدالفتاح محمدحلو در قاهره چاپ کرد. وقتی پس از این همه زحمت به ایران برمی گشت فقط یک نسخه از این کتاب ارزشمند را با خود به ایران آورد و هیچ جا نامی از خود به میان نیاورد. بعدها این کتاب در تهران، بیروت و ریاض هم به چاپ رسید.
📚تربت پاكان قم، عبدالحسين جواهركلام، ج 3، ص 1403
﷽
#تقویم_علما
📅 امروز یکشنبه
☀️ 20 #آبان ماه 1403 شمسی
🌙 8 #جمادی_الاولی 1446 قمری
☀️#شمسی
➕درگذشت سید جواد قمی از فقها و اساتید سطح عالی در حوزه علمیه قم (۱۲۶۴ش)
➕ درگذشت ملااحمد خویینی قزوینی فقیه و محدث شیعی (۱۲۶۸ش)
➕ در گذشت سید محمد بهبهانی
عضو مجلس مؤسسان در زمان رضاخان و واسطه بین مراجع تقلید شیعه و مردم با دربار، در دوران محمدرضا شاه (۱۳۴۲ش)
➕ درگذشت سیدابوالفضل خسروشاهی از مجتهدان شیعه(۱۳۶۵ش)
🌙 #قمری
➕ درگذشت آیت الله محمدابراهیم کلباسی معروف به حاجی کرباسی از فقهای شیعه و مراجع تقلید اصفهان (۱۲۶۲ق)
➕ درگذشت سید محمدباقر خوانساری از فقها و شرححالنویسان شیعه (۱۳۱۳ق)
#تقویم_علما
🌺🌺🌺🌺🌺
🔰درگذشت آیت الله محمدابراهیم کلباسی معروف به #حاجی_کلباسی از فقهای شیعه و مراجع تقلید اصفهان (۱۲۶۲ق)
💠حاجی کلباسی (۱۱۸۰-۱۲۶۱ق)، محمّدابراهیم بن محمّدحسن کلباسی هروی اصفهانی، مشهور به حاجی کلباسی، از مشاهیر فقهاء و مجتهدین و اکابر علماء و محقّقین اصفهانی در قرن سیزده هجری قمری بود.
🔹وی در 19 ربیع الثانی ۱۱۸۰ق ( 2 مهر 1145ش) در اصفهان دیده به جهان گشود و از 10 سالگی به مدت 7 سال تحت تربیت حکیم بیدآبادی قرار گرفت و در 17 سالگی به حوزه درسی بزرگان اصفهان وارد شد.
🔅 ایشان پس از تکمیل تحصیلات در اصفهان، عازم عتبات عالیات شد و از محضر سید مهدی بحرالعلوم و محمدباقر وحید بهبهانی، سید على طباطبایى و شیخ جعفر کاشف الغطاء استفاده کرد و به درجه اجتهاد نائل آمد اما به علت فرو ننشتن عطش آموختن، رهسپار قم و کاشان گردید و از میرزای قمی و ملامهدی نراقی استفاده کرد.
🔸ایشان از احراز مقام مرجعیت، از کاشان به اصفهان بازگشت و به تدریس فقه و اصول پرداخت و شاگردان زیادی را پرورش داد که از جمله آنها ملاهادی سبزواری، شهید مدرس و میرزای شیرازی است.
⚡️از ایشان آثاری بر جای مانده است که برخی از آنها عبارتند از اشارات الاصول، هدایه المسترشدین و منهاج الهدایه الی احکام الشریعه و فروع الفقه.
▪️وی سرانجام در 8 ماه جمادی الاولی ۱۲۶۱ق ( 25 اردیبهشت 1224ش) درگذشت و مقابل مسجد حکیم اصفهان مدفون شد.
#زندگی_نامه