مصباحیه ...
🗣 هاشمی رفسنجانی به آیت الله خامنهای: روز قیامت از من و شما میپرسند، اگر برعهده میگیرید من حرفی ن
🔴 انتشار سخنان هاشمی رفسنجانی در جواب رهبر انقلاب!
🔹 وقتی سایت رهبری سخنرانی سانسور و تقطیع شده حضرت آقا را بعد از ۱۰ سال منتشر میکند واقعاً نمیفهمند که طرف مقابل این چنین مقابل به مثل می کنند!
🔥 Moohem
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 کنایه دلاوری، مجری تهران۲۰
به جلسه امروز خود تعریفی روحانی از خودش:
امیدواریم دولت جدید به گونهای کار نکند که بعد از ۸ سال فقط خودش بماند که در مجلسی بنشینند و بگویند ما خیلی خوب بودیم!
#لیبرالیسم_هاشمی
#برهوت_نظارت
دولت مستغرق
سرمقاله روزنامه جوان -عبدالله گنجی
دولت روحانی بالاخره در فرجه قانونی به پایان رسید و دولت مستعجل نشد، اما دولت مستغرق بود. در مسائل فرو رفته بود و بسیاری از شاخصها را فرو برد. بسیاری از مردم عادی را سیاسی کرد و رشد اعتراضات در ایران رکورددار شد. اینکه بگوییم دولت روحانی هیچ اقدام مثبتی نداشت قطعاً بیانصافی است، اما اگر بیان مردم شاخص اندازهگیری است، رضایتی را حس نمیکنیم. خروج ایران از بند هفتم منشور شورای امنیت یا توجه ویژه به افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی نمونههای خوبی از هزاران کاری است که روحانی به صورت تکموردی انجام داد. در تحلیل چگونگی عمل دولت روحانی صرفاً نمیتوان به تحلیل سیاسی یا اقتصادی بسنده کرد. در تحلیل دولت روحانی باید جایگاهی برای مسائل اعتقادی باز کرد که در ادامه خواهد آمد. برخی دولت روحانی را بدشانسترین دولت بعد از انقلاب اسلامی میدانند که البته بر سر مفهوم کلمه شانس معمولاً در ایران مناقشه است. این شانس را باید به حوزه اعتقادی برد و براساس قاعده «نزن در کسی را که میزنند درت را» تحلیل نمود.
به زعم نگارنده نمیتوان دولت روحانی را بدون توجه به محورهای زیر فهمید، قضاوت کرد و در تاریخ ثبت نمود.
۱- درست است که تحریم یکی از عوامل ناکامی دولت روحانی بود، اما روحانی قبل از گرفتار شدن در کارنامه و برنامه و کارآمدی، گرفتار تنشهای زبانی شد. شاید ۵۰ درصد مشکلات روحانی به زبان وی برگردد. هر جا کم میآورد به بدترین شکل از زبان استفاده میکرد. ادبیات، الفاظ و مفاهیم وی جبههای را علیه وی گشود که فراتر از جریان و جناح بود و تا کف خیابان گسترده شد. زبان توهین برجسته بود. رقابت با نظام برای «رأی سیاه» در سال ۹۶ مشهود بود و تقریباً چیزی باقی نگذاشت. هر آنچه گفت امروز آیینه نقد او شد که «شما مذاکره بلدید؟ شما بلدید با دنیا حرف بزنید؟ آب و صابون، قتل و اعدام» و... محتوای وی در سال ۹۶ بود. با فهم اعتقادی میتوان گفت دولت دوم روحانی دولت رنج و درد بود که هم برای خود او و هم برای مردم این درد و رنج ملموس بود.
۲-روحانی لباس پیامبر پوشیده، اما برخلاف امام جنبههای معنوی /اخروی/فرهنگی / روحی را منتزع از حکومت میدانست و حکومت را مسئول یک بعد از حیات آدمی میدانست. بودجههای نهادهای فرهنگی با هدف ایجاد اعتراض و لوثشدگی به شبکههای اجتماعی فرستاده میشد تا مقابل معیشت مردم قرار گیرد و امثال زیباکلامها آن را مقابل محیط زیست و ... قرار دهند و به سخره بگیرند. روحانی به کار فرهنگی توسط نظام سیاسی اعتقادی نداشت و از بازگو کردن این بیاعتقادی ابایی نداشت.
۳-روحانی تیم منسجم نداشت. برای رأیآوری از راست عبور کرده بود و در به کارگیری چپها هم محتاط بود و هم بعضاً مانع داشت. بنابراین، عموماً سراغ کسانی میرفت که وسط لحاف خوابیده بودند و وقتی هم برای آنان نمیگذاشت. گرفتار روشنفکری و تساهل در مدیریت شده بود. هر کس هر کاری میخواست در دولت بکند راحت بود.
۴- روحانی جز مذاکره نسخهای نداشت و توسعه ایران را صرفاً در سرمایهگذاری خارجی آن هم از مسیر غرب میدانست و، چون اعتقاد نداشت که مشکل غرب با ما بر سر «وجود» است نه «حدود»، فرصت را از دست داد. هم به ظرفیتهای داخل باور کمی داشت و هم شرق را ناآرام و نامطمئن کرده بود.
۵ - رئیس شورای عالی امنیت ملی بود، اما بارها و خصوصاً روزهای سی و یکم شهریور تلاش کرد ارتش و سپاه را مقابل هم قرار دهد یا ارجحیت یکی بر دیگری را تبیین کند و تا مرز جدایی ارتش از حکومت و قرار گرفتن آن در کنار مردم پیش رفت. خود ارتشیان از همه متعجبتر شده بودند.
۶- روحانی درباره کارهایی که معلوم نبود چه سرنوشتی داشته باشند با یقین صحبت میکرد و وعده میداد و دولت را بیاعتبار میکرد. وقتی میگفت «والله قسم اگر مسائل کشور راه حل نداشت نمیآمدم» و بعد از مفاهیمی مانند «نمیگذارند» یا «نمیتوانم بگویم» استفاده میکرد که از آن دو برداشت میشد؛ یا بیعرضگی را پنهان میکرد یا از ساختار قدرت داخلی و ماهیت و مواجهه امریکا با ایران بیخبر بود که هر دو آن سؤالبرانگیز است.
۷ - مدیران ارشد روحانی عمدتاً ارضای مالی شده بودند و میلیاردر بودند، حقوق دولتی برایشان جذابیتی نداشت. ابایی نداشتند که در رسانه بگویند پورشهسوار میشوند یا عید نوروز به فرزندان سکه میدهند یا فرزندان در فرنگ هستند. این افراد به قول جهانگیری با پول زیاد خوب کار میکردند، اما اهل دردسر و سختی و بحران نبودند. بعضی مدیران یا خانواده آنها به چهار سال یا هشت سال دولت به عنوان فرصتی برای فربگی اقتصادی نگاه میکردند که در این دولت رکورددار پروندههای فساد شدیم.
۸- روحانی حرمت اعتدال را نگه نداشت.
در داخل هیچ کس نفهمید اعتدال یعنی چی؟ ۴۵ توهین به منتقدان واقعی و فرضی، و ۳۰ مورد تقابل کلامی علنی با رهبری مواردی بود که جبهه انقلاب را فراتر از کارنامه روحانی برد و گویی دعوا به مبانی رسیده بود.
۹- روحانی هر جا تحت فشار اصلاحطلبان- رأیدهنده- قرار میگرفت راه خلاصی را بلد بود؛ یا ابهامسازی با کلام میکرد یا رفراندوم را طرح میکرد یا گزاره «نمیتوان گفت» یا «اجازه نمیدهند»، یا «اگر با ما بود چه میکردیم» را به کار میبرد و گویی اصلاً پیش از ورود به قدرت، ساختار را نمیشناخته است و یا ریاگونه فرار میکرد.
۱۰- زبان روحانی، نخبگان سیاسی و عملکردش، مردم عادی را به تقابل با وی کشاند. در دولت روحانی بسیاری از مردم عادی سیاسی شدند و ناخودآگاه با درک مشکلات اقتصادی ذهن سیاسی یافتند و متوجه حکومت و دولت شدند و قضاوت میکردند. علت مشکلات را فساد میدانستند و... همینجا بخشی از سرمایه اجتماعی سوخت رفت.
۱١-عملکرد دولت روحانی جز خودش و دو، سه نفر دیگر هیچ مدافعی نداشت. در عرصه سیاسی بعضاً اصلاحطلبان به دفاع میآمدند، اما در حوزه کارنامه و عملکرد هیچ کس حاضر به دفاع از دولت نبود. دولت، دولت تنها بود.
اینکه با برشماری بلایا و حوادث طبیعی و عملکرد ترامپ، دولت روحانی را بدشانسترین دولتها بدانیم باید تحلیل اعتقادی شود. روحانی با لباس پیامبر بود، اما در پوشش نظام دینی، عملگرایی سکولار را برگزید و خداوند نیز اکثر مسیرهای توفیق را برای وی سد نمود. سیل ویرانگر بیسابقه، تحریم بیسابقه، پدیدههای امنیتی نادر، سلسله زلزلهها، خشکسالی مفرط و تصمیمات فاحش اشتباه برای هجو و تخفیف روحانی دست به دست هم داده بودند.
نگارنده با توجه به هویت و کسوت روحانی معتقد است عزت اجتماعی روحانی افول کرد و مگر نه این است که عزت دست خداست؟
١٢-سیاستهای کلی نظام که نقشه راه و ریل قوای کشور است، بعضاً با بیمهری روحانی مواجه یا با اکراه انجام شد. اشتیاق برای پیوستن به معاهدات بینالمللی پررنگ بود که سند ۲۰۳۰ و معاهده آب و هوایی نمونه آن بود. دولت در حوزه عمران و در شرایط سخت ارزی تلاشهای نسبتاً خوبی کرد، اما فضایی که روحانی با زبان علیه خود ایجاد کرده بود باعث بسته شدن چشمها و گوشها شده بود و هر قدر فریاد میزد که دولت افتخارات دارد، کارهای بینظیری کرده و مصداق میآورد، اما گوشی بدهکار نبود. این گوشهای جناح مقابل نبود که بدهکار نبود. گوشهای جریان همسو و مردم نیز بدهکار نبودند و این ظلم از ناحیه روحانی هم به همکارانش شد و هم به خودش. معتقدیم گلاویز شدن با راه و اهداف الهی امام عزت را از بین میبرد، حرف و عمل روحانی از این منظر باید بیشتر مورد تحلیل و مداقه قرار گیرد.
١٣-از آن طرف جهانگیری میگفت این ما هستیم که به قرارگاه خاتم پروژه میدهیم، میتوانیم ندهیم یا پس بگیریم (در پاسخ به زیباکلام)، اما روحانی ابایی نداشت که سپاه را مداخلهکننده در اقتصاد بداند. در درون حاکمیت دشمنانی را مانع کار دولت برای مردم بداند... امروز پروژه سپاه ساخته را افتتاح میکرد و فردا به خاطر دستگیری فلان فرد نزدیک به خود به سپاه حمله میکرد. ظرفیتهای کوچک بیرون دولت مورد بیمهری روحانی بود که اگر نبود آنان را به کمک خود در شرایط تحریم میآورد. البته آنان بعضاً ایثارگرانه آمدند، اما دولت میلی به همافزایی نداشت و چالش با آنان را واجد تولید سرمایه اجتماعی اختصاصی برای دولت میدانست که نشد. این آیینه عبرت مقابل همه دولتها از جمله دولت رئیسی است؛ نه خداوند عزت را تضمین کرده است و نه مردم عقد اخوت بستهاند و نه نظام از اصول و چارچوبهای امام عدول خواهد کرد. نمیدانیم دولت رئیسی در عرصه کار و عملکرد چگونه عمل خواهد کرد، اما در حوزه زبان که ۵۰ درصد مشکلات روحانی را تشکیل میداد سرمایهای نخواهد سوزاند.
🔗 Dr_A_Ganji
👆👆👆👆👆
✅ یادداشت بسیار عالی استاد دکتر عبدالله گنجی...
آسیب شناسی بسیار دقیق، عمیق، جامع و واقع نما
از ۸ سال سیاه دولت حسن روحانی..
حتما بخوانید و تامل و سرمایه گذاری کنید...
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
اینکه میگیم هر #کار_فرهنگی، کار فرهنگی نیست منظورمون همینه!
#روحانی: میخوام از فردا کار فرهنگی کنم!
😅😅😅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 روحانی پس از ریاستجمهوری چه میکند؟
🔹روحانی: کار اصلی من فرهنگی بوده است و از فردا کار #علمی و فرهنگی انجام میدهم.
🔻 پینوشت: پیش از این زمزمههای مبتنی بر تاسیس حوزه علمیه توسط وی به گوش میرسید!!
منظور از کار علمی دقیقا چیست؟!
✅ در ایام سالگرد شهادت تلخ و عجیبِ
مجتهد بزرگ تهران، عالم بصیر و مخلص،
مجاهد فی سبیل الله، فقیه عالیقدر، عبد صالح،
شهید سرافراز آیت الله #شیخ_فضل_الله_نوری هستیم...
یاد و نام و راه پرفروغش گرامی و پررهرو باد...
لذا مجموعه پیام هایی در مورد ایشان و جریان مشروطه ی نافرجام در چند شب در کانال بارگذاری میشود...
🌹🌹🌹
🗓درسالروزمهم شهادت پرعبرت
🏳مرجع مجاهد و استعمار ستیز
🏳یار زعیم کبیر میرازی شیرازی
🏳پیشرو نهضت تحریم تنباکو
🏳منادی مظلوممشروطهمشروعه
🏳مبارز ضدجریان مشروطهغربی
🏳الگوی روحانیت بصیر و انقلابی
🏳شهید غریب، شیخفضلاللهنوری
📲٢٠پستویژهدرکانالقرارگرفت!!!
⚠️توجه؛
🏴سالروز شهادت شیخ فضلالله نوری در روز شنبه مورخ ۱۳/رجب/۱۳۲۷ق مطابق ۹/مرداد/۱۲۸۸ش یک روز بعد از محاکمه و حکم اعدام وی در ۱۲۸۸/۵/۸ توسط شیخ ابراهیم زنجانی و اجرای حکم توسط یپریم خان ارمنی میباشد!
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
📷 👆 آخرین تصویر قبل از شهادت
🚩🏴 سالگرد شهادت مرجع شهید جهان تشیع، حضرت آیت الله العظمی علامه شیخ فضل الله نوری، شهید رابع اعلی الله مقامه الشریف، زعیم نهضت اسلام خواهی مشروطه (مشروعه) بر ولایتمداران، تسلیت باد.
🌹شهادت: ۹-۱۱ مرداد ۱۲۸۸ هجری شمسی(۱۳ رجب ۱۳۲۷ ق) توسط عوامل دین ستیز جریان غربگرا و انگلیسی مشروطه
◽️انسان نماهایی که با فرهنگ غرب آمیختند
◽️نقشههای شوم، بهر دین ستیزی ریختند
◽️علامه شیخ فضلالله را از بغضِ با دین نبی(ص)
◽️روز #میلاد_امام_علی (ع) بر دارِ کین آویختند
◽️مسببین دستاربند، این ننگ را تا ابد بر خود خریدند![۱]*
أَلَا لَعْنَةُ اللَّهِ عَلَيْ القوم الظَّالِمِينَ
[۱]* اشاره ایست به مُعَممینِ بی بصیرتِ مشروطه طلب، که با عملکرد نادرست خود باعث بردار شدن علامه شیخ فضل الله نوری(ره) شدند
🌺 جهت شادی روح مرجع سربدار مشروطه🔰
«رحم الله من یقرأ الفاتحة مع الصلوات»
اللّهُمَّ صَلّ عَلَی محَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجّل فَرَجَهُم
🌹🌹🌹
🌹 آیت الله بهجت(ره): شیخ فضلالله نوری از لحظهای که دید #انگلیس مشروطه را تایید میکند، مخالف مشروطه شد
♦️مرحوم شیخ فضل الله نوری هم در اول با مشروطه موافق بود، ولی بعد دید مشروطه از سفارتخانۀ #انگلیس تأیید میشود، لذا از همان لحظه برگشت و مخالف شد و گفت: مشروطه باید مشروعه باشد.
🌹در محضر آیت الله العظمی بهجت.
ج 2، ص 195، نکتۀ 889.
#شیخ_فضل_الله_نوری
🔻بی بصیرتی برخی علما و روحانیون در جریان شهادت شیخ فضل الله نوری
⬅️ عده ای از روحانی نماها در شب قتل شیخ، مردم را به جشن و چراغانی تشویق و شادمانی کردند، برخی از روحانی نمایان نجف و شهرهای دیگر تلگرافهایی به این مضمون برای یپرم خان(ارمنی) فرستادند، جناب مطیع الاسلام یپرم خان! از زحمات شما در پیشرفت اسلام متشکریم!!!
◾️شما فکر کنید چه مصیبتی برای اسلام از این بالاتر که یک فقیه فرزانه و عالم ربانی به این ترتیب، بدست یک نفر ارمنی کشته شود-حتی تصمیم برای سوزاندن جنازه او نیز گرفته شود- آن وقت افرادی در لباس روحانیت به او تلگراف زده بعنوان اینکه برای پیشرفت اسلام این شیخ را کشته اید از او تشکر کنند، اینجا باید گفت وا اسلاما.
📚 کتاب اسلام مجسم، ج1، ص188 و 189، آیت الله نوری همدانی
🔴روایتی غریب و سوزناک از وقایع بعد از شهادت شیخ فضل الله نوری (۱۱ مرداد ۱۲۸۸)، کیفیت غسل و کفن و دفن ...:
🔸در اثر تلاطم و طوفان یک مرتبه طناب از گردن آقا پاره شد و نعش به زمین افتاد. جنازه را آوردند توی حیاط نظمیه مقابل در حیاط روی یک نیمکت گذاشتند جمعیت کثیری ریخت توی حیاط محشری برپا شد مثل مور و ملخ از سر و کول هم بالا می رفتند همه می خواستند خود را به جنازه برسانند دور نعش را گرفتند و آنقدر با قنداق تفنگ و لگد به نعش زدند که خونابه از سر و صورت و دماغ و دهانش روی گونه ها و محاسنش سرازیر شد . هر که هر چه در دست داشت میزد آنهایی هم که دستشون به نعش نمیرسید تف میانداختند
به همه مقدسات قسم که در این ساعت گودال قتلگاه را به چشم خودم دیدم یک مرتبه دیدم یک نفر از سران مجاهدین مرد تنومند و چهارشانه بود وارد حیاط نظمیه شد غریبه بود جلو آمد بالای جنازه ایستاد جلوی همه دکمه های شلوارش را باز کرد و روبروی اینهمه چشم شُر شُر به سر و صورت آقا شاشید!
▪️تحویل جنازه
عدهای از صاحب نفوذها یپرم ارمنی را از عواقب سوزاندن نعش شیخ و تحویل ندادن می ترسانند . یپرم راضی میشود و می گوید : بسیار خوب ... به نظمیه تلفون کنید که لاشه را به صاحبانش رد کنند. سه نفر از بستگان شیخ شهید و سه نفر از نوکر هایش توی آن تاریکی توپخانه در گوشهای با یک تابوت منتظر تحویل جنازه بودند. آقا لخت و عور آن گوشه همینطور افتاده بود لا اله الا الله جنازه را در تابوت گذاشتیم و با دو مجاهد ما را راهی کردند.
▪️جنازه را وارد حیاط خلوت خانه شیخ کردند. شیخ ابراهیم نوری از شاگردان شیخ جنازه را غسل داد.
بعد کفن کردیم و بردیم در اطاق پنج دری میان دو حیاط کوچک پنهان کردیم.
سر مجاهد ها را گرم کردیم. بعد تابوت را با سنگ و کلوخ و پوشال و پوشاک پر و سنگین کردیم.
یک لحاف هم تا کرده روی آن کشیدیم تابوت قلابی را با آن دو نگهبان سر قبر آقا فرستادیم. متولی قبرستان که در جریان بود مثلاً نعش را دفن کردو آن دو نگهبان با تابوت به نظمیه برگشتند.
صبح اوستا اکبر معمار آمد و درهای اطاق پنج دری را تیغه کردیم و رویش را گچکاری کردیم.
♦️دو ماه بعد از شهادت شیخ در اتاق پنج دری را شکافتیم جنازه در آن هوای گرم همانطور تر و تازه مانده بود. جنازه را از آنجا برداشتیم و به اتاقی دیگر آن سوی حیاط منتقل کردیم و دوباره تیغه کردیم.
♠️ کم کم مردم فهمیدند که نعش شیخ نوری در خانه است می آمدند پشتدیوار فاتحه می خواندند و می رفتند. از گوشه و کنار پیغام میدادند امامزاده درست کردید؟! ۱۸ ماه از شهادت شیخ گذشته بود. بازاری ها بخیال میافتند دیوار را بشکافند و جنازه را برداشته دورشهر بیفتند و وااسلاما و واحسینا راه بیندازند. پیراهن عثمان برای مقصد خودشان.
🕌حاج میرزا عبدالله سبوحی واعظ میگوید یک روز زمستانی خانم شیخ مرا خواست. دیدم زار زار گریه میکند گفت دیشب مرحوم آقا رو خواب دیدم که خیلی خوش و خندان بود ولی من گریه میکردم آقا به من گفت گریه نکن همان بلاهایی را که سر سیدالشهدا آوردند ، سر من هم آوردند. اینها می خواهند نعش مرا در بیاورند زود آن را به قم بفرست.
همان شب تیغه را شکافتیم و نعش را در آوردیم. با اینکه دو تابستان از آن گذشته بود و جایش هم نمناک بود اما جسد پس از ۱۸ ماه همانطور تر و تازه مانده بود فقط کفن کمی زرد شده بود به دستور خانم دوباره کفن کردیم و نمد پیچ نمودیم به مسجد یونس خان بردیم و صبح به اسم یک طلبه که مرده آنرا با درشکه به امامزاده عبدالله بردیم و صبح جنازه را با دلیجان به طرف حضرت معصومه حرکت دادیم.
شیخ شهید در زمان حیات خود در صحن مطهر برای خودش مقبرهای تهیه کرده بود و به سید موسی متولی آن گفته بود این زمین نکره یک روز معرفه خواهد شد
نزدیک قم کاغذ به متولی نوشتیم که زنی از خاندان شیخ فوت کرده می خواهیم در مقبره شیخ دفنش کنیم و به هادی پسر شیخ سپردیم در هنگام دفن جلو نیاید تا فکر کنند واقعا میت زن است و قضیه لو نرود. شب جنازه در مقبره ماند صبح خیلی سریع قبری به حد نصاب شرعی کندیم و با مهر تربتی که خانم داده بود جنازه را درون قبر گذاشتیم نعش پس از ۱۸ ماه کمترین بوی عفونتی نداشت.
و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون.
این آیه ای است که روی قبر شهید حاج شیخ فضل الله نوری نوشته شده است .
📗کتاب «سرّ دار» به قلم تندرکیا نوه شیخ شهید& نشر صبح ۱۳۸۹/ چاپ سوم - ص ۵۲ - ۷۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹درسهای مشروطه...
بیانات امام خامنه ای درباره چرایی به دار کشیدن شهید آیت الله فضل الله نوری (رحمت الله علیه)
🌹🌹🌹
⁉️ آیا #شیخ_فضل_الله با رای مردم مخالف بود؟
علامه مصباح رضوان الله علیه:
🔻غربزدگان با استفاده از فرهنگ غربى و تجربه تاريخى اروپا كه در مقابل سلطنت استبدادى، دمكراسى ليبرال را مطرح كرده بودند، گفتند: مشروطه، يعنى سلطنت مشروط به رأى مردم، يعنى سلطنتى كه مشروط به موافقت مردم است.
ومسأله احكام خدا براى اين ها مطرح نبود.
🔰علماى نجف چون از محيط ايران دور بودند، بيش تر روى جنبه تئورى قضيه فكر مى كردند كه وقتى مى گوييم سلطنت مشروط؛ يعنى سلطنت مشروط به اسلام .
🔖امّا علمايى كه در داخل بودند و بيش از بقيه شيخ فضل الله، مى ديدند كسانى دارند از اين فضا استفاده مى كنند. وقتى مى گويند سلطنت مشروطه، يعنى مطلقاً مشروط به رأى مردم.
👈اين بود كه مثل شيخ فضل اللّه نورى و ديگران را به حركت درآورد كه اين حركت از مسيرى كه ما مى خواستيم دارد منحرف مى شود. آن چه ما مى خواستيم اين بود كه احكام اسلام در سايه مشروطيت تحقق پيدا كند و دست دشمنان از كشوراسلامى كوتاه بشود. دارد عكس قضيه مى شود. دشمنان با اياديشان دارند نفوذ پيدا مى كنند و احكام اسلام دارد به فراموشى سپرده مى شود. اين بود كه با تلاش هاى مرحوم شيخ فضل اللّه، آن مادّه شريفه ابديه گنجانيده شد كه بايد در مجلس پنج نفر از علماى طراز اول وجود داشته باشند كه اين مقررات مجلس را چك كنند؛ يعنى اين ها كأنه يك « #حق_وتويى »؛ داشته باشند
۷۹/۳/۲۶
🌹🌹🌹
.
♻️ وقتی روحانی از فحش سیاسی اولاند، لذت میبرد
🔰 حمید رسایی: حدود دو سال قبل بود که روحانی در گیلان با آب و تاب و افتخار گفت: «رئیسجمهور فرانسه به من گفت ما درسال ۹۱ تصمیم به جنگ با ایران داشتیم، انتخاب شما تصمیم ما را عوض کرد.»
روحانی در آخرین گفتگوی تلویزیونیاش باز هم این خاطره تلخ را یادآوری و به آن افتخار کرد! این سخن اولاند در حقیقت یک فحش سیاسی بود به این معنی که ریاست جمهوری حسن روحانی برای غربیها به اندازه حمله نظامیشان دستآورد خواهد داشت...
تکرار چندباره این سخن رییس جمهور فرانسه و افتخار به آن، اوج حقارت شخصیت حسن روحانی و وادادگی او در برابر غرب را نشان میدهد خصوصا که روحانی در برابر این ادعای بیشرمانه اولاند، هیچ پاسخ درخوری به او نداده و فقط کیف کرده است!
هرچند ادعای اولاند از این جهت که حمله نظامی خواهند کرد، لاف در غریبی و ... در بازار مسگرهاست... چون بدیهی بود که در صورت چنین اتفاقی، با پاسخ قاطع جمهوری اسلامی ایران مواجه میشدند و به همین دلیل اساسا این ادعا جز یک بلف در برابر فردی که شیفته غرب بود، ارزش دیگری نداشت.
اما بیائید فرض کنیم الان سال ۹۱ است و کشورهایی که اولاند ادعا میکرد، به ایران حمله کردهاند، آیا دشمنان ملت ایران، غیر از این اتفاقات را در سر میپروراندند:
ارزاق عمومی مانند گوشت، مرغ و... به شکل سرسامآوری گران میشد.
تاسیسات هسته ای جمهوری اسلامی را با بمب از کار میانداختند.
قیمت دلار تا ۲۵ هزار و یورو تا ۴۰ هزار تومان بالا میرفت.
قیمت اجناس عمومی تا پنج برابر افزایش مییافت.
مراکز هستهای اراک، نطنز و فردو تعطیل میشد.
۱۸ میلیارد دلار ذخیزه ارزی از بین میرفت.
بازار خرید و فروش املاک راکد میشد.
ارزش پول ملی کشور سقوط میکرد.
کالاهای اساسی کمیاب میشد.
کارخانهها تعطیل میشد.
بورس رنگ خون میشد.
در اعتراضات عمومی بیش از ۲۰۰۰ بانک، پمپ بنزین، فروشگاه بزرگ، ساختمان اداری و... در آتش میسوخت و تعدادی از مردم، نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی کشته میشدند و مردم از جهت روحی و روانی لطمه میدیدند و...
خب جناب روحانی! حالا با رییس جمهور شدن شما همه این اتفاقات افتاده، بدون اینکه غربیها هزینه ای کنند، تلفاتی بدهند و...
جسارتا فقط یک نفوذی میتواند به این ننگ افتخار کند.
حمید رسایی
rasaee
🔸 رهبرانقلاب: «برادران عزيز! بعضى از كارها توبه دارد، بعضى از كارها توبه هم ندارد؛ چون اصلاحش ممكن نيست. شما ببينيد در قرآن كريم بعد از «إِلَّا الَّذِينَ تابُوا»، در موارد متعدّدى دارد: «وَ أَصْلَحُوا»؛ گاهى توبه نسبت به كار شخصى ماست. در مسائل فردى، كار اشتباه و غلطى از ما سر مى زند، بعد هم به خداى متعال عرض مى كنيم: پروردگارا! اشتباه كرديم، غلط كرديم. اين تمام مى شود و مى رود. (اما) يك وقت است كه اين كار در صحنه جامعه تأثير مى گذارد؛ واقعيتى را به وجود مى آورد يا از بين مى برد؛ توبه ی اين، به اين است كه آن را اصلاحش كنيم. مگر ممكن است هميشه «اصلاح» كرد؟ مگر در همه موارد ممكن است آب رفته را به جوى بازآورد؟»(۷۹/۳/۲۹)
#حلال_نمیکنیم
📸هشتگ #حلالت_نمیکنیم خطاب به حسن روحانی رئیس جمهور ایران، ترند اول توئیتر شد.
🔴انقلاب به هیچ گروهی بدهکار نیست
♦️انقلاب به هیچ گروهی بدهکاری ندارد و ما هنوز هم چوب اعتمادهای فراوان خود را به گروهها و #لیبرال ها میخوریم، آغوش کشور و انقلاب همیشه برای پذیرفتن همه کسانی که قصد خدمت و آهنگ مراجعت داشته و دارند گشوده است ولی نه به قیمت طلبکاری آنان از همه اصول، که چرا مرگ بر امریکا گفتید! چرا جنگ کردید! چرا نسبت به منافقین و ضد انقلابیون حکم خدا را جاری میکنید؟ چرا شعار نه شرقی و نه غربی دادهاید؟ چرا لانه جاسوسی را اشغال کردهایم و صدها چرای دیگر.
🗓 امام خمینی(ره) | ۳ اسفند ۱۳۶۷
❤️ دلم برای امام تنگ شده بود
♦️ [بعد از ماجرای ترور] دلم براى امام تنگ شده بود... آمديم [جماران] و امام را زيارت كرديم. اوّلين روزى بود كه من عصا دستم گرفتم. من همينطور، متحيّر ايستاده بودم كه يك وقت امام وارد شدند و با خنده جلو آمدند.
♦️ گفتند: "اتّفاقاً من الان به فكر تو بودم. با خودم گفتم همه اينجا جمع شدهاند؛ جاى فلانى خالى است." خيلى خوشحال شدم و دستشان را بوسيدم. بعد اصرار كردند: "اينجا، روى اين صندلى بنشين." من، نمىنشستم. بهنظرم آنقدر اصرار كردند تا من نشستم.
📚 انتشار بهمناسبت حضور رهبر معظم انقلاب در مراسم تنفیذ شهید رجایی در جماران(۱۱ مرداد ۱۳۶۰)
🔘 مدیریت اسلامی (۳)
سلسله گفتارهای کوتاه از علامه مصباح یزدی
🔳 در نظام اسلامی اگر بنا باشد که پیشرفت اقتصادی کشوری به قیمت محرومیت از زندگی معنوی، سلامت و عدم تربیت اجتماعی تمام شود، پرداخت چنین بهایی از دیدگاه اسلام جایز نیست. در حالی که چنین وضعیتی در نظام مادی، عیب و نقصی ندارد و هیچ قانونی، مدیری با این دیدگاه را تحت تعقیب قرار نمیدهد.
🔳 در نظام اسلامی، اولاً در مقام پرداخت حقوق باید حق هر کسی ادا شود؛ خواه مردم آن حق را معتبر بدانند یا نه؟ ثانیاً کارگر باید برای رسیدگی به نیازهای بهداشتی، معنوی، فرهنگی و اخلاقی خود از اوقات فراغت کافی برخوردار باشد.
🔳 با این حساب، نظام ارزشی اسلام در تمام ابعاد مدیریت اعم از ترسیم خط مشی، سازمان دهی، کمیت و کیفیت تولید و خدمات، قیمت گذاری، ارتباط با کارمندان، همکاران و رقیبان به شدت موثر است. حتی مدیرانی که به منافع اقتصادی خود بیش از معنویات میاندیشند، باید نقش روابط انسانی را در این کار جدی بگیرند.
🔳 مهربانی، صمیمیت و صداقت، علاقه کارمند و کارگر را به کار خود، و در نهایت به افزایش تولید بیشتر میکند، هر قدر که ارتباط عاطفی بین مدیران و کارکنان بیشتر باشد، نتیجه کار بهتر است.
📚پیش نیازهای مدیریت اسلامی، ص ۲۳۱
تسلیت رهبر انقلاب به یوسفعلی میرشکاک
🔹حضرت آیتالله خامنهای در پیامی به یوسفعلی میرشکاک، شاعر و نویسنده، درپی درگذشت پسرش نوشت:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای یوسفعلی میرشکاک
مصیبت درگذشت فرزند عزیزتان را به جنابعالی و همسر گرامیتان و دیگر بازماندگان تسلیت عرض میکنم. از خداوند میخواهم آرامش و صبر بر دلهای شما نازل فرماید و با اجر جزیل شما را تسلّا بخشد و رحمت خود را شامل حال آن جوان عزیز فرماید.
سیّدعلی خامنهای
۱۱ مرداد ۱۴۰۰
🔸 پسر یوسفعلی میرشکاک بر اثر جراحات بهجامانده از سوختگی ناشی از آتشسوزی خانه، در بیمارستان جان باخت.
⛔️ #حلالت_نمی_کنیم
🔻در پی طلب حلالیت روحانی از مردم در پایان دولت، کاربران توییتر با ترند کردن هشتگ #حلالت_نمیکنیم واکنش های جالبی به این اقدام حسن روحانی نشان دادند. او در روز یک شنبه گفته بود:
گفت: اگر عیب و نقصی داشتیم از مردم عذرخواهی و طلب عفو و رحمت میکنیم.
🔰 واکنش کاربران 🔰
✍🏻 بابت عمر و آرزو و جوونی که ازمون گرفتی، #حلالت_نمیکنیم آقای روحانی!
✍🏻 بابت هرچی حلالت کنیم بابت فرودگاه بغداد #حلالت_نمیکنیم
✍🏻 بخاطر گرفتن لبخند زیبای سردار، بخاطر اشکهای رهبرم در داغی که همیشه تازه میماند، بخاطر ناله های دختر مظلوم سرزمینم، بخاطر بی پناهی آسیه پناهی، بخاطر له کردن غرور مردمم در صف های مرغ و گوشت، بخاطر نابودی بورس، بخاطر خوزستان هرگز #حلالت_نمیکنیم
✍🏻 نه فقط #حلالت_نمیکنیم بلکه بی صبرانه انتظار محاکمه ات رو میکشیم
✍🏻 دلتنگ تو نمیشود اینجا کسی، برو... #حلالت_نمیکنیم
✍🏻 آهِ مادران شهدا و نفرین کودکان یتیم بدرقه راهتان #حلالت_نمیکنیم
✍🏻 به احترام پدرهایی که شرمنده خانواده شدند و تو دلیلش بودی #حلالت_نمیکنیم به خاطر دختر و پسر هایی که در آرزوی ازدواج هستند و نمیتوانند ازدواج کنند و تو دلیلش هستی #حلالت_نمیکنم
✍🏻خندههات برا دشمنا بود، اخمها و توهینهات برای ما؛ #حلالت_نمیکنیم.
✍🏻اللَّهُمَّ إِنَّا لَا نَعْلَمُ مِنْهُ إِلَّا شَرا
جزشر و بدبختی از شما ندیدیم واز همه بدتر بخاطر اعتماد به کدخدا سردار رو ازدست دادیم پس #حلالت_نمیکنیم
✍#سید_امیر_حسینی
#دولت_عبرت
آنتی سکولار
antisecular_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ آغاز مراسم تنفیذ ریاستجمهوری
سید ابراهیم #رئیسی...
🌸🌸🌸
به به، به ۳شنبه ای که گفتند عزیزی آید❤️
از حریم رضوی عطر غلیظی آید😌
بعد روحانی و دنیا طلبی های ڱزاف😏
خادمی با لقب و نام #رئیسی آمد...😍
طلیعه ی دولت حزب الله ،
دولت کار و کرامت،
دولت مردمی برای ایران قوی،
فرخنده و مبارک ...
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸